Opwindend.Net
Datum: 16-12-2016
Stemmen: 37x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 7859x
Lengte: Kort
Transgender Turnster
Door Nienke - Zoek naar meer...

Shemale

Hoi allemaal,

Mijn naam is Nienke. Ik ben 18 jaar oud en ik ben transgender. Ik ben geboren als Nick en sinds mijn 12e ga ik als Nienke door het leven. Ik heb inmiddels al aardige vrouwelijke rondingen, maar nog wel een piemel. Als ik mijn figuur zou moeten omschrijven: ik ben redelijk slank met een strak kontje en ronde borstjes.

Sinds ik als meisje door het leven ga, zit ik op turnen. Ik vind het heerlijk om turnpakjes aan te hebben. In het begin stopte ik mijn piemel nog weg maar nu mijn verhaal op de club bekend is, turn ik met een bobbel in mijn pakje.

Wat ik zo fijn vind is dat de stof zo heerlijk strak om mijn lichaampje zit en dat het zo vrij voelt.

Ik vind het ook lekker om aan mezelf te zitten als ik een turnpakje aan heb. Thuis draag ik ze ook vaak en als ik alleen thuis ben streel ik mezelf helemaal gelukkig. Als iedereen weg is sprint ik naar boven en kleed me uit. Ik pak mijn turnpakje en trek m snel over mijn naakte lichaam. Ik voel me heerlijk vrij en maak een paar rek en strek bewegingen. Intussen kruipt het pakje langzaam in mijn bilnaad en met een soepele beweging trek ik met twee vingers het pakje weer over mijn kontje. Nu is het tijd voor het echte werk. Ik ga lekker in bed liggen en schuif de deken opzij.

Ik ga eerst met mijn hand over mijn buikje. Gewoon een beetje kriebelen. Dan begin ik langzaam mijn kleine tietjes te masseren. Vaak begin ik hier al een beetje bij te kreunen. Dan zak ik met een hand naar beneden en streel over m'n lul die nog lekker verpakt zit in mijn turnpakje, maar die wel al een beetje gegroeid is. Ik knijp in mijn strakke kontje en begin steeds harder te wrijven.

Dan verschuif ik het kruisje en begin mezelf af te trekken. Wat een heerlijk gevoel is dit toch elke keer weer. Met mijn linkerhand masseer ik nog altijd mijn tietjes door mijn pakje heen en met rechts ben ik flink aan het trekken. Ik streel mijn turnpakje nog een aantal keer over borstjes en kontje en komt dan spuitend klaar over mijn strakke pakje.


Zoek naar meer verhalen van Nienke...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net