Opwindend.Net
Datum: 28-12-2016
Stemmen: 39x
Cijfer: 6.8
Gelezen: 11599x
Lengte: Kort
Bij De Voetbalclub
Door Melanie - Zoek naar meer...

Hetero

Hoi ik ben melanie en ben 17 jaar. Een paar weken geleden was ik bij de voetbalclub bij ons in de buurt. Hier gaan we wel vaker heen met vrienden/familie.

Er was nu een feest en het was erg gezellig. Er was een jongen die ik al langer ken maar verder heb ik niet zoveel contact met hem. Iedereen dronk zijn drankjes en ik had stiekem ook een paar gehad. Ik zat met een vriendin op de tribune 1 te roken en toen liep die groep jongens voorbij, ze zijn rond de 18/19. Ze kwamen bij ons zitten en we gingen een spelletje doen (Doen durf of de waarheid). Het begon met hele normale opdrachten zoals: ren een rondje om de voetbalclub etc. Toen zij 1 van de 4 jongens dat ik moest kussen met sven. Het was 1 normale kus dus ik deed het. Toen daagde ik een andere jongen uit om met mijn vriendin te tongzoenen. Ze twijfelde op het begin een beetje maar ze deden het toch. Toen moest ik ook met sven tongzoenen. Toen de andere jongens niet meer aan de beurt kwamen vonden ze het niet meer leuk en zijn we gaan stoppen. We gingen weer naar binnen waar ik ging dansen. Toen kwam sven ook bij me staan dansen. Hij fluisterde in mijn oor ga je mee naar buiten? Ik vond het goed en we gingen een sigaretje roken. Hij vroeg of ik mee ging naar de tribune omdat hij me wel beter wilde leren kennen. Toen we daar zaten zij die dat hij vond dat ik erg goed kon zoenen. Ik zij wil je nog een keer? En toen zoende hij me al. Hij wreef over mij been en ik merkte dat ik al geil werd. Ik streelde hem over zijn binnenbeen en ik ging telkens hoger. Ik voelde ineens dat hij al een stijve piemel had. Ik wreef over zijn piemel heen en maakte zijn broek los. Hij had een hele grote dikke piemel. Ik zakte met mijn hoofd en begon hem te pijpen. Hij pakte mijn haar beet en drukte zijn piemel ver en diep in mijn keel, ik begon te kokhalzen en kreeg tranen in mijn ogen. Ik spuugde op zijn pik en ging weer verder. Ondertussen kneed hij in mijn billen. Toen hij bijna klaarkomen hield ik op.

ik ging voor hem staan en deed mijn broek naar beneden hij begon meteen mijn clitje te likken dit voelde zo lekker dat ik behoorlijk hard schreeuwde. Hij begon me te vingeren en ook lekker hard. Hij zij draai je om en hij drukte in 1 keer zijn pik naar binnen. Dit was zo lekker dat ik bijna al klaar kwam. Ik zij dat hij moest gaan zitten en ik ging bovrn op zijn pik zitten en ik ging snel op en neer hij hield het niet meer zij die. Ik zij kom lekker hard en diep in me. En we kreunde beide erg hard. Ik voelde dat hij zijn sperma diep in mij spoot en ik kwam ook klaar. Ik wou eigenlijk wel even douchen en hij zij kom we gaan bij de kleedkamers douchen ik heb nog wel een handdoek. We gingen douchen maar konden niet van elkaar afblijven ik zag dat zijn pik weer stijf werd en ik begon hem te trekken. Ik ging gebukt staan en hij nam mij weer lekker diep. Toen kwamen er ineens mensen binnen ik moest heel stil zijn en de douche was gelukkig al gestopt. Hij neukte me zachtjes door terwijl ik mijn vriendin met een vriend zag zoenen. Ik probeerde hem los te drukken maar hij hield me stevig beet en bleef doorbreken.


Zoek naar meer verhalen van Melanie...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net