Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 120x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 23232x
Lengte: Gemiddeld
Mezelf (en Mijn Zus?) - 1
Door Mary June - Mijn Profiel Pagina

We, mijn ouders en ik, bespraken de net afgelopen Expeditie Robinson aflevering nog even na. Nouja, mijn ouders voornamelijk. Ik zat met mijn hoofd meer in de aflevering zelf. De sixpacks van al die lekkere BNers, de borsten die op en neer gaan tijdens een proef, ik genoot ervan. Van mij zou er ook wel een Sexpeditie Robinson mogen komen. Welk kamp vind jij nou leuker, Kira? Verward keek ik op. Huh? Wat is er? vroeg ik verbaasd. Haha, gezellig zeg. Waar zat jij met je gedachten? Ik voelde me betrapt door de vraag van mn vader. Terwijl ik voelde dat ik rood werd zocht ik naar een antwoord. Euhm, kamp Noord denk ik, was het eerste dat in me opkwam, En sorry, ik ben gewoon moe, ik denk ook dat ik maar naar bed ga. Ah ok, slaap lekker meid! zei mn vader. Moet ik je morgenochtend nog ergens mee helpen? mengde mn moeder zich in het gesprek. Nee mam, die leeftijd ben ik inmiddels ontgroeid. lachte ik, Maar welterusten dus! Ik blies ze nog een kus toe en rende naar mijn kamer.

Terwijl ik de lade opentrok om mijn dildo te pakken hoorde ik stemmen van een netflix film komen. Hm, Senna sliep nog niet, dat wordt dus stil genieten dacht ik. Senna is mijn oudere zus, ik ben 16 en zij is 20. Ze heeft een lichaam om jaloers op te zijn, met op enkele delicate plekken een piercing. We hebben een goede relatie en vertellen elkaar ook veel, zo weet ik van haar dat ze al flink wat vriendjes heeft gehad en niet altijd tot het huwelijk wacht om seks te hebben, maar ze weet niks van mijn vorderingen qua seksualiteit af. Nu ben ik nog maagd, en weet ze wel dat ik masturbeer, maar niet dat ik een dildo heb gekocht, mijn kut scheer en al helemaal niet dat ik over haar fantaseer. Ik denk van mezelf dat ik bi ben, alhoewel ik niet denk dat ik zonder een penis in een relatie vast kan zitten, maar ik raak wel opgewonden van jongens en meiden en ga ze zeker allebei testen.

Ik kleedde me uit, ging onder de dekens liggen en ging met mn vingers eens door mn kutlippen. Ik ben er ongeveer 3 jaar geleden achter gekomen dat deze groter dan gemiddeld zijn. In het begin had ik zo mn struggles, maar ik heb ze inmiddels geaccepteerd en ben er zelfs achter gekomen dat er mannen zijn er extra op geilen, wat ook zeker meehielp. Ik heb dit Senna nog niet verteld, maar daar zou ik de tijd nog wel voor vinden.

Het voelde daar al flink nat, glijmiddel zou zeker niet nodig zijn. Ik startte pornhub op en vond een filmpje van 2 vrouwen die elkaar heerlijk vingerden en beften. Ik maakte mijn handen een beetje nat met mijn geil en begon mn borsten te kneden. Mijn tepels stonden al overeind waardoor ik er goed in kon knijpen. Ik genoot van de pijn die door mijn lichaam schoot. Ik dwaalde met 1 hand af naar mn kut, over het enkele streepje schaamhaar wat er nog staat. Ik wreef over mn clit, een rilling gleed over mn lichaam. Ik focusde me daar op, genoot van die heerlijke aanrakingen en fantaseerde dat het Sennas hand was. Ik sloot het filmpje af en focusde me volledig op mijn eigen fantasie. Haar hand die over mijn clitje wrijft, haar hand die verder gaat en 2 vingers ik mijn kut duwt. Rustig begon ik te vingeren. Na een tijdje verwisselde ik mijn vingers voor de dildo. Ik duwde de dikke eikel er in 1 duw in en begon meteen hard te pompen. Na een tijdje voelde ik een orgasme naderen. Ik zette er nog meer kracht achter en fantaseerde dat het Senna was die de dildo hanteert. Wild schokkend kwam ik klaar, mijn kut klemde zich om de dildo, en met mijn linkerhand kneep ik nog eens in een tepel. Enkele kreunen wisten zich uit mijn keel te bevrijden. Ik lag nog even na te genieten. Toen haalde ik de natte dildo uit mn kut en bracht hem naar mn mond. Ik likte over de eikel en proefde mijn eigen, heerlijke geil. Mijn tong trok zich weer terug en mijn lippen sloten zich om de dildo. Ik pijpte hem alsof het een echte lul was. Nadat de dildo helemaal schoon was gelikt legde km hem naast me op mn bed. Ik voelde me nog steeds geil, eigenlijk nog geiler dat ik al was, en mijn gedachtes waren maar bij 1 persoon: die heerlijke meid in de kamer naast me. Ik wilde niets liever dan haar zoenen, haar borsten met die piercing strelen en haar kut likken. Ik had dit gevoel eerder wel eens gehad, maar nog nooit zo sterk. Ik moest een manier vinden om aan haar te kunnen komen.

Ik hoorde nog steeds stemmen uit haar laptop komen. Dat betekende dat ik nog even had om een plannetje te bedenken. Het moest goed doordacht zijn, maar daar stond mijn hoofd niet naar. Bevangen door geilheid liep ik naakt naar haar kamer, klaar om het eerste plan wat in me opkwam uit te voeren.

Wordt Vervolgd

Dit was een idee/fantasie dat in me opkwam en is opgeschreven. Ik hoop dat jullie genoten hebben.

P.S. Dit is n van mn eerste verhalen, laat even weten of ik door zou moeten gaan of dat ik het beter bij lezen kan houden ;)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mezelf (en Mijn Zus?) - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net