Opwindend.Net
Datum: 15-09-2016
Stemmen: 105x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 19015x
Lengte: Gemiddeld
Ik Ben Lesbisch - 1
Door Marlies - Mijn Profiel Pagina

Beste lezers en lezeressen,

Dit is mijn eerste verhaal op deze site. Ik heb er lang over nagedacht en heb met een aantal personen hierover ook mailwisseling gehad. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik jullie mijn ervaringen toch wil vertellen. Dit eerste verhaal voert ons terug naar de vorige eeuw, rond 1995.

Het tweede verhaal is het vervolg erop en er kan nog een derde verhaal komen, echter dat is geheel verzonnen, maar mijns inziens wel erg leuk!

Ik zal jullie eerst iets meer over mezelf vertellen, zodat jullie weten met wie jullie te maken hebben. Ik ben Marlies, ben opgegroeid in Deventer en woon al een tijdje in Rijssen. We zijn getrouwd en hebben 2 leuke meiden.

Het is 1995. De zomervakantie staat voor de deur. Onlangs heb ik het uitgemaakt met mijn vriendje. Hij was heel lief, en ook best knap, maar toch miste ik iets. Ik kon er niet achterkomen wat het was. Ik heb dit met hem besproken en daarna hebben we het samen uitgemaakt. Hij was mijn tweede vriendje. De eerste was echt een "kalverliefde" en heeft maar 6 weken geduurd. De tweede relatie heeft bijna een jaar geduurd.

Ik was nu dus weer single. De vakantie stond dus voor de deur, dus ik zou er een onstuimige zomer van kunnen maken met mijn vriendinnen! We haden geen vakantieplannen. Als we kunnen en zouden gaan, zou het een last lastminute worden, of een kampeervakantie aan de kust.

Op een zaterdagavond in juni hadden we een feestje aan de andere kant van de stad. Een klasgenote vierde samen met een vriendin van haar (die ik niet kende) dat ze 18 was geworden. Het feestje had plaats in een clubhuis en begon rond 21 uur. Ik zou er naar toe gaan met mijn beste vriendin, die mijn klasgenote ook een beetje kende.

Rond 20.30 uur kwam mijn vriendin bij me en fietsten we richting het feestje. Het was al redelijk druk toen we aankwamen. Naast een paar klasgenoten, zowel jongens als meisjes, zag ik geen bekenden. De klasgenote was lid van een volleybalvereniging en waarschijnlijk waren de anderen vooral teamgenoten. Wel allemaal lekker lange meiden trouwens. Ik was met mijn 1 meter 78 in vergelijking met hen wel de kleinste, maar ten opzichte van de anderen redelijk gemiddeld. Die meiden hadden allemaal een sportief lichaam, lange benen, weinig buikjes, over het algemeen kleine borsten en allemaal een lange paardestaart. Ze zagen er goed uit! Ik keek er wat verlekkerd naar en voelde me vreemd! Ik wist niet goed wat ik voelde, kwam het door de hapjes, de drankjes of was het wat anders?

Ik praatte vooral met mijn vriendin en mijn klasgenoten. Er waren een paar leuke jongens uitgenodigd, die allemaal verlekkerd naar de volleybalmeiden keken. Geen jongen zag de andere meiden staan, dus mij en mijn vriendin ook niet. Nu was ik toch al niet van plan zo snel al weer een relatie aan te gaan, want ik wilde eerst een tijdje genieten van mijn leven als single. De jongens probeerden aan te pappen met de volleybalmeiden, maar volgens mij kon er geen één een date scoren.

De avond vorderde en we hadden al een flinke slok op! Het was ruim na twaalven toen we besloten naar huis te gaan. We namen afscheid van de jarigen en zochten onze fietsen weer op. We kennen Deventer redelijk goed, dus we namen een mooie route naar huis. We kwamen door een park, waar je normaal niet mag fietsen. Het was er stil, zelfs geen mensen die een hond uitlieten. Ik zei tegen mijn vriendin dat ik moest plassen. Ik zou het waarschijnlijk niet redden tot aan huis. Omdat het in het park verder leeg was, zei ze: Dan doe je het toch hier ergens bij de bosjes! Dat was wel een goed idee, anders kreeg ik mijn kleren nat! We stapten af en we liepen met de fietsen aan de hand richting de bosjes. Toen ik mijn fiets op de standaard had gezet en naar de bosjes wilde lopen, voelde ik me zweverig. Ik zei het tegen mijn vriendin en ze zei: Ik help je wel! Haha dacht ik, hoe dan? Ze zei: Net als een klein kind! Ik dacht, waarom ook niet. Ik trok mijn slipje uit en liet hem op mijn enkels liggen. Ik hurkte en mijn vriendin ondersteunde me onder mijn oksels. Het was erg vreemd, maar gelukkig kon ik mijn behoefte wel kwijt. Nadat ik klaar was, stond ik met haar hulp weer op. Ze stond heel dicht achter mij, we stonden eigenlijk tegen elkaar aan. Ik moest eigenlijk mijn slipje weer aan doen, maar vond het te fijn zoals we nu stonden. Mijn vriendin schoof haar handen onder mijn oksels door naar voren. We stonden nu dus heel intiem achter elkaar. Ze omsloot mijn borsten, wat ik ontzettend fijn vond. Ik voelde me vreemd, net als tijdens het feestje en nu begon het me te dagen wat het was.

Ik voelde me (ook) aangetrokken tot vrouwen!

Nu ik daar zo stond met mijn slipje op mijn enkels, maakte het me niets meer uit. Het voelde ineens zo goed, dat ik door wilde gaan! Ik liet haar begaan en deed mijn ogen dicht. Dit was echt genieten! Ze hield 1 hand op een borst en ging met een andere naar beneden. Ik bedacht me ineens dat ik geen slipje aan had en hoopte dat ze die kant op wilde gaan. Ik wist niet dat ze dezelfde gevoelens zou hebben! Ze trok mijn jurkje iets omhoog en voelde aan mijn onderbuik. Oei, wat was dat fijn. Ik kon er nog niet zo goed mee omgaan en draaide me om, zodat haar hand van mijn onderbuik afging. Ze schrok. Ze vroeg me of ze te ver was gegaan. Ik vertelde haar dat dat niet zo was, maar dat ik er nog niet mee om kon gaan. Ik vertelde haar dat het erg lekker was. Ze vertelde me dat ze het ook enorm lekker vond om te doen. Ik ging tegen haar aan staan en we zoenden elkaar. We hadden elkaar natuurlijk al wel eens verjaardagszoenen gegeven, maar nooit verdere gevoelens gehad, tot nu toe dan. Onze handen gingen overal de ander verkennen. Eerst de rug, toen de borsten en later de onderbuik. We voelden niet bij ieders kruis, want dat vonden we, denk ik, beide nog eng!

Nadat we een poosje gezoend en gevoeld hadden, hebben we een bankje opgezocht. Ik wilde mijn slipje aan doen, maar mijn vriendin zei: doe hem maar uit! Lekker spannend. Ik zei dat dat goed was, maar dan moest zij het ook doen. Dat deed ze dan ook. Onze slipjes verdwenen in mijn fietstas en we liepen dus naar een bankje. Daar hebben we met elkaar gepraat over onze gevoelens. Mijn vriendin vertelde ook dat ze al een tijdje vreemde gevoelens had, als ze in de buurt van meisjes was die ze leuk vond. Ze had al wel eens gedacht dat ze lesbisch of bisexueel zou kunnen zijn, maar verder dan denken was het niet gekomen. We hadden nog geen internet, dus dit soort dingen nazoeken ging niet en er over praten was ook niet gemakkelijk.

Toen we uitgepraat waren, hebben we afgesproken om een en ander nog niet kenbaar te maken aan anderen en we zouden eerst eens kijken hoe het verder zou lopen.

We deden beide een been tussen de rugleuning en het zitgedeelte van het bankje, zodat we rechtbtegen over elkaar zaten. We zoenden elkaar weer lekker vol op de mond. Mijn handen vlogen over haar lichaam, ik wilde haar overal voelen! Dat ene plekje eigenlijk ook wel en aangezien ik er gemakkelijk bij kon, ze had immers geen slipje meer aan, ging ik met mijn hand naar haar kruis en ze begon meteen te hijgen! Ze zei me dat ze dat erg lekker vond. Ze deed hetzelfde bij mij. We lieten het hierbij, alleen even voelen, later zouden we wel verder zien.

We besloten toch maar eens naar huis te vertrekken, al vonden we het moeilijk die beslissing te nemen.

Als iemand benieuwd is naar hoe de toekomst er voor mij en mijn vriendin na die avond uitzag, graag even reageren.

Groetjes, Marlies


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of gewoon om een leuk berichtje voor me achter te laten!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (12)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net