Opwindend.Net
Datum: 19-11-2016
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 10489x
Lengte: Lang
Het Leven Van Anna - 3
Door Emma - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Leven Van Anna - 2

Deel 3 - Anna's eerste trio

Anna was ondertussen 25 geworden. Professioneel ging het haar enorm goed af en ook haar privé en seksleven was erop vooruit gegaan. Sinds de promotie, nu zo’n klein jaar geleden, had ze wat kunnen sparen en kon ze nu eindelijk weg uit het kleine appartementje waar ze al enkele jaren in woonde. Via een collega had ze de kans gekregen om een leuke gezellige loft te huren en ze had deze dan ook met beide handen aangenomen.

Tijdens de verhuis kon ze rekenen op twee van haar vriendinnen die ze al het langste kent. Julie en Josje, tweelingzusjes met dezelfde leeftijd als Anna, kende ze al van in de middelbare school. Ze waren het soort vriendinnen die ze niet zo vaak zag, maar als ze elkaar nodig hadden dan waren ze er wel voor elkaar. Samen met een verhuisfirma werkten ze een zaterdag van ’s morgens tot ’s avonds door en de verhuis zat er dan gelukkig ook op 1 dag reeds op.

Enkele weken gingen voorbij en Anna had zich reeds volledig genesteld in haar nieuwe stek. Ze had in de Ikea enkele nieuwe meubeltjes gekocht alsook wat leuke wand- en andere versieringen. Haar loft was nu volledig ingericht en super gezellig. Nu alle papierwerk en andere zaken inzake de verhuizing in orde waren had Anna eindelijk weer de tijd om zich op zichzelf te focussen. Het was vrijdagavond en ze had besloten om haar loft eens deftig in te wijden. Met een groot glas rode wijn kroop ze achter haar laptop en ze ging naar haar favoriete chat site, eentje voor bi en lesbische vrouwen, op zoek naar een leuke date voor deze nacht.

Via deze site had Anna al een paar keer een leuke dame tegengekomen waar ze enkele fijne uurtjes mee had doorgebracht. De site was een tip die ze van Morgan had gekregen, de prostituee die ze enkele maanden geleden had ingehuurd. Het bleek een meesterlijke zet geweest te zijn. Niet alleen heeft ze zalige seks gehad met Morgan, maar het klikte redelijk goed tussen hen en Morgan heeft Anna geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen om zo andere vrouwen te leren kennen. Morgan heeft ze niet meer gehoord, maar deze site die ze van haar gekregen had, bezoekte ze frequent. Maar gezien de verhuis heeft ze hier geen tijd voor gehad, maar vanavond was ze vastbesloten om iemand te vinden.

De eerste dames met wie Anna aan de praat geraakte bleken al snel fake te zijn. Gelukkig had ze na wat negatieve ervaringen al snel door hoe ze fakers kon herkennen. Omstreeks 22u, en na een derde glas rode wijn, was ze in gesprek geraakt met ene Cindy. Het was een dame van 35, tien jaar ouder dan Anna dus, maar dit vond ze helemaal niet erg. Na een babbel van zo’n 30 minuten hadden ze besloten om het gesprek via webcam voort te zetten. Het klikte redelijk goed tussen de twee vrouwen en het gesprek werd ook steeds intiemer en heter. Het was al redelijk vochtig tussen Anna haar benen en net toen ze wou voorstellen aan Cindy om haar een bezoekje te brengen begon haar iPhone te rinkelen. Ze excuseerde zich bij Cindy, zette het gesprek op mute, en beantwoorde haar mobiel.

Het was Julie, haar vriendin en tweelingzus van Josje die haar enkele weken geleden geholpen hadden bij de verhuis. Ze klonk volledig in paniek en Anna kwam al snel te weten wat er gebeurd was. Het appartement waar de twee zusjes samen in woonden had inbrekers op bezoek gekregen. De deuren waren open gebroken en alles was overhoop gehaald. De politie was reeds ter plaatse geweest maar omdat het vrijdagavond was kon er pas op maandag een slotenmaker komen om nieuwe sloten te steken. De twee zusjes zagen het dan ook niet zitten om het weekend door te brengen in een appartement dat niet afsloten kon worden en vroegen of enkele nachtjes bij Anna mochten komen logeren.

Anna zei natuurlijk dat dit geen probleem was. Ze stond altijd klaar om de tweelingzusjes te helpen want zij deden dat ook bij haar. Helaas moest ze wel van Cindy afscheid nemen. De twee vrouwen wisselden elkaars e-mail adres uit want ze zagen het beiden wel zitten om in contact te blijven. Zodra het Skype gesprek afgerond was schakelde Anna haar laptop uit en begon ze haar loft in gereedheid te brengen voor de onverwachte logees. Nu woonde Anna wel in een ruime loft, maar een logeerkamer was er niet. Ze was hier echter op voorzien en had in de Ikea een zetel met uitschuifbaar bed gekocht. Ze plooide de zetel dan ook open en installeerde verse lakens en kussens erop. De tweeling moest maar samen slapen, nood breekt wet.

Een half uurtje later stonden Julie en Josje in de loft van Anna. De twee zusjes waren nog steeds onder de indruk van hetgeen gebeurd was en Anna bood hen beiden een glas rode wijn aan om te relaxen. Na een goeie babbel en nog enkele glazen was het bedtijd. De tweeling vond het blijkbaar niet erg om samen te slapen. Ze ontdeden zich van hun kledij en in hun lingerie stapten ze in het bed. Normaal slaapt Anna altijd naakt maar omdat ze gasten had, en omdat je in een loft weinig privacy hebt want enkel de badkamer zit in een aparte afgesloten ruimte, koos ze ervoor om ook in haar ondergoed te slapen. Naast haar bed deed ze haar kleren uit en in een hipster en beha kroop ze ook onder de wol.

’s Morgens rond 9u werd Anna wakker van de geur van koffie en verse broodjes. De tweeling was zo dankbaar dat ze mochten blijven logeren en waren om koffiekoeken geweest naar de bakker. “Wow zo tof”, zei Anna opgewekt. Ze stapte uit haar bed en deed een t-shirt aan. Gezellig met z’n drieën kropen ze aan tafel en genoten van dit lekkere ontbijt. “Kunnen jullie vanmiddag je plan trekken want ik moet eigenlijk naar mijn ouders”, zei Anna tijdens het nuttigen van een croissant. “Ja hoor, we zijn al grote meisjes”, zei Josje al lachend. “Ik zal jullie een sleutel geven dan ga en sta je maar waar jullie zelf willen”, zei Anna. Julie en Josje namen die dankbaar in ontvangst.

Rond 11u nam Anna afscheid van de tweeling en vertrok ze richting haar ouders. Het was een uurtje rijden naar de woonplaats waar ze geboren was maar ze hield zich eraan om toch minstens één keer per maand haar ma en pa te bezoeken. Ze bleef er dan altijd eten en kocht een taartje voor bij de koffie. Omstreeks 16u nam ze afscheid van haar ouders en reed ze terug naar huis. Het was iets drukker op de baan en ze deed er nu zo’n twintig minuutjes langer over. Maar eindelijk was ze terug thuis. Ze parkeerde haar wagen op de voorbehouden standplaats en nam de lift naar het tweede verdiep waar haar loft lag. Met nog een restje taart in een plastieken potje in de hand, opende ze de voordeur van haar woning.

“Plof”, de taart viel op de grond zodra Anna haar deur geopend had. In het midden van haar loft lagen Julie en Josje, beiden poedelnaakt, in standje 69 elkaar te verwennen. “Wat is dit”, roept Anna luid. De tweeling schrikt en springt recht. Het was sinds de turnles vroeger op school geleden dat ze de twee zusjes naakt had gezien maar dit had ze toch nooit verwacht. “Sss Sorry”, stottert Julie. “Jullie neuken met elkaar”, vraagt Anna verbaasd, “maar jullie zijn zussen”. Ondanks het schrikken kan Anna het niet nalaten om de twee goed in haar op te nemen. De 25 jarige tweeling ziet er echt prachtig uit. Dat ze geen al te grote tietjes hadden wist Anna wel, dat kon je zien met kleding aan ook, maar dat ze nog zo stevig waren vond ze best prettig. Hun kleine tepeltjes stonden parmhartig vooruit. Hun lange zwarte haren hadden ze beiden in een staartje gebonden zodat je amper het verschil kon zien tussen de twee. Het enige opmerkelijke verschil was hun schaamhaar. Josje had een redelijk dik bosje gitzwarte haartjes hangen tussen haar benen maar bij Julie was het mooi in een streepje getrimd.

Anna liep naar de keukenruimte en zette een kan koffie. “Ben je boos”, vroeg Julie stil. “Natuurlijk niet”, zei Anna, “maar wel geschrokken. Ik wist niet dat jullie lesbisch waren en zeker niet dat je het met elkaar deden”. Josje zei dat ze dit enkel deden wanneer ze beiden single waren, en dat ze eigenlijk bi zijn en niet lesbisch. Anna moest lachen. De tweeling, nog steeds naakt begrepen het niet. “Ben je dan niet geschokt”, vroeg Julie. “Jullie zijn niet de eerste vrouwen die ik naakt zie hoor”, bekende Anna. “Hoe bedoel je”, vroeg Josje. “Ik ben wel lesbisch”, zei Anna fier. Julie en Josje schrokken van deze bekentenis want ze hebben altijd gedacht dat Anna hetero was. “Wow”, zei Josje, “dus je vindt het niet erg dat je ons naakt gezien hebt”. “Integendeel”, zei Anna. Julie begreep wat er aan het gebeuren was en deed een stap dichter. Ze ging achter Anna staan en duwde haar kleine maar stevige tieten hard tegen haar rug. “En dit”, zei Julie, “vind je dit erg?” en ze ging met haar hand onder het rokje van Anna en streelde haar poesje boven haar hipster broekje. “Niets beginnen dat je niet gaan afmaken”, zei Anna streng en ze draaide zich om. Ze nam Julie’s hoofd vast en drukte haar lippen op die van haar. Hun tongen vonden elkaar onmiddellijk en een passioneel steekspel was het logische gevolg.

Terwijl Anna en Julie wild aan het kussen waren kwam Josje achter Anna staan. Ze begon hun gastvrouw volledig uit te kleden. Eerst opende ze de knoopjes van de witte blouse en deed deze uit, gewillig geholpen door Anna zelf. Vervolgens maakte ze de sluiting van de witte beha los en bevrijdde Anna’s kleine borsten. De tepels stonden reeds staalhard. De rits van het rokje was het volgende dat open ging, en het stuk textiel viel op de grond. Al kussend stapte Anna op haar hoge pumps uit het rokje. Nu had ze enkel nog haar witte hipster aan. Josje ging op haar knieën zitten en stak haar vingers achter de elastiek. Héél voorzichtig trok ze het slipje naar beneden. Een sliertje geil dat in haar broekje kleefde vormde nog eventjes een brug tussen haar kutje en het slipje, maar toen dit over de dijen gestroopt werd verbrak dit. Nu was Anna, net zoals Julie en Josje, ook poedelnaakt.

Josje stond recht en kwam naast haar tweelingzus staan. Ze streelde haar over haar billen en nam het heft nu over. Ze duwde zachtjes met haar hoofd en nu was het haar beurt om Anna te kussen. Julie ging nu op haar knieën zitten en keek vol tegen het licht behaarde poesje van Anna aan. Met haar vingers spreidde ze de buitenste schaamlippen en ze zag onmiddellijk hoe nat ze was. “Geile slet”, fluisterde Julie en met haar duim begon ze over het gezwollen clitje te wrijven en met haar wijs- en middelvinger gleed ze diep in het gleufje naar binnen. “Oooooh”, kreunde Anna luid, “kom we verhuizen naar mijn bed”.

De drie naakte vrouwen lieten zich in het brede bed van Anna vallen. Julie’s vingers zaten nog steeds diep in Anna’s spleet en die genoot met volle teugen. Josje was ondertussen tussen Anna’s dijen komen liggen en terwijl haar zusje hun vriendin vingerde, begon zij met haar tong het clitje te stimuleren. “Hoe geil ben je”, vroeg Josje stilletjes. “Bloedgeil”, bekende Anna. Hierop trok Josje met haar tong een nat spoor van het clitje, via de schaamlippen, tot ze Anna’s sterretje bereikte. Met het puntje van haar tong drong ze haar anusje binnen. “Ooooooh”, kirde Anna van plezier, “dat is lekker”. “Je houdt precies van kinky”, zegt Julie terwijl ze Anna blijft vingeren. “Ik sta voor veel zaken open ja”, zei Anna. De vingers in haar schede en de tong in haar aarsje zorgden voor zoveel genotsprikkels doorheen gans haar lichaam, dat het orgasme niet lang kon uitblijven. Een electrische stoot deed haar lijf bijna ontploffen en Anna kwam keihard klaar. Dikke druppels melkachtig geil spoten met een redelijke intense kracht naar buiten. Haar sappen kwamen op beide zusjes terecht. “Aaaaaargh”, kreunde Anna luid. Ze had haar lichaam nauwelijks onder controle.

Terwijl Anna weer tot haar positieven kwam kroop Josje tussen de lange benen van haar zus. Haar vingers verdwenen onmiddellijk tussen haar schaamlippen en in haar sterretje. Terwijl beide gaatjes gevuld werden door haar zus kneep Julie hard in haar eigen tepels. “Sneller”, schreeuwde ze naar Josje, “ram die gaten”. Anna zag dat de twee zusjes best wel kinky waren, wat ook niet moeilijk was anders zouden ze niet met elkaar neuken. Ze kreeg plots een ideetje en zei: “zo terug doe maar lekker verder”.

Josje bleef enthousiast de twee gaatjes van haar zusje verwennen. “Aaaah”, riep Josje plots zeer luid, “wat is dat”. Anna moest lachen. Ze was naar de keuken gelopen en had een komkommer uit de koelkast genomen. Zonder enige vorm van waarschuwing had ze de groente tot aan de helft in één stoot in Josje’s kut geramd. Julie zag onmiddellijk dat het een komkommer was en begon ook te lachen. “Zo koud”, zegt Josje. “Niet lekker”, vraagt Anna. “Dat heb ik niet gezegd”, antwoordde ze. “Neuk er haar maar mee”, zei Julie en Anna deed wat haar gevraagd werd. Terwijl Josje haar zus verder vingerde, neukte Anna haar nu met de komkommer. Het geil droop uit haar schede. De komkommer was bijna wit van al het geil dat uit haar kut geperst werd met elke stoot. En toen gebeurde het. Bijna simultaan kwam beide zusjes klaar. Julie kwam hard klaar op de vingers van Josje en die kwam klaar op de komkommer. Het geil vloeide rijkelijk.

Anna dook tussen de benen van de zusjes en probeerde elke druppel op te vangen. Ze hield van de smaak van kutsap en wou dan ook geen mililiter van de godendrank laten verloren gaan. “Kijk naar haar”, zei Josje terwijl ze afwisselend beide kutjes proper likte. Julie moest lachen. Josje had ondertussen de komkommer uit haar kut getrokken en zat klaar om wraak te nemen op Anna. “Hou jij haar vast”, vroeg ze stil aan haar zus. Julie knikte van ja en wist wat ze zouden doen.

Terwijl Anna op haar buik tussen de benen van Julie haar kut proper aan het likken was, kroop Julie plotseling recht. Ze ging wijdbeens op de rug van Anna liggen zodat die niet meer weg kan. “Jij wou me dus onverwachts neuken”, zei Josje gespeeld streng, “maar dat kunnen we ook hoor”. Josje spreidde Anna’s billen en liet een dikke klodder spuug op haar sterretje vallen. Anna wist wat er ging gebeuren en vroeg om genade. “Nee niet in mijn kont, die is nog maagd”, zei ze smekend. “Voor alles een eerste keer”, zei Josje en ze wreef met haar vingers de druppel spuug open over Anna’s aarsje. Ze nam vervolgens de komkommer, die nog steeds nat was van haar eigen geil, en plaatste die tegen Anna’s anus. Ze oefende wat druk uit en na enkele seconden gaf Anna’s sluitspier zich gewonnen. De komkommer gleed langzaam in haar darm naar binnen.

Anna kreunde luid. Josje had echter wel wat genade en terwijl ze het stuk groente in haar kont liet glijden, was ze ook bezig met Anna’s clitje te verwennen. Wanneer de komkommer tot halverwege tussen haar billen zat, begon Josje haar ermee te neuken. Het gevoel van pijn verdween al snel en een nieuwe, maar geile, sensatie maakte zich weer meester van haar lichaam. Het absurde maar aangename gevoel in haar aars gecombineerd met de gekende genotsprikkels van haar pulserende clitje zorgen voor een uiterst plezante combinatie. Anna kon het zeker smaken en vroeg Josje dan ook al snel om wat harder te zijn. Julie moest lachen en ze kroop van Anna omdat ze wist dat ze nu niet meer zou weglopen. Ze duwde haar gleufje tegen het gezicht van Anna en die begon haar weer gretig te beffen.

Aan de hoeveelheid sappen die nu uit haar kut stroomden wist Josje dat het orgasme van Anna er weer aan zat te komen. En ze zat er niet ver naast. Amper een halve minuut later schreeuwde Anna het weer uit. De komkommer floepte uit haar aars en haar kut stroomde over. De lakens waarop de drie vrouwen lagen waren zeiknat.

De komende 48 uur kwamen de drie dames niet meer buiten. Kleren hebben ze ook niet meer aangedaan. Op enkele uurtjes slaap na, hebben ze constant met elkaar liggen vrijen. Het afscheid op maandag viel hen dan ook zwaar maar Julie en Josje beloofden dat ze dit weekend nog eens uitgebreid zouden herhalen, en wat hen betrof kon het nog een pak wilder. Anna had hier wel oren naar en de drie namen afscheid van elkaar.Zoek naar meer verhalen van Emma...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net