Opwindend.Net
Datum: 01-12-2016
Stemmen: 117x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 20781x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Beste Vriendin Diana
Door Emx - Mijn Profiel Pagina

Hallo,

Mijn naam is Emma. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend Paul. We zijn een sexy stel die dol zijn op seks. Ik heb kleine stevige borstjes, mooie lange slanke benen en een strak buikje waar ik altijd trots op ben. Sinds een tijdje ben ik aan het fantaseren over seks met een vrouw. Bi-nieuwsgierig dus hihi. Het klinkt nog steeds gek als ik er zo aan denk. Sinds een aantal maanden stuur ik erotische mail naar een vrouw van middelbare leeftijd die me in de lekkerste verhalen me neemt. Hierdoor word ik steeds nieuwsgieriger naar een vrouw.

We zijn een paar weken geleden op een verjaardag geweest van een vriendin van mij. Diana heet ze. Ze is 31 jaar, blond, goed figuur, getrouwd en 2 schatten van kinderen. We kwamen binnen en ik zag de ogen van Paul al over haar lichaam gaan en mijn ogen volgde snel. Ze had een heel kort zwart jurkje aan met een mooie decolleté. Erg gewaagd voor een gewone verjaardag dacht ik, maar ik kon het ook wel waarderen. Paul liep al grappend met de man van Diana de woonkamer in en ik werd nog even aan mijn truitje getrokken. Psssst Em .. kom even mee boven kijken ik heb iets leuks voor de jongens gekocht. We liepen de trap op en ik betrapte mezelf dat ik onder haar jurk aan het kijken was. Ik zag een mooie bilpartij en een kante zwarte slipje.. mmm dat zag er toch wel lekker uit! Ik schrok ervan dat ik er een beetje geil van werd en voelde me rood aanlopen. Dat viel mijn vriendin ook op, want die vroeg of traplopen zo zwaar voor me was met een knipoog. Ik grapte terug dat de conditie me misschien even in de steek liet.

We liepen hun slaapkamer op en ze bukte ze zich ongegeneerd voor mijn ogen. Haar heerlijke bilpartij kwam een beetje in zicht en ik kon de contouren van haar lipjes zien. Langzaam stapte ik dichterbij en voelde mijn kutje nat worden. Wat gebeurde er met me en wat zou ze ze ervan vinden als ik haar nu aanraakte? Diana had ik altijd wel ingeschat als een bi-seksuele, maar zeker weten deed ik dat niet. Nee Em! Even wakker worden en aan iets anders denken ze is potverdorie een van je beste vriendinnen en wie weet wat je daarmee verpest! Ze draaide zich om met een cadeau maar mijn gedachten waren nog steeds bij haar lipjes en haar lekkere kont. Wat vindt je ervan? Vroeg ze. Ik schrok uit mijn gedachtes en zei haar dat het een leuk cadeau was voor de boefjes. Ze pakte het weer in, maar dit keer knielde ze voor me. Zo kreeg ik nu zicht op haar mooie borsten. Zij heeft in tegenstelling tot mij grote mooie stevige borsten. Daar ben ik echt jaloers op! Maar ik heb er nog nooit naar gekeken zoals ik nu deed. Mmmmm wat zagen ze er lekker uit! Helaas was alles snel weer ingepakt en liepen we weer de trap af. De terugweg was jammer genoeg minder spannend als heen hihi.

Onder aangekomen voegen we ons tussen het bezoek. Ik kijk naar Paul en zie zijn ogen langs de benen van Diana gaan. Aan zijn snoep oogjes zie ik dat het hem bevalt wat die ziet. Het geluk was ook aan zijn zijde, want ze ging precies tegenover hem op een stoel zitten. Hmmm Een mooie inkijk als ze haar benen verwisselde. Een goede reden voor mij om lekker tegen mijn vriend aan te zitten en mee te genieten van het uitzicht.

De avond werd na ieder wijntje gezelliger en onze blikken gingen vaak tussen de benen van mijn beste vriendin Diana. Er was al flink wat bezoek weg en ondertussen werd er ,ondanks dat de kleintjes boven sliepen, een beetje muziek aangezet. Diana vroeg of ik een dansje wilde wagen. Eigenlijk zat ik wel prima met het zicht tussen de benen van mijn vriendin, maar tijdens het dansen zou ik wel wat meer van heerlijke borsten kunnen zien. Hihi Ik lachte een beetje van de gedachte die ik had. Zal wel beetje door de wijn en de spanning van afgelopen weken komen dacht ik. Kom El! Schiet op! Dit nummertje is lekker! Het was een Spaans nummer waar ik de titel niet van ken. Of nooit onthoudt in ieder geval, meestal vraag ik dit aan Paul die dat soort dingen dan wel weer weet.

We liepen door de woonkamer naar de speelkamer van de kinderen. Hier was veel ruimte en konden met het ritme mee gaan van de muziek. Wat was ze toch sexy zo en ik zag dat de mannen in de kamer hun ogen ongegeneerd op ons gericht waren. Kijk ze kijken! zei Diana. Kom we gaan ze plagen. En ze begon wat sensueler te dansen en zocht af en toe lichamelijk contact met me op. Diana! Er zit ook nog familie van je en andere mensen die naar ons kijken! Wat moeten die vrouwen wel niet denken! hihi Het is mijn verjaardag, dus ik doe wat ik wil antwoordde ze en ze plaagde lekker door. Ik vond het natuurlijk niet erg en van mij mocht het nog closer, maar dat liet ik natuurlijk niet merken. We hadden veel plezier bij de volgende nummers en lachte in het rond.

Toen kwam er een rustiger en sensueler nummer op. Diana trok me de keuken in en we hoorde de grappen al van haar man en Paul dat we rustig aan moesten doen. Diana lachte en trok me tegen haar aan. Hoezo rustig aan!? Hihi Dat bepalen we zelf wel! We danste meer tegen elkaar aan en het wond me meer en meer op. We omhelsde elkaar schuifelend en hadden het over koetjes en kalfjes. Ik voelde me steeds geiler worden en zonder dat ik het merkte was ik mijn vriendin aan het strelen. Mijn handen gingen over haar rug en steeds een stukje meer over haar bil. Ik merkte het pas toen ze mij ook zo begon te strelen. Het werd steeds stiller en de handen gingen steeds meer over de billen heen. Diana fluisterde in mijn oor of ik haar rokje te kort vindt, want ze had me zien kijken de hele tijd en ze werd er een beetje onzeker van. Ik vertelde haar dat ik het juist prima zo vond (al was het veel te kort voor een huiskamer verjaardag). Tijdens het praten hierover glipte mijn hand onder haar rokje. Ze schrok ervan, maar gelukkig nam de schrik snel plaats in van een lach en wat rode wangen. Ik streelde over haar billen en zij begon hetzelfde bij mij te doen. Ik had een rok aan met een diepe snede waar ze handig met haar hand langs naar binnen kon als ze de rok een beetje omhoog trok. We keken elkaar diep in de ogen aan en gingen langzaam met de lippen naar elkaar toe. Toen onze lippen elkaar raakte ging er een schok door mijn lichaam en we begonnen hevig te tongen terwijl we met 1 hand op elkaars billen zaten. Mijn andere hand ging naar haar borsten toe en begon deze te masseren. Mmmmm wat voelde dit goed en ik vergat alles om me heen en werd natter en natter. Mijn hand kwam steeds dichter bij haar kutje, maar opeens stopte ze. Zonder wat te zeggen liep ze van me weg richting de woonkamer. Daar stond ik dan. Helemaal opgewonden en verbaast wat er net gebeurd was en wat er natuurlijk nu gebeurde. Vond ze het te ver gaan? Is ze geschrokken? Oooh neee, misschien heb ik een vriendschap verpest hierdoor. Waarom laat ik mij zo leiden door mijn geilheid! Dacht ik boos op mezelf. Ik kon wel door de grond zakken.

Diana was de woonkamer binnengelopen en zei tegen haar man dat ze wat lekkers ging klaar maken. En dat ik even wat kwijt moest bij haar of dan niemand zomaar de keuken wilt binnenkomen. Haar man knikte begrijpend en alleen op Pauls gezicht zou een vragend blik af te lezen zijn geweest. Ze liep terug door de speelkamer terug de keuken in. De deur ging dicht en ze liep naar de diepvries en pakte wat snacks eruit. De oven ging aan en ik stond bevroren te kijken hoe Diana de snacks erin legde en de oven instelde. Een beetje stamelend wilde ik mijn excuses aanbieden, maar Diana gebaarde dat ik stil moest zijn. Tot mijn verbazing deed ze voor mijn neus haar slip uit en stopte die in een keuken lade. Ze liep op me af en duwde zich tegen me aan en fluisterde in mijn oor dat ik haar moest vingeren! Ik was binnen no time weer in een extase van tintelingen en geilheid. We begonnen te zoenen en greep haar weer bij haar borsten. Dit keer haalde ik ze eruit en en streelde haar over haar tepels. Langzaam kneep ik erin en dat deed ik steeds harder. Er kwam een lichte kreun van haar af en ze herhaalde weer dat ze gevingerd wilde worden. Mijn handen gingen strelend over haar buik op haar benen en weer onder haar rokje. Toen ik haar heerlijke natje kutje aanraakte ging er een schok door haar lichaam. Jaaa.. Mmmmm.. kreunde ze in mijn oren. Ik duwde een vinger erin en ik ging langzaam op en neer. Diana probeerde haar gekreun zo veel mogelijk te onderdrukken, maar dit werd steeds lastiger. (Gelukkig dat die oven van hun zo'n lawaai maakte anders hadden ze ons allang gehoord in de woonkamer.) Mijn vinger werd natter en natter en ik begon haar aan haar tepels te likken. Mmmm ze waren heerlijk hard en ik merkte aan haar bewegingen en ademhaling dat ze dit erg lekker vond. Mmmmmm 2 vingers Em! fluisterde ze in mijn oor en snel voegde ik er nog een vinger bij. Ze werd natter en natter. Van het soppend geluid werd ik zelf ook hartstikke nat en ik duwde er nog een vinger bij. Oooohhhh kreunde ze en beval me haar harder te vingeren.. Mijn hand ging hard op en neer en ik hoorde aan haar gehijg dat ze klaar ging komen... Ooooohh Mmmmmm Em! Schokkend kwam ze klaar en de geil liep over mijn hand en druppelde op de vloer.. ik haalde mijn vingers uit haar kutje en we begonnen er beiden aan te likken.. Ik voelde haar hand ondertussen op mijn benen en ze streelde richting mijn slipje. Ooh Jaa. Mmmmm verwen me Diana..

Piep Piep Piep!!! De snacks waren klaar. Helemaal verstoord in onze extase keken we elkaar lachend aan. Shit! zegt Diana. Je houd nog wat te goed van me! Hihi. Een beetje verward en nog steeds geil waste ik mijn handen terwijl Diana de vloer schoonmaakte, haar slipje uit de lade weer aandeed en de snacks uit de oven haalde. We liepen de woonkamer in en diverse blikken gingen over ons heen voordat de bak met snacks aangevallen werd. We giechelde naar elkaar en mengde ons in de gesprekken alsof er niets gebeurd was.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net