Opwindend.Net
Datum: 03-01-2017
Stemmen: 78x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 13169x
Lengte: Lang
Meisje Achter De Kassa
Door Danica - Mijn Profiel Pagina

Ik woon nu een klein half jaar in Terneuzen. Meestal doe ik mijn boodschappen bij de Jumbo, maar ik kom ook wel eens bij Albert Heijn. Dat is in een winkelcentrum waar ook Zeeman zit en zo, dus als ik daar geweest ben ga ik gelijk bij AH om boodschappen. Een maand of 3 geleden moest ik er ook zijn, en terwijl ik binnen loop kijk ik even in de richting van de kassa's. Ik moest even stoppen en nog eens even goed kijken. Achter 1 van de kassa's zat een prachtig meisje. Ik denk van ongeveer mijn leeftijd. Prachtig zwart lang haar, een stralende lach die me gelijk pakte. Ik geloof niet echt in liefde op het eerste gezicht, maar dit was het wel denk ik. Ze keek mijn richting op en ze lachte naar me. Hm sweet dacht ik. Als ik af moet rekenen doe ik dat bij haar. Ik liep de winkel in, en ik deed mijn boodschappen, maar toen ik bij de kassa kwam was ze weg. Shit, gemiste kans. Maar ik zal toch voorlopig mijn boodschappen maar ff hier doen.

Ik deed elke dag mijn boodschappen daar maar ik zag ze niet meer, tot op een zaterdag. Ik liep binnen en zag haar weer zitten. Ik had eigenlijk alleen maar brood nodig dus die griste ik snel bij de broodafdeling weg en haastte me naar de kassa. Daar zat ze dan. Ze glimlachte weer naar me en ik lachte terug. Ik betrapte me er na een tijdje op dat ik haar alleen maar aan stond te staren. Dat had ze in de gaten volgens mij want ze keek ineens heel boos mijn kant op. De mevrouw voor me zag dat ik alleen maar brood had en vroeg of ik voor wilde. Nee dank u hoor mevrouw ik wacht wel even. Oke, zei de mevrouw. Ik legde mijn brood op de band en het meisje achter de kassa vroeg aan me of ik het bordje van kassa gesloten omhoog wilde doen. Ja graag lekker ding gonsde er door mijn hoofd. Ik deed het bordje omhoog en wachtte braaf tot ik aan de beurt was. Ik gaf het meisje mijn bonuskaart en 2 euro. Ik keek op haar naambordje. Candy. Wat een mooie aparte naam dacht ik. Een naam voor een hoer. Ik lachte in mezelf. Het viel me op dat ze boos naar me bleef kijken. Wat heb ik nu gedaan dacht ik nog. Ze gaf me mijn wisselgeld en stond op zonder iets te zeggen. Ik liep een beetje down naar buiten. Misschien mag ze me niet.

Een paar dagen later ging ik weer terug. Ik zag haar weer zitten en kwam weer bij haar kassa. Ik sloot aan in de rij en ze zag mij weer. Onmiddellijk keek ze weer boos naar me. Er stond verder niemand achter me dus ze vroeg gelijk weer of ik het bordje omhoog wilde doen. Toen ik aan de beurt was keek ze me strak aan. Ik weet niet wat je van me wilt zei ze, maar laat dit duidelijk zijn, ik ben geen pot. Dus hou je GAY streken voor je. Hoe kom je daarbij? Vroeg ik haar. Ze kennen je hier zei ze. En ik ben voor je gewaarschuwd. Dus oprotten en laat je smoel hier niet meer zien als ik er ben. Nou zeg, ik heb niks gezegd en niks gedaan. Zonder wat te zeggen stond ze op en liep ze weg. Ik zag nu ook haar achternaam. Die sloeg ik goed in me op.

Thuis gekomen dreunde haar woorden nog door mijn hoofd. Wat een hoop agressie dacht ik. Ik pakte mn tablet en keek op Facebook of ik haar kon vinden. Nou die had ik zo gevonden. Ik keek naar haar foto's. Ik zag haar vriend. Zal ik haar een berichtje sturen dacht ik. Ach kan mij het ook schelen dacht ik. Ik schreef een berichtje in de trant van waarom ben je zo boos op me en ik kan er ook niks aan doen dat ik je mooi vind. Ik verstuurde het en zag dat ze het gelijk las. Oh die zit bij de AH aan de koffie dacht ik. Smakelijke koffie schreef ik er achteraan. Ga je me stalken? Vroeg ze. Als dat zo is, ik ken wel een paar maatjes, die weten wel weg met meisjes zoals jij. Dan kun je voorlopig ff niet lopen. Zit je me nu te bedreigen? Vroeg ik. Nee hoor zei ze. Dat zijn feiten geen bedreigingen. En onmiddellijk blokte ze me. Weer een illusie armer. Dat zo een mooi meisje zo fucked up kan doen zeg.

Het is 2 weken later. Vrijdagavond. De meiden vragen me of ik mee ga naar de stad. Beetje terrasjes aflopen. Nou daar ben ik altijd wel voor te porren. We gingen de stad in. De winkels waren ook nog open. We liepen langs C&A en daar liepen 2 meisjes naar buiten. De ene was Candy. Ze zag me en ze glimlachte ineens naar me. Ze giechelde tegen haar vriendin en ze keken naar me. Candy gaf me een knipoog. Huh was dat nou? Ze liepen door en Candy keek nog even achterom. Ze gaf een kushandje. Ik geloof dat op dat moment de aarde stopte met draaien. Raar.

We hadden een leuke avond en aangezien ik het nooit laat kan maken omdat ik dan anders instort was ik rond 11 uur weer thuis. Candy liet me niet los. Ik zette mn tablet aan en keek op Facebook. 31 berichten. Pff geen zin om die allemaal te lezen en te beantwoorden. Ik liep door de lijst en onderaan stond een berichtje van Candy. Ik klikte het aan. Alleen een telefoonnummer. Wat is die van plan dacht ik. Ik toetste het nummer op mn telefoon en sloeg het op. Ik wilde hier even een nachtje over slapen. Ik nam mijn laptop mee naar boven en kroop in bed. Ping zei de laptop toen ik in bed lag. Weer een berichtje van Candy. Bel me zei ze. Ik stuurde terug, je weet dat ik niet kan praten dus ik kan je niet bellen. Das waar typte ze terug. Ik zei nog van wat nu Candy? Maar ze las het niet meer. Ik bleef 10 minuten wezenloos naar het scherm staren maar er gebeurde niets meer. Ik ging slapen.

De volgende dag begon weer vroeg voor me. Ik keek of Candy het berichtje gelezen had. Nee dus. Ik ging douchen, pakte een bak koffie en een boterham en daarna las ik ff de krant onder het genot van een sigaret. Het liet me niet los. Ik bleef aan Candy denken. Ineens floot mijn telefoon. Whatsapp. Van Candy. Kunnen we wat afspreken? stond er. Ik wil je echt heel graag zien. Ik denk wat moet ik daar nu op zeggen. Oke zei ik. Goed dan zei ze, waar. Doe maar bij mij thuis. Ik kom er aan zei ze. Weet je waar je moet zijn dan? Het vinkje werd niet blauw.

Na 10 minuten stopte er een auto voor de deur. Ik zag dat Candy uitstapte en naar mijn deur liep. Ik kreeg het ontzettend warm en ik begon te trillen. Ik deed toch de deur open. Hoi zei ze, mag ik binnen komen? Ik liet haar door. Danica zei ze, ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn gedrag van laatst. Aanvaard zei ik kom maar verder. Ze plofte op de bank en de hond kwam gelijk naar haar toe. Leuke hond joh zei ze. De hond snuffelde aan haar en ik denk hij kan bijten. Dan lach ik me kapot. Maar hij deed het niet. Ze aaide over zijn kop en hij legde zijn kop in haar schoot. Dat doet hij alleen bij mensen die hij vertrouwd. Wat hij nu doet, dat doet hij bij niemand zeg ik tegen haar. Ik vind honden leuk zegt Candy. Misschien dat hij dat voelt. Misschien wel zeg ik. Maar wat kom je doen? Ik kom je om een gunst vragen zegt ze. Wat dan? Je weet dat ik gisteravond met een meisje op stap was. Ja dat heb ik gezien. Kende je haar vroeg ze. Nee die had ik nog nooit gezien. Oke, zegt ze dat doet er dan verder ook niet toe, maar ik had haar over jou verteld, en toen zei ze eigenlijk waarom probeer je het niet gewoon. Ik zeg wat proberen, nou zegt Candy. Sex. Kijk, ik heb kut tegen je gedaan, maar misschien omdat ik het onbewust toch wel wilde. Weet je wel wat je nu zegt? zeg ik tegen haar. Je vraagt me ronduit om met jou naar bed te gaan "om te proberen". Ik weet niet hoor, maar ik ben geen slet. Nee zegt Candy dat weet ik ook wel. Maar ik zeg gewoon waar het op staat. Dat doe ik ook altijd dus dat mag ik wel.

Ik ga naar haar toe en ik kijk haar aan. Ik buig me voorover en ik zoen haar. Ze zoent me fokking lekker terug. Ze pakt mijn hoofd vast en begint me steeds heftiger te zoenen. Ze staat op en slaat haar armen om me heen. Ik doe het ook en samen staan we midden in de kamer te zoenen. Ineens stopt ze. Je zoent lekker zegt ze tegen me, en ik wil je. Ik wil je naakte lijf voelen en ik wil dat je mijn kut likt, maar Danica, 1 ding. Als het me niet bevalt, of ik vind het niks, dan stop ik ermee en ik ga naar huis, en dan wil ik ook dat je me met rust laat. Spreken we dat af? Ik knikte. Oke, en nu wil ik keiharde zinloze lesbische sex. Ik schoot in de lach. Ik pakte haar trui vast en trok die over haar hoofd uit. Ze had een strak t-shirt aan en ik zag haar tieten in haar shirt zitten. Ze had er niks onder dat zag ik ook. Ik pakte haar borst vast en begon haar weer te zoenen. Hmm lekker. Ik begon haar tiet te masseren. Oh Danica zei ze dat doe je lekker. Ik kuste haar in haar nek. Ik trok haar shirt uit haar broek en voelde er onder. Ik pakte haar borst weer vast en ze begon nu ook bij mij te voelen. Eerst nog over mijn shirt. Daarna er onder. Ik denk dat je lekker geil ondergoed aan hebt zei ze. Dat heb ik altijd. Ik trok mijn shirt over mn hoofd en ze keek naar me. Jee das een mooie bh zei ze en ze stak trillend haar hand uit om er even aan te zitten. Oh Danica wat ziet dat er geil uit. Ik maakte mijn broek los en liet die zakken. Het bijpassende slipje kwam tevoorschijn. Oh zei Candy weer. Wat ben je fokking mooi en wat een geil lichaam heb je. Ik begon haar weer te zoenen en ik maakte haar broek ook los. Die viel op de grond en ze pakte mijn hand vast. Die stuurde ze onmiddellijk naar haar kutje. Vinger me fluisterde ze in mijn oor. Ik deed wat ze vroeg. Ik deed de lipjes van haar zeiknatte kut uit elkaar en ik ging over haar klitje. Ze sloeg een arm om me heen en ze zei nu iets harder, pak me Danica, laat me voelen hoe geil het is met een meid. Ik pakte haar hand en nam haar mee naar boven. Onderweg voelde ik aan haar kut en tieten en zoende ik haar.

Op mijn slaapkamer aangekomen vielen we op mijn bed. Ik begon haar weer hartstochtelijk te zoenen en ik deed mijn hand weer tussen haar benen. Ik stak 2 vingers in haar kut die nu zo nat was dat het er gewoon uitliep. Oh wat maak je me geil zei ze. Ik wil dat je mijn kut likt. Ik aarzelde geen moment. Deed haar benen uit elkaar en stak mijn tong in haar trutje. Ohhhhhh ze kreunde en steunde. Schat neem me, neem me hard. Ik likte haar dat het een lieve lust was. Doe je ondergoed uit zei ze. Ik stond op en ging uitdagend voor haar staan. Ik pakte de sluiting van mn bh en deed die los. Ze likte langs haar lippen. Ik ging met mn knie op het bed en duwde mijn borst in haar gezicht. Ze likte aan mijn tepel. Oee zo lekker. Ik wil je kut zien zei ze ineens. Ik ging weer staan en draaide met mijn kont terwijl ik mijn slipje liet zakken. Wat een mooi geschoren kutje zei ze. Die wil ik likken. Ik ging op bed zitten en deed mijn benen uit elkaar. Ze liet zich zakken en keek naar mijn kutje. Oh wat ziet dat er mooi uit van dichtbij. Ik pakte haar bij haar hoofd en duwde haar richting mijn pruim. Ze begon me te likken en ik zag dat ze bij zichzelf een vinger naar binnen stak. Het ging wat onwennig wat ze deed maar het voelde wel goed. Ik deed mijn kutlippen goed uit elkaar en ze likte over mijn klitje. Ze stak een vinger in me en ze had snel mn g-spot gevonden. Daar wreef ze eens goed over. Ha zei ze die heb ik snel gevonden. Ik duwde mijn kut stevig tegen haar lippen aan. Ze zoog op mn klitje. Dat heb ik toch graag als iemand dat bij me doet. Ik kromde mijn rug. Ik wist dat ik ging komen. Gewoon door dit meisje. Zo mooi, en zo geil. Ineens pakte ik haar vast, ze keek naar me en ik gebaarde dat ze op mijn gezicht moest gaan zitten. Oh lekker zei ze dat wil ik wel. Ze draaide zich om zonder mijn kut los te laten en ze kwam op me liggen dusdanig dat ik goed bij haar kutje kon. Ze likte mij, ik likte haar. Ze proefde zo lekker, ik stak mijn tong in haar kut en likte de binnenkanten van haar schaamlippen. Ze kronkelde van genot. Geile Danica zei ze ineens. Laat me komen. Nou ik kwam in elk geval al. Ik voelde mijn orgasme opkomen en ik voelde het bij haar ook. We kwamen tegelijk klaar en Candy stootte een oerkreet uit. Ik gromde ook. Candy liet zich langzaam met gesloten ogen voorover zakken.

Ze lag even op me. Ze kroop van me af, draaide zich om en kroop lekker tegen me aan. Ik sloeg mijn arm om haar heen. Je weet nog wat ik net zei vroeg ze. Ik knikte. Ik heb niks gezegd zei ze. Jij mag me altijd vervelen. Dan doe ik dat zei ik en ze lachte er om. We lagen nog even in elkaars armen. Ik realiseerde me ineens dat het wel leek of ik haar al jaren kende. Ik voelde me zo op mijn gemak met haar. En zij ook bij mij. Danica? Ja zei ik. Weet je nog dat meisje die gisteren bij me was? Wat is daar mee. Nou zei ze, herkende je haar niet? Nee zei ik, ik heb haar echt nog nooit gezien. Wel eens van Joyce Brinkenberg gehoord? Ja dat is de moeder van Anouk, mijn vriendin. Dat was haar nicht zei Candy. Vandaar dat ik al alles van je wist. Je adres, je telefoonnummer. Ik heb alles over je gevraagd. Ik keek haar aan. Ineens barst ze in huilen uit. Wat is er Candy? Ik heb zo lullig tegen je gedaan zei ze, en ik meende het echt niet maar het flapte er gewoon uit. Alsof 1 kant van me zei je bent verliefd op haar en mn andere kant zei, maar het mag niet je hebt een vriend. Ik ben nog nooit verliefd geweest op een meisje maar op jou ben ik het vanaf de dag dat ik je voor het eerst zag. Ik kuste Candy. Maak je niet druk zei ik. Het is goed. Ik likte de tranen van haar gezicht. Candy, luister. Ik heb veel meegemaakt. Ik zal het je allemaal nog wel vertellen, maar echt maak je om mij maar geen zorgen. Ik weet alles al van Joyce zei ze. Maar hoe zit het dan met Anouk? We hebben een open relatie zeg ik haar. Ik ben bi, dus ik rommel ook nog wat met jongens, en Anouk met andere meisjes want die is wel lesbisch. Oh zei Candy en haar ogen gingen wat verder open staan. Dus ze weet dit ook? Dat ga ik haar wel vertellen zei ik. Wanneer dan? Vroeg ze, straks als ze thuis komt zei ik. Is het misschien een idee als ik daarbij ben? vroeg ze weer. Eigenlijk wel zei ik. Best wel een goed idee.

We kleedden ons aan (ondertussen nog aan elkaars borsten en kutje zittend) en we gingen naar beneden. Koffie? Vroeg ik aan haar. Ja graag zei ze. Ik zette koffie en schonk het in. Ik ging naast haar op de bank zitten. Hou je erg veel van haar? vroeg ze. Van Anouk? Ja heel erg. Anouk is mijn steun en toeverlaat. En heel mooi zei Candy. Ja dat klopt. Je weet wat me vroeger overkomen is vroeg ik haar, ja Joyce heeft me het 1 en ander verteld, maar ik denk niet alles. Oke vertel ik het jou. Ik vertelde haar over mijn zwangerschap. Het verlies van mijn kindje. Het pesten op school, mijn zelfmoordpoging en mijn hersenbeschadiging. Nou zei Candy toen ik klaar was met mn verhaal, er is weinig van te merken. Ja alleen dat ik niet meer kan praten zei ik. Maar ik kan me wel goed uiten met mn praatcomputertje. Je lult de oren van mn kop af zei ze en we schoten in de lach.

Ik hoorde de poort. Ik keek naar buiten en zag Anouk naast haar fiets staan. Ze is echt prachtig zei Candy. Anouk stapte binnen. Ik ben thuis riep ze vanuit de keuken. Ze liep de kamer in en zag ons zitten. Hoi Candy zei ze wat doe jij hier? Sex gehad zei ik. Anouk barstte in lachen uit. Das weer Danica, ja ja met Candy. Ik sloeg mijn armen om Anouk en zoende haar. Verdomd je hebt nog gelijk ook zei ze, ik proef het nog. Lekker hoor en ze trok haar jas uit. Koffie vroeg ik, graag zei Anouk. Je hebt er iets lekkers bij zie ik zei ze. Maar waar komt dit nu allemaal vandaan eigenlijk want ik weet dat Candy erg kut heeft gedaan tegen je. Tja zei Candy en dat was stom. Kun je wel zeggen zei Anouk. Maar ergens snap ik het wel. Das gewoon een stukje ontkenning. Beviel het? Wat vroeg Candy. Nou sex. Hahaha, ja heel erg. En nu zaten we eigenlijk op jou te wachten. Ik keek Candy aan. Ja zei ze, met 2 meisjes lijkt me ook wel wat. Ik kijk Anouk aan, en Anouk kijkt naar mij. Wat ben jij fucking brutaal zegt Anouk tegen haar. Maar dat siert je wel. Enne als het aan mij ligt, ik vind het best. Ben toch al zo geil als boter naar huis gekomen. Hooo zeg ik, hebben jullie wat afgesproken of zo? Ze kijken alletwee onschuldig. Nee hoor. Stelletje rotmeiden. Kom mee naar boven. We drinken snel onze koffie op.

Als de koffie op is en we boven zijn begin ik gauw Anouk te zoenen. Candy begint aan onze kleren te prutsen. Die zijn snel uit. Nu beginnen Anouk en ik Candy uit te kleden. Jij wilt met twee meisjes? zegt Anouk, nou dan ga je dat meemaken ook. Anouk en ik gaan ieder aan een kant van Candy zitten. We laten onze hoofden tussen haar benen zakken en beginnen om beurten haar inmiddels weer zeiknatte kutje te likken. Candy wrijft over onze konten en gaat op zoek naar onze kutjes. Ze steekt bij ieder een vinger naar binnen en vingert ons allebei. We gaan er wat bijpakken zegt Anouk. Ze haalt een dildo uit het nachtkastje en steekt die bij Candy naar binnen. Lik Daans kut zegt ze. Ik ga op haar gezicht zitten en laat me lekker likken. Anouk bewerkt haar met de dildo en likt haar kutje. Oh dit is geil met die twee meiden. Anouk rommeld weer even in het nachtkastje en haalt er de strapon uit. Wat is dat vraagt Candy. Moet jij eens kijken zegt Anouk en geeft de strapon aan mij. Ik doe hem voor. Kom onder me liggen zegt Anouk tegen Candy. Ze doet het. Anouk begraaft haar gezicht weer in haar kut. Ik ga achter Anouk zitten en ik spuug op haar anus. Ik steek er even een vinger in om die een beetje op te rekken en ik pak het flesje glijmiddel. Ik doe glijmiddel op de strapon en steek hem langzaam in de kont van Anouk. Candy kan nu goed bij mijn kut en terwijl ik Anouk neuk, likt Candy mijn kut. Wat een geilheid is dit. We zijn lekker met elkaar bezig en ik voel mijn orgasme weer opkomen. Ik ga nog even goed met mijn kut over de tong van Candy. Oh ik kom roept Anouk. Ik steek nog even mijn hand tussen haar benen en jaag nog even een vinger over haar klitje. Ze komt klaar. Hele golven geil lopen uit haar kut. Wat is dat geil roept Candy en ze komt ook. Terwijl ze klaar komt bijt ze even zachtjes in mijn klitje. Nu kom ik ook. Mijn geil loopt over haar gezicht. Nu kwamen we met zn drieŽn tegelijk klaar. We vallen over elkaar heen om even uit te hijgen. Ik doe de strapon af en leg hem weg. Zooo zegt Candy, dat was een geil gezicht. En wat was dat lekker. Anouk en ik kijken elkaar aan en we lachen erom. Voor mij geen vent meer zegt Candy. Sex met jullie is veel fijner. Anouk gaat met haar mond naar haar oor en ik hoor haar fluisteren, dat zei ik toch. Stelletje trutten denk ik. Ik zoen ze alletwee. Het werd nog een lange hete avond.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of gewoon om een leuk berichtje voor me achter te laten!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (6)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net