Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 9453x
Lengte: Gemiddeld
Ik Ben Lesbisch - 2
Door Marlies - Mijn Profiel Pagina

Beste lezers en lezeressen,

Het onderstaande verhaal is een vervolg op mijn eerste verhaal. Het is het leukst eerst dat verhaal te lezen alvorens te beginnen aan dit vervolg.

Nadat ik na een avondje stappen er achter ben gekomen dat ik bisexueel ben en hierover met mijn vriendin op een bankje in een park heb gepraat, gingen we weer op onze fiets en fietsten al pratend naar mijn huis.

Bij mijn huis aangekomen, gaven we elkaar nog een lekkere tongzoen en daarna fietste mijn vriendin verder naar haar huis, ongeveer een kilometer verder.

Ik zette de fiets in de schuur en ging voorzichtig het huis in. Mijn ouders sliepen wel, maar heel licht, omdat ze graag wilden weten of ik thuis kwam. Toen ik op de overloop kwam, kwam ik mijn moeder tegen, die even naar het toilet ging. Ze vroeg hoe het was geweest en ik zei iets van "Best leuk, laten we morgen verder praten." Ik was natuurlijk moe van alle indrukken.

Ik kleedde me snel uit en ging in mijn slipje en een hemdje in bed liggen. Ik kon natuurlijk de slaap niet vatten van alle indrukken. Ik was ook behoorlijk opgewonden door het zoenen en voelen met mijn vriendin. Ik voelde ook dat mijn slipje nattig was. Het gevoel van mijn hand op mijn venusheuvel was een heerlijk gevoel. Ik ging iets verder naar beneden en wreef even over mijn lipjes. Dat was zo lekker dat ik binnen een minuut al klaar kwam. Heel stil natuurlijk, want mijn ouders konden nog wakker zijn! Daarna viel ik gelukkig snel in slaap.

De volgende morgen sliep ik natuurlijk uit, omdat het best laat was geworden. Toen ik beneden kwam om te ontbijten, zaten mijn ouders al aan de eettafel. Ze vroegen me natuurlijk naar het feestje. Ik antwoordde dat het feestje erg leuk was geweest en dat er veel bekenden van school waren, zowel jongens als meisjes. Mijn moeder vroeg of er nog een leuke jongen voor mij bij was. Ik zei haar dat er wel leuke jongens bij waren, maar niet voor mij. Ze vroeg gekscherend of een meisje! Toen was het ijs gebroken en heb ik het ze verteld. Ik vertelde ze dus dat ik 's nachts tijdens de rit naar huis erachter was gekomen dat ik mijn vriendin leuker vond dan het normaal was. Mijn ouders reageerden beide erg lief. Ze hadden er totaal geen problemen mee. Ze waren heel blij voor mij. Ik gaf aan dat ik niet zomaar lesbisch was, maar meer op de persoon viel. Naar mijn idee was ik dus bisexueel. We hebben er nog een tijdje over gepraat en rond een uur of 12 ging ik me maar eens douchen. Na het douchen vroegen mijn ouders of ik het fijn zou vinden dat mijn vriendin bij ons zou komen. Ik gaf aan dat ik eerst nog eens met mijn vriendin wilde praten over dit onderwerp en daarna eventueel wel met mijn ouders erover.

Ik belde mijn vriendin om met haar te praten over de afgelopen nacht. Ze gaf aan dat haar ouders naar een verjaardag waren en dat ze geen zin had om mee te gaan. Ik kon dus wel bij haar komen, wat ik graag deed. Ik vertelde het mijn ouders en ze zeiden iets van: Ga maar snel! Toen ik bij haar kwam, omhelsenden we elkaar eerst heel intens. Mijn vriendin vertelde dat ze het haar ouders nog niet had verteld en eerst eigenlijk met mij wilde praten. Ik gaf haar aan dat ik het mijn ouders wel had verteld en dat ze heel blij voor me waren.

We zoenden elkaar eerst en het voelde heel erg goed. We gingen op de bank in de woonkamer zitten om te praten en te zoenen. Het was erg apart, maar ook erg fijn! Ik vertelde haar wat ik had gedaan in bed en ze gaf hetzelfde aan. Ze zei dat het heel fijn was, vooral met de gedachte aan ons samen. Ze vroeg of ik verder zou willen gaan waar we 's nachts waren geeindigd. Ik gaf haar aan dat ik dat graag zou willen proberen. Het was voor ons beide nieuw en we waren best nieuwsgierig!

We gingen naar de slaapkamer van mijn vriendin. Ik ging op haar bed zitten, een twijfelaar. Ze ging voor me staan en zoende me. Dat voelde meteen weer goed. Ik gleed met mijn handen over haar rug. Wat voelde dit toch lekker. Ze gooide me achterover en ging op me zitten, op haar knieen. Ze ging met haar handen over mijn armen, mijn schouders en toen naar mijn buik. Ze sloeg mijn borsten over, zou wel onwennigheid zijn! Daarna boog ze voorover en zoende me weer. Ik ging met mijn handen ook naar haar lichaam. Ze had een shirtje aan, wat ik iets naar boven schoof, om haar zij en buik te kunnen voelen. Ze zei tegen mij dat ik mijn bloesje ook iets omhoog moest doen. Ik deed hem hoog, tot over mijn borsten. Ze trok zelf haar shirtje maar uit, wel zo gemakkelijk. Ik voelde haar heerlijke lichaam. Ik ging wel met mijn handen over haar borsten. Ze zei mij dat ze dat wel heel erg lekker vond. Daarom deed ze dat ook bij mij. Oei, wat was dat een fijn gevoel. We hadden beiden de bh nog aan en dan was het al lekker. Ze deed de hare uit en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Meteen zowel mijn bloesje als mijn bh uitgetrokken. Mijn vriendin ging naast me liggen en we voelden aan elkaars lichaam. Het voelde lekker, lekker als de ander het bij je doet en lekker als je het bij de ander doet. Ook gingen we nu beide over onze borsten. Ze heeft een lekkere 80D, ik heb helaas een 80B of 80C, afhankelijk van de bh. Mijn tepels zijn iets groter, met kleinere tepelhoven. De hare zijn klein met grotere tepelhoven. Past goed bij haar borsten. We werden beide opgewonden van het "voelen" aan elkaars lichaam. Ik gleed met mijn hand over haar borsten en buik en ging stiekem iets lager, tot onder haar rokje. Ze zei me dat ze dat erg fijn vond. Ik vroeg haar of ik door zou gaan. Ze aarzelde, maar zei toch ja. Dus ik ging iets verder haar rokje in tot op haar venusheuvel. Ze gaf mij aan dat ik iets verder moest gaan, ze vond het heel lekker. Ik gaf haar aan dat ze dan haar rokje uit moest doen. Ze zei: alleen als jij het ook doet. Dus deden we beide onze rokjes uit. Ik had een normaal slipje aan, zij droeg een string. Wat vonden we dit fijn. Ik ging met mijn hand over haar lipjes, zoals ik 's nachts nog had gedaan. We werden allebei erg geil en deden snel onze slipjes uit. Al kende ik haar al wel een beetje meer privť, toch wond mij dit erg op. Dat zal bij mijn vriendin vast niet anders zijn geweest! Ik vroeg haar of ze het zeker wist en zei gelukkig ja. Ik voelde haar lipjes en zij de mijne. We waren allebei erg nat. Ik draaide rondjes rond haar klitje en ze deed hetzelfde bij mij. Binnen vijf minuten rondjes draaien kwamen we beide heerlijk klaar. We gingen uitgeput naast elkaar liggen en keken elkaar aan. Dit was wat ik sinds mijn eerste vriendje miste. Lekker samen klaarkomen. Bij mijn vriendjes was het meestal eerst hij en dan ik. Ze deden het wel fijn, maar dit was veel fijner!

Mijn vriendin gaf mij aan dat haar ouders pas rond zes uur thuis zouden zijn en het was nu pas half vier. Ze vroeg of we samen zouden gaan douchen. Dat leek me wel lekker. Op school hebben we dat vaak gedaan, maar dan met veel meer meiden erbij! We gingen naar de badkamer en mijn vriendin deed de douche aan. Ze ging eronder en ik volgde haar. Gelukkig hadden ze een ruime douchehoek, waar we lekker de ruimte hadden. We gingen tegen elkaar aan staan en tongden eerst even. Ik vroeg haar om te draaien en pakte de doucheschuim. Ik zeepte eerst haar rug in en ging daarna natuurlijk ook over haar buik en borsten. Ook haar schaamstreek werd niet vergeten! Die was natuurlijk ook vies! Na een poosje met mijn handen haar gewassen te hebben, draaide ze zich om. Nu was ik aan de beurt. Ze deed ongeveer hetzelfde bij mij, wat mij weer lekker geil maakte. We spoelden ons af en gingen weer tegen elkaar staan. Op een gegeven moment ging mijn vriendin op haar knieŽn zitten voor mijn poesje! Ze ging maar had handen tussen mijn benen en gaf aan dat ik mijn benen iets uit elkaar moest doen. Ik vermoedde wat ze wilde gaan doen en deed dat, omdat ik benieuwd was naar het gevoel! Ze deed mijn lipjes opzij en keek eens goed naar mijn klitje en gaatje. Ze zei dat ze dit al eens bij zichzelf had gedaan, voor een spiegel, maar dat dit beter was. Ze kon goed zien wat er zat en hoe het zat. Ze ging met haar duim over mijn klitje en het voelde meteen al weer heerlijk. Ik zei haar dat en ze ging door. Plotseling voelde ik een vinger in mijn gaatje. Ik had dat zelf natuurlijk ook wel eens gedaan, maar dit was stukken beter. Ze vingerde me heel fijn en ik kwam al snel weer klaar. Ze ging staan en ik bedankte haar met een lange tongzoen. Ze zei dat ze dit zelf graag een andre keer wilde ervaren. Ik vond het op zich wel jammer, maar dit gaf meteen ook aan dat ze verder wilde met onze relatie! Ik zei dat ik het jammer vond, maar ook wel begreep. We droogden ons af en trokken onze kleding weer aan. We gingen naar beneden. We pakten cola en wat chips en gingen op een bank op de veranda achter het huis ziten.

We waren verliefd aan het worden, wat hopelijk nog een leuk vervolg aan de aankomende vakantie zou kunnen geven.

Als jullie een vervolg zouden willen op dit verhaal, graag even een reactie sturen.

Groetjes, Marlies


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of gewoon om een leuk berichtje voor me achter te laten!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net