Opwindend.Net
Datum: 21-09-2014
Stemmen: 161x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 20890x
Lengte: Lang
Pakketje Bij De Buren
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Door Maarten - nudisten@gmail.com

Lang leve het internettijdperk. 's Avonds klik je wat bestellingen bij elkaar en de volgende dag staat de postbode al voor de deur. Ben je niet thuis, dan ligt het bij de buren. En aangezien de meeste mensen werken, sta je geregeld bij de buren te vragen naar je pakketje.

Zo ook vanavond. Mijn pakketje ligt drie huizen verderop bij Lillian, een aantrekkelijke vrouw van begin dertig die hier is blijven woning na de vechtscheiding ruim een jaar geleden. Ze heeft twee jonge kinderen die ze om de week ziet. Lillian is een roodharige met een bleke huidskleur. Ze is zo'n 1.75m lang, heeft een mooi figuur en een cup D waar ik steels zo nu en dan wel eens naar gluur als ik haar op straat zie. Ik ga dus niet bepaald met tegenzin bij haar dat pakketje halen.

Fiona, mijn vrouw, is sporten en ik besluit het pakketje te gaan halen. Lillian doet open en heeft een luchtig kort jurkje aan. Het is ten slotte zomer en warm.

"Hee Maarten, kom je weer eens een pakketje halen?" zegt ze met een glimlach. Mijn ogen schieten vanzelf naar haar borsten, die licht deinend heen en weer wiegen door de armbeweging die Lillian maakte bij het openen van de deur. Even denk, of misschien wel hoop, ik een twinkeling te zien in haar ogen.

"Loop maar even mee. Het ligt binnen" zegt ze en gaat me voor naar de woonkamer. Het valt me op dat ze ondanks de warmte de deur dicht heeft en de vitrage voor de ramen heeft geschoven. Niemand die zo naar binnen kan kijken. Ik kijk naar haar heerlijke billen die op en neer gaan bij het lopen. Ik kan geen randjes van een onderbroekje onderscheiden en de gedachten dat ze niets onder dat jurkje aan heeft, windt me meteen op. Direct besef ik dat ik in de problemen kom. Ik heb vanwege de warmte een los zittende boxershort aan met daarover een korte broek. Als mijn leuter te hard wordt dan is dat meteen goed te zien.

Lillian bukt voorover om mijn pakketje te pakken en toont me daarbij een stuk van haar blote billen. Mijn hart slaat een keer over en gaat direct over op stevig bonken. Lillian beseft al snel dat ze me haar billen toont en hurkt snel. Ze pakt het doosje, gaat weer staan en geeft het aan me. Ik zie dat haar ogen vluchtig over mijn korte broek gaan. Mijn leuter is daar duidelijk als harde bobbel te zien. Ik pak het pakje aan en bedank haar. Even lijkt ze na te denken en zegt dan.

"Ach wat stom van me, ik vergeet je helemaal wat drinken aan te bieden. Wil je wat?". Natuurlijk wil ik wat!

"Ja lekker, heb je een biertje?" zeg ik.

"Ja tuurlijk." zegt ze en draait zich om en loopt naar de keuken. Met iets meer opzet buigt ze voorover om in haar koelkast naar bier te zoeken. En dan besef ik wat er is. Ik ruik de bekende zoete weeÔge lucht van een geile vrouw! Zou ze op de bank hebben zitten spelen voor ik kwam? Terwijk de fantasie zich in mijn hoofd nestelt, zoekt Lillian bovenin de kast naar een bierglas. Ze rekt zich uit en trekt daarmee het jurkje strak over haar lichaam. Haar prachtige volle borsten priemen door de stof terwijl haar billen vechten om onder het jurkje tevoorschijn te komen. Ze kijkt niet naar de reactie die ze veroorzaakt maar als ze me het biertje aangeeft heeft ze een lichtrode blos op haar wangen.

"Asje... " zegt ze en loopt naar de bank. Ik volg haar en ieder neemt plaats op een tweezits die in L-vorm in de woonkamer staan. Ik zie een handdoek op de bank liggen en onder een kussen steekt een klein stukje donkere harde vorm. Nonchalant gaat Lillian verzitten en duwt dat donkere geval uit zicht onder het kussen.

"Zijn jullie al weggeweest?" vraag Lillian, doelend op de zomervakantie.

"Ja, we zijn net terug uit Spanje. Heerlijk warm!" zeg ik. Lillian strijkt een onzichtbaar pluisje van haar jurkje. Daarbij opent ze haar benen een beetje en zie ik een groter deel van haar blote dijen.

"En, ben jij al weggeweest met de kids?" vraag ik en zak iets onderuit. Daarbij wordt mijn halfharde pik beter zichtbaar in mijn broek. Ik zit met mijn benen wat uit elkaar.

"Ja, twee weken Zeeland met de tent" zegt ze en legt een arm op de bank. Haar borsten gaan mee omhoog en staan strak in het jurkje. Haar tepeltjes priemen een beetje door de stof. Ze wiebelt een beetje met een been en haar hand ligt op haar bovenbeen en plukt wat aan de rand van haar jurkje.

"Lekker hoor!" zeg ik en kijk haar daarbij doordringend aan voor ik net doe alsof ik het over mijn biertje heb. Ik voel een druppel zweet over mijn rug gaan, zo warm is het bij haar binnen. Ik wapper wat met mijn t-shirt. Gelukkig heeft Lillian badlakens over de rugleuningen gelegd tegen het plakken.

"Poe hee, wat is het hier warm" opper ik. Lillian buigt naar voren naar haar biertje en ik kijk zo in haar jurkje. Haar zware borsten bungelen heen en weer en ik zie zo haar roze tepeltjes. Verlekkerd kijk ik er naar. Als Lillian weer overeind kom, zie ik weer die twinkeling in haar ogen.

"Kan je het zien?" zegt ze lachend. Betrapt lach ik wat schaapachtig.

"Sorry hoor maar je bent nou niet bepaald onaantrekkelijk." pareer ik haar vraag. "En ik ben ook maar een man!" zeg ik met een onschuldige blik.

"Anders zeg je het maar hoor. Ik liep naakt rond voor je aanbelde. Het is heerlijk warm in huis om lekker naakt rond te lopen." bekend Lillian. Ik neem haar op om te kijken of ze het meent. Hoewel ze wat blosjes op haar wangen heeft, lijkt ze oprecht eerlijk.

"Dat meen je niet!" zeg ik. Om te bewijzen dat het haar menens is, knoopt ze haar bovenste knoopje los. Met ondeugende blik gaat haar hand verder met de volgende knoopjes tot haar hele voorkant los is en de stof alleen nog bij elkaar gehouden wordt door haar handen.

"Geen verrassingen Maarten, jij bent een getrouwde man. Maar je mag wel kijken als je wilt". En met die woorden schuift ze langzaam het jurkje open. Haar volle borsten komen tevoorschijn maar haar poesje komt niet in beeld. Ze heeft haar benen tegen elkaar. Het jurkje gaat uit en Lillian slaakt een zucht.

"Hehe, dat voelt lekker. Kan je het nou beter zien?" glimlacht ze.

"Oh jaa..." zeg ik net iets te geil. En dat ben ik ook. Mijn lul is nu een tent aan het maken van mijn short en korte broek en ik zie Lillian er verlekkerd naar kijken.

"Wist je dat ik wel eens naar het naaktstrand ga om lekker te bruinen?" vraagt ze.

"Nee, maar je hebt een mooi doorlopend kleurtje" zeg ik bewonderend. Lillian staat op en draait rond. Ik droom weg van haar heerlijk ronde kontje met zachte huid. Als ze weer gaat zitten zijn haar benen iets meer van elkaar. Ik zie een gladgeschoren poesje met wat glimmende lipjes die ook wat naar buiten staan en iets gezwollen zijn. Mijn leuter zit plotseling vreselijk klem in mijn broek en ik probeer zo nonchalant mogelijk de boel even goed te leggen. Lillian volgt met interesse mijn bewegingen maar zegt verder niets.

"Eerlijk gezegd komen Fiona en ik ook wel eens op een naaktstrand. Dus ik weet wat je bedoelt" zeg ik. Lillian legt haar hand hoog op haar dijen en streelt het daar heel langzaam. De erotiek straalt er vanaf. Als ze nog eens naar voren gaat om een slok van haar bier te nemen, ben ik het zicht op haar hand kwijt maar haar lichaam schokt even in haar weg naar voren.

"Hoe doen jullie mannen dat nou? Hebben jullie dan helemaal geen last van een harde lul?" zegt ze recht voor zijn raap. En terwijl ze de nadruk legt op het gesprek, valt het me op dat ze af en toe een lipje raakt met haar vinger.

Ik besluit open kaart te spelen. "Ach, soms helpt Fiona me van tevoren van dat probleem af. Of op het strand." zeg ik bekennend.

"Op het strand?" zegt Lillian met geile blik.

"Ja, we hebben ook altijd een windschermpje mee voor de privacy. Dan kan je daarachter ook wel dingen doen die je niet op het open strand kan doen" lach ik.

"Oh, natuurlijk..." zegt ze wat afwezig. Ze drukt haar knieŽn tegen elkaar en wrijft met haar benen. Het is duidelijk dat ze geil is maar het niet kan bevredigen waar ik bij ben.

"Watte... wat.. doen jullie dan zoal?" vraagt ze met een rode blos op haar wangen. Het is een gedurfde, persoonlijke vraag. Maar als ik wil dat ze verder opgewonden raakt en misschien meer van zichzelf laat zien, moet ik wel prikkelend antwoord geven.

"Thuis is het gewoon sex op de rug en op z'n hondjes. Maar op het strand is het veel spannender." zeg ik. Lillian blijft stil luisteren en ontlokt daarmee dat ik verder vertel.

"Dan sta ik achter het windscherm over het strand te kijken terwijl Fiona me likt." zeg ik zacht. Lillian rilt even en dan zie ik dat ze haar hand tussen haar benen heeft gelegd.

"MMmmmmm... wat lekker!" zegt ze. "Vind je het erg als ik een beetje met mezelf speel terwijl je nog wat meer vertelt? Ik was eigenlijk nogal opgewonden voor je aanbelde".

"Eh ja, natuurlijk, graag zelfs!" zeg ik naar waarheid. Lillian haar hand gaat over haar poesje heen en weer. Ik kan de details niet goed zien. Haar vrije hand streelt nu haar eigen borst.

"Als ik dan aan dat windscherm sta dan zoent ze mijn pik met kleine kusjes tot ik er gek van word. Dat vind ze geweldig. Dan zuigt ze aan het uiteinde van mijn eikel en likt met het puntje van haar tong het gaatje. Dat voelt heel apart".

Lillian heeft haar benen nu wat wijder gelegd en glijdt met drie vingers door haar gleuf. Door het wrijven wijken haar schaamlipjes uiteen. "Oh, vertel verder..." kreunt ze.

"Dan neemt ze mijn pik in haar mond en streelt met haar hand mijn zak heel zachtjes. Het voelt als fluweel als ze dat doet. En mijn piemel blijft dan in haar mond zonder dat ze verder iets doet. Ik wil dan met mijn heupen stoten maar dat vangt ze handig op..." vertel ik.

Lillian heeft het niet meer. Ze heeft nu twee vingers in haar poesje en vingert zich ongegeneerd. Ik krijg het er warm van.

"Oh wat geil..." zegt ze. "Dat hebben Mike en ik nooit gedaan.". Je kan raden wie Mike is.

"Oh, dat is nog niets..." zeg ik naar waarheid. Ik begin nu zachtjes mijn eigen pik te strelen want het mag duidelijk zijn dat ik ook beregeil word van wat er gebeurt.

"Oh, alsjeblieft vertel... ik ben zo geil... ik moet het weten..." kreunt ze als ze haar benen nog iets wijder legt. Een been legt ze op tafel om meer ruimte te hebben.

"Soms wil Fiona de mensen om ons heen choqueren. Dan slobbert ze als ze mijn pik echt begint te pijpen. Als ze dan komen kijken dan stoppen we snel. We hebben wel eens gehad dat een stel vertrok door onze ehh... hobby" grinnik ik.

Lillian krijgt steeds meer interesse in mijn stijve lul. Ik streel hem met lange halen door de stof van mijn broek.

"Als je wil, mag je ook wel je kleren uitdoen en spelen... " zegt Lillian met een hese stem.

"Dat is eigenlijk wel een goed idee" zeg ik en trek mijn shirt uit om vervolgens mijn korte broek te laten zakken. Mijn lul springt als een duveltje-uit-een-doosje tevoorschijn en staat snoeihard schuin omhoog. Lillian kijkt er met grote ogen naar.

"Jezus, wat is ie hard..." zegt ze en vingert zichzelf met twee vingers diep in haar grotje.

"Tis wat he? Ik hoor Fiona daar ook niet over klagen" zeg ik, terwijl ik zwieberend geniet van de blote vrijheid. Ik ga weer zitten en neem ook een relaxte pose aan. Ik leg een hand om mijn pik en trek er traag aan.

"Wel een beetje stout he?" vraagt Lillian.

"Ach, op het strand gebeurt wel meer..." zeg ik mysterieus. "We hebben eens een vriendin meegenomen die haar handen niet thuis kon houden...".

Lillian haar vingers soppen van de vochtigheid. De lucht die ik eerder rook is weer terug. Het ruikt aangenaam opwindend.

"Dan lag ik op mijn rug te zonnebaden en voelde ik opeens haar hand over mijn lul. En dat terwijl Fiona met haar ogen dicht naast me lag te genieten van de zon."

Lillian haalt wat vocht tevoorschijn en begint daar haar klitje mee in te smeren. Een kreuntje en schokje zijn het gevolg.

"Je bent goed vochtig..." zeg ik. "Ik rook het al toen ik binnenkwam..."

"Moet je het nog wat beter ruiken?" vraagt Lillian en strekt haar glinsterend vochtige hand uit.

Ik stap op en loop naar haar toe. Mijn lul wipt heen en weer bij iedere stap. Ik ruik aan haar vinger en lik even. Geschrokken trekt Lillian haar hand terug. Ik neem plaats op de salontafel en zit nu vlak voor haar. Haar voet staat naast mij op de tafelrand.

"Vind je het goed dat ik hier kom kijken. Ik vind je heel opwindend en zo kan ik het prachtig zien" zeg ik. Lillian knikt ja. Mijn lul staat fier overeind zonder dat ik er wat mee doe. Lillian kan haar ogen er niet vanaf houden. Voorzichtig streelt ze zichzelf.

"Weet je, Fiona en ik gunnen elkaar best wel wat. Toen die vriendin mee was, vertelde ik Fiona wat er gebeurd was. Ze zei dat ik haar ook wel mocht aanraken als ik dat wilde. Lag die vriendin op haar buik, had ik mijn hand onder haar gelegd en lag ik haar gleufje te vingeren. Ze kwam geluidloos klaar naast me." Ik word nog geil als ik terugdenk aan die keer.

Ik trek me vlak voor de neus van Lillian loom af en leg dan mijn hand op haar knie. Geschrokken van de aanraking, trekt ze haar knie weg en spreidt daarmee haar poesje maximaal. Mijn hand is meegegaan en streelt nu haar kuit. Lillian maakt geen aanstalten om haar knie weer rechtop te brengen.

"Diezelfde vriendin was een andere keer mee en toen hebben Fiona en zij me samen gelikt." Dit was gelogen maar het zou Lillian nog meer opwinden. Ik sta op en mijn lul is nu dichtbij Lillian haar gezicht. Ik streel haar door haar haar en dan kom ik langzaam naar voren. Lillian verstard.

"Zouden we dit nou wel doen..." zegt ze zonder overtuiging.

"Alleen als jij het wil..." zeg ik maar ondertussen komt mijn eikel al bij haar lippen. Ze likt meteen aan mijn eikel die nu door alle glibberigheid door de voorhuid naar buiten komt. Ik blijf haar haren strelen als ik haar mond om mijn lul voel glijden. Oh mijn god, dit heeft nog nooit iemand gedaan naast Fiona. Het is zo vreselijk spannend en geil dat ik niet kan stoppen. Ik duw mijn pik meer naar binnen en gretig zuigt Lillian eraan. Ze heeft volle lippen en dat voel ik. Het is zo anders dan dat Fiona het doet.

Met mijn handen ga ik op zoek naar die lekkere borsten en vind ze dan. Ik streel en knijp zachtjes in het stevige vlees. Lillian kreunt en zuigt nu met overtuiging mijn lul. Haar hoofd gaat op en neer op mijn dikke pik. Zo ga ik het niet lang volhouden. Ik duw haar opzij zodat ze op de bank komt te liggen. Ik neem plaats met een knie op de bank en een been op de grond. Lillian zucht en trekt aan mijn pik.

"Oh Maarten, ik ben zo geil... neuk me... toe..." zegt ze alsof ik iets anders van plan ben. Ik streel de binnenkant van haar dijen waardoor er een rilling door haar heen gaat. Dan schuif ik mijn lul naar voren en laat 'm over haar lipjes glijden. Haar ademhaling gaat zwaarder. Ze pakt mijn lul beet en wrijft 'm over haar klitje.

"Oh god, doe 'm erin.. ik moet 'm voelen..." kreunt ze als ze haar van opwinding droge lippen likt. Ik zet mijn glibberige eikel tegen haar lipjes zonder direct naar binnen te duwen. Het is hemels. Met mijn hand schuif ik de kop door haar natte gleuf op en neer. En dan heb ik het ook niet meer en duw 'm in haar fluwelen paleis. Met kleine stootjes gaat mijn eikel een stukje naar binnen en dan weer naar buiten. Het veroorzaakt soppende geluidjes. Lillian kreunt bij iedere stoot. Stukje bij beetje dring ik bij haar binnen. Ze is krapper dan Fiona en dat voelt best lekker. Lillian hijgt er van.

"Hij is groot!" kreunt ze en streelt haar eigen borsten, knijpt erin en draait haar tepels tussen duim en wijsvinger. Kronkelend probeert ze mijn stootjes dieper te laten komen. Maar ik werk daar niet aan mee. Het zal minuten duren voor mijn lul tot in de diepte in haar zit. Het kost me wel wilskracht maar haar begeerte maakt het bijna sadistisch om het uit te stellen. Het wind me in ieder geval vreselijk op haar onder mijn controle te hebben.

Terwijl ik haar steeds iets dieper neuk, leun ik voorover om die lekkere borsten te betasten. Met twee handen streel en masseer ik ze. Lillian heeft haar ogen dicht en geniet van alle aandacht. Ik vertraag mijn tempo en stoot dieper in haar. Langzaam laat ik mijn lul in haar verdwijnen. Ik hoor Lillian naar adem happen. Als ik niet verder kan, haal ik weer langzaam terug en herhaal mijn actie. Mijn beloning is een glibberig kutje die vochtig wordt van opwinding. Weer duw ik langzaam bij haar naar binnen en streel haar borsten.

"Oh, ga door... ik word gek... zo lekker ben ik nog nooit... ohh. geneukt... mmm" kreunt ze.

Mijn stoten worden heftiger. Ik neem haar nu met lange halen en kan bijna helemaal in haar komen. Grommend en kreunend vangt ze de stoten op en tast met haar handen naar mijn billen. Langzaam maar zeker versnel ik mijn actie. Ik moet al op gaan passen niet klaar te komen, zo lekker is het. Helemaal als ik kijk hoe haar borsten door het stoten heen en weer schudden. Als ik met mijn duim haar klitje streel, slaakt Lillian een klein gilletje. We gaan een paar minuten zo door en dan voel ik hoe Lillian naar een hoogtepunt toewerkt. Haar ademhaling wordt gejaagder en ze spant al haar spieren aan. Met haar handen trekt ze me nu dichterbij om haar diep te kunnen nemen. Mijn lul glijdt tot aan de wortel in de zachte, natte maar krappe gleuf. Haar schaamlipjes zijn helemaal gezwollen van opwinding en als ik er naar die gladgeschoren poes kijk waar mijn harde paal in en uit glijdt dan kost het me moeite niet klaar te komen.

Ik buig me voorover en blij diep in haar stoten. Dan zoen ik haar borsten en lik over haar tepel. Dat is teveel. Lillian kreunt en ik voel haar kutspieren samenknijpen. Dan begint ze te trillen en zegt hard fluisterend: "Ohhhh... ik kom... ohhhh.. ga door!". Ik stoot wild in haar en dan komt ze klaar. Haar nagels slaan in mijn rug en dan ligt mijn borst op haar borsten. Het contact met een vreemde vrouw voelt gek.

Als Lillian haar orgasme weg is, ga ik van haar af en ga even op de bank zitten uit te rusten. Lillian heeft haar ogen dicht en schokt nog na. Mijn lul is nog snoeihard. Verlekkerd kijkt ze er naar. "God Maarten, dat was heerlijk!" zegt ze. En blijkbaar om me te belonen draait ze op haar buik en begint mijn lul te likken. Dat voelt ook hemels en als ze me aankijkt met haar prachtige ogen en volle lippen rond mijn lul dan voel ik mijn orgasme ook snel komen. Ik wil er echter nog niet aan toegeven. Niet voor een laatste toegift.

"Ho, wacht even, ik kom zo veel te snel" waarschuw ik haar. "Kom eens op me zitten..." zeg ik en Lillian staat op en gaat met haar knieŽn aan beide kanten van mijn benen zitten, bovenop mijn harde lul. Hij schuift heerlijk in die glibberige doos en Lillian rilt een beetje als hij tot diep in haar schuift. Als ze een beetje op en neer wipt, voel ik hoe haar kutje aan mijn lul zuigt. Mijn handen gaan over haar slanke zij en ronde billen. Het voelt anders dan bij mijn vrouw. Lillian leunt op de leuning van de bank en duwt haar borsten naar voren. Ik zoen ze waarop Lillian haar borsten vol in mijn gezicht duwt. Vervolgens wipt ze op en neer op mijn lul. Ik hoor hoe Lillian kreunt en opgaat in haar begeerte. Mijn handen zijn op haar billen en ik ga nu op haar ritme mee en stoot haar van onderen terwijl ik haar beweging omhoog ondersteun door haar aan haar billen op te tillen. Als ik een tepel in mijn mond neem, voel ik Lillian even schokken. Ik sabbel en zuig op die lekkere volle tepel.

"Ohhh... mmmjjaaa... " klinkt het en Lillian gaat harder op mijn lul op en neer. Die is snoeihard en ik voel dan ook snel mijn orgasme dichterbij komen. Ik pak haar borsten en speel er mee, duw ze dichter bij elkaar en lik ze. Lillian gromt van genoegen. En dan voel ik dat ik het niet langer uit kan stellen. Ik zoen mijn weg omhoog van haar borsten naar haar gezicht. Als ik haar op haar mond zoen, flitst haar tong door mijn mond. Dat maakt me nog geiler.

"Ohhmm... ik ga zo komen... " beken ik hijgerig. Het maakt Lillian nog wilder. Ze verhoogt het tempo en dat was de druppel. Vanuit het diepste van mijn lichaam voel ik mijn orgasme opkomen. Ik tongzoen wild met Lilian terwijl ik met mijn handen probeer haar nog harder op mijn lul te trekken. En dan ontplof ik. Een lange kreun met hijgerige uithalen maken duidelijk dat ik kom. Ik voel mijn zaad in haar schieten, en een tweede en derde keer. En dan is het over. Nou ja, mijn lul blijft hard en Lillian blijft er zachtjes op glibberen. Ze giechelt en gaat van me af. Mijn lul floept met een soppend geluidje uit haar poes. Ze gaat op haar knieŽn tussen mijn benen zitten en likt mijn lul. Hoewel het gevoelig is, blijft mijn lul hard. Lillian kijkt me aan en pijpt me dan langzaam. Het is verrukelijk.

Terwijl ze me met een paar geile ogen aankijkt, likt ze met haar tong over de lengte van mijn lul. Dat doet Fiona nooit. Lillian trekt de voorhuid voorzichtig over mijn eikel terwijl ze met haar tong rondjes draait over de blootkomende gevoelige kop. Met een hand voelt ze nu aan mijn zak. Ik zak wat onderuit en doe mijn benen verder uit elkaar. Lillian heeft nu een hand om mijn piemel en trekt er zachtjes aan. Haar mond gaat over mijn zak en zuigt dan aan mijn ballen. Het voelt gek aan als ze die naar binnen hapt en er aan sabbelt. Ondertussen maakt ze zacht kreunende geluidjes.

"Ummmm... je blijft wel lekker hard... " kreunt ze geil. Ik moet toegeven dat ik dat zelf ook niet helemaal verwacht had. Lillian staat op en gaat op de bank over me heen staan.

"Toe, doe ook eens je best..." zegt ze met schorre, geile stem. Haar lekkere kutje ruikt heerlijk zo vlak voor mijn neus. Ik pak haar billen en trek haar naar me toe. Ze legt een knie op de leuning van de bank en opent zo haar natte poes voor me. Ik lik voorzichtig aan haar gezwollen lipjes. Maar dat is Lillian te voorzichtig. Ze wrijft nu bijna haar hitsige gleuf over mijn gezicht.

"Kom, ik ben veel te geil voor dat gespeel..." zegt ze bestraffend. Hierop haal ik mijn tong vol door haar gleuf en zuig aan haar klitje.

"Ohh ja... dat is lekker... " klinkt het belonend. Ik ben even bang dat ik mijn eigen sperma ga oplikken maar dat heeft Lillian blijkbaar al opgevangen toen ze op haar knieŽn zat. Ik knijp in haar billen en trek haar stevig naar me toe terwijl mijn tong wild zijn werk doet.

"Oh God..." kreunt Lillian terwijl ze schokkerig reageert op mijn tong. Met mijn twee handen vol op haar lekkere billen, trek ik haar natte muts tegen mijn mond. Ik lik met lange tong door haar gleuf en voel hoe ze drijfnat wordt van opwinding. Ik zuig het vocht op en blijf haar likken met lange halen. Lillian kantelt haar heupen op en neer en neukt zo mijn tong. Ze bepaalt haar eigen tempo en ik voel hoe ze weer naar een hoogtepunt toewerkt. Dat gebeurt bij mijn eigen vrouw eigenlijk nooit. Ja vroeger wel, maar nu niet meer. Ik neem aan dat ze behoorlijk geil is en lange tijd niet meer is verwend. Ik doe extra mijn best.

"Uhhhhh... " klinkt het. Lillian spant haar spieren en ik hoe een hoeveelheid vocht haar kutje verlaat. Met smakkende geluiden laat ik het vocht over mijn kin lopen. "Mmmmmmmm" klinkt het ingehouden luid. En dan begint ze hevig te schokken. Ik sabbel voorzichtig op haar klitje maar merk dat ze al snel niets meer kan hebben.

Ze laat zich min of meer op me vallen en haalt hijgerig adem. Ik ben zelf ook nog geil. Nog in halfslappe toestand laat ze me haar op haar knieeŽn zetten. Ik ga achter haar staan en schuif mijn harde leuter in haar sappige kale grotje. Ik houd me niet in en neuk haar meteen diep. Lillian begint ongecontroleerd te kreunen. Met diepe halen pomp ik mijn lul in haar terwijl ze automatisch mijn stotend tegemoet gaat door haar kont naar achteren te stoten. Het duurt zo niet lang en dat is maar goed; ik ben geen fokpaard dat maar op commando kan klaarkomen.

Ik kijk verlekkerd naar haar bevallige billen, haar bleke huid en rode haren. Ik pak haar heupen en help mezelf nog steviger te stoten. Lillian kreunt bij iedere stoot en dat is de druppel. Met een stevige kreun kom ik voor een tweede keer klaar. Ik stoot diep in Lillian en laat mijn lul daar zitten. Lillian rijdt me af en daarmee zuigt ze het zaad uit mijn lul. Het is heerlijk!

En dan is het toch echt voorbij. Lillian gaat weer op haar handdoek zitten en pakt haar drinken. Ik ga naast haar zitten en pak mijn biertje. "Dat was lekker!" zeg ik met een brede lach.

Lillian lacht ook en zegt dan: "Pfff.. nou... dat had ik Ťcht even nodig". "Tot je dienst" zeg ik lacherig. "Ik vond het niet vervelend om te doen... ik moet je alleen wel wat bekennen." Lillian kijkt bezorgd.

"Ja, ik heb met Fiona wel wat vrijheid afgesproken maar dit hoort er niet helemaal bij. Dat friemelen bij die vriendin vond ze wel goed maar ik denk dat ze beter niet kan horen wat voor plezier wij hier gehad hebben."

"Daar kom je nou mee!" zegt Lillian. Ik zie aan haar glimlach dat ze er niet al te veel mee kan zitten.

"Zoals ik al zei: ik ben ook maar een man. Ik zal Fiona moeten bekennen dat je me verleid hebt als je het haar verteld."

"Mmmmm, ik zal het haar maar niet vertellen. Maar alleen als je me wat beloofd" zegt ze.

"Wat dan?" vraag ik benieuwd.

"Dat je zo nu en dan een pakketje bij me komt halen" zegt ze met een stralende lach. Daar kunnen we samen wel om lachen en ik kon het me niet beter wensen.

"Weet je, misschien moet je een keer met Fiona praten over het strand. Als je het handig speelt, vraagt ze of een keer mee wilt. Wie weet wat er dan gebeurt!" zeg ik.

"Meen je dat?"

"Zeker, ik zal geen nee zeggen als ze vraagt of ik het goed vind" zeg ik.

"Oke, doe ik!" zegt ze. Ik voel alweer een tinteling door mijn lul bij de gedachte.

Ik geef haar nog een zoen op haar wang, kleed me dan aan en neem mijn pakketje mee. "Ik ga je zien Lil" zeg ik met een knipoog. "Even kijken wat ik ga bestellen voor volgende week" zeg ik met een big smile.

"Doe dat!" is haar antwoord en daar ga ik de deur uit met mijn pakketje, lamme lul en lege zak. Wordt vervolgd... :DBezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net