62.198 Gratis Sexverhalen
De Sexverhalen Van Donderdag
Het Broedhuis - 1: Covid28Door: AuthWeb
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"De laatste avond van 2028, op weg naar het nieuwe jaar. Ik kijk in haar mooie glinsterende ogen. Het kaarslicht tussen ons op tafel vlecht zich een weg door haar blonde gestijlde lokken. Knisperend haardvuur. Wie is deze jonge vrouw We praten al een..."
28-03 om 06:00
Naakt In Het Bos - 2Door: Arie Bombarie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Openbaar, Bos, Orgasme, Rimmen, Doggystyle, Prostaat, Exhibitionisme, Piercing, Naakt, Bos,
" Wat denk je nou zelf, antwoordt Thomas met een grijns. Langzaam gaat Lieze met haar rechterhand naar zijn lul. Ze streelt zijn voorhuid en omklemt de schat. Hij voelt warm aan en ze voelt hoe hij groeit in haar hand. Ze trekt zijn voorhuid naar ach..."
28-03 om 06:00
Kevin En De DirecteurDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Directeur,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
28-03 om 00:00
De Infiltratie - 11: Hot DebriefingDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Slet, Sletje,
"Direct na de geslaagde operatie zit ik met de mannen van het interventieteam in een kleine vergaderruimte voor de debriefing. De spanning is voelbaar in de lucht terwijl ze me ondervragen over mijn rol als infiltrant van het kartel. Elke vraag roept ..."
28-03 om 00:00
De SporterDoor: Moto86
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Pijpen,
"Mijn naam is Ric, ik ben een getinte kerel van in de 30. Ik ben kaal, ben slank gebouwd en heb een grote pik. Ik mag dan wel een macho zijn, ik ben tevens homo en mannen, daar kan ik gewoon niet genoeg van krijgen Een aantal jaren ..."
28-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Woensdag
Citytrip - 5Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Milf, Vreemdgaan,
"Gewapend met een tas net twee dozen schoenen gingen we de dag nog even afsluiten nop het terras. Wat een dag zei Chantal en ze keek me onderzoekend aan. Ik zei nou ik herken je bijna niet meer, eerst Martin en nu een verkoopster voor grati..."
27-03 om 20:00
Het Kasteel - 24Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend op tweede kerstdag werd ik wakker met het blonde hoofd van Esmee op mijn borst en haar arm over mijn buik. Ze lag nog heerlijk te slapen en ik luisterde genietend naar haar rustige ademhaling, maar haar arm drukte ook op mijn blaa..."
27-03 om 20:00
Partnerruil - 29: Sightseeing In OsloDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik werd wakker van Anke, die wat onrustig tegen mijn rug aan kroop. Voorzichtig tilde ik mijn arm van Janna af en draaide me om naar Anke. Janna zuchtte even, maar sliep weer door. Ik trok Anke in mijn armen en ik zoende haar, maar haar onrust bleef...."
27-03 om 20:00
DankbaarDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oma, Opa, Kutje, Billen, Massage, Jong En Oud, Condoom,
"Oma, riepen de kleinkinderen, komt u in de zandbak Grappig, oma deed het wel, maar was niet zo soepel meer. Hulp nodig, ze keek op en tegelijk keek ze stout. Met meer dingen wel, lachte ze spontaan, maar ja Ik hielp haar uit de zandbak en ..."
27-03 om 16:00
Zijn Slavin - 3Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Gebruikt, Slavin,
"Het was een rustige week geweest. Jo de trainer had me om de dag afgebeuld. Het was een drukke week in het hotel geweest. Mijn meester had ik in het begin van de week gezien. Het was vrijdagavond thuis trok ik meteen mijn kleren uit en keek op de age..."
27-03 om 16:00
Niels En Zijn ChefDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgroeien naar Werkvoorbereider. ..."
27-03 om 16:00
De Regeling Om De Huurschuld Te Voldoen - 4Door: Janine02
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Vernederen,
"Henk luisterde gefascineerd naar haar verhaal dat ze in flarden vertelde, dat haar vader haar ontdekte net voor ze voor het eerst, op het punt stond een orgasme te bereiken. De beschamende handelingen. De incestueuze bestraffing. En is dat ..."
27-03 om 16:00
Uitzicht Met HoogtepuntDoor: Bert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oraal, Pijpen,
"Het weer was de grote spelbreker. Toch was de glimlach toen uit jouw auto stapte niet minder. Waar een uur ervoor de zon nog volop had geschenen, was het nu geen weer meer om lekker te gaan wandelen. Dat was immers het plan. Zullen we maar..."
27-03 om 16:00
Studenten BetraptDoor: Anke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Studenten, Buurmeisje, Hoer, Standje 69, Likken, Kutje, Doggystyle,
"Marcel kon zijn ogen niet geloven. Hij was op een pornosite aan het kijken en wreef in zijn ogen. Zijn nette buurmeisje Mare was daar ongegeneerd aan het vingeren, met twee andere meiden. Hij kende Mare als een nette meid , ze speelde gvd zelfs i..."
27-03 om 12:00
Mini - 304Door: Keith
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Even later reed Lot in de grijze Volvo richting Nijmegen. Margot zat naast Joline, die reed en ik hing op de achterbank te suffen. Ik hoorde nauwelijks wat de dames bespraken ik was hondsmoe. Niet zozeer van het kruipen door al hoeken en gaten in Ge..."
27-03 om 12:00
Natuur Doet Het Werk - 3Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Klaarkomen, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Zoon, Zuigen,
"We trekken als familie veel met elkaar op. Dries, Huib en Frans sporten met elkaar. Ik zelf met Heleen en Joyce shoppen. Onze kinderen Merel en Floor komen ook veel over de vloer bij hun neef Simon en nichten Dieke en Evi. Onze kinderen hebben we bi ..."
27-03 om 12:00
Nick, Mika En Steven - 3Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Sauna,
"Terug naar de sauna in Eindhoven. Door de opmerking van de oudere observator in de stoomkamer wist ik in grote lijnen in wiens handen en lijf ik meteen beland was. Merkwaardig de realiteit lijkt soms meer voorbestemd dan schrijvers kunnen verzinnen...."
27-03 om 12:00
Moeder En Dochter Op Vakantie - 8Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Tijdens het diner verheugde Olivia zich weer op een avondje uit. Anna besloot om haar avontuurtje met Costas nog even voor zich te houden. Zij had al twee keer seks gehad en haar dochter nog niet. Anna hoopte vurig dat Olivia vanavond wel succes ..."
27-03 om 06:00
Homo Sexualem - 7: Het RitueelDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Lindsey had haar middagdutje gedaan. Ik had haar dit aangeraden want de rest van de avond zou nogal vermoeiend worden. Het dorp was uitgelopen om het ritueel te aanschouwen. Ook onze huisdieren waren aanwezig en zelfs de melkmeisjes waren uitgenodig..."
27-03 om 06:00
Mijn Sugardaddy's - 5: Lesbo SpecialDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03 om 00:00
Naakt In Het Bos - 1Door: Arie Bombarie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Naakt, Voyeurisme, Zomer,
"Het was een van de eerste echt warme zomerdagen, en helaas voor velen viel dit op een maandag. Dit gold gelukkig niet voor Thomas. Rond een uur of 11 wordt hij wakker. Hij is vandaag vrij en hoeft vandaag lekker helemaal niks. Als 21 jarige student i..."
27-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Dinsdag
De DealDoor: Manon
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Alles begon met wat simpele smsjes. Zij had een financieel probleempje waarbij ze met niemand terecht kon. Een vriend had ze niet, en haar ouders wilden haar niet helpen. Zeker niet nu zij er zo een punt van had gemaakt dat ze best haar eig..."
26-03 om 20:00
MaatwerkDoor: JBL 2000
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Hoi, ik ben Liz, een vrouw van 33 die van motorrijden houdt. Na een val heb ik een tijdje niet op de motor gezeten. Mijn lederen motorpak is zwaar beschadigd geraakt bij de schuiver, dus tijd voor nieuw. Bij ons in de buurt is een speciaalzaak waar m..."
26-03 om 20:00
Team Building - 4: Vrij-dagDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tot laat in de avond waren we met zijn drie n bezig alles in orde te brengen en na een laatste slaapmutsje vertrok Najib naar zijn huis. Gelukkig voor hem was dit dichtbij en ik keek mijn geheime lover vanuit de deuropening na. Mooie man ..."
26-03 om 20:00
Lesbos - 6: Op Naar Het RestaurantDoor: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Milf, Moeder, Trio,
"Mama eenvoudig, maar elegant gekleed in een dun zomerjurkje dat niet veel te raden overliet, en open schoentjes met een klein hakje. Het enige wat we konden is naar elkaar kijken en lachen, na het voorgerecht begon ze te praten. Meende je ..."
26-03 om 16:00
De Ontdekking Van De Hemel - 8Door: Floris20621
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Tweeling, Voetbal, Zus,
"Zaterdagmorgen. De voetbalclub van Broertje en Zusje. De wedstrijd is afgelopen. Ze hebben verloren en dat vonden ze eerst best wel sneu maar nu zijn ze eroverheen. Ze hebben gedoucht en zitten op de banken tegen de muur in de kleedkamer appels e..."
26-03 om 16:00
De Vriendengroep - 65: TussenspelDoor: Jefferson
Reacties: 21
Lengte: Gemiddeld
"Hallo beste lezers, Met het risico spoilers weg te geven of juist valse verwachtingen te scheppen, wil ik de lezer om zijn of haar mening vragen. Dit doen jullie natuurlijk al in veelvoud, wat een genot blijft om te lezen. Zoals sommigen van..."
26-03 om 16:00
Citytrip - 4Door: Nanko
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hakken, Milf, Openbaar, Vingeren, Volle Vrouwen, Winkel, Zonder Slipje,
"We gingen op tijd naar bed en vree n nog even langzaam en teder met elkaar voor we in slaap vielen, de ochtend erna was alles relax en er hing een ontspannen sfeer aan de ontbijttafel. Het was nu vrijdag en Chantal hoefde dinsdag pas weer a..."
26-03 om 16:00
Met RenteDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Buren, Oraal, Buurman, Buurvrouw, Billen, Kutje, Honden,
"Regelmatig hoorde ik dat de buurvrouw ruzie had met haar man. Ik ging erheen en suste het tot ze uit elkaar gingen. Toen kwamen ze allemaal opzetten, om te helpen . Intussen strijdbaar, gooide ze deze hitsige types er allemaal uit. Sodemieter op, ze..."
26-03 om 12:00
Gerben En PappaDoor: Steifeduo
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Gerben en papa Giel Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben ..."
26-03 om 12:00
Lauren Gaat Weer Naar School - 22Door: Aadje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"We stapten de gang in en liepen richting de parkeerplaats. We waren halverwege de hoek gekomen toen we plotseling oog in oog stonden met Harry. Lauren hijgde openlijk en zonder iets te zeggen bevroor iedereen en staarde elkaar aan. Hallo, ..."
26-03 om 12:00
Partnerruil - 28: Avond Bij Knut En EvaDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Eva begroette Anke hartelijk. Welkom Leuk, om Douwes andere vriendin ook te ontmoeten Vanuit de keuken riep Knut Ja, ik kom zo , even de saus afmaken Even later kwam Knut uit de keuken en hij heette haar ook welkom. Dus jij speelt ook in jul..."
26-03 om 12:00
Mijn Man Geneukt - 2Door: Massage123
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Dildo, Lesbienne, Pijpen, Strapon, Vingeren, Zus,
"In mijn vorige verhaal heb ik verteld hoe ik mijn man met een voorbinddildo heb geneukt en hoe het zo is gekomen. Nadat wij klaargekomen waren en aangegeven hadden het allebei erg lekker gevonden te hebben, kropen wij tegen elkaar aan en vi..."
26-03 om 12:00
Nick Geeft Bijles - 41Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Pijpen, Vingeren,
"Lisa is mij heerlijk aan het afzuigen, dit keer niet eromheen draaien meteen volop actie. Op haar knietjes zit ze voor me en is mij aan het afzuigen als een ware pro. Toch is het nu van zuigen weinig nog te noemen en is het nu vooral gewoon haar mond..."
26-03 om 06:00
Gevangenis Van Marloes - 2Door: Lars
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Facesitting, Gevangenis, Orgasme, Squirten, Vastgebonden,
"In deel 1 hebben jullie kunnen lezen wat ik tijdens het eerste deel van 12 uur durende gevangenisstraf heb moeten ondergaan. In deel 2 van het verhaal zullen jullie het vervolg van de gevangenisstraf lezen Na mijn heftige orgasme, die wer..."
26-03 om 00:00
Joran En Zijn Moeder Sienie - 3: De TrainingDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Glijmiddel, Gymnastiek, Minnaar, Moeder, Prostaat, Turnen, Zoon,
"Mooie Joran van zeventien was een fanatieke sporter die uitblonk in turnen en elke sportmanifestatie bezocht die hem dichter bij het kampioenschap van zijn regio zou brengen omdat het wel duidelijk was dat hij veel talent had. Hij woonde nog thuis bi..."
26-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Maandag
De Vriendengroep - 64: Zij Is Niet Bang Voor De W...Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Tegen het einde van de middag meldde Elise zich pas weer. Ik zat in voortuin bij het andere huisje met Sophia en Hila een potje te kaarten. Die waren naar het strand geweest, maar ook weer terug. Niks aan deze dag was gepland, maar iedereen was het v..."
25-03 om 20:00
Uit De Hand GelopenDoor: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Sinds het overlijden van mijn man waren mijn kinderen en ik heel hecht met elkaar geworden. We hebben emotioneel op elkaar gesteund nadat wij hun vader hadden verloren. Om een beeld te schetsen, het werd heel gewoon dat we samen op mijn bed lagen om ..."
25-03 om 20:00
Metal FestivalDoor: Avonturier87
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Festival, Pijpen,
"Als vaste bezoeker op deze site heb ik besloten om mijn eigen ervaringen te delen met de lezers. Alleen de namen in dit verhaal zijn veranderd. Bij positief ontvangst volgen er meer. Het is zomer en in het Noorden van Nederland was het tijd ..."
25-03 om 16:00
Milf - 4Door: Be2y
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Hi,ik ben Bas een jonge gast van 20 en misschien heb je al eerder over mij gelezen. Een jaar geleden had ik nog een relatie met mijn ex vriendinnetje Marit . Ook had ik toen nog contact met Sarah, de Milf waar ik vele avontuurtjes mee beleefde. Allee..."
25-03 om 16:00
Citytrip - 3Door: Nanko
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Vreemdgaan,
"Thuis aangekomen trok ze haar jurk omhoog en liep voor mij de trap op, ik kon mij niet bedwingen en kneep in haar volle kont terwijl ik gehaast achter haar aan liep omhoog, Mijn erectie zat pijnlijk opgesloten in mijn boxer en strakke jeans...."
25-03 om 16:00
Travestie Voor De CamDoor: Be2y
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gay, Travestie,
"Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor hoge hakken. Een aantal van mijn exen vonden het vreemd wanneer ik haar weer vroeg om haar high heels aan te doen tijdens de sex, of ze trokken hun voeten terug net toen ik aan haar tenen wilde sabbelen. Nat..."
25-03 om 12:00
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03 om 12:00
Eva (lekke Band)Door: Pépé
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Buurmeisje, Buurman, Maagd, Kutje, Massage, Douche, Kleine Borsten, Billen,
"Hoi mijn naam is Peter ben 36 jaar en woon in prachtig dorpje in Friesland. Sinds twee jaar ben ik doordat mijn vrouw verongelukt is helaas weduwnaar geworden en sta ik er alleen voor. Ik heb er vaak over nagedacht om de boel te verkopen en naar de s..."
25-03 om 12:00
Sex In Het Park - 2Door: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Openbaar, Park,
"De volgende nacht ging ik terug naar het park maar ditmaal duwde ik een buttplug met staart in mijn gaatje, trok daar een kort shortje over, met weg geknipte binnen slip, waar de staart lekker door het pijpje slingerde, ik trok ook nog een shirtje a..."
25-03 om 12:00
De Romantische BeerDoor: Jack
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Creampie, Romantiek,
"Dit verhaal speelt zich afgelopen week af. Ik ben een jongen van 20 jaar oud die valt op wat oudere mannen. Nu was ik laatst op Grindr een beetje aan het aankloten. Beetje chatten hier en fotootjes sturen daar, totdat een 31 jarige man mij een tap st..."
25-03 om 06:00
Partnerruil - 27: Anke In OsloDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"En toen was daar dan de dag, dat Anke zich bij Janna en mij aan zou sluiten. Het vliegtuig zou om 17.15u landen, dus we hadden nog bijna een hele dag in Oslo. Eva bood aan om ons wat dingen te laten zien, zoals het Vigeland park en het museum met de..."
25-03 om 06:00
VerrassingDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Trio,
"een dame die ik vaker verwende, had stout gedaan met een medewerker van het park. Stout, zeg maar gerust geil We logeerden er en net terwijl ik was gaan zwemmen , lag ze heerlijk met die knappe vent te neuken Prijzend dat hij zo lekker kon neuken,..."
25-03 om 06:00
Partnerruil - 26: Naar OsloDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het mooie weer was omgeslagen naar fijne miezerregen. Wilden we nog een dagje in Stavanger doodslaan, bijvoorbeeld door het museum te bezoeken, of zouden we meteen naar Oslo vertrekken Knut en Eva hadden ons verzekerd dat we bij hen welkom waren. ..."
25-03 om 00:00
Gwen's ZomerfeestenDoor: Mike1970
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Vingeren,
"Gwen stommelde uiteindelijk om half 4 via de achterdeur naar binnen. We hadden afgesproken dat ze er voor 2 uur zou zijn. Ze was maar net 18 en met die gastjes die in de stad rondhangen... Vind het gewoon geen fijn idee voor mijn meisje. Maar ..."
25-03 om 00:00
VriendenavondDoor: Fleur
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Er zijn al de nodige vriendenavondjes aan vooraf gegaan. Maar eindelijk was het weer zover. We hadden al een paar biertjes gedronken vanmiddag. Nadat we gezamenlijk wat gingen eten wouden wij twee eigenlijk wel naar boven. Precies zoals w..."
25-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zondag
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 43Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Neuken, Trio,
"Na de hevige geile uitspatting met Sven en Steffie was het gelukkig een paar dagen rustig. De twee geilerds hadden hun wereld ontdekt en volgens de naaste buren ging het er soms heftig aan toe. Gelukkig waren zij dichter bij elkaar gekomen door de ge..."
24-03 om 20:00
Mijn Sugardaddy's - 4Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Neuken, Sugardaddy,
"Elise werkte inmiddels alweer een tijdje met veel plezier als thuishulp, wat mede te danken was aan de aandacht die haar cli nten Kees en Hans haar op seksueel gebied gaven, en het meisje het gevoel van een prinsesje gaven door de manier waarop ze ha..."
24-03 om 20:00
Citytrip - 2Door: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Milf, Opdracht, Openbaar, Restaurant, Vreemdgaan,
"Terwijl ze onder de douche stond legde ik wat kleding klaar Eerst een stel kniehoge laarzen met hoge dunne hak, daarbij een zwart kort en strak jurkje uiteraard kousen omdat ik dat mooi vind staan. Een klein stringetje en hoewel haar ferme t..."
24-03 om 20:00
MotortreffenDoor: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Billen, Camping, Meerdere Mannen, Motor, Plas, Plassen, Vakantie,
"Ik ben homo en motrrijder en ben bovendien 100 bottom. In de tijd gingen we met een groep motorrijders regelmatig op motortreffens in binnen en buitenland Zo ook naar een treffen, in de winter, naar Dover. Tentjes opgezet en dan na..."
24-03 om 20:00
Johan En Maria: Een Geile Vakantie - 2$Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Sperma, Zuigen,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we ingecheckt en na een partijtje lekker neuken doe ik mijn te kleine bikini aan om met Johan op het terras wat te drinken Let op dit is deel twee, misschien kun je beter,..."
24-03 om 16:00
John En Patricia - 2Door: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten,
"Die ochtend, of eigenlijk al vroeg in de middag wordt Patricia wakker. John ligt naast haar met een enorme ochtendstijve. Z n immense paal duwt als een soort tentstok het dekbed omhoog en hij heeft duidelijk een natte droom. Patricia ligt he..."
24-03 om 16:00
Vakantie Frankrijk - 2Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Frankrijk, Klaarkomen, Pijpen, Sperma, Squirten, Strand, Swingers, Vakantie,
"De dagen na het eerste deel bleef lang in mijn hoofd hangen. Wat was dat geil zeg. Ik gooide een balletje op dat ik nog wel een keer terug wilde naar Cap d Agde naturisten strand. Mijn vrouw zei prima, wanneer Dit wilde ik even afwachten vo..."
24-03 om 16:00
Sugardaddy - 2Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Pijpen, Slikken, Sugardaddy,
"Na haar laatste date met Paul had hij haar netjes afgezet bij het station. Liza wilde liever niet dat Tom en Paul elkaar zouden ontmoeten. Toen Liza thuis kwam wilde Tom alles weten. Liza vertelde over het shoppen en het etentje, maar vertelde niet..."
24-03 om 16:00
Cross OverDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Broers, Zus,
"Mijn broer Lex Alex officieel , vind ik een prachtige vent. Dat hij dan ook mooie vriendinnen heeft verbaast niemand. Maar ik, als zijn broertje, en Full Time Homo, had ik het liever anders gehad. Niet dat hij mij anders behandeld, of afstandelijk i..."
24-03 om 16:00
Totaal Afgeneukt!Door: Desiree
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Mijn naam is Desiree en ik heb een ervaring, die ik ontzettend graag wil delen met jullie. Ik ben nu 28 jaar, maar wilde al jaren eens onderdanig behandelt worden. Nu ben ik niet van die clubs en zo, maar hoe kom je dan met een meester in contact v..."
24-03 om 12:00
Snel Volwassen WordenDoor: Travestiet
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Billen, Doggystyle, Douche, Kut, Kutje, Milf, Moeder, Pijpen, School, Zoon,
"Ik was 14 jaar toen het ongeluk gebeurde waarbij mijn vader de dood vond. In de file werd hij vanachter aangereden door een truck die niet meer op tijd kon stoppen. Met auto en al werd hij onder de bumper van een andere truck geschoven. Nu z..."
24-03 om 12:00
Gewillig NichtjeDoor: Mickey80
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Het was zondagochtend, de vrouw was werken en ik zat lekker te gamen. Mijn enigste dagje vrij, dus even een dagje niks. Rond de klok van tien uur ging opeens de deurbel. Ik stond op en liep naar de deur. Door het raampje zag ik dat het mijn middelste..."
24-03 om 12:00
Samen Met Mijn Zus Op De FotoDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Ik was net mijn glas met fruitsap aan het leegdrinken wanneer mama op haar gsm keek. Als jullie op tijd willen zijn dan gaan jullie nu wel echt moeten vertrekken. Zei ze tegen me en ik zag mijn zus met haar autosleutels de keuken in komen. Ben je ..."
24-03 om 12:00
De Familie Van Eva - 2Door: Geniet
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Dochter, Neuken, Pijpen, Vader,
"Claudia ziet haar vader al in de huiskamer staan, wanneer ze het pad oploopt. Hoi, liefje fijn dat je er bent zegt hij, en hij geeft Claudia een knuffel. Nadat ze het avondeten op hebben zegt Claudia ik ga even douchen pa, zullen we straks een fil..."
24-03 om 12:00
Lesbos - 5Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Moeder,
"Omdat ik al behoorlijk bruin was geworden hoefde ik mij zelf niet veel meer in te smeren en ging ik er languit bij liggen, de warme zon op mijn huid voelde goed en dutte ik even weg. Na een half uurtje rustig te hebben geslapen zag ik een stelletje v..."
24-03 om 12:00
Zomer In Italië - 2Door: Rutger
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Italie, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vakantie, Zomer,
" Ik ben op vakantie in Itali . Ik zit hier voor een maandje, voornamelijk om lekker te chillen. Maar om me niet dood te vervelen heb ik me ingeschreven voor een taalcursus Italiaans. Ook vind ik het wel even lekker om weg te zijn omdat e..."
24-03 om 06:00
Citytrip - 1Door: Nanko
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Openbaar, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Na een weekje citytrip kwam mijn vrouw Chantal weer thuis, ik haalde haar op van het vliegveld en merkte dat ze anders was als normaal, een stuk stiller maar ik verweet het aan de moeheid van een week lang ronddwalen in een vreemde stad. Thu..."
24-03 om 06:00
Moeder En Dochter Op Vakantie - 7Door: Westy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"De volgende dag sliepen ze lang uit en gingen Anna en Olivia na een verlaat ontbijt of een vroege lunch weer naar het waterpark Star Beach Village en het strand. Olivia in haar witte bikini, Anna in een zwarte bikini. Ze bleven bij elkaar in de ..."
24-03 om 00:00
Niels En Zijn BaasDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas,
"Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgroeien naar Werkvoorbereider. Onde..."
24-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zaterdag
Tienermeisjes Met Een Volle KontDoor: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Hotel, Doggystyle, Pijpen, Vriendinnen, Strand,
"Ze was een van de reisgenoten waarmee ik naar de Canarische eilanden was, 19 jaar ze was niet al te groot, een beetje kinderlijk gezicht en een lekkere volle kont en klein kutje alleen dat laatste wist ik toen nog niet. Zeker gezien haar redelijk jon..."
23-03 om 20:00
Ontvoerd - 1Door: Monica
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Ontvoerd, Tiener,
"Hoe lang ben ik hier nu al Ik weet het niet meer. Het voelt al maanden... Ik zit hier in mijn.. kamer... Cel... mijn plekje. Ik zal maar even bij het begin beginnen. Ik ben Lisa, 21 jaar half lang blond haar tot ongeveer op mijn schouderbla..."
23-03 om 20:00
Wij Weten Wat Je Wilt.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Het is negen uur, zondagochtend 10 juni 2018. Ik weet het nog. Het is bloedheet dus doe ik enkel mijn sneakers, korte running short en mouwloos T shirt aan om fietsend naar Dirk Jans en Yvonnes villa in Blaricum te gaan, in plaats van met de bus zo..."
23-03 om 20:00
Homo Sexualem - 6: Keuring Van De BuitDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik kwam buiten toen de prooien al van de bamboestokken waren verwijderd en op stoelen waren vastgebonden. Het was meteen duidelijk welke vijf de melkmeisjes gingen worden en welke twee we als huisdier zouden houden. Ik liep meteen op de Amerikaanse a..."
23-03 om 16:00
Partnerruil - 25: Boottocht Bij StavangerDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De verwachting was, dat het tegen de avond minder goed weer zou worden en de dag erop een druilerige dag zou zijn. Vandaag overdag zou het nog mooi weer zijn, dus we wilden graag een boottocht maken in de fjorden bij Stavanger. Gisteravond hadden we ..."
23-03 om 16:00
Studentenleven - 14: Een Leugen Wordt WaarheidDoor: MS
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Studenten, Tiener,
"Vertel een leugen vaak genoeg, dan wordt die op den duur vanzelf waarheid. Hopelijk zijn mijn trouwe lezers klaar voor een potje leugens. Uiteraard met een sausje van het studentenleven Daar zat ik dan weer in de taxi. Ik had nog aan Emmy g..."
23-03 om 16:00
De Vriendengroep - 63: Gedane ZakenDoor: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Er was overigens nog een groot deel van het weekend over. Het was pas zaterdag. We hadden ons wel bij de lunch gemeld na uitgebreid en liefdevol samen gedoucht te hebben. Het was moeilijk van elkaar af te blijven, en misschien hadden we wel de hele d..."
23-03 om 12:00
Geil Met Stijl - 2Door: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Ook omdat ik wel weer zin had in een snikkel, een geile pik met dito eigenaar. Hoorde ik haar uit over wat ze precies wilde. Ik neem aan dat je er een bij hebt, lachte ze benieuwd en geil. Misschien, maar welke dan, h Sorry, maar een spo..."
23-03 om 12:00
Haar Promotie, Mea Culpa - 1: De IntroductieDoor: Hudson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen,
"Anna en Mark werkten al meer dan vijf jaar samen op het advocatenkantoor, hun geheime relatie was al die tijd goed onderhouden. Ze ontmoetten elkaar op een bedrijfsfeest en hun wederzijdse aantrekkingskracht was er onmiddellijk. Ze wisten beiden dat ..."
23-03 om 06:00
De Vriendengroep - 62: Spel Zonder GrenzenDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"En dan word je wakker. Ik was eerder wakker dan dat zij was. En in eerste instantie werd ik normaal wakker. Ik had lekker geslapen. Het was elf uur al. Wel laat, maar ook lekker. De zon schijnt buiten en een simpel gordijn houdt maar weinig van dat z..."
23-03 om 06:00
Mini - 303Door: Keith
Reacties: 19
Lengte: Zeer Lang
"303 Om half vijf liep ik richting backoffice om Joline en Lot op te halen. Margot ging met Gerben mee. Dames Loopgroep Ingrid keek medelijdend. Sjongejonge Word je overdag een keertje met rust gelaten, moet je s avonds nog keihard rennen ..."
23-03 om 00:00
Zijn Slavin - 2Door: Jeanneke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Oraal, Anaal, Slavin,
"Het was zondag en net als elke andere dag had ik een strak schema. Om 8 uur moest ik douchen met ijskoud water. Mijn tepels reageerden meteen op het koude water en werden stijf. Ik wou er even aan voelen maar dat was strikt verboden. Afdrogen diende ..."
23-03 om 00:00
Ik Ben Nu De Man In HuisDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik zat nog maar net in de zetel wanneer mijn oudste zus over mijn hoofd wreef en hierna naast mij kwam zitten. We moeten goed voor elkaar zorgen. Zei ze tegen mij en mijn andere zussen. We hebben nu enkel nog maar elkaar. Zei Luna hierop en zacht..."
23-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Vrijdag
Sandra's ValpartijDoor: GrootWilly
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Bos, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Het is een heerlijke dag wanneer ik geheel spontaan een keertje naar het oosten van het land rijd. Gisteren besloot ik het ineens, de afgelopen weken waren heel druk geweest, ik moest er gewoon even tussenuit. Na een korte zoektocht op internet vond ..."
22-03 om 20:00
Conny En IkDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vriendinnen,
"Ik leerde Conny al kennen toen ik pas net geboren was. Nou ja, niet echt natuurlijk, maar Conny was twee dagen eerder geboren dan ik en het dochtertje van onze buren, die een hechte vriendschap met mijn ouders had. Conny en ik lagen dan ook al vroeg ..."
22-03 om 20:00
Boost Ons Sexleven - 4: Het ContractDoor: Sletje Erica
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buttplug, Exhibitionisme, Tepelklemmen, Vastgebonden,
"Als eerste moeten we bij elkaar de tepelklemmen die Kim uitgekozen heeft op de tepels zetten. De set bestaat uit drie verschillende soorten tepelklemmen in de categorie n licht, middel en zwaar. We besluiten unaniem dat de zware bij Kim erop gaan. Ik..."
22-03 om 20:00
Verliefd Op Een ManDoor: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"ik ben Peter van 40 jaar ik liep in de stad Goes het was een zomerdag bloed heet zo,n 32 graden , het nieuws had gezegt als je niet weg hoef dan binnen blijven wegens dat de zon heel fel was die dag, Ik woonde normaal in Middelburg dus dat ..."
22-03 om 16:00
PechDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Vingeren,
"Zeer in mijn nopjes reed ik die avond naar mijn nieuwe huisje in het buitengebied, eindelijk had ik na een zeer vervelende echtscheiding mijn leven weer een beetje op de rit. Mijn man had het nodig gevonden om zijn lul in een secretaresse v..."
22-03 om 16:00
Zwangerschap Fotoshoot Met SchoonzusDoor: SanderNadine
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dirty Talk, Fotoshoot, Grote Borsten, Pijpen, Schoonzus, Trio, Zussen, Zwager, Zwanger,
"Mijn vrouw was inmiddels 36 weken zwanger van ons tweede kindje. Bij de eerste zwangerschap hebben we een traditionele fotoshoot gedaan. Buiten met zijn twee en de standaard poses zijn langsgekomen. Deze keer wilde mijn vrouw iets anders. Z..."
22-03 om 16:00
Avondje Stappen - 4Door: HornyT
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Vingeren,
"Het is een week na ons trio bij Janine thuis met haar vriendin Romy als ik een appje ontvang van Janine met een foto. Op de foto ligt ze naakt op bed en ze heeft een glazen blauwe dildo in haar kut met de tekst daaronder Niet zo lekker als jouw hard..."
22-03 om 16:00
Mijn Lekkere Zusje - 4: Nichtjes (slot)Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes,
"Dus ik had mijn oudste dochter Floor van zeventien ontmaagd terwijl ik wist dat mijn jongste dochter Fleur van zestien dat ook graag wilde maar dat zou later komen. Eerst was daar de oudste dochter van mijn zus. Zoals gezegd die heeft een lesbische r..."
22-03 om 12:00
Sanne - Slot: Marloes En BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is een samen komst van mijn a href https www.opwindend.net Sexverhaal 66648 Marloes 1.html Marloes serie a en mijn a href https www.opwindend.net Sexverhaal 70394 Sanne 1.html Sanne serie a . Als je het helemaal wil volgen..."
22-03 om 12:00
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03 om 12:00
Sinds Een Dag Of Twee... - 8Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Italië, Romantisch,
" Maar val je nu op mannen of op vrouwen vroeg Alex, terwijl hij lachend zijn richting aanwijzer aan zette. Ik val voor het geld op mannen en voor de sex val ik op vrouwen, klonk het aan de andere kant van de lijn. Ik bedoel een paar vrouwenv..."
22-03 om 12:00
Ik Blijf Haar Kleine Broertje - 2Door: Xxxme
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Met een blos op mijn wangen keek ik naar mijn zus die voor mij met n van haar dildo s speelde. Langzaam maar zeker zag ik hoe deze in haar poesje ging en zelf keek ze mij aan met geile oogjes. Zachtjes begon ze ook te kreunen en ik zag haar nu echt..."
22-03 om 12:00
De Vriendengroep - 61: Wat Een FeestDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Haast of geen haast. Het maakt toch al niet meer uit. Ik sluip zowaar even de kleedkamer in en loer om het hoekje, waar ik Mussa nog zie genieten van het warme water, en van Elise. Het warme water wast zijn glanzend zwarte lijf schoon, en Elise likt ..."
22-03 om 06:00
Geil Met Stijl - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gescheiden,
"Via mijn favoriete chatsite, kletste ik met een leuke dame, die verdwaald was. Zo schreef ze, maar al die verschillende mannenpiemels, waren wel spannend. Nu had ze er wel wat gezien, in haar werk als hoofdverpleegkundige, maar dit was toch ander..."
22-03 om 06:00
Nadi's Leven - 23: IsabelleDoor: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog maar zeven uur als ik al klaar wakker ben en besluit om lekker van de ochtendzon te gaan genieten. Anne ligt nog diep te slapen als ik me zacht uit bed laat glijden. Ook Dythe en Jorg zijn nog in diepe rust zo te zien en ik ga naar buiten...."
22-03 om 00:00
64 En 18 - 5: Een Welbestede MaandagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Likken, Oma, Oudere Vrouwen, Zuigen,
"Ik hoef geen wekker. Op mijn leeftijd wordt een mens elke ochtend op ongeveer dezelfde tijd wakker. Bij mij is dat tussen zeven en half acht. Dat is ook vandaag zo. Toch moet ik in mijn arm knijpen om zeker te weten dat ik wakker ben. Ik hoor het gel..."
22-03 om 00:00
Nick, Mika En Steven - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Met Familie, School,
"De hele weg naar huis blijf ik opgescheept met een keiharde lul. Knelt echt nogal. Na een halfuur plaats ik de auto voor de flat waarin ik een huurappartementje heb. Ik neem de lift en zie in de spiegel aldaar dat m n broek bijna uitpuilt en ik heb o..."
22-03 om 00:00
 
De volgende update met nieuwe sexverhalen is om 12:00Deze update bevat de volgende verhalen:

De Oom - Buurman
De Striptekenaar - Gerard Ysbrandt
Hoertje Jeanne - 8 - Jeanneke
Mijn Man Geneukt - 3 - Massage123
Op Het Bedrijfsfeest... - 5 - Tim11757
Meer Lekkere Gratis Sex Sites