Opwindend.Net
Datum: 11-01-2017
Stemmen: 60x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 11726x
Lengte: Gemiddeld
Oude Liefde
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Net nu Fiona een weekendje weg was met vriendinnen, belde mijn ex op. Toeval bestaat niet, toch? Hoe het met me ging en of ze even langs kon komen. Ze was in de buurt. Hoe kon ik het weigeren? We waren als vrienden uit elkaar gegaan maar ik was altijd nog gek op haar. Haar behoefte om de wereld te verkennen deelde ik niet. Daarom hadden we elkaar al twee jaar niet gezien.

Ze zag er nog steeds adembenemend uit en mijn blik zei haar genoeg. Ze stapte binnen en gaf me direct een zoen op mijn lippen. Vroeger was dit vanzelfsprekend maar nu voelde het vreemd. Spannend, lekker, uitdagend maar vreemd. Ik voelde haar borsten tegen mijn borst toen ze me zoende. Ik zuchtte even; hopelijk onhoorbaar. Ze glimlachte.

"Fiona niet thuis?" vroeg ze. Doordat we af en toen belden, wist ze dat ik getrouwd was. Ik ontkende en pakte haar jas aan. Ze had een strakke blouse en kort rokje aan met daaronder hele lange laarzen. God wat zag ze er geil uit. Licht heupwiegend liep ze voor me uit de kamer in. Ze nam midden op de bank plaats, mij daarbij de fauteuil recht tegenover haar als enige optie overlatend.

"Wat zie je er goed uit, Cindy" zei ik oprecht. Ze genoot van het compliment. Ze wiegde met haar benen. Haar vermogen mij op te geilen was ze nog niet kwijtgeraakt. Ik moest mezelf dwingen niet onder haar rokje te gluren. Maar terwijl ik haar in de ogen keek, weken haar benen licht uit elkaar. Als vanzelf schoten mijn ogen er even naar toe en weer terug. Een glimlach lag op haar gezicht.

"Geef er nou maar aan toe, Maarten" zei ze verleidelijk. Mijn hart bonsde in mijn keel. Oh god, dit kon niet goed aflopen. Haar benen weken een klein stukje verder. Met haar handen plukte ze aan het toch al korte rokje. Weer gleden mijn ogen over haar benen, langer dit keer. Terwijl ik mezelf vermande en haar weer in haar ogen keek, streken haar handen langs de binnenkant van haar bovenbenen. Ze beet zichzelf erotisch op haar onderlip. Ik voelde hoe mijn lul in schokken al snel hard werd.

"Ok, dan kijk je niet..." zei ze. Met twee handen trok ze langzaam haar rokje omhoog. Ze zette haar beide laarzen op de rand van de tafel en deed langzaam haar benen uiteen. Ik had geen keus; met droge mond en een beknelling in mijn broek keek ik tussen haar benen en zag dat ze zonder broekje was gekomen en dat haar kutje zeiknat was. Ze schoof onderuit op de bank en gleed met een vinger door haar gleuf.

"Fuck Cindy, ik ben getrouwd!" probeerde ik nog. "Maar ik ben zooo geil..." zei ze traag en geil. Het was onhoudbaar. Ik liep om de tafel en viel op mijn knien. Met bonsend hart viel ik aan op haar natte poes. Met mijn tong gleed ik door haar zilte spleetje en over haar stijve klitje. Met twee handen hield ze mijn hoofd tussen haar benen geklemd. Met een vrije hand knoopte ik mijn broek los en trok hem naar beneden. Mijn lul sprong vrij en gretig trok ik er even aan. Cindy kreunde en kronkelde. Ik trok mezelf los uit haar beklemming en stond op om mijn lul in haar heerlijke natte spleet te duwen. Gewillig trok ze haar benen op en legde ze zo wijd mogelijk. Ik zakte voorover en sopte meteen mijn glibberige eikel tussen haar kale kutlipjes. Ik stootte wild en hongerig en voelde hoe geil ze was. Ik boog naar haar toe en zoende haar op haar lippen. Kreunend likte ze haar eigen sappen van mijn lippen en gaf me een tongzoen. Al neukend zocht ik met mijn hand naar haar borsten. Met trillende vingers knoopte ik een paar knoopjes los en gleed toen met mijn hand over wat eens vertrouwd terrein voor me was. Voorzichtig kneedde ik haar stevige malse vlees. Samen kwamen we in een kadans terecht. Ze golfde op mijn stoten en ik bewoog weer met haar mee. Even waren we samen n en het duurde dan ook niet lang of ik kwam klaar. Ze had haar benen om me heen geslagen en klemde me stevig vast. Haar armen lagen om mijn nek en die van mij om haar middel. Mijn climax eindigde met korte stootjes tot mijn pik in sterkte afnam.

"Sorry Cin, ik was iets te geil geloof ik" mompelde ik terwijl ik naast haar op de bank plofte.

"Geeft niets ventje, ik kom nog wel een keer terug" zei ze. Ik wilde haar zeggen dat het geen goed idee was, dat we het hierbij moesten laten. Maar ik deed het niet. En na een opfrisbeurt en een goed gesprek ging Cindy heen.

"Tot de volgende keer" fluisterde ze in mijn oor toen we elkaar zoenden bij het afscheid.

"Ja, tot de volgende keer" zei ik.Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net