Opwindend.Net
Datum: 16-06-2017
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8932x
Lengte: Zeer Lang
Een Heel Mooie Vrouw - 3
Door Ruud Megevro - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Heel Mooie Vrouw - 2

Toen ik haar echter zei dat bewakers het waarschijnlijk wel gezien hadden via de camera’s, schrok ze wel. Daar had ze niet aan gedacht en ze vroeg of die camera’s ook bovenaan op het parkeerdak aanwezig waren. Ik zei van ja en vroeg wat dat er toe deed. Ze verteld toen dat ze al drie keer op een heel rustige dag naar dat dak was gegaan. Er stonden dan nooit auto’s helemaal boven. Ze had dan haar jurkje uitgetrokken bij de lift en had spiernaakt een rondje over het dak gelopen. Om te genieten van het lekkere gevoel naakt in de buitenlucht had ze dat gedaan en waande zich daar onbespied. Het idee dat camera’s dat hadden vastgelegd was niet bij haar opgekomen, want dan zou ze het nooit gedurfd hebben. Ik kon er slechts om lachen. Mijn vrouw, zo geil als ik weet niet wat, honderden mannen versieren haar kut tonen, neuken en pijpen, maar gelijker tijd naïef en preuts zijn, heel ironisch eigenlijk.

We hadden al pratend de parkeergarage verlaten en liepen in de stad op zoek naar een geschikt restaurant. Het viel mij op dat zij herhaaldelijk de zoom van haar jurkje omlaag moest trekken ten einde te voorkomen dat ze niet aan haar blote kont en kut rondliep, door het optrekken van het jurkje tijdens het lopen. Bovendien was een klein deel van haar mooie billen niet te bedekken. Je zag dan weliswaar niet of ze wel of geen slipje aanhad, maar het was geil genoeg om mannen het hoofd dol te maken. De wetenschap dat ze eerder die dag ook zo had rondgelopen in de stad, maakte mij duidelijk dat ze toch minder terughoudend was om haar geilheid te verbergen dan dat ze zich in de parkeergarage had voorgedaan.

Wat mij ook opviel was dat ik er meer en meer plezier in begon te krijgen. Het kon mij zo langzamerhand niet geil genoeg worden met haar. Eerlijkheidshalve deelde ik dat ook aan haar mede. Vlak voordat we een geschikt lijkend restaurant binnengingen vroeg ze nog wel of ik het echt meende of dat ik haar toch betaald wilde zetten voor drie jaar overspel. Ik bezwoer haar dat ik in de eerste plaats veel te veel van haar hielt om dat soort wraak toe te passen en in de tweede plaats er zeker van was geworden dat haar geile gedrag mij heel veel genoegen schepte. Voor de zoveelste keer zei ik dat de geheimhouding van de afgelopen drie jaar mij het meest dwars zat, maar van het neuken met andere kerels ik het alleen jammer vond daar geen getuige van te zijn geweest. Ik besloot met de woorden: “De eerst volgende keer dat er een andere pik in je mond en kut gestoken wordt, wil ik dat van heel dichtbij bekijken en meegenieten!”

Het restaurant waar we binnen gingen was niet bepaald het goedkoopste, maar ik vond dat we toch min of meer wat te vieren hadden. We kregen een mooi plaatsje toegewezen waar de ober netjes de stoel onder het mooie kontje van Lisa schoof. Aan de manier waarop hij daarna naast haar staande omlaag keek deed mij vermoeden dat hij, net als ik eerder in de auto, een klein stukje van haar naakte kut te zien kreeg. Aankijken kon hij haar zo niet, hetgeen toch wel gebruikelijk is als een ober vraagt wat je wilt. Zonder geluid met haar mond duidelijk naar mij zei ze: “Je lul.” Hardop zei ze nog even te willen kijken op de kaart. De ober zei daarop dat hij bedoelde wat ze eventueel zou willen drinken. Hierop zei ze opnieuw zonder geluid: “Je sperma.” en vervolgens vroeg ze hardop om een witte wijn.

Toen de ober buiten gehoorafstand was zei ik haar dat ze haar keuze wel erg snel gemaakt had en wilde ik weten hoe ze nu verder ging. Ze antwoordde: “Ik heb helemaal nog geen keuze gemaakt. Dat ik zogenaamd om zijn lul en zijn sperma vroeg deed ik alleen om jou lekker te maken. Met hem zie ik het verder niet zitten vanavond. Het is nog niet eens negen uur en deze tent is tot twaalf uur open, dus om hier ruim drie uur te gaan zitten wachten en dan pas kijken of ik hem versieren kan, zie ik niet zo zitten. Of jij moet willen dat ik me door hem laat neuken, dan doe ik het natuurlijk wel!”

Met wie ze zou neuken maakte mij niet zo veel uit, maar inderdaad leek het me niet handig om hier drie uur te wachten om te kijken of dat zou lukken. Daarom vroeg ik haar of ze al iemand anders op het oog had. Ze keek even rond en zei dan: “Het lijkt me beter dat we hier alleen maar gaan eten en daarna elders gaan kijken of ik een vent kan vinden voor een heerlijke geile neukpartij. Hier zie ik alleen mannen zitten vergezeld van een vrouw, mannen die zo te zien meer op mannen vallen en rijkere zakenmannen. Van de eerste twee zit het er niet in dat ze mij hun pik willen geven en van de zakenlui denk ik dat die regelmatig aan betaalde seks doen en dus vind ik ze niet veilig genoeg. Maar nogmaals, als jij zegt dat ik mijn kut aan moet bieden aan een kerel hier, dan zal ik dat doen. Jij maakt het uit vandaag, of liever gezegd vanaf vandaag, voortaan altijd.”

Ik antwoordde dat ik vandaag een heel andere kijk op onze seks had gekregen en haar vreemdgaan onder de nieuwe omstandigheden eerder toejuichte dan veroordeelde, maar dat dit nog niet betekent dat ik haar nu als mijn seks-slavin wilde beschouwen en behandelen.

“Ik vind het geil als jij geil bent en je zo gedraagt. Graag zou ik je vaak zien dat je kerels versiert en voor mijn ogen anderen pijpt en neukt, maar dan moet het wel zo zijn dat jij op die lul geilt en geniet van de seks die je ermee hebt en je niet laat neuken uitsluitend om mij te plezieren of omdat ik tegen je gezegd dat je neuken moest. Laat dat duidelijk zijn. Ik kan dan zo nu en dan misschien wel eens een kerel mee naar huis nemen die ik ken of wel aardig vind, maar jij maakt dan als enige uit of je het ziet zitten met die vent te geilen. Laten we het zo afspreken, dat als ik een vent aan je voorstel en jij reageer verder niet, dan laten we ook niets gebeuren. Als jij mij echter een knipoog geeft met een klein instemmend knikje, dan gaan we proberen zijn lul stijf te krijgen zodat jij er mee aan de gang kan gaan”.

Dit zei ik haar, overigens wel met de nodige onderbrekingen wanneer de ober langs kwam voor de bestellingen en de bediening. Hij had duidelijk heel veel aandacht voor hetgeen te zien was bij Lisa en morste een keer zowat met de soep die hij voor haar neerzette. Lisa vertelde me toen hij weer weg was dat ze ook door had dat de ober naar de zoom van haar jurkje keek en had deze nog iets opgetrokken zodat haar kut voor meer dan de helft te zien was voor hem. Zijn aandacht voor haar kut maakte haar ook weer extra geil, waardoor haar tepels zich bijna door de stof van haar jurkje heen boorde.

Toen we gegeten hadden en ik om de rekening had gevraagd, bood de ober ons nog een koffie van het huis aan, hetgeen hij naar mijn mening alleen deed om nog iets langer van het zicht op Lisa’s kut te kunnen genieten, iets waar zij hem ook volledig de gelegenheid toe bood. Ook toen hij het schoteltje met het wisselgeld terug bracht bekeek hij opnieuw de inmiddels geheel ontblote kut van Lisa. Toen durfde hij de stoute schoenen aan te trekken en vroeg of wij na zijn dienst nog wat met hem wilde gaan drinken in de naast het restaurant gelegen bar. Hij zei dat zijn dienst er om half elf opzat, wanneer de meeste gasten uit het restaurant vertrokken waren en men het daar met minder personeel afkon.

Het restaurant was, zoals mij toen pas duidelijk werd, een onderdeel van een Hotel-Café-Restaurant, zodat we niet eens naar buiten hoefde om naar de bar te gaan. Het was inmiddels al kwart over tien geweest dus lang zouden we niet hoeven wachten. Ik keek Lisa vragend aan, want het zou er dan toch nog wel eens op uit kunnen draaien dat ze zich door deze kelner zou laten neuken en dat moest ze natuurlijk wel willen. Ik zag een geile glans in haar ogen verschijnen toen ze begreep dat ik het ook wel zag zitten om met die kerel door te gaan. We stonden op om naar de bar te gaan en ik zag daarbij dat haar jurkje inmiddels tot halverwege haar kut en navel omhoog geschoven was. Even gaf ze zo een ieder die op dat moment naar haar keek een vrij uitzicht op haar aantrekkelijke kut. Ik heb er niet op gelet of dat er veel of weinig waren of misschien wel helemaal niemand behalve de ober.

We begaven ons naar de bar, wat een luxe lounge-bar bleek te zijn met diverse zithoekjes bestaande uit comfortabele fauteuils. Er bevond zich slecht één ouder echtpaar welke ons niet konden zien behalve onze hoofden dan. Achter De bar stond een jonge dame glazen te spoelen. Ook zij kon weinig van ons zien en voor de bediening moesten wel zelf naar de bar komen. Consumptie was echter niet verplicht omdat normaliter van deze ruimte uitsluitend door hotelgasten gebruik werd gemaakt.

Lisa vleide zich neer in een fauteuil, zodanig dat haar kut weer goed te zien was voor mij en straks ook voor de ober. Ze had nu haar benen wat van elkaar waardoor haar kutlipjes zich vertoonde welke nu al glinsterden van het kutgeil. Ze keek me geil aan en zei: “Ik hoop dat hij met deze uitnodiging er op uit is om mij te neuken. Ik begon er net een beetje een hardhoofd in te krijgen of het vreemdgaan wel lukken zou vanavond. Het type man dat ik daar meestal voor uitkies, zitten hoogstwaarschijnlijk nu allemaal braaf thuis TV te kijken of zoiets. Getrouwde mannen die zelden of nooit buiten de pot piesen en daardoor minder kans hebben om iets onder de leden te hebben, geen rokkenjagers zijn en zelf ook geen vervolg willen, gaan over het algemeen niet alleen uit. Zo iemand vinden op dit tijdstip is dus heel moeilijk. De ober is waarschijnlijk ook niet getrouwd dus hoort niet echt in de doelgroep, maar bij gebrek aan iemand anders wil ik me toch graag door hem laten neuken en zijn geil drinken. Je vind het toch nog wel goed hè?”

Waar en wanneer er geneukt kon worden was nog niet duidelijk, maar goed vinden deed ik het zeker. Ik wilde nu dolgraag getuige zijn van een harde lul welke niet de mijne was die in haar geile kut zou verdwijnen en welke zij daarna leeg zou zuigen. Dat zei ik haar ook, waarop ze heel ongeduldig zat te wachten tot de ober verscheen. Ze schoof haar jurkje nog verder omhoog waardoor ze vanaf haar navel naakt was toen de ober verscheen. Hij keek er met genoegen naar en vroeg wat we wilde drinken. Opnieuw antwoordde Lisa daarop met “Sperma” maar nu niet helemaal meer zonder geluid. Ze zij het onduidelijk en binnensmonds maar het leek er op dat de ober het wel verstaan had, want hij vroeg: “Verstond ik dat nu goed?”

Lisa antwoordde: “Dat ligt er aan wat je verstond, want dat zei je er niet bij”.

Ze keek nu aandachtig naar zijn kruis en toen ik dat ook deed zag ik daar een veel belovende bult verschijnen. Hij kreeg in elk geval een stijve door de situatie, zodat de kans dat hij haar wilde neuken er niet minder op werd. Hij zei: “Ik verstond geloof ik dat je sperma zei”.

Met een geil omfloerste stem: “Denk je nu echt dat een fatsoenlijke getrouwde vrouw in het bijzijn van haar geliefde echtgenoot aan een andere man vraagt of hij zijn ongetwijfeld lekkere lul aan wil bieden om deze, nadat hij hem heeft nat gemaakt in haar verlangende kut, in haar mond te steken en dat verrukkelijk smakende geile sperma daarin spuit, zodat ze het lekker door kan slikken?”

Uiteraard had ze net zo goed kunnen zeggen dat ze niets liever wilde dan zijn geil drinken, maar zo klonk het allemaal leuker en geiler. Omdat de ober er in eerste instantie niet op reageerde, zei Lisa tot slot: “Geef me dus maar een witte wijn”.

Zelf bestelde ik een alcoholvrij biertje omdat ik nog rijden moest. ten minste daar moest ik rekening mee houden. Het kon natuurlijk ook zijn dat we in een kamer in dit hotel zouden belanden. Toen de ober terug kwam met de drankjes reageerde hij pas op de ongezouten uitnodiging van Lisa om haar te neuken en zich te laten pijpen door haar. Hij zei: “Hier is je wijn. Ik zou je dolgraag sperma willen serveren op de manier die jij zei, maar dat zal moeilijk gaan hier in de bar. Ik heb een eigen kamer in dit hotel waar ik woon, maar als ik gasten meeneem naar die kamer loop ik het risico ontslagen te worden waarmee ik ook meteen dakloos ben. Ik wil dus best met je meegaan naar een plek buiten dit hotel waar ik het je zonder al te veel risico kan bieden”.

Voor het eerst mengde ik me nu in de conversatie en vroeg hem of hij er bezwaar tegen had met ons mee te gaan naar ons huis om daar zijn sperma aan te bieden aan Lisa waar ik bij was. Hij antwoordde daarop: “Dat zou ideaal wezen. En een man die het goed vind als je zijn prachtige vrouw seksueel bevredigd, verdiend het dubbel en dwars daar bij te mogen zijn”.

Enkele minuten later liepen we naar de parkeergarage. Bij het betaal automaat zag ik nog dat Lisa in het kruis van de ober stond te knijpen terwijl hij onder het jurkje haar blote kutje betastte. Bij de auto gekomen trok Lisa haar jurkje uit en kroop spiernaakt op de achterbank. Toen de ober naast mij in wilde stappen zei ik hem dat dit waarschijnlijk niet de bedoeling was van Lisa, zodat hij met een big smile naast haar ging zitten. Bij de uitgang keek ik even achterom en zag ik dat in die korte tijd Lis kans had gezien zijn lul uit zijn broek te halen en zijn eikel aan het likken was. Om geen gevaar op de weg te zijn reed ik zonder verder op hen te letten zo snel mogelijk naar huis. Pas daar aangekomen keek ik weer naar achter en zag dat Lisa op zijn schoot zat met zijn pik diep in haar kut. Hoe lang ze al hadden zitten neuken weet ik niet, maar ergens vond ik het jammer het eerste binnendringen van zijn lul te hebben gemist. Ik vroeg hen even op te houden met neuken en binnen verder te gaan. Ze hadden nog niet gemerkt dat we er al waren. Lisa vroeg me om haar jurkje mee te nemen en stapte naakt uit de auto. Met de lul van de ober in haar hand liepen ze samen naar de deur, welke ik moest openen. Zo heeft ze zeker twee minuten spiernaakt op straat gestaan met een stijve lul in haar hand. Ik vroeg me nu toch echt af of er geen buurtbewoners waren die wisten hoe geil Lisa was en waarom zij van hen geen last leek te hebben. Honderden mannen had ze al binnen gehaald en daarbij had ze volgens mij nooit erg haar best gedaan om te verhullen wat ze met die kerels van plan was. Zelf had ik deze middag gezien dat ze een vent mee naar binnen nam terwijl ze een mini jurkje aanhad zonder ondergoed en haar blote bil had laten betasten nog voor de deur achter hen dicht ging. Als ze zo al honderden keren te werk was gegaan moesten de buren daar toch allang van weten.

Verder daarover nadenken kon ik niet, want we waren inmiddels binnen en zat Lisa voor de ober op haar knieën, bezig zijn lul vurig te pijpen. Terwijl ze daar mee bezig was werkte ze zijn broeken, sokken en schoenen uit en omdat hij zelf zijn hemd uittrok was ook hij toen spiernaakt. Ik kleedde mezelf ook geheel uit bij het kijken naar haar die zijn lul bijna van zijn lijf zoog. Dit maakte mij zo geil dat ik niet wachten kon om die pik in haar kut te zien verdwijnen terwijl ze de mijne zo zou pijpen. Ik stelde voor om snel naar boven te gaan en dat in de praktijk te brengen. Toen zag ik Lisa even twijfelen, iets dat ik op dat moment niet begreep, maar weldra gingen we gedrieën naar boven.

Lisa drukte de ober op achterover op het bed en kroop schrijlings over hem heen. Ze greep al naar mijn lul toen ze zich met een zucht van genot op zijn pik liet zakken, waar ze, aanvankelijk in een rustig tempo, op ging zitten neuken. Ik zat op mijn knieën op het bed en kon zo heel goed de lul in en uit haar kut zien schuiven, zelfs toen ze zich naar mij boog om mij te pijpen. Minutenlang ging het zo door totdat ze opeens mijn pik los liet en van hem afstapte. Ze vroeg ons om snel van plaats te wisselen en ik zag al snel waarom. Nauwelijks zat ze op mijn pik neukend aan zijn lul te sabbelen, of hij kwam brullend klaar. Een enorme hoeveelheid sperma bedekte haar gezicht en vulde haar mond. Gulzig slikte en likte ze alles naar binnen, zijn pik gebruikende om het van haar gezicht te lepelen en ook in haar mond te nemen. Zelfs de paar druppels die op haar borsten gedropen was lepelde ze met haar vingers op en bracht het naar haar mond. Ik was versteld van de geilheid die mijn vrouw ten toon spreidde. Ik stond nu zelf ook op klappen, hetgeen zij bleek te merken, want opeens ging ze van mij af en pijpte me verder klaar. Ik kon me de tijd niet herinneren zo lekker te zijn klaargekomen. Weer slikte Lisa elke druppel ervan in.

Uitgeput bleef ik daarna na liggen hijgen en viel toen in slaap. Het was buiten alweer licht toen ik wakker werd door dat ik iets aan mijn lul voelde. Ik keek en zag dat Lisa op haar knieën tussen ons in zat en in elke hand een lul had waar ze aan zat te trekken. Om de beurt hapte ze er één van in haar mond tot ze allebei kaarsrecht stonden. Dan stapte ze over de ober heen en liet zich op zijn lul zakken waarna ze voorover boog om de mijne in haar mond te happen. Enige tijd later wisselde ze de lullen van plaats, iets wat ze kort daarna weer deed. Met een spinnend geluid zoog ze opnieuw mijn lul leeg en slikte alles in. Ze bleef op mijn verslappende lul sabbelen totdat ook de ober aangaf klaar te gaan komen. Snel ging ze van hem af en dronk ook zijn geil tot de laatste druppel op.

We besloten daarna alle drie een douche te nemen, waarbij we onze gast voor lieten gaan. Terwijl hij onder de douche stond vertelde Lisa ze de nacht van haar leven had gehad en zij in elk geval nergens spijt van en vroeg hoe of dat ik het ervaren had. Ik zei dat ik het zo geweldig had gevonden dat ik hoopte spoedig op herhaling te gaan. Wel vroeg ik haar toen waarom ze even getwijfeld had toen ik de avond ervoor voorstelde om met zijn drieën naar bed te gaan. In alle oprechtheid zei ze toen: “Ik heb al honderden keren met een ander geneukt, maar ben nog nooit met een ander naar bed gegaan. Dat heb ik altijd te intiem gevonden en was ook nu even bang dat het te intiem zou worden. Gelukkig was het gewoon geil, nog geiler dan ik ooit gedacht had. Het is een lekkere vent die ober en heeft een geweldige lul waar heerlijk en veel geil uit komt. Overigens moet ik je nog wel bekennen dat ik, nadat jij in slaap gevallen was, nog een keer met hem geneukt heb. Daarbij heb ik ook voor het eerst een andere man in mijn kut laten spuiten. Sorry daarvoor maar daar had ik echt eens behoefte aan. Maar als we in herhaling gaan, dan toch het liefst met weer iemand anders. Bezig zijn met een onbekende lul geeft een extra cachet aan het geheel en houdt het lekker geil zonder intimiteit!”

Dat was ik helemaal met haar eens. Toen onze gast onder de douche vandaan kwam, besloten wij er samen onder te gaan. Hoewel ik veel aandacht besteedde aan het wassen van haar kut en zij het zelfde deed met mijn lul, bleef het daar wel bij op dat moment. Nadat we ons hadden afgedroogd en bij de gast terug kwamen bleek hij inmiddels zijn kleding te hebben opgezocht en aangetrokken. Ik ging me ook aankleden, maar onze geile Lisa ging spiernaakt naar beneden om een ontbijt te bereiden. Ook tijdens het nuttigen van het ontbijt bleef ze naakt. Ze begon wel vragen te stellen aan de ober, overigens niet naar zijn naam. Wel naar zijn privé leven. Hij was ons dubbel dankbaar voor het geile feest waar we hem op hadden getrakteerd. Het bleek dat hij al meer dan een jaar geen seks had gehad, sedert zijn echtscheiding niet meer eigenlijk. Zijn vrouw had hem in de steek gelaten voor een ander, maar omdat haar nieuwe minnaar een sluwe jurist bleek te zijn had ze het voor elkaar gekregen dat zij de toewijzing kreeg van het huis en de zorg van hun dochtertje. Dit had heb zoveel pijn gedaan dat vrouwen, tot gisteravond, volledig bij hem hadden afgedaan. Homo ideeën had hij ook niet dus vandaar zijn seksloze periode. Hoewel er wel eens vrouwen geweest waren die hem wilde verleiden, was hij daar niet eerder op in gegaan. Het feit dat Lisa in gezelschap van haar echtgenoot haar blote kut aan hem had getoond zomaar in het restaurant, had hem niet alleen geil gemaakt maar ook het vertrouwen gegeven dat, als Lisa meer van hem wilde, dit uitsluitend om zijn pik zou gaan en verder geen gevolgen zou hebben. Dat bleek ook de waarheid’

Na het ontbijt stelde ik hem voor hem even terug te brengen naar het hotel, welk aanbod hij gretig aannam. Bij het afscheid van Lisa bedankte hij haar voor alles, waarna Lisa nog altijd naakt om zijn nek vloog, hem een geile tongzoen gaf en zei: “Ik moet jou bedanken. Je hebt me heerlijk verwend met die geweldige lul van je en laten genieten van de smaak van het heerlijke geile sperma dat er uitkwam. Wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen, dan hoop ik dat je me opnieuw lekker zal neuken en me je geil te drinken geeft, maar beloven doe ik niets!”

Daarna bracht ik hem terug en reed snel weer naar huis. Het was zaterdag, dus werken hoefde ik niet, maar was wel benieuwd hoe de seks met Lisa in het weekend zou verlopen nu alles zo anders was. Tot mijn genoegen was Lisa nog steeds naakt toen ik terugkwam en liep aldus de kamer te stofzuigen. Toen ze ver vooroverboog om onder de bank te zuigen, kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik kroop achter haar perste mijn hoofd tussen haar dijen en begon haar kut te likken. Ze liet de stofzuigerstang uit haar handen vallen en steunde op de bank in volle teugen genietend van wat ik deed. Ze kwam al verbazend snel klaar en nu was ik het die het vrijkomende geil in mijn mond kreeg en inslikte. Er waren nog geen twintig uren verstreken waarin ze met drie verschillende pikken bezig was geweest, geneukt en gepijpt had als nooit tevoren en nu kwam ze klaar op mijn tong alsof ze weken geen seks gehad had. Nadat het orgasme was weggeëbd bij haar gaf ze mij een zoen waarbij ze haar eigen geil weer moest proeven aan mijn tong en lippen. Toen zei ze: “O schat van me wat kan je mij toch heerlijk in volvoering brengen. Trek je broek uit, dan zal ik ook jou weer heerlijk doen klaarkomen in mijn mond!”

Mijn broek uittrekken deed ik niet, maar stelde haar een tegenvraag: “Zou je mij dan pijpen om mij te plezieren, of zou je mij pijpen omdat je nog meer lul wilt en nog altijd niet genoeg sperma hebt geproefd?”

Ze antwoordde dat het alle twee van toepassing was, waarop ik zei: “Geef mij dan nog een poosje rust en dan gaan we vanmiddag eens rondneuzen of er hier of daar nog een vent te vinden is die jou van zijn lul wilt laten genieten. Ik vind het extreem geil om je te neuken terwijl je een ander pijpt of omgekeerd, maar om het dit weekend nog één of twee keer te kunnen laten gebeuren, kan ik beter niet klaarkomen terwijl we samen zijn. Ga straks de stad in aan je blote kont en versier een vent zoals je dat al honderden keren hebt gedaan, kom dan met hem naar huis en laat je neuken door hem. Zodra zijn pik dan in je kut zit, kom ik erbij en steek de mijne in je mond. Afhankelijk hoe lang die vent zijn kak op kan houden of hoeveel keer hij kort na elkaar kan, wissel je dan steeds van lul in je kut en in je mond!”

Verbaasd keek Lisa mij aan en zei haar oren niet te kunnen geloven. Dat ik haar binnen 24 uur met drie verschillende kerels vreemd zou laten gaan, zonder dat het nadelige gevolgen zou hebben voor ons huwelijk leek haar even ongelooflijk als aantrekkelijk. Ik antwoordde daarop dat ik haar niet kon beloven dat het altijd zo zou blijven, maar dit weekend mochten het wat mij betrof wel vijf of zes kerels zijn waar ze zich door liet neuken. Zij vond dat geweldig, vroeg zich wel af of ze voldoende condooms in huis had. Daar had ze wel een punt mee. Condooms konden weliswaar gemakkelijk worden bijgekocht, maar het zijn juist die dingen die de pret aardig kunnen drukken. ten slotte is het juist supergeil wanneer ze een pik leeg kon zuigen die kletsnat was van haar eigen geil, zoals ze nu met die ober gedaan had. Ze gaf toe dat het zonder condoom nog een stuk geiler was, maar ook veel risico met zich mee bracht. Dat risico had ze nu wel genomen, maar alleen omdat de situatie zo geil was geworden dat ze zich niet in had kunnen houden. Gelukkig was gebleken dat het risico niet hoog was geweest vermits hij de waarheid had gesproken over zijn jaar geheelonthouding. Dat bleek nu ook de reden te zijn geweest waarom ze hem vragen had gesteld. Ze wilde daarbij de kansen berekenen over het eventueel opgelopen ziekten. Nu was die kans vrijwel nihil, maar met andere mannen was dat minder duidelijk.

Omdat ik nu even serieus nadacht over de toekomst, kwam bij mij weer de vraag boven hoe haar gedrag zich had verhouden tot de buren. Vooral omdat ze gisteravond een tijdje spiernaakt met de lul van een andere man in haar hand voor ons huis had gestaan. Wat als iemand dat gezien had? Ze zei daarop: “Ik hoop dat het gezien is. Kijk iedereen in de buurt weet zo langzamerhand wel dat ik heel vaak mannen heb ontvangen en me door hen heb laten neuken. Dat heb ik bepaald niet al te stiekem gedaan. Nu jij erbij stond toen ik de zoveelste kerel naar binnen haalde hoop ik dat dat ook gezien is zodat het duidelijk is dat jij ervan weet. Het lijkt misschien gek, maar dat deed ik om de buren van mij af te houden. Als ik het heimelijk had gedaan, dan waren zij er op een gegeven moment toch wel achter gekomen en hadden buurmannen misschien naar me toe gekomen om ook van mijn kut gebruik te maken. Zij hadden me kunnen chanteren met het dreigement het jou te vertellen of vrouwen zouden het jou kunnen vertellen. Nu ik het bijna openbaar deed dacht men ongetwijfeld in de buurt dat ik professioneel neukte. Niemand wilde dan op enigerlei wijze in verband worden gebracht met een hoer. Mannen durven of willen niet voor een hoerenloper worden aangezien en vrouwen zien dan in jou een souteneur en willen niet ook in jouw klauwen terecht komen. Tot nu toe heeft dat uitstekend gewerkt.”

Zo bleek maar weer dat mijn vrouwtje niet mooi, lief en super geil was, maar ook behoorlijk slim en uitgekookt. Zo had ze het voor elkaar gekregen om jarenlang met honderden kerels te kunnen neuken en pijpen, aan haar blote reet rond te lopen in het openbaar waarbij ze haar aantrekkelijke kut toonde aan wie ze maar wilde, zonder er door in de problemen te komen met mij, de buren of de politie. Ik bemerkte bij mezelf dat ik er minder gecharmeerd van was dat ik niet al die jaren mee heb kunnen genieten van haar geile gedrag, dan dat ik over haar ontrouw inzat.

Opeens kreeg ik een idee. Een collega op mijn werk had ik enige tijd gesproken over zijn bestaan als alleenstaande weduwnaar en wat dat betekende voor zijn seksleven. Hij zei toen dat hij geen vrouw meer had gehad sedert de dood van zijn vrouw twee jaar geleden. Henk was dan wel tien jaar ouder dan ik, maar had best een goed gebouwd lichaam. Het versieren van een vrouw was niet goed aan hem weggelegd en van betaalde liefde wilde hij niet weten. Ook contacten via internet verliepen slecht, zoals hij zei. Veel vrouwen deden zich voor als zijnde geil met een verlangen naar pik, maar bleken dat alleen te zijn als er aardig wat bankbiljetten bij te pas kwamen. Anderen bleken opeens homoseksuele kerels te zijn die er vreemde manieren op na hielden om kerels uit de kleren te krijgen en er waren vrouwen die zich voordeden als sexy jonge dames, maar in het echt spuuglelijke wijven waren van ver boven de vijftig. Het was dan ook nooit wat geworden. Overigens had hij nooit gezocht naar een serieuze en langdurige relatie, wat wellicht een ander resultaat had gegeven.

Als Lisa met honderden kerels had geneukt, dan kon ze niet erg kieskeurig zijn qua uiterlijk en zo. Maar ze heeft wel gezegd dat ze heel bewust mannen uitkiest, dus moest ik even weten wat haar criteria zoal zijn. Ik vroeg haar dan ook rechtuit of ze, als ze in een geile bui was, zich door elke willekeurige kerel zou laten neuken die in haar buurt was, of dat ze ook kerels niet zou accepteren. Ze antwoordde daarop: “Ik heb je al gezegd dat ik probeer een zo veilig mogelijke vent probeer te vinden. Liefst getrouwd en bepaaldelijk niet van het overspelige type, waarvan ik denk dat zij niet vaak of nooit vreemd gaan. Al te knap moeten ze ook niet wezen, omdat die bij veel vrouwen succes kunnen hebben. Hoe kleiner de kans is dat zij regelmatig met verschillende vrouwen seks hebben hoe beter. Als het er op lijkt dat ze biseksueel zijn haak ik ook af, niet omdat ik daar op zich iets op tegen heb, maar als zij regelmatig seks hebben met mannen buiten hun huwelijk, is het risico ook groot. Na de selectie op die basis blijven er echt genoeg kerels over waar ik wel mee wil neuken, al doe ik dat evengoed liever met condoom. Helemaal zeker ben ik immers nooit. Zelfs als een vent voor het eerst van zijn leven vreemd gaat met mij, dan weet ik toch nog niet of zijn vrouw net zo monogaam is. Ik heb toch zelf ook met honderden kerels geneukt zonder dat jij het wist.

Als ik daarbij iets zou hebben opgelopen, dan had jij het ook gehad en kon jij het op een andere vrouw overbrengen terwijl je nooit eerder was vreemd gegaan.”

Deze criteria wist ik eigenlijk al, maar hoe zat het met de andere aspecten. Die van de kerels die aan alle genoemde criteria voldeed, maar toch iets had waarom ze niet met hem neuken wilde. Dus stelde ik mijn vraag opnieuw en zei erbij dat het vooral ging over het type man waar ze het wel mee deed. Hierop zei ze: “Daar let ik niet al te veel op. Groot, klein, mager of gezet, blond of zwart enzovoorts dat doet er niet toe. Ik probeer wel in te schatten wat voor gereedschap zij tussen hun benen hebben. ten slotte gaat het mij alleen om die lul en wat er uit spuit als hij klaar komt. Als ik met een lekkere pik bezig ben zal het me verder worst zijn wie er aan vast zit. Ook de leeftijd doet er niet toe. Ik geef toe dat wanneer het een jonge gozer is waarvan blijkt dat hij voor het eerst seks heeft, dat het heel geil is omdat ik dan met een gerust hart zonder condoom neuk. Maar oudere mannen kunnen het vaak wat langer volhouden zodat ik zo iemand graag neuk als ik wat meer tijd heb. Ik heb één keer met een vent geneukt die net boven de zeventig was en dat was één van de beste beurten die ik heb gehad. Hij spoot weliswaar niet zo’n grote hoeveelheid geil toen hij in mijn mond klaarkwam, maar voordat ik klaar was met het schoonlikken van zijn pik was deze slap geworden en weer stijf, waarna hij het nog een keer deed. Toen hij voor de tweede keer mijn mond vulde met zijn geil, was het nog iets minder, maar bij elkaar heb ik toch aardig wat ervan kunnen drinken

Wordt vervolgd.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Heel Mooie Vrouw - 4


Zoek naar meer verhalen van Ruud Megevro...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net