Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 5459x
Lengte: Kort
De Vrouw Met De Regenjas - 3
Door Peter45n - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Vrouw Met De Regenjas - 2

Vrouw met de regenjas (3, Trio met Miep en Piet)

Na een week wilde ik weer naar Miep. Die vrouw bleef me verbazen en maakte me nieuwsgierig. Hoever kon het met haar gaan. De vaste tijd was ik weer bij het poortje naar het bungalowpark. Niet veel later kwam ze eraan. De lange regenjas aan, dus heel vertrouwd. Ik liep haar met mijn fiets aan de hand tegemoet. ‘Hallo Miep, blij je weer te zien’, zei ik. ‘Ik rekende er al op dat je er weer zou zijn, maakt mijn zondag altijd goed.

Kom maar vlug mee’ zei Miep. Zo liepen we de bekende weg terug naar Miep’s huisje. Binnen wachtte ik op het uitgaan van Miep’s jas. En daar stond ze weer in haar blote lijf. Wat opviel was dat ze vandaag een zeer kleine sexy onderbroek aan had. ‘Miep wat zie je er vlot uit vandaag, je maakt me gek’, zei ik. ‘Even geduld, eerst Piet en dan mag jij’ antwoordde ze. Miep nam Piet, haar niet veel pratende man, mee naar de douche. De zondagse wasbeurt stond hem weer te wachten. Ik schonk zelf mijn bakkie koffie in en ging buiten zitten. Ik hoorde even later de douche lopen.

Maar toen kwam Miep, een handdoek omgeslagen, naar me toe. ‘Kom Peter, wij gaan nu. Er is wel een probleem, Piet wil niet weg, hij wil naar ons kijken!’. Ik schrok ervan, maar ik wilde Miep niet teleurstellen, bovendien vond ik het wel heel spannend. Vlug kleedde ik me uit. In de douche op het krukje zat Piet, in zijn blootje. Miep ging onder de douche, had de spons al klaar voor mij en ik ging er vlug bij. Het kon maar net in deze niet zo grote doucheruimte. Ik ging de rug van Miep inzepen, en lette niet op Piet.

Hoewel, ik zag dat hij wat met zijn pik zat te spelen. Miep zag dat ook en begon zijn piemel ook te bewerken. Maar er was weinig beleving bij Piet. ‘Peter je mag mij neuken als jij de lul van die ouwe stijf overeind krijgt’. Ik schrok ervan. Wat een uitdaging. Maar met dit soort werk, de lul van een andere man aanpakken, had ik geen enkele ervaring. Ik draaide me om naar Piet en begon aan zijn leuter te trekken. Ik maakte mijn handen nat en trok zijn eikel bloot. Ik begon deze flink te masseren.

Miep pakte ondertussen mijn lul beet en begon mij af te trekken. Nou dat was heel lekker. Binnen no time stond mijn jonge heer stijf en Miep ging maar door. Met mijn ene hand pakte ik nu Miep vast waar ik maar kon, haar borsten, billen. En met mijn andere hand probeerde ik de lul van Piet verder te bewerken. Het lukte niet echt. Dan moest ik toch maar zijn lul in mijn mond nemen. Ik had daar geen ervaring mee, maar ik dacht daar kan toch niets mis mee gaan. Het was best geil een lul in mijn mond en ik heb gezogen als de beste. De gedachte dat ik Miep mocht neuken als het lukte de piemel van Piet stijf te krijgen sterkte mij door te gaan.

En, niet te geloven, er kwam leven in zijn piemel. Langzaam begon deze te groeien. Blijkbaar was de hand van een man hier beter dan de hand van zijn vrouw. Miep zag het gebeuren en zei ‘wacht even, ik help mee’. Ze wilde haar mans leuter in haar mond nemen, maar dat had het effect dat Piets lul direct weer totaal verslapte. Voor Piet was het zo mooi geweest. Maar de beloning voor mij stond vast.

Miep zei nu tegen mij ‘neuk me, je hebt het eerlijk verdiend’. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik zocht met mijn nog stijve leuter de natte ingang in haar bos haren van onderen. En met hulp van de hand van Miep drukte ik mijn pik bij Miep naar binnen. Miep genoot, ik ook en Piet kreunde een beetje van plezier. Ik pakte Miep bij haar billen vast en stootte zo hard ik kon. Oh, oh wat was dat lekker. Ik zag dat Piet er ook van kon genieten, dus dat was geen enkel probleem. Wat een dag. Volgende week maar weer? Hopelijk heeft Piet dan nog geen zin en kan ik Miep weer een heerlijke beurt geven. Ik zie er nu al naar uit.


Zoek naar meer verhalen van Peter45n...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net