Opwindend.Net
Datum: 21-04-2015
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 11557x
Lengte: Gemiddeld
Troostmeisje - 4
Door Madeleine - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Troostmeisje - 3

Hoi hoi,

Mijn avontuurtjes met Thommy zijn voorbij. Hij heeft een heel lief meisje gevonden, en is dolgelukkig!

Geweldig voor hem. Als chirurgenvrouw is het leven vaak eenzaam, omdat manlief veel weg is, of opgeroepen wordt, op de meest gekke tijden, om te opereren.

Uiteindelijk heb ik een vrijwilligersfunctie in een seniorentehuis genomen.

Leuk werk, en fijn om de oudere mensen wat bij te staan, in hun dagelijkse beslommeringen.

Al gauw kreeg ik in de gaten dat een oudere meneer mij de hele dag observeerde, en waarachtig overal in het tehuis opdook, daar waar ik aan het werk was!

Zo kwam die ene zaterdagmorgen, dat ik zijn kamer moest stofzuigen. De oude heer zat in zijn grote leren stoel, en terwijl ik bezig was, begluurde hij me vanachter zijn krant. Men zegt dat ik een lekker ding ben, ondanks m,n 39 jaartjes, en ik geloof dat de oude heer dat ook dacht!

Zijn ogen volgden mijn persoontje de hele kamer door! Ik zag de arme oude man nerveus frommelen, aan zijn broek, en ik zag, in mijn ooghoek, dat hij een flinke erectie had!

Arme schat, dacht ik. Geen vrouw meer. Waar moet zo een aardige rijpe man heen met zijn gevoelens, mijmerde ik. De schat kreeg een rood hoofd, en legde snel de krant op z,n schoot. Alsof ik niets gezien had, vroeg ik hem of hij een kop koffie wilde. Graag Maddy, antwoordde hij, en ik begon koffie te zetten bij het kleine aanrecht, wat ook gesitueerd was in de zelfde kamer.

De oude man kwam achter mij staan, en gaf me een aai over m,n lange haar. Ik schrok, en liet van schrik de lepeltjes vallen. Hij schrok van mij, en mompelde wel 10 keer sorry. Ik moest lachen om zijn ernstige gezicht, en ook hij kreeg een ondeugende grijns op zijn gezicht.

Toch zag ik een grote traan over zijn wang rollen.

Hij gaf me een vluchtige knuffel, en verdween weer naar zijn oude stoel.

De arme man brak mijn hart, en ik wilde hem blij maken. Ik liep naar de deur, en deed hem op slot.

Verbaasd keek hij me aan, en ik begon de knoopjes van mijn witte blouse los te maken. De mond van Hein, zoals hij heet, viel open van verbazing, en ik zag zijn blik gefixeerd op mijn blouse, die op de grond viel.

Ook tussen mijn benen ontstond een heerlijke tinteling, en ik voelde dat ik nat werd. Ik flipte het haakje van mijn BH los, en mijn D tjes zagen het daglicht. Mijn tepels waren hard, en de ouwe Hein stond, met wat moeite, op uit zijn stoel. Een flinke tent had ie gekregen, Hihi!! Hein gleed met zijn oude gerimpelde handen over mijn tieten, en nam een tepel in zijn mond. Hij zoog er gretig aan, en nam ook de andere onder handen.

Intussen trok ik de rits van zijn broek open, en vond zijn goed geconserveerde lul, die kaarsrecht overeind stond! De ouwe had intussen mijn rok omhoog getrokken, en was, met zijn rechterhand, in mijn slipje gegleden. Ik was intussen kletsnat, en hij wist mijn plekje perfect te raken!

Behendig liet ik mijn broekje op mijn enkels zakken, en stapte er uit.

Mijn rokje volgde, en ik stond naakt voor hem. Geil, willig, en Hein greep zijn kans!

Hein zakte moeizaam, maar vastbesloten, op zijn knieŽn, en zoog zich vast aan mijn kale kutje.

Hij likte, en zoog tot ik droop van geilheid! Deze ervaren man wist waar hij een vrouw moest raken!

Met enige hulp van mij, stond hij weer op, en nu was het mijn beurt. Ik pijpte zijn lul, zo lekker mogelijk, en genoot van zijn gekreun! Hij trok zijn lul uit mijn mond, en duwde me op zijn ŤŤnpersoons bed, in de hoek van dezelfde kamer

Zijn pik was formidabel groot, en dat voelde ik behoorlijk, toen hij in mij binnengleed!!

Ik was nog steeds niet aan de pil (Verboden door condoomgebruikende echtgenoot immers) Het maakte het zooo geil spannend!!

De schat neukte me met volle overgave, en ik kreeg zelfs een verpletterend orgasme!!

Hij lag bovenop me, en ik voelde me echt zijn teefje. Hein begon steeds harder te hijgen, en ik voelde zijn lul opzwellen toen hij zijn lading in mijn vagina spoot!! Hij viel slap neer, en ik lag ook voor dood onder hem. Het laken werd kletsnat van zijn geil, wat uit mij liep.

We hebben nog wat geknuffeld, en hij heeft me huilend wel 20 keer bedankt voor wat ik hem had laten doen. Zijn lul bleef stijf, en hij spoot een half uur later weer mijn kut vol. Geile potente oude lieverd!

Hein is een hele lieve schat, en ik gunde hem mijn lichaam.

Een week later heb ik me nog weer door hem laten dekken, en hij was zo gelukkig!!

Ik denk terug aan dit alles, terwijl ik naar het mooie bloemstuk staar op zijn kist. Een maand na onze avontuurtjes, is hij overleden. 84 jaar oud is hij geworden. Met hem gaat het geheim van wat er tussen hem, en het elegante doktersvrouwtje is gebeurd, het graf in. Arme lieve Hein. Ik mis hem, en ben zo blij dat ik hem nog heb laten genieten!

Vaarwel lieve Hein.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Troostmeisje - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net