Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 13x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 3435x
Lengte: Lang
Ontmoetingen - 13
Door Syrphe - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ontmoetingen - 12

Hoofdstuk 6 - Naar de camping - 3

Mijn hand zakte nogmaals af tussen onze tegen elkaar gedrukte lichamen. Mijn en zijn buik voelden plakkerig aan en zijn eikel glibberde tussen ons in. Huub had er zin in. Huub wilde me dolgraag in mijn kontje neuken, ook al was dat het laatste wat hij op sexgebied deed.
Had ik de indruk.
‘Heb je een besluit genomen Ingetje’ drong mijn oompje aan ‘ik zal heel voorzichtig met je zijn.’
‘Ik beloof het je.
Echt.
Toe Inge, je kunt het wel.
Je zegt toch zelf dat je wel een buttplug gebruikt?
Dan is een pik bijna hetzelfde, die beweegt alleen iets meer.
Inge, alsjebliiiiiieft!’

Met beide handen trok ik zijn gezicht weer naar me toe en we kusten voor de zoveelste keer. Hij liet zijn handen wapperen en er verdwenen twee vingers in mijn soppende onderlichaam en vijf vingers kneedden een tiet. Ik kreeg het benauwd en klemde me aan mijn minnaar vast alsof ik hem nooit meer wilde loslaten.
‘Ja Huubje’ hijgde ik ‘ik wil jouw lul in mijn kont.’
‘Ik wil het al zo lang eigenlijk.
Jij mag mijn eerste zijn.
Jij mag mijn bloempje plukken, maar doe je echt heel voorzichtig?’

Het leek wel of mijn minnaar uit elkaar barstte van opwinding en meteen bewoog hij van me vandaan. Op zijn knieën gezeten duwde hij liefdevol mijn benen uit elkaar en boog alsof hij in islamitisch gebed zou gaan tussen mijn zo wijd mogelijk gespreide onderstel. Een kusje voelde ik, meer niet. Een kusje op mijn half openstaande gleufje, maar iets later gevolgd door een heen en weer flitsende tong.
‘Ik wil je vochtig hebben meisje’ hijgde hij ‘ik heb geen glijmiddel meegenomen, maar je kutje is glibberig genoeg.’

Die paar aanrakingen brachten me al direct in de juiste stemming en deden iets met mijn verlangen om nou eindelijk weer eens een hoogtepunt te beleven. Huub pakte twee kussens, tilde mijn billen haast moeiteloos van het zonnebankkussen omhoog en schoof die twee dikke kussens eronder.
Die man was nog steeds sterk. Niets scheen hem moeite te kosten als het om zijn genot en dat van zijn minnares ging.

Daar lag ik dan. Gekromd als een halve maan, met mijn kut en kont omhoog voor hem die het eerste komen zou.
‘Ik zal jouw anus eerst een beetje oprekken’ legde hij uit ‘en daarna zal ik proberen of je me kunt ontvangen.’
‘Vertrouw me Ingetje, ik weet wat ik doe.
Wees ervan verzekerd dat ik je geen pijn ga doen.
Ik zweer het je.
Het enige dat je gaat voelen is genot.
Let op mijn woorden en ontspan je.’
Hij duwde twee vingers in mijn glibbergladde gleuf, maar trok ze ook meteen weer terug. Zachtjes streek hij met die gelubriceerde vingers over mijn sterretje en voerde de druk langzaam op. Meteen nadat ik zijn vingers op die plek ervoer, voelde ik dezelfde prikkelende sensatie als wanneer ik begon mijn plug in mezelf aan te brengen. Blijkbaar was één bevochtiging van die twee vingers niet voldoende, want nogmaals streelde hij de binnenzijde van mijn kut en nogmaals verdwenen die heerlijk aanvoelende vingers om mijn anus voor de tweede maal te strelen.

Toch voelde ik verschil. Hij bleef die tweede keer niet aan de buitenkant, maar drukte voorzichtig één vinger in mijn endeldarm.
Veel gemakkelijker dan het inbrengen van een plug, voelde zijn vinger al meteen zaaaaaaalig. Mijn extase uitte zich in het wellustig heen en weer schuiven van mijn onderlichaam en ik zag Huub glimlachen.
‘Dit vind je al lekker hè’ glunderde hij ‘jij bent een waarachtig sexbeest nichtje van me.’
Tergend langzaam trok hij zijn vinger terug, maar de druk op mijn sterretje bleef. Die ene vinger werd vervangen door een nieuwe sensatie. Twee vingers, bevochtigd en glad gemaakt met mijn eigen afscheiding vergemakkelijkten de toegang van iets dat toch duidelijk twee keer de omvang had van die eerder geïntroduceerde eenling. Het leek wel of die tweede vinger gemakkelijker in mijn kontje paste dan die eerste. Langzaam begon Huub zijn twee vingers rond te draaien in mijn anus en de sensaties die ik daarbij gewaar werd, grensden aan het waanzinnige.

Bijna kreeg ik het onweerstaanbare gevoel van een in de verte naderend orgasme, maar ik deduceerde dat zoiets eigenlijk helemaal niet zou kunnen. Ietwat teleurgesteld keek ik mijn oompje aan toen hij andermaal zijn vingers uit mijn kontje trok.
‘Het gaat goed meisje’ fluisterde hij ‘heb geduld, het gaat echt goed,’
‘Jouw anus blijft al een heel klein beetje openstaan als ik mijn vingers eruit trek.
Nog ééntje erbij, en dan zal ik eens kijken of je me kunt herbergen.
Ontspan je meisje, ik blijf het voorzichtig proberen.’
De drie aaneengesloten vingers die hij vervolgens eerst in mijn gleufje en aansluitend in mijn ster duwde, verhevigden mijn gevoel van euforie en ik begon te kermen om meer. Ik wilde zo langzamerhand echt méér.
‘Ik denk dat je gelijk hebt meisje’ fluisterde Huub nogmaals.
‘Nu zal ik eerst mijn lul in je kutje dopen, en als die voldoende glad is, zet ik mijn eikel op jouw sterretje.
Als je het vervelend vindt, moet je me dat meteen laten weten, want dan hou ik op.
Ik ga je geen pijn doen liefje.’

Rechtop kroop hij op zijn knieën in de richting van zijn doel en mijn kont. Ingespannen lag ik zijn bewegingen te observeren en schrok, ondanks alle voorbereidingen, toch nog toen zijn eikel mijn op dat moment bijzonder gevoelige anus raakte.
‘Inge’ fluisterde hij weer ‘vandaag zal ik jouw tieten niet kunnen masseren.’
‘Voor deze keer, jouw eerste keer, wil ik je aan kunnen kijken.
Wil je nu je knieën vastpakken en ze omhoog trekken naar je borstkas?’
Zijn liefdevolle blik bracht me ertoe meteen uit te voeren wat hij van me vroeg. Eigenlijk meteen lag ik met mijn tussen mijn dijen samengeprangde prammen, opengapende kut en halfopenstaande anus naar mijn penetrator toe gericht. Met zijn lul nog steeds alleen maar tegen mijn sterretje aangedrukt, boog hij voorover en drukte een laatste kusje op mijn angstige lippen. Toen hij zich weer rechtop onder mijn billen opstelde was zijn blik ronduit geruststellend.
‘Nu zal ik eerst mijn pik voldoende vochtig maken ik jouw kutje, meisje.’

Het kostte natuurlijk geen enkele moeite om zijn rammer tussen mijn uiteenwijkende schaamlippen te duwen en zodoende zijn pik glad te maken. Slechts één keertje voelde ik zijn leuter in de buurt van mijn baarmoedermond, maar meteen ook trof de leegte in mijn vrouwelijkheid me als een mokerslag. Het gevoel dat een pik in mijn kut me gaf, werd instant teniet gedaan omdat hij me niet dáár zou neuken.
In plaats daarvan voelde en zag ik zijn staander over mijn reeds voorbereide anus wrijven en vervolgens in dat kleine altaartje naar binnen geduwd worden. Heel langzaam duwde Huub zijn dikke eikel naar binnen en ik hijgde van opwinding. Hij deed me inderdaad geen pijn. Ik vond het zááááááálig. Er leek geen einde te komen aan die inkomende beweging en het duurde voor mijn gevoel eeuwen voordat zijn schaambeen stuitte tegen mijn zachte billen.

Op het moment dat hij helemaal in me zat, boog Huub voorover en kuste me. Zijn gezicht verried ontroering.
‘Zie je nou wel meisje’ gromde hij geëmotioneerd ‘ik doe je geen pijn.’
‘Vanaf dit moment ga je het ook echt lekker vinden.
Let maar op.’
Heel teder, héél langzaam trok hij zijn pik terug en ervoer ik nagenoeg dezelfde teleurstelling als wanneer zo’n ding zich uit mijn kutje terugtrok. De teleurstelling werd teniet gedaan vanaf het keerpunt.
Zijn stijve, ja hij had op dat moment een keiharde stijve, kwam terug! Het euforische gevoel golfde eveneens door mijn gestel. Nooit zou ik dergelijke sensaties verwacht hebben van een in en uit mijn anus en darm glijdende lul. Zelfs begon ik op dat moment te geloven dat ik, ondanks mijn scepsis, tòch klaar zou kunnen komen, zonder dat mijn clit of schede gestimuleerd zou worden. Wat ik óók geloofde, was het feit dat mijn minnaar zich al meteen in moest houden om niet meteen in mijn nauwe gaatje zijn overtollige lichaamssap te lozen.

Huub’s gezicht stond op exploderen. Zijn hele wezen leek te zwelgen in sexuele processen en ik nam aan dat hij het niet veel langer meer uit zou kunnen houden. Mijn orgasme dreigde wel, ergens in de verte, maar ik was nog lang niet zo ver. Godzijdank bedacht ik me dat ik op de allereenvoudigste manier bij mijn clitje zou kunnen komen en doopte twee vingers in mijn soppende kutje.
Het gevoel dat Huub’s in mijn anus schuivende pik tegen de in mijn kut ingebrachte vingers veroorzaakte, bracht me op de rand van het allerheftigste orgasme dat ik ooit had beleefd. Nauwelijks hoefde ik daarna mijn clit te beroeren of mijn climax nam op overweldigende wijze bezit van mijn lichaam en geest. Schokkend van geilheid kwam ik klaar en ik was ervan overtuigd dat de samentrekkingen van mijn vagina, met daaraan gekoppeld die van mijn anale spieren, Huub’s hoogtepunt eveneens deden losbarsten en schreeuwend bereikten we tegelijkertijd het intensiefste hoogtepunt dat ik ooit had beleefd.

Met Huub’s pik diep in mijn reet, lagen we uit te hijgen. Van de fysieke uitingen van zijn orgasme had ik helemaal niets meegekregen en verbaasd vroeg ik hem of hij ook klaar gekomen was.
‘Liefje, Ingetje’ huilde mijn oompje zowat ‘jij hebt me mijn mooiste ervaring tot nu toe gegeven.’
‘Jaren en jaren heb ik van je gedroomd, heb ik me afgetrokken op jouw vakantiefoto en nu geef je me mijn allermooiste orgasme.
Vierenzestig jaar moest ik worden om het allermooiste te beleven.
Dankzij jou!
En jij vraagt of ik wel klaargekomen ben?
Ik dank je.
Ik sta diep bij je in het krijt.
Je mag me alles vragen wat ik heb.
Alles wat ik bezit is van jou.
Ik ben jouw slaaf, als ik je maar in je kontje mag neuken.’

Zijn ietwat overgeëmotioneerde bekentenis leek me wat teveel van het goede en ik liet het maar zo. Het was pas veel later dat hij zijn vermoeide lijf van me af wentelde en ik merkte dat zijn slappe pik uit mijn nog steeds iets openstaande anus plopte. Vanwege die twee kussens bleef zijn sperma in mijn darm en toen we later opstonden, had ik de volledige macht over mijn kringspier weer terug.
Samen stonden we onder warme stralen, voelde ik zijn sperma langs mijn benen naar beneden zakken en genoot ik van de tedere aandacht van mijn oude minnaar. Tegelijkertijd sopten we elkaar schoon en aan het einde van ons waterballet bood hij me zijn arm. Alsof we een getrouwd stel waren, geleidde hij me naar ons bed en kuste me even later welterusten. Mijn herinneringen gaan niet verder dan dat moment. Meteen moet ik van emotionele uitputting in slaap gevallen zijn.

Huub bracht me die zondagmorgen koffie op bed. Niets had ik ervan gemerkt dat hij wederom als eerste was opgestaan.
‘Heb je lekker geslapen Ingetje’ vroeg hij ‘je was er moe genoeg voor.’
Zijn olijke oogopslag verried humor. Allebei waren we behoorlijk uitgeput geweest van onze bijzondere avondescapade. Een ervaring die ik voor geen goud had willen missen en die wat mij betreft voor herhaling vatbaar zou zijn. In ieder geval met deze minnaar, mijn oompje.

Mijn armen wrongen zich om hem heen en ik trok hem zo strak mogelijk tegen me aan.
‘Jij bent net zo’n sexbeest als ik Huubje’ lispelde ik ‘alleen doe je het iets rustiger aan dan ik.’
‘Ondanks je leeftijd, ben je godzijdank nog steeds in staat een veel jongere vrouw naar vergetelheid te neuken en alleen al dáárom hou ik van je.’
Omdat hij eerder zo stiekem uit ons bed geslopen was, had ik nog geen ochtendkus van hem gekregen. Die omissie werd hersteld en met handenvol minnaar gaven hij en ik toe aan die inwendige drang elkaar zoveel mogelijk liefde te gunnen. Lichamelijke liefde met name. Alhoewel hij zich beperkte tot het bepotelen van mijn tieten, kon ik het niet laten naar de stand van zijn leuter te voelen. Ja, Huub zou al weer zijn diensten kunnen verlenen en met een verzaligde zucht verbraken we onze eerste lippenversmelting van die dag.
‘Ooohhh wat ben ik blij dat ik met je meegegaan ben’ verzuchtte ik hartgrondig,
‘Hier, op deze camping, voel ik me vrij.
Niemand die aanstoot neemt als iemand anders zich genoodzaakt voelt zijn of haar sexuele behoeften te bevredigen.
Eigenlijk lijkt dit wel een beetje op het gedrag van de familie van Bernd.
Dat zijn ook van die vrijbuiters.’

Nog enige tijd lagen we te praten en gedachteloos streelde ik zijn toch uiteindelijkk weer slap geworden pik en balzak. Het viel me op dat moment pas op dat ik, zo lang als ik mijn neef intiem kende, nooit stoppeltjes gevoeld had.
‘Heb jij je ook laten laseren’ vroeg ik uiteindelijk en schudde zijn zaakje zachtjes in mijn hand heen en weer.
Hij bevestigde mijn vermoeden met een knikje en legde uit dat hij het helemaal zat was geworden om zich meerdere malen per week te moeten scheren. Als sinds enige tijd was hij permanent haarloos en raadde me aan hetzelfde te doen.
Mijn venusheuveltje en schaamlipjes begonnen eigenlijk al weer wat donzige haartjes te vertonen, maar voor het moment voelde ik me nog heerlijk geil kaal. Toch zou daar na niet al te lange tijd een einde aan komen. Mijn besluit stond vast, ik zou een nieuwe afspraak maken voor definitieve ontharing met de ietwat potteuze mevrouw van de huidtherapiekliniek.

Met zijn tweeën liepen we naar de campingwinkel en kochten weer broodjes voor ons zelf. Omdat ik geen idee had waar Bernd verbleef, namen we het risico dat hij bij thuiskomst de hond in de pot zou vinden. Huub begroette de winkeljuffrouw amicaal en eigenlijk nog wel iets meer dan alleen maar amicaal. Brutaal stapte hij achter de kassa en omhelsde het Aziatisch ogende vrouwtje dat wel twee koppen kleiner leek dan hij.
Hij moest diep bukken en zij stond op haar tenen om zijn gepassioneerde kus in ontvangst te nemen, maar dat deden ze dan ook enthousiast. Haar ene borst werd eventjes gekneed, maar toen herkregen die twee blijkbaar hun gevoel van decorum weer terug. Hij verontschuldigde zich en wees naar mij alsof hij me als een bekende voor wilde stellen.

De rustig op hun beurt wachtende klanten schoten in de lach en wij liepen na een afscheidsgroet opgewekt terug naar Huub’s chalet.
‘Phaibun is een lief meisje’ legde hij onderweg uit ‘ze komt uit Thailand en is de vrouw van de campingeigenaar.’
‘Bovendien is ze zo geil als boter.
Het is onvoorstelbaar wat dat meisje allemaal kan.
Ze is verschrikkelijk lenig en pijpt goddelijk.
Niets is haar te gek.’

Honderduit praatte hij me bij omtrent zijn ervaringen met die Phaibun en haar man. Zijn enthousiaste verhaal kreeg hem blijkbaar zelf ook weer te pakken, want nog tijdens zijn betoog dat hij me langzaam doorstappend deed, richtte zijn lul dat schattige besneden kopje al weer op. Geile herinneringen doorschoten zijn gedachten en met een verliefde blik probeerde hij me gerust te stellen alsof ik zijn verloofde was. Ik zou zijn muze blijven, maar ik moest hem niet kwalijk nemen dat hij zo nu en dan ook dat verrukkelijke Thaise wijffie op dezelfde manier zou bezitten zoals hij en ik dat de voorgaande avond hadden gedaan. Het was me duidelijk. Huub was werkelijk totaal verslingerd aan het penetreren van dat andere altaar.
‘Wat wij gisteravond hebben gedaan’ zuchtte hij verzaligd ‘is voor Phaibun bijna standaardrepertoire.’
‘Regelmatig wil ze door twee mannen tegelijk bediend worden, maar ook met ééntje is ze wel tevreden te stellen.
Misschien ontmoet je haar nog wel eens.’

Tijdens zijn laatste woorden schoten blijkbaar wederom warme herinneringen door zijn geest, want zijn pik stond stijver dan ik hem zonder die ring ooit gezien had. Lachend greep ik hem bij die bijna rechtopstaande paal en trok de eigenaar daarvan met teder geweld tegen me aan. Heel even maar, beroerden mijn lippen de zijne. Nog een liefkozend aaitje over zijn van verlangen kwijlende eikel werd zijn deel en hij kuste me hitsig in mijn nek. Huub leek niet af te voeren.

Zalig lagen we die morgen te genieten van de zon en ondernamen hoegenaamd niets op het gebied van fysieke intermenselijke relaties. Sex dus.
Op een gegeven moment hoorden we zachtjes kloppen. Huub ging eens kijken en kwam even later terug met twee mensen. Een boom van een vent met een slap tussen zijn benen zwiepende lul en het winkelmeisje dat we die morgen eerder hadden gezien.
‘Inge’ stelde Huub ze aan me voor ‘dit is Steve, de campingbaas en hier is Phaibun nog een keer.’
Sprakeloos stond ik het stel op te nemen. Nog niet eerder had ik een zó van elkaar verschillend stel mensen naast elkaar gezien. Steve, een aardige vent van een jaar of veertig, was zeker twee meter lang. Zijn vrouwtje, die kleine Thaise, zeker niet groter dan anderhalve meter.

Phaibun had, net zoals Aditi die we de dag ervoor ontmoet hadden, een melkchocolade huidskleur, zwarte haren en een prachtig geproportioneerd lichaam. Slanke taille, niet al te forse tietjes en tussen haar slanke en mooi gebeeldhouwde benen vertoonde zich een haarloos verticaal spleetje. Eigenlijk zag ze er uit als een kind van een jaar of veertien, maar Huub had me al verteld dat ze even oud was als haar vriend.
Steve daarentegen was niet alleen op zijn minst twee meter groot, hij was zwart als mijn laars. Zijn gulle lach schalde over het terrein toen ik ze deelgenoot van mijn gedachten maakte. Zeker toen ik mijn bezorgdheid uitte over de omvang van zijn op dat moment nog geheel slappe lul. Het leek me haast onmogelijk dat ding te herbergen als het eenmaal stijf zou zijn. Phaibun giechelde dat zij er geen probleem mee had en verwachtte dat ik er ook van zou kunnen genieten.

Meteen duwde ze haar vriend op één van de vacante zonnebanken en begon enthousiast die zwarte slang te masseren.
‘Kom je Inge’ lispelde ze ‘kom je meehelpen?’
Ik wist niet hoe gauw ik aan de andere kant van haar massageobject moest gaan zitten om maar vooral niets van dat festijn te hoeven missen. Halfstijf was die gigant al en vooral vanaf het moment dat ik me er mee begon te bemoeien, groeide Steve’s pik nog weer verder uit.
Uiteindelijk bereikten we ons einddoel en sloot Phaibun haar mond over die goddelijk dikke eikel. Met een wellustige blik in haar ogen keek ze me aan terwijl ze frenetiek haar tongwerk rondom die van haar speeksel glimmende paarsrode knop aan het bewerken was. Toch stopte ze en kreeg ik voor het eerst zicht op de grootste lul die ik ooit had aanschouwd. Zelf gezien bedoel ik.
Ik had wel eens een filmpje van John Holmes gezien, maar die had en nòg weer grotere lul gehad. Dit apparaat schatte ik op meer dan twintig centimeter, maar Phaibun verzekerde me dat er tweeëntwintig centimeter heerlijkheid op Steve’s onderbuik stonden. Tweeëntwintig centimeter genot, ook al kon ze niet zijn hele lengte in zich opnemen.

Verliefd keek ik de eigenaar van die heerlijke genotsknots aan en vroeg timide of ik ook eventjes mocht proberen. Hij kon me niets weigeren, want zijn handen waren al vanaf het moment dat ik naast hem was komen zitten bezig geweest met mijn prammetjes.
‘Ga je gang liefje’ grinnikte hij en liet met tegenzin mijn tieten los.
Met twee handen omvatte ik die knots en boog hem naar mijn gezicht. Het stijve gevaarte boog gewillig mee onder de druk van mijn handen, maar toen ik hem losliet, veerde hij met kracht terug tegen de buik van zijn eigenaar. Nogmaals waagde ik een poging en terwijl ik zijn eikel in mijn mond nam, streelde ik zijn ballen.

Steve’s scrotum was begroeid met de schattigste kleine krulletjes. Dezelfde krulletjes die hij op zijn hoofd had, maar dan veel fijner en minder dicht opeengegroeid. Die pik, die prachtige pik, rook naar viriele man, naar hengstige sex en ik genoot. Eén hand krieuwelde onder zijn ballen en de andere streelde de hele lengte van de schacht terwijl ik zoog en likte alsof mijn leven er vanaf hing.
Eindelijk liet Steve zijn gewicht naar achteren vallen en leunde tegen de achter hem liggende stapel kussens. Zijn ademhaling veranderde eindelijk en kreeg ik door dat er waarschijnlijk wel een beloning voor me inzat. Als ik nog even zou doorgaan, verwachtte ik zijn lading in mijn mond te kunnen opvangen.

Intussen had Huub blijkbaar Phaibun op schoot getrokken en waren die twee zich eveneens aan het vermaken terwijl ze toekeken hoe ik die geweldenaar naar een climax zoog en likte. Steve’s handen zochten mijn kruin en zachtjes, liefdevol eigenlijk, hield hij mijn hoofd vast toen hij voorzichtig zijn dikke leuter verder in mijn mond probeerde te krijgen. Het was dat ik over het algemeen gek was op pijpen en een normale pik meestal wel diep in mijn keel kon opnemen, maar deze reus was me echter te groot.
Maar iets meer dan twee derde deel kreeg ik naar binnen. Dieper was mijn keel niet. Toch leek het of mijn pijpobject genoot van wat er met zijn rammer gebeurde want zijn ademhaling werd per seconde onregelmatiger. Zijn handen, die eerder rond mijn kruin geplaatst waren, verschoven naar mijn gezicht. Met tegenzin liet ik me sturen. Het was toch niet Steve’s bedoeling mijn mond van zijn lul af te halen. Het enige wat hij wilde, was me toelachen en me aanmoedigen door te gaan als ik dat wilde.
Hij geloofde binnen niet al te lange tijd zijn zaad in mijn keel te spuiten en wilde me waarschuwen voor het geval ik dat niet zou willen. Ik knikte alleen maar en gerustgesteld zakte hij weer achterover.
En lag te genieten.
Ik genoot ook.

Met de hand die ik onder zijn balzak hield ontving ik de eerste signalen van een naderend orgasme en op het moment dat zijn eerste straal sperma vanuit zijn prostaat naar buiten kletterde, perste ik mijn middelvinger in zijn reet.
‘Aaaarrrrrggggghhhhhh’ krijste mijn pijpmaatje en viel machteloos hijgend achterover in de kussenstapel.
Zijn orgastische genotuiting betekende niet het einde van zijn euforie. Rustig vervolgde ik mijn geile gekmakende traject en zoog, likte en slikte totdat zijn laatste hoeveelheid lichaamssap zich uit zijn al iets verslappende paal leek af te scheiden. Dat laatste gutsje sperma bewaarde ik en nadat ik als laatste mijn vinger uit zijn anus trok, plaatste ik mijn mond op die van hem.
Volle zachte lippen vond ik in zijn gezicht en meteen duwde ik zijn sperma tussen zijn tanden. Verschrikt zocht hij mijn ogen, maar ontspande meteen toen hij mijn liefdevolle blik zag. Hij had het door. Het was mijn cadeautje, geen smerig grapje. Meteen ook voelde ik weer een hand op mijn borst en kuste hij mij naar ademnood.
Verzaligd kroop ik even later bij die verrukkelijke vent op schoot en klemde mijn armen om hem heen. Daar zaten we dan met zijn vieren na te genieten van een toneelstukje voor twee. Toch hadden er vier mensen van genoten en ik wist dat ik er op zijn minst twee vrienden bij had.

Helaas werkte het tijdschema tegen. We dienden zo langzamerhand maatregelen te gaan treffen voor onze terugkeer naar Zwolle. Voor mij zou er op dat moment geen orgasme meer inzitten. Het had natuurlijk wel gekund, maar dan zouden we ons hebben moeten haasten en daar hield ik niet van. Een vervolgafspraak was snel gemaakt en Huub en ik kusten mijn nieuwe vrienden innig ten afscheid. Grinnikend stonden Huub en ik het stel na te kijken. Die boom van een kerel en dat tengere kindvrouwtje naast hem. Wàt een heerlijk stel mensen.

Met zijn tweeën ruimden we alvast het chalet op en pakten onze spulletjes bijeen. Omstreeks twee uur verscheen onze reisgenoot, Huub’s vriend en minnaar en mijn hartedief.
Bernd had zich vermaakt vertelde hij enthousiast. Onder het genot van een laatste glas Cola vertelde hij wat hij allemaal had meegemaakt. Eerst nog peilde hij de stemming en vroeg bedeesd of we het echt niet erg gevonden hadden dat hij zo lang weggebleven was.
Onze blije, opgewekte gezichten moeten hem de verzekering hebben gegeven dat er van afgunst of onvrede absoluut geen sprake kon zijn. Hadden we immers niet gezegd dat hij zelf op ontdekking moest uitgaan?

Opgetogen vertelde hij dat zijn eerste schreden die vorige avond naar een jongerenfeestje in de campingzaal geweest waren. Hij had er weinig leeftijdgenoten gezien, maar hij had en beetje staan scharrelen met een vrouw die uiteindelijk al te intieme avances afgehouden had.
Op het laatst was hij ietwat teleurgesteld afgedropen om huiswaarts te keren, maar had vlakbij het chalet Désirée weer ontmoet. Die had van avances gedroomd en sleurde Bernd achter zich aan naar haar eigen bedoeninkje toen ze doorgekregen had dat Bernd die nacht niet gemist zou worden. Die ouwe tang met hangtieten, zoals ik haar schertsend had genoemd, was Bernds muze geweest die nacht.
Armand had in eerste instantie nog wel meegedaan, maar was al betrekkelijk vroeg afgedropen. Net als Huub, was Désirée bezeten geweest van anale sex en had Bernd gesmeekt haar in haar kont te pakken. In tegenstelling tot Huub, had hij haar wèl van achteren genomen en had zich verlustigd aan haar tieten. Die heerlijk volle tieten, die, ook al waren ze een beetje slap, toch heerlijk aanvoelden.
Beiden hadden geen genoeg kunnen krijgen van elkaars strelingen, aanhalingen en penetraties. Op het moment dat Bernd zich weer bij ons vervoegde, had hij vier keer zijn plengoffer gebracht en zag er inderdaad uit als een uitgepoepte erwt.

Half vijf stopte Huub’s auto voor huize Degelmans aan de Wipstrikkerallee en zette hij me even later af op mijn eigen adres. Hij zette me niet alleen af, hij stapte achter me aan naar binnen.
De volgende morgen zou ik naast hem wakker worden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ontmoetingen - 14


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net