Opwindend.Net
Datum: 23-03-2011
Stemmen: 81x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 16247x
Lengte: Gemiddeld
Shemale In De Klas - 8
Door Kefin69 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Shemale In De Klas - 7

In deel 7 kwamen ik en lise met terug van onze geile neukvakantie op Vlieland. Waar we een nieuwe goede vriendin ontmoete, roxanne die ook shemale was. We hadden nog steeds veel contact via MSN en Hyves.

Nu de zomervakantie langzaam maar zeker tot zijn einde kwam zat ik op msn met roxanne te webcammen, allebei te rukken en ze zeggen hoe geil we wel niet waren en elkaar zo graag wilden neuken. Lise had er trouwens geen problemen mee dat ik dit zo met roxanne zat te doen, want ik wist ook van haar dat ze dit geregeld deed. Maar dus kwam ik op een idee, we zaten ten slotte de hele tijd te zeggen dat we elkaar wilden neuken, laat ik haar vragen om eens hier op vakantie te komen. Ik stuurde haar een msn berichtje met de vraag en keek hoe ze zou reageren. Ze zij dat ze dit heel erg geil leek, en het er vanavond met haar ouders over zou hebben. Ondertussen belde ik Lise op om haar te vertellen over mijn voorstel. Haar leek het ook erg leuk om haar een keer hier te zien. En zij dat als het lukt dat we langs een meer in de buurd konden kamperen en 's nachts de geilste dingen konden meemaken, dus je hoord het al Lise werd helemaal gek.

De volgende ochtend toen ik onder de douche stond hoorde ik mijn mobiel rinkelen, ik keek even op het schermpje wie het was: roxanne mobiel. Dus nam ik op om te vragen hoe het was gegaan, en het was goed gegaan ze zou directs morgen met de bood hierheen kunnen komen. Goed nieuws was dat, dus belde ik Lise dat ze kon beginnen met plannen maken, en dat deed ze al op volle toeren. Ik besloot om na mijn ontbijd even bij Lise langs te gaan om te kijken hoe het ging. Ik fietste maar haar huis toe, wat erg lekker was met een strak blauwe lucht en ongeveer 23 graden en een briesje was het heerlijk. Toen ik bij haar huis aankwam zette ik m'n fiets op de oprit en belde aan. Lise deed de deur open, en vroeg me binnen te komen. We gingen even wat drinken en toen naar haar kamer. Haar computer stond nog aan op msn toen we zagen dat roxanne met online kwam. We knoopten een gesprek aan over wat we allemaal gepland hadden voor dit weekend, en roxanne werd al opgewonden, net als wij. En ze deed een voorstel voor webcamsex. Aangezien ik en Lise hier al zaten te rukken en strelen mocht roxanne best meekijken. Toen we op het scherm keken zagen we dat roxanne ook al zichzelf aan het bevredigen was. Toen vroeg ze of ik Lise wou pijpen, waarop ik antwoorde: met genot. En ik begon Lises eikel eerst te likken om vervolgens de hele schacht in m'n mond te nemen. Je zag duidelijk aan roxanne dat ze genoot van deze live porno, zo erg dat ze zichzelf helemaal onderspoot en haar lul verslapte. Lise kwam ook klaar en roxanne zij dat ze moest gaan. Maar ik en Lise waren nog lang niet klaar, dus we logden uit en nu mocht ik Lises kontje lekker neuken op het waterbed, dus ik smeerde mijn lul ff goed in met glijmiddel, Lise stond al doggy op me te wachten en ik drukte mijn eikel naar binnen en Lise slaakte een kreuntje van genot. Ik besloot om niet ze voorzichtig te doen en ramde mijn lul tot aan mijn ballen naar binnen om nu met lange halen al stotend klaar te komen. Stralen warm sperma spoten in Lises kontje en toen ik mijn lul eruit haalde stroomde er ook een beetje uit haar kontgaatje, wat ik zorgvuldig van haar been aflikte.

De volgende dag zou roxanne komen. 'S morgens rond 10 uur wachte ik Lise op bij het station, ik had mijn spullen voor het weekend al gepakt. We zouden met de trein naar de haven gaan om roxanne op te halen om vervolgens naar het meer te gaan. Na een aantal minuten zag ik lise aankomen met 2 tassen, 1 voor haar eigen spullen, en 1 voor de tent. De trein ariveerde net, dus we liepen ernaar toe en zochten een zitplaats op. Het was ongeveer 20 minuten naar de haven, en onderweg waren we elkaar al flink aan het opgeilen. Zij had weer eens veel te veel glijmiddel bij zich, ook nog wat condooms en een dildo. Eenmaal aangekomen zagen we dat roxanne al op ons stond te wachten, we liepen naat haar toe om ontvangen te worden met een lange natte tongzoen. Nu moesten we nog 5 minuten op de volgende trein wachten, dus ik en Lise gingen roxanne ook erg opgeilen en onze geile plantjes te vertellen.

We namen de trein naar een afgelegen stationetje in de bossen, vanaf het stationetje moesten we nog ongeveer 1km lopen over een aantal bospaadjes naar het afgelegen meer. Eenmaal aangekomen waren we behoorlijk moe, dus besloten we maar snel de tent op te zetten om daar vervolgens lekker te gaan liggen. Het tent opbouwen met z'n drieŽn ging verrassend snel en de tent was nog behoorlijk groot. Eenmaal de tent opgezet regelden we onze bedden als 1 groot neukmatras, wat wel het belangerijkst zou zijn deze vakantie. We kleeden ons maar gelijk uit de rest deden we morgen wel. Dus we lagen allemaal naakt in de tent te likken strelen en op te geilen, nu dacht Lise: ik wil er niet langer omheen draaien, dus pakte de schacht van roxanne en drukte haar eikel zo ver mogelijk naar binnen. Ik smeerde roxannes tieten in met glijmiddel om haat vervolgens tussen de tieten te neuken. Wat erg lekker was. Roxanne lag daar heerlijk en ondervond het alles maar. Na klaargekomen te zijn op haar gezicht kwam zij ook snel klaar. De enige die nu nog klaar moest komen was Lise, dus besloten ik en roxanne haar lekker met zijn tweeŽn te pijpen, eerst bijde haar schacht en eikel, later nam ik haar ballen ook onderhanden. Waardoor zij ook haar sperma over roxannes gezicht spoot, die vervolgens gewoon al het sperma van haar gezicht haalde om ervan te smullen.

En wat er de volgende dag gebeurde... Deel 9


Zoek naar meer verhalen van Kefin69...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (10)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net