Opwindend.Net
Datum: 19-11-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 15324x
Lengte: Lang
Betrapt Door Politie Agente
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Mijn vrouwtje keek of ik nog nieuw commentaar had gekregen op mijn foto’s .
Het was benauwd warm en ze had alleen haar kousen met gordeltje aangehouden .
Haar borsten kwamen mooi uit als ze weer rechtop ging zitten om op commentaar te reageren.
De meeste mensen wisten niet dat al dat geile commentaar door mijn vrouwtje was geschreven.
Dat was maar goed ook want als ze dat wisten zouden ze elke keer weer naar foto’s van haar vragen, en willen dat ze kwam Cammen. Ik kreeg niet heel veel commentaar op mijn cros dress foto’s, maar genoeg om haar lekker geil te maken. ze liet mij meestal wel zien wat ze had geschreven of sprak het luid uit als ze het typte. Vaak zat ze met haar kale poesje te spelen als ze al het geile commentaar las.
Zo, deze vind je schooluniformpje lekker geil om te zien. Dat is het ook natuurlijk. lekker zoals het net over je billen hangt en je ballen er onderuit hangen !!
“HMM, wat zal ik eens schrijven, ohhh jaaa” !!
“Het uniformpje heb ik van mijn vrouw gekregen en ik vind het leuk om te dragen, maar wordt er
s ’avonds ook regelmatig mee naar buiten gestuurd “!!!
“Lijk me een goed idee, om wat leuke foto’s straks van je te maken. trek dat uniformpje maar weer eens aan” zei ze “dan gaan we straks ff naar buiten!! Ik liep naar de slaapkamer en zocht het setje bij elkaar .Een wit doorzichtig bloesje, met stropdasje .een kort plooirokje. nou ja rokje een brede band met korte plooitjes eraan .
Je zag mijn billen NET niet als ik goed rechtop stond ,maar ik moest niet buigen of bukken .
Mijn ballen hingen er net niet onderuit als ik geen slipje droeg .
Dan nog een jarretelgordeltje met kousen. de kousen kwamen maar tot halverwege mijn dijen, en hadden mooie kanten boorden .
Je zag dus ook duidelijk dat ik een gordeltje droeg. En dan nog de high-heels, met 9 cm hoge hakken. Ik kon er nauwelijks op lopen, maar ze tikten geil op de straat als ik liep. En dan het slipje nog !
Wat zou ik aan treken en bekeek alles wat ik had !
Een geil doorzichtig rood slipje ? Of liever een donker mysterieus glanzend zwart slipje, of was een kruis loos slipje beter!! Kon ik wel gelijk in mijn kruis getast worden en was gelijk duidelijk waar ik voor ging! gewoon open en bloot !!!

Ik koos voor het laatste, een mooi rood kruis loos slipje met heel veel kant!!!
Ik liep rustig aan en sensueel de trap af. Ik was op dat moment een verlegen, onschuldig schoolmeisje!! MAAR! Ik wist dat ik veel mannen zo op zou winden en voelde mij ook een beetje een gore hitsige SLET! Ik was wel een beetje teleurgesteld in de reactie van mijn vrouwtje!
Ze zat nog steeds achter de pc en gunde mij geen blik waardig !
OHH, Ben je daar AL, pak maar wat te drinken ik ben nog even bezig .
“Shit! ben ik daarom zo geil aangekleed. Ik pakte uit nijd een flink glas whisky, ook al wist ik dat ik daar mateloos geil van werd en van mijn vrouwtje waarschijnlijk niets had te verwachten.
Ik keek door het keukenraam naar buiten en zag weinig licht bij de buren en nam het risico gezien te worden .
Ik stapte het balkon op en voelde gelijk de wind onder mijn rokje door glijden .
Mijn kleine klitje werd gelijk stijf en beurde het rokje aan de voorkant een beetje op.
OHH shit!! “ ik hoopte maar dat er niemand beneden langs liep want die zou zo tegen mijn geile slipje en klitje aan kijken “.
Bewust keek ik niet naar beneden en dacht!! KIJKT er iemand!! dan moet het maar zo zijn !
Ik stak een sigaretje op en stond dicht bij het hekje, en wreef mijn billen tegen elkaar.
Gelijk wist ik dat ik iets vergeten was!! mijn billen voelde stroef aan en gleden niet lekker over elkaar heen. Ik had mij wel gespoeld, maar was vergeten om mijn kutje en bilnaad in te smeren met glijmiddel. Dat voelde ZOOO geil aan onder het lopen .
Ik legde mijn sigaretje op de rand van het balkonhekje en struinde naar de slaapkamer .
Ik vond de pot met uierzalf in het nachtkastje en nam een flinke lik ervan. Diep duwde ik de vinger in mijn kutje en smeerde de rest van de zalf in mijn bilnaad.
Ik liep weer naar het balkon en pakte mijn sigaretje. Het viel me gelijk op dat mijn vrouw het licht aan had gedaan en ik aardig in het licht stond. Ik vond dat ik wel erg te koop stond en rookte vlug mijn sigaret op.
Binnen zat mijn vrouw fanatiek te chatten en ik stoorde haar maar niet. Ze kon nogal heftig reageren als ik haar stoorde in dingen die haar aan stonden. Ik zocht tussen de cd’s en zette een filmpje op.
Eentje waar verschillende vrouwtjes, maar ook mannen geil gekleed buiten liepen. HMMM, Ik wist hoe geil dat het was om zo te lopen en mijn kleine pikkie stond dan ook al gauw stijf tegen mijn rokje .
“Zo, Jessica ga jij nog maar een sigaretje roken buiten, en niet naar beneden kijken !
Ik wist dat ze wat van plan was, want ze noemde me zelden Jessica. Ik liep weer het balkon op en stak nog een sigaretje op zonder naar beneden te kijken .
Ik had mijn sigaret net aan of ik hoorde dat de telefoon van mijn vrouw afging .
Ze nam op, liep gelijk naar de balkon deur en duwde die dicht zodat ik niet kon horen wat ze zei.
Ik zag haar lachen, en toen gebaarde ze dat ik naar achteren moest gaan. Ik deed een stap naar achteren en stond met mijn billen tegen de reling aan! En toen gebaarde ze dat ik voorover moest bukken .
Ik bukte en mijn blote billen en klitje moesten van beneden af zeker zichtbaar zijn !!!
Weer lachte mijn vrouw en ik zag haar knikken. Al glimlachend vervolgde zei haar gesprek en onwillekeurig knikte zei of maakte gebaren met een arm. het duurde een minuut of 5 en toen gebaarde ze dat ik naar binnen kon komen. Ze hing op en keek me geil aan .
“zo zei ze, je bent lekker geil aangekleed. je wilt zeker naar buiten toe “?
Mijn mond was zo droog van alle opwinding dat ik niet anders kon doen als knikken !

“ZOO, dus mijn sletje wil geile dingen beleven en zich weer eens vol laten spuiten !!
“Je bent een geile hoer!! een geile pijpslet, dat ben je!! je denkt niet aan mijn genot, alleen aan jezelf!!!
“Nou je kan je gang gaan vanavond hoor, ik heb wat afgesproken voor je !!!
“je gaat op je fiets naar de donkere duinen, een klein halfuurtje fietsen. dat maak je lekker geil met je gladde billen op het zadels schuiven.
Op je fiets mag je een trainingsbroek aan, anders heb je straks elke geile kerel achter je aan en dat willen we niet. Je zet je fiets bij de snackbar en trek daar je trainingsbroek uit.
Dan loop je richting de uitkijktoren en ga je op dat bankje zitten. je doet een beetje ketchup op je knie en doet net of je huilt !!!
“heb je die kut van je goed ingevet dan kan je gelijk gaan!!! Ik zei dat ik een grote klodder vet in mijn kutje had geduwd en dat ik gelijk weg kon !!!
Ik trok een oude trainingsbroek aan en pakte mijn fiets uit de box. glijdend op mijn zadel reed ik de straat uit en sloeg richting de donkere duinen. Het duurde ruim 25 minuten voor ik bij de snackbar was en mijn fiets daar vast maakte aan het fietsenrek. Ik keek rond. Niemand te zien. Het was dan ook al vrij laat en de snackbar was allang dicht. Ik trok mijn trainingsbroek uit en voelde de koele wind langs mijn billen en ballen strijken. HMMM geil gevoel zo. Het kruis van mijn trainingsbroek was helemaal vochtig en glad van het vet wat ijt mijn kontje was gelopen. ik verstopte het maar tussen de struiken en liep heupwiegend het parkeerterrein over naar het donkere bospaadje. Bij elke stap voelde ik mijn billen gil over elkaar schuiven. Eenmaal op het donkere bospaadje voelde ik even aan mijn kutje en voelde hoe een gedeelte van het vet eruit was gelopen en mijn billen spekglad had gemaakt. HMMM, lekker ik stopte ff twee vingers in mijn gladde kutje voor ik weer verder liep. Ik stopte bij het bankje en het viel me op dat een zonnepaneel lamp vrij veel licht gaf. Niet heel veel maar toch zat ik aardig in de kijkerd !!!
Ik deed een beetje ketchup op mijn knie en zag dat het net was of ik een bloedende knie had .
Ik ging op het bankje zitten en pakte mijn been vast, net of ik er pijn aan had .
Ik duwde het rokje over mijn geslachtdelen heen, anders waren ze wel heel erg zichtbaar !!!
Ik wachtte geduldig af en zag na 5 minuten iemand aan komen lopen! Oei was dat de date die mijn vrouw had geregeld of zomaar een vreemde ?? Ik kon dat niet weten en huiverde dan ook een beetje in de koele wind.

Mijn pikje was slap geworden van de spanning en keek stiekem naar de man. Het was een grote gespierde man en met zeker stap naderde hij. Ik snikte zacht en de man bleef voor me staan. “is er wat meisje, ben je gevallen “? Ik snikte overdreven en zei dat ik zo ’n pijn had aan mijn knie !!!
Ik keek op en wat me gelijk opviel was hoe groot hij was!! meer als 2 meter. En in zijn strakke broek puilde een grote bobbel!! “Laat mij maar eens kijken meisje, en hij zakte op een knie .
Uit zijn zak haalde hij een zakdoek en zachtjes wreef hij over de ketchup. 1 Hand gleed gelijk richting mijn kruis en met de andere depte hij de ketchup weg !!
Zacht duwde hij mijn benen uit elkaar terwijl hij mijn knie behandelde. Hij voelde aan mijn kleine pikkie en zijn hand gleed verder naar mijn super gladde kutje.

“Nou meisje het valt nog wel mee je hoeft niet te huilen. HMMM, wat voel ik hier allemaal voor lekkere dingen “Zei hij ën schoof mijn rokje ophoog. HMMM, wat een lekker geil klitje heb je daar hangen. bijna te groot voor zo’n klein schoolmeisje als je bent. Lekker geil zit je er zo bij, je hebt een mooi slipje aan meisje “!!! Ik knikte en voelde hoe een dikke vinger de weg naar binnen zocht tussen mijn billen. “OOHH meneer wat doet u dat lekker!! Ik voel mijn knie al bijna niet meer “. Ga maar eens staan meisje en kijk maar of je kunt lopen. Ik ging staan en wankelend op mijn hoge hakje deed ik een paar stapjes. “het gaat nu wel weer meneer, hoe kan ik u bedanken !!

Geef mij maar een lekker kusje zei de man dan ben ik tevreden. Ik liep op de man af en ging op mijn tenen staan. Zo kon ik bij zijn mond komen en ik gaf hem een kusje!!! Maar de man pakte mij stevig vast met een arm en de andere begon een zoektocht over mijn hete lichaam. Zijn tong glipt in mijn mond en we stonden algauw hartstochtelijk te tong zoenen. Mijn rokje werd omhoog getrokken en er werd met mijn klitje gespeeld. HMMM, kreunde ik zacht en zijn hand gleed richting mijn billen. met twee handen trok hij mijn billen van elkaar en voorzichtig gleden er twee vingers in mijn spekgladde kutje. Ik had het bijna niet meer, OHH, wat geil kreunde ik, ohhh, jaa!. zijn vingers gleden diep naar binnen. Ik had het bijna niet meer! wat geil!! mijn kleine pikkie stond stijf en droop van het voorvocht. De man knoopte zijn broek los en haalde zijn dikke door de gulp naar buiten. Ik voelde hem tegen mijn been en liet mijn hand zakken. OHHH, meneer wat heeft u daar mooi speelgoed kreunde ik geil. Mag ik even goed kijken. Ik zakte op het bankje neer en streek met twee handen over zijn grote lul. Een stam van wel 21 cm met een knots van een eikel die wel anderhalf maar zo dik was als zijn 5 cm dikke lul. OHHH, wat een pracht speelgoed zei ik zacht. De man duwde tegen mijn hoofd en ik opende mijn mond. Ik likte de grote eikel en twijfelde of ik hem wel in mijn mond zou kunnen krijgen. Ik streelde over de mooie grote kale hangballen en de man sidderde. De man duwde nog een keer dwingend tegen mijn hoofd en ik liet een stuk van de grote eikel in mijn mond glijden. mijn tong speelde met het pisgaatje en draaide rond zijn eikel !!
Ik opende mijn mond zover mogelijk en met mijn tanden schrapend over zijn eikel gleed hij verder mijn mond in. OHHH, Wat een geile pik was dat!!

Ik voelde hoe het voorvocht uit zijn eikel droop en slikte het braaf in. Hij duwde tegen mijn hoofd en ik begon hem met beleid te pijpen. Spelend met mijn tong over dat lid gleed hij telkens wat verder in mijn keel. Ik probeerde hem zover mogelijk naar binnen te krijgen en stikte telkens bijna. Maar ik bleef vol houden en voelde de grote eikel steeds verder mijn keel in glijden. Hij rekte mijn slokdarm steeds iets verder op!! OHHH wat een geile slet ben ik toch. De man trok ineens zijn pik uit mijn mond en trok me overeind. HMMM, jammer, zei ik zacht. Maar huiverde toen de man me voorover over het bankje duwde.
Mijn rokje sloeg hij omhoog en ik lag met mijn blote billen in het spaarzame licht !!
Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn spekgladde kutje plaatste en mijn billen spleten van elkaar. langzaam duwde hij zijn dikke eikel naar binnen. IK kreunde en beet op mijn lippen. OHHH, Auw, ohhh, ja, ooohhhh, wat geil!! Ik voelde hoe mijn kringspier open werd gedrukt en zijn dikke eikel zocht een weg naar binnen. Ik sidderde toen hij bij mijn tweede kringspier kwam en probeerde te ontspannen!! De man trok terug en liet hem weer naar binnen glijden .. OHH, wat geil, ohhh wat lekker, ja neuk me kreunde ik.

“HE Hallo, wat is hier aan de hand “hoorde ik een vrouw zeggen .
IK schrok me de blubber!! De man ook waarschijnlijk, want zijn dikke pik werd uit mijn kontje getrokken en ik hoorde hoe hij zijn gulp dichtritste .
Er kwam iemand op ons af lopen. Shit ik herkende de pet met het politie symbool gelijk !!
Ik probeerde omhoog te komen zodat ik niet met mijn billen bloot over het bankje lag, maar de man duwde mij stevig over het bankje heen .

ËEEHHH, EHH, hallo officier. “die slet deed net of ze gevallen was, maar blijkt een verklede man te zijn. “Ik wilde haar net afstraffen en een pak op zijn billen te verkopen .
“laat mij maar eens kijken zei de politievrouw. Ze kwam achter me staan en deed mijn rokje nog verder omhoog. “ha ‘ha ‘haaa, een verklede man zeg je, dit is geen man “.
Een man heeft een pik en dit noem je toch geen pik zo’n klein verschrompeld klitje. “maar het is in ieder geval verboden om zo rond te lopen!! Hou hem maar even vast .
Ze liep om en ik voelde en hoorde hoe handboeien zich om mijn polsen sloten en ik met mijn armen vast lag aan de poot van de bank. Ik zag dat de politieagente mooie schoentjes aan had met een redelijk hoog hakje, Verleidelijke kousen ,want ik zag de boorden net onder haar korte rokje uitsteken. En ik zag een dikke gummiknuppel aan haar riem hangen.
Veel dikker als je zou verwachten. Het leek wel een ingekorte honkbal knuppel.
Ze trok de gummiknuppel uit haar gordel en liep weer achter mij.

Zo laat me nu maar eens goed kijken wat hier aan de hand is “zei ze. ze voelde met haar hand aan mijn clitje en trok er ruw aan. “hi, hi, het is inderdaad een man “zei ze. “nou ja, een mislukte man, met een klein pikkie!! Die heeft inderdaad straf verdiend! Ze liet de dikke gummiknuppel over mijn billen glijden, door mijn bilnaad en stopte bij mijn gladde kutje. “Zijn kut staat zelfs een stuk open, net of hij net geneukt is!! Ze drukte de dikke gummiknuppel tegen mijn gaatje en mijn billen spleten weer open. OHHHHH, oh shit, zonder wat te zeggen drukte ze de gummiknuppel in mijn kut. OJHHH wat geil, ver drukte ze de knuppel naar binnen. Mijn kleine klitje werd stijf en lekte voorvocht. “OHH, meneer wat doet U nu “. U weet toch wel dat handtastelijkheden verboden zijn bij iemand in functie. De bank schudde even toe er iemand er tegenaan werd gedrukt.
OHH meneer wilt u stoppen, ohhh wat doet u dat lekker ja stooppen nu! OHHH neeee, niet stoppen. HMMM, ja ga lekker door meneer, hmmm ja lekker die vingers in mijn kutje.

“Ohh meneer, U maakt me wel geil zo “. Ik hoor de een rits open gaan, en kleding geritsel.
OHHH, meneer wat heeft U daar nu, Ik kan wel zien dat U een echte man bent.
Maar dat wil ik voelen ook. Gaat u maar even op de bank zitten. De knuppel in mijn kut werd losgelaten, maar bleef omhoog staan .. Zo diep zat hij in mijn kut! De man ging op het bankje zitten met zijn broek op zijn enkels. Zijn dikke stijve pik stak stoer omhoog. De politieagente ging geknield voor hem zitten en nu kon ik haar goed zien. OHH shit het was mijn eigen vrouw. Haar Leren rokje was hoog opgekropen en zat als een band rond haar middel. Ze had haar slipje thuis gelaten en ik keek zo tegen haar kale kutje aan.
HMMM, meneer wat een mooie pik heft u daar. Ze streelde zijn pik en sabbelde aan zijn eikel. Ze kon die grote eikel niet in haar mondje krijgen, maar likte en sabbelde eraan of het haar laatste maaltijd was.

Na 5 minuten stapte ze op de bank met een been aan elke kant van de man. Ik hoorde hoe hij aan haar geile kutje sabbelde en hoorde haar kieren. “OHH, HMMM, jaa, goed zo meneer, ooohhhh jaa lik mijn kutje diep, lekker, jaaa stop er maar een paar vingers in. Rek mijn kutje maar een beetje op ander past die mooie lul er zo niet in! ‘OHHH wat geil maak je me. Ze liet zich zakken en richtte zijn dikke lul op haar kut. Voor mijn ogen liet ze zich over zijn dikke lul zakken. Haar kutje werd wijd opengeduwd door die dikke lul en kermend en zuchtend zakte ze er overheen. OHH, jaa a, wat geil, jaaaaa, Dat is pas een lul, HMM jaaa, splijt me open. ze liet zich zakken tot ze niet meer verder kon en wachtte even om haar kutje aan die dikke grote indringer te laten wennen !!!

Langzaam begon ze te wippen, “HMM jaa, lekker” zuchtte ze. Steeds vlugger en vlugger, Die grote eikel glipte telkens net niet uit haar gladde kale kutje. Ze pompte en pompte haar lichaam over zijn pik en schreeuwde het uit van geiligheid. OHHH ja, ohhh geil, jaaaa Neuk me. rijg me aan je dikke pik!! HMMMMM ohhhhh wat lekker !!
Het interesseerde haar niets dat ik ernaast zat!! Ik hoorde de man kreunen en steunen toen hij haar vol spoot. Hij spoot zoveel geil dat het uit haar kut liep. Nog twee keer spietste ze zich op zijn lul en ik hoorde hoe je gillend klaar kwam. OHHH, wat was dat geil. haar kut lekte van alle kanten. zijn zaad, maar ook haar eigen geil.
Ze liet zich zakken en bleef tegen hem aan zitten met die gigantische lul diep in haar!! Ik hoorde hoe ze aan het lebberen en tongzoenen waren. Ik voelde hoe haar hand over mijn billen gleed en de knuppel vast pakte.
Zonder medelijden pompte ze de knuppel in en uit mijn kut. Ruw drukte ze hem steeds verder naar binnen en trok hem er dan weer bijna uit. Mijn kut werd volledig opgerekt door die grote knuppel die keer op keer diep in mijn darmen verdween!! OHH wat geil. Mijn vrouw die zit te tongzoenen met een vreemde kerel, met zijn dikke lul in haar en die me verschrikkelijk misbruikt met een dikke knuppel. OHHH, wat geil. ik spoot dan ook al vlug wat zaad uit mijn kleine pikkie.
Mijn vrouw stond op van de man en met een PLOEP, schoot de dikke eikel uit haar kutje.
Ze beurde mijn hoofd op en duwde die in haar kruis. “Likken slet, Lik mijn kut schoon “.
Met moeite kon ik bij haar kwijlende kutje komen en ik likte het schoon zo goed en kwaad mogelijk als het ging !!
Algauw, duwde ze de man dichter bij me en zijn half slappe pik hing voor mijn ogen. “Die ook SLET likken ‘Ik wil dat die man straks lekker schoon weer naar huis kan.
Ze pakte mijn hoofd en duwde zijn pik in mijn mond. Ik zoog aan zijn pik, maar voelde gelijk zijn lid weer op zwellen!
OOHHH, shit binnen de kortste keren was hij weer op oorlogssterkte en vulde mijn mond geheel .
Ik kon nauwelijks adem halen met die dikke eikel in mijn mond. Maar mijn vrouw had geen medelijden met me en pompte mijn hoofd ruw over zijn pik !!
Ze duwde echt hard en zijn pik gleed elke keer diepe en dieper in mijn keel. Ik zag zijn zak telkens dichterbij komen, tot hij zij hele pik in mijn keel had. Kokhalzen en snuivend naar adem bleef ik over zijn pik geduwd worden. De man nam het over en ik hoorde hem snuiven
Waarschijnlijk poppers!!! En even later duwde de man zijn pik geheel in mijn keel en ik voelde zijn pik nog dikker worden en hij spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ik stikte bijna en probeerde zijn pik uit mijn mond te krijgen. Maar hij bleef drukken tot hij drie grote dikke stralen sperma in mijn keel had gespoten. Hij liet me los en hoestend en proestend kon ik weer adem halen. Zijn zaad stroomde uit mijn mond en slikkend probeerde ik mijn mond vrij te krijgen. Klik, Klik en mijn polsen waren weer vrij. Verdoofd bleef ik liggen met de knuppel nog diep in me !!!

Toen ik omhoog kwam zag ik nog net mijn vrouw en de man weg wandelen. Haar rokje ver omhoog geschoven en zijn hand op haar billen. Moeizaam kwam ik omhoog en trok de knuppel uit mijn kutje.
Ik voelde hoe mijn kutje niet meer sloot en wijd open bleef staan. Ik deed mijn verkreukelde kleren weer zo goed mogelijk en wankelend op mijn high- heels liep ik naar mijn fiets .
Ik stapte op mijn fiets en voelde hoe ik schuivend over het zadel naar huis fietste. Mijn trainingsbroek was ik vergeten en het leek of ik zo over het zadel heen zakte. Zover stond mijn kut open. Thuis zag ik dat mijn vrouw er nog niet was en ik verwachtte dat ze elk moment binnen zou komen. Maar dat was niet het geval. PAS de volgende middag kwam ze weer thuis .Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net