Opwindend.Net
Datum: 23-11-2010
Stemmen: 92x
Cijfer: 6.8
Gelezen: 20686x
Lengte: Gemiddeld
Shemale In De Klas - 3
Door Kefin69 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Shemale In De Klas - 2

Samenvatting deel 2:

Vandaag ging ik met Lise naar huis om aan de "spreekbeurt" te werken. Maar we wisten allebei wat ze bedoelde, dus stemde ik in. Deel 2 stopte met dat ik in Lises kontje klaarkwam.

Hoe ging het verder?

Lise draaide zich om en mijn slappe lul kwam uit haar kontje dat inderdaad een rondje was geworden. Ik was nog aan het bijkomen van dat heftige geneuk van net, maar zag dat zij al de andere condoom om aan het doen was. Ze pakte het flesje glijmiddel dat naast het bed lag, en gooide het naar mij. Ik begon mijn sterretje ruim in te smeren met glijmiddel, Ik was zo geil toen ik besefte dat dit mijn laatste minuten waren dat ik nog een sterretje had. Ik was best wel opgewonden dat ik straks anaal ontmaagd werd. Maar met haar lul van 18cm kon het nog behoorlijk hard gaan, Maar daar maakte ik me nu niet druk om. Toen mijn kontje helemaal nat was van het glijmiddel ging ik op mijn rug liggen, en deed mijn benen in de lucht en wijd uit elkaar zodat mijn sterretje naar Lise wees. Ze zij: wacht even, ik wil je kontje helemaal vol spuiten. Ik: Okť, ik ben er klaar voor. Toen deed ze haar condoom af en herhaalde: ik wil je echt helemaal vol spuiten! Toen wist ik wat ze bedoelde, en gaf haar het flesje glijmiddel aan. Ze smeerde haar lul er zorgvuldig mee in, toen zij ze: mond open! En trok haar voorhuid naar achter. Ze wou dat ik haar eikel nat maakte, dus spoot ze behoorlijk wat glijmiddel in mijn mond. Ik pakte haar lul en deed de eikel in mijn mond. Met mijn tong verspreide ik de glijmiddel gelijkmatig over haar eikel, er was geen plekje dat ik miste. Toen ik daarmee klaar was ging ik weer in mijn positie liggen. Zij pakte het minder voorzichtig dan mij aan, en duwde haar volle 18cm er met gemak in. Toen ze daarna begon te stoten, voelde ik hoe lekker het eigenlijk was om in je kont geneukt te worden. De eerste paar minuten deden wel behoorlijk pijn, maar als je kontje een beetje opgerekt is voelt het heerlijk. Ze bleef stoten en toen greep ze naar mijn lul, En begon eraan te rukken alsof haar leven er vanaf hing, door de glijmiddel die aan haar hand zat maakte ze lange soepele bewegingen. Ik werd nu van twee kanten verwend en het was heerlijk. Toen ze eenmaal klaarkwam voelde ik een paar warme stralen sperma door mijn kontje heen gaan. Het was een heerlijk gevoel en de stralen bleven maar komen. Ze haalde haar inmiddels verslapte lul uit mijn kontje en er liep wat sperma uit langs mijn benen wat Lise vervolgens eraf likte.

Ik keek op mijn horloge en zag dat het al na 6 uur was, en ging snel naar huis. Toen ik thuis kwam vroeg mijn moeder waarom ik zo laat was. Ik kwam met de slechte smoes dat we de spreekbeurt bijna af hadden, en dat het dus even wat langer duurde. Mijn moeder had nasi gemaakt, ik at wat en ging daarna naar boven om huiswerk te gaan maken. Aangezien de spreekbeurt vrijdag al af moest zijn besloot ik hem zelf maar af ze maken, Want als Lise erbij is kan ze me eigenlijk alleen maar helpen van mijn stijve af te komen.

De volgende dag ging ik weer naar school. Onderweg kwam ik Lise tegen die van de bushalte naar school liep ik stapte af en gaf haar als eerst een lange tongzoen waarbij ons speeksel helemaal langs onze wangen rolde. Ik liep met mijn fiets aan de hand met haar mee naar school. We praats over van alles en nog wat maar vooral over sex natuurlijk. Die dag op school was weer niet zo bijzonder, en rommelde wat met Lise. Het werd voor mijn vrienden en de rest van de klas steeds duidelijker dat wij wat hadden, Ook al was het nog niet officieel. Er gingen al wat roddels over ons in de klas. Dus wij besloten maar gelijk te vertellen dat we wat hadden. (maar natuurlijk niet hoe het tot stand was gekomen) Nu hoefde we ook niet meer de smoes te verzinnen dat we aan de spreekbeurt moesten werken als we naar elkaar toe gingen. In de pause ging ik weer naar mijn vrienden die gelijk over Lise begonnen. En naar allemaal sappige details vroegen, waarvan ik net deed of ik het antwoord er niet van wist. Toen zij Jim opeens: ik zou haar wel in dat strakke kutje willen neuken! Maar ik wist wel beter, ik hoopte dat Lise niemand zou zeggen dat ze shemale was want dan ben ik degene die het met een jongen heeft gedaan. Waardoor je nooit zo goed gaat scoren bij de meisjes, maar ik denk dat ze dat niet zo gauw zou zeggen.

Hierna volgden weken van genot, maar we merkte aan elkaar dat we toe waren aan iets spannenders. Dus maakte we een keer een plannetje om op school te neuken, Ik wist dat er midden in het jaar nooit iemand in de examenlokalen was, dus dat leek me een geschikte plek. Er was alleen een kleine kans dat de schoonmaker langs de ramen door de gang liep.

We spraken af om ons plannetje op een donderdag uit te voeren want dan waren alle klassen om 12 uur vrij dus waren er de minste mensen in de school. Ik had die woensdag ervoor al stiekem de sleutel van het lokaal bij de administratie gejat zodat we het lokaal in konden. Het lokaal was op de vierde verdieping waar alleen maar examen lokalen waren, We liepen naar het lokaal waar ik de sleutel van had. Ik haalde de deur van het slot en we liepen naar binnen, het was een groot leeg lokaal met was tafels en stoelen die er opgeslagen werden. In een muur was de deur en wat kleine raampjes naar de gang, en in een andere muur wat ramen naar buiten.

Ik haalde een stoffige stoel van een tafeltje waar Lise gelijk op ging zitten en haar broek open deed. Haar nog half slappe lul hing uitdagend uit haar broek. Ze keek me weer met die bekende blik aan, en ik ging gelijk op mijn knieŽn zitten. Haar nog half slappe eikel rustte op mijn tong terwijn ik mijn hoofd heen en weer beweegde Over haar schacht. Dit bracht Lise op een idee, Ze legde een hand op mijn achterhoofd en drukte mijn hele hoofd over haar lul. Hierdoor drukte haar eikel net iets in mijn keel maar ik had er geen last van. Ze begon haar lul nu hevig door mijn mond en keel te stoten, en haar ballen kletsten tegen mijn kin aan. Lise kreunde behoorlijk hard, en ik hoorde voetstappen op de gang. We stopten gelijk met waar we mee bezig waren en gingen onder een tafel zitten. De schoonmaker loopte gelukkig nietsvermoedend door. Maar dit gaf toch een onveilig gevoel, dus besloten we het af te maken in de wc aan de overkant van het lokaal. Ik pijpte haar nu vlug even klaar en slikte al haar warme vloeistoffen door. Toen was het mijn beurt, ze ritste mijn gulp los en trok mijn broek naar beneden. Ze zij dat ze mij ook wou laten ervaren hoe het is om te keelneuken. Dus ging ze met haar warme mond zover mogelijk over mijn lul. Nu pakte ik haar bij haar lange haren en begon haar hoofd heen en weer te bewegen over mijn lul. Na een tijdje ging ik ook stoten in haar keel, het gevoel van een eikel in een keel is onbeschrijfelijk. Na een tijdje kwam ik klaar en ze hoefde niets door te slikken want ik spoot gelijk alles in haar keel.

De spanning was er weer helemaal in bij ons en dat staat voor nog meer avontuurtjes. Laat even een reactie achter wat voor dingen je graag in deel 4 zou willen zien, En misschien verwerk ik het in mijn verhaal. Ik hoop dat jullie weer lekker klaargekomen zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Shemale In De Klas - 4


Zoek naar meer verhalen van Kefin69...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net