Opwindend.Net
Datum: 22-05-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 9146x
Lengte: Lang
Dochter Op Bezoek - 5
Door Annet - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dochter Op Bezoek - 4

De volgende dag werd ik wakker omdat er aan mijn pik werd gezogen. Fleur lag achter mij nog te slapen dus was het Saskia die onder het dekbed was gekropen. De warmte van haar mond was een genot om te ervaren. Ik draaide me zo dat ik op me rug kwam te liggen, zodat Saskia beter erbij kon. Met haar vinger verkende ze mijn anus en drukte ze deze beetje bij beetje naar binnen. Mijn hand was inmiddels ook op verkenning gegaan en vond de mooie ronde billen. Niet veel tellen later had ik haar inmiddels drijfnatte kutje in mijn hand. Met een volle mond hoorde ik haar kreunen en draaide ze met haar billen. Fleur die nog steeds in een diepe slaap lag kreeg niets mee van wat haar vriendin aan het doen was. Met mijn handen dirigeerde ik Saskia naar een standje 69, ik trok haar over me heen en drukte mijn tong diep in haar grot. De sappen vloeide mijn mond binnen en aan haar ademhaling te horen was tot een hoogtepunt gekomen. Helaas stopte ze en kwam ze weer met haar hoofd boven het dekbed uit. Ze kuste me en fluisterde dat ze later terug zou komen om het af te maken. Ze ging naar beneden om een ontbijt te maken. Ze gaf me nog een tongzoen en wreef over mijn erectie, niet weglopen fluisterde ze nog voordat ze de kamer uit liep.

Ik viel weer een halfslaapje en werd ik na een kwartiertje wakker om hetzelfde feit, alleen nu was het Fleur die mijn pik aan het pijpen was. Ik sloeg de deken om en zag hoe ze mijn pik volledig naar binnen werkte. Ze deed haar best om mijn pik zo lang mogelijk diep in haar keeltje te houden. Haar lippen stijf gesloten zoog ze me naar een komend hoogtepunt. Ze stopte met pijpen en kroop gehurkt op me, ze pakte de pik vast en geleide deze haar half openstaand kutje binnen. Ze zakte geheel over de stijf staande roede heen. Toen bewoog ze haar heupen en draaide ze met haar kont. Ik voelde de spieren van haar kutje om mijn pik klemmen, ze boog zich voorover naar mijn hoofd en kuste me met haar satijnzachte lippen. Haar tong vond een weg naar binnen en al neukend en tongzoenend lag ze op mij. Een hoogtepunt van mijn kant was in aankomst. Ik zei dat ik ging komen en dat ze moest stoppen. Echter werden haar bewegingen heviger en haar benen klemden om me heen. Ze kreunde en ik begreep dat ze ook op een hoogtepunt ging komen. Ik kuste haar in de nek en ik kon het niet meer tegenhouden, mijn zaad spoot diep in haar. Fleur ontving het allereerste zaad in haar kutje, omklemmend hield ze me vast zodat ik me niet kon terugtrekken. Ze kuste me en rolde even later van me af. Met haar vingers voelde ze aan haar kutje. Sappen en sperma kwamen uit haar schede lopen. Saskia die inmiddels met een dienblad binnen was gelopen zag haar vriendin uitgeteld op het bed liggen. Het sperma droop nog uit haar kutje. Ze lachte en zei ‘en ik nou?’ Fleur moest ook hierom lachen, ze zei dat ze blij was, want ook nu had zij het zaad ontvangen in haar kutje.

Na het ontbijt gingen we gezamenlijk douchen en liepen naakt naar beneden. We zouden gaan plannen wat we die dag zouden gaan doen. De dames hadden geen idee wat ze konden gaan doen. Dus kwam ik met een idee om een fotoshoot te gaan doen. Ik vertelde dat ik dit al eens gedaan had als Annet en dat ik dit best leuk geworden had. Natuurlijk wilden de dames direct de foto’s zien. Ik pakte een album uit de kast en beide kijken aandachtig naar de mooie foto’s. Sommige waren ook een beetje kinky en dan klonken kreten zoals oh en wow. Fleur die het wel leuk vond opperde dat ik dan als Annet moest gaan. Saskia bevestigde haar plan en vroeg of de fotoshoot ook kon in de SM-studio. Ik zou dat moeten vragen aan Steffie antwoorde ik terug. Na een telefoongesprek bleek dat dat wel mogelijk was. Nadat ik dit vertelde aan de twee, vertelde ik ook dat Steffie ook bij de shoot aanwezig zal zijn. Ze wil ook een aantal foto’s maken voor haar website, dit om de studio en haar diensten te promoten. De twee vonden het prima zolang er maar geen herkenbare dingen in beeld kwamen. Voor mij was het ook nieuw en was ook niet van plan herkenbaar in beeld te komen. We zouden er rond 12:00 uur zijn dus besloten we ons te gaan kleden en een tas te pakken met diverse kledingstukken.

Ik had mijn bodysuit aangetrokken en daarover gewoon casual kleding, rok, blouse. De twee hadden ook een rok en blouse. Het leuke spul zat in de twee tassen die gevuld waren met make-up, pruiken, lingerie, schoenen (hakken), latex, lak en veel meer kinky spul. En niet te vergeten de cameraspullen. We hadden allen wel wat make-up op maar dat was meer een basis. En ik had zelf een lange donkere pruik op, niet al te opvallend. Rond 11:00 gingen we de deur uit. De buurtjes waren bezig in de voortuin en ik zag de blik van de buurvrouw. Minachting schoot uit haar ogen. Daarin tegen die van de buurman, Karel die ook van wanten wist. Hij deed net of hij niks zag en harkte stevig door. Ik lachte in gedachten en we stapten in de auto. Bij de studio aangekomen dronken we eerst gezellig een kopje koffie en vroeg Stef aan mij wat het plan was. Ik wist daar niet echt een zinnig antwoord op en gaf aan dat het gewoon kijken was waar we uitkomen. Steffie gaf aan dat ze een aantal foto’s wou maken voor haar website, deze moesten een onderdanig karakter hebben. We gaven wel aan dat er geen herkenbare zaken in beeld mochten komen als het openbaar op de website zou komen.

Steffie wierp zich op als visagiste en maakte ons alle drie op. Steffie gaf aan Fleur aan dat ze het latex catsuit aan moest trekken en Saskia moest gekleed gaan in een soort dienstmeid outfit. Ook had ze voor haar hele speciale hakken. Zogenaamde balletschoenen, een super extreme hak waar alleen de specialisten op kunnen lopen. Saskia gaf direct aan dat ze dat absoluut niet kon, maar Steffie stelde haar gerust dat het goed zou komen. Voor mij had ze ook latex, een strakke zwarte pencildress en witte latex kousen met een naad. Daarboven een semi doorzichtige body, zo’n eentje waar je de borsten goed in zag. Steffie had zelf een lederen catsuit met extra hoge laarzen met rijgveters, een oogverblindend aanzien. Nadat we allemaal gekleed waren, opgemaakt, liepen we de studio in. Ik had bij aankomst al alles klaargezet qua fotoapparatuur. Steffie had wat extra lampen opgehangen voor een beter licht. Het plan was om eerst een aantal foto te maken voor de website en daarna waren we vrij om te doen wat we wilden. Allereerst was Saskia aan de beurt. Ze mocht haar ballets aantrekken en op haar buik gaan liggen. Ze kreeg ook een masker op en kreeg ze aan benen en polsen boeien die aan elkaar vast gemaakt werden. Door het licht en de nodige siliconespray glom het latex erg mooi. Steffie naam positie in en ik schoot tientallen foto’s. Daarna werd Fleur aan het kruis gezet met haar gezicht richting de muur. Ook haar catsuit glom van de spray en gaf net dat extra. Steffie stond achter haar in diverse poses en ook daar werden de nodige foto’s van gemaakt. Voor mij trok Steffie een strap-on aan en werd ik op de knieën gezet. Saskia maakte de foto’s van mijn achterzijde zo dat Steffie wel beeld kwam. Het waren stilstaande foto’s dus een pik in de mond maar geen beweging. Daarna werden er nog foto’s gemaakt dat ze me zogenaamd neukte met de strap-on. Er werden nog een aantal variaties gedaan Saskia werd omhoog getakeld aan haar polsen zodat haar ballet hakken net de grond raakten, hetgeen een behoorlijk geil aanzicht gaf. Na totaal een paar honderd foto’s geschoten te hebben was Steffie tevreden over het resultaat. Er zaten een paar goede resultaten tussen die een plaats konden vinden op de website.

We gingen nu wat foto’s voor ons zelf schieten en dat werden een aantal glamour foto’s van onze gezichten gemaakt en een aantal kinky exemplaren. Steffie was zo aardig om deze foto’s te maken zodat we met z’n drieën op de foto konden. We genoten van de tijd die we doorbrachten in de studio en nadat we klaar waren met alles dronken we nog een bakje koffie met Stef en besloten op huis te gaan. Fleur besloot om het latex wat ze nu aan had aan te houden. Saskia trok iets van latex van ons zelf aan en ik kon niet achterblijven, ook ik trok iets van latex aan. Alle drie op hoge hakken en sexy pruiken. Snel werd er door Steffie een foto gemaakt van drie in dit outfit en vertrokken met de auto. In de auto vroeg ik de twee wat ze van plan waren verder. Fleur zei dat we gewoon naar huis zouden gaan. Maar wel benieuwd was of de buren nog in de voortuin aan het werk waren. O ja, helemaal vergeten ging door mijn gedachten. Fleur vervolgde dat ze zag dat de buurvrouw heel gemeen keek naar ons. Dus was ze wel heel benieuwd hoe ze nu zou kijken als we gedrieën uit de auto zouden stappen in het glimmende latex.

Zodra we de straat in reden zagen we inderdaad de buurvrouw nog aan het werk in de voortuin. Direct draaide ze haar hoofd onze richting op, op het moment dat we de oprit opreden. We stapten uit en Fleur groette de buurvrouw met ‘goedemiddag buurvrouw’. Saskia kon amper haar lach inhouden en ik deed net of ik het niet hoorde. Maar in gedachte had ik best lol. De buurvrouw knikte alleen maar met haar hoofd en liep niet veel later het huis binnen. Waarschijnlijk om beklag te doen bij haar man. Binnen proesten we het uit van het lachen en keken we stiekem uit het raam of ze nog naar buiten kwam. Saskia die achter Fleur stond hield haar handen op de billen van haar vriendin. Ik gaf aan dat ik me ging omkleden boven en direct riep Fleur ‘nee, we hebben het natuurlijk niet voor niets aangetrokken’. Saskia knikte en zei dat we nog gaan genieten van de outfits. ‘Dat kan wel zo zijn dames, maar mijn pik zit al uren opgebonden en dat begint een beetje te irriteren. Jullie mogen het aanhouden zo lang jezelf wil’ Met dit gezegd hebbend liep ik ophoog de trap op. Ik liep de badkamer in en ontdeed me van het latex en body uit. Nam een douche en liep daarna naar de slaapkamer waar ik mijn badjas had hangen. Na het openen van de deur zag ik het twee staan in hun verschrikkelijke geile outfits. Nog voor ik een stap binnen had gezet werd ik al de kamer binnen getrokken en op het bed gesmeten. Geheel naakt lag ik daar voor het grijpen, wat de twee ook gelijk deden. Met vier handen werd mijn pik naar een erectie gemasseerd en beide gebruikten ook hun tongen om dit voor elkaar te krijgen. Saskia was de eerste die de eikel opslokte. Fleur die de ballen likte en ze ook af en toe in de mond nam. De twee wisselde van plaats en ook Fleur pijpte me op een manier die ik fijn vond. Met diepe halen bewoog ze haar hoofd op en neer. Ze had geen moeite meer om de pik in haar keel te laten glijden en deed dit tot mijn genoegen. Saskia had mijn mond gevonden en kuste me met een passie die alleen bij verliefden te vinden is. Een liefde voor haar was ook van mijn kant. Ik trok haar naar me toe en maneuvreerde haar zo dat ze met haar kruis tegen mijn mond aankwam. Door de strakke jurk was het niet mogelijk om haar kutje te likken. Maar ik wist zeker dat de warmte van mijn tong te voelen was door het latex heen. Ze rolde het latex jurkje omhoog me bijna ongecontroleerde bewegingen. Aangezien ze daaronder geen slipje droeg, kon ik gelijk mijn tong in het kutje boren. Saskia kreunde van geilheid en dit was Fleur ook niet ontgaan. Fleur die een catsuit aanhad kon deze aan de onderzijde open ritsen en zo haar kutje aanbieden aan mij of aan Saskia. Ik duwde met zachte dwang Saskia van mij af en nam het initiatief over van de twee. Ik gebood de twee naast elkaar te gaan liggen en likte beide om beurt naar een genot. Fleur die al kreunend mijn hoofd vast hield, riep op een gegeven moment dat ze het niet meer hield, ze wou mijn pik voelen.

Ik stelde haar niet teleur en ging tussen haar gespreide benen liggen. Plaatste met mijn hand de eikel tussen de drijfnatte lipjes. Na een aantal keren heen en weer over deze lipjes drukte ik door. Mijn eikel schoof moeiteloos naar binnen. Fleur had haar handen op mijn billen gelegd en trok me stevig naar beneden. Tot aan de wortel zat ik in haar en ervaarde de hitte die in haar kutje zat. De spiertjes bewogen hevig om de penis en met langzame bewegingen neukte ik mijn dochter. Saskia die toekeek zag de kans om tijdens het neuken de ballen te likken en boorde ook haar tong in mijn anus. Hetgeen mijn pik nog harder deed worden. Fleur kreunde hevig en kwam tot een hoogtepunt. Nadat ze enigszins was uitgeraasd, riep ze dat ik in haar klaar moest komen. Haar lange nagels perste zich in mijn kont, zodat terugtrekken niet tot de mogelijkheden behoorde. Ik was nog lang niet van plan om mezelf leeg te spuiten. Ik stopte met bewegen en bleef diep in haar toegestoken op haar liggen. Ze probeerde nog wat met haar bekken te bewegen maar dit was nutteloos. Saskia had inmiddels een aantal vingers in mijn aars gestoken en stimuleerde mijn prostaat. Dit had tot gevolg dat mijn penis totaal niet verslapte. Ik zei dat het nu Saskia haar beurt was om geneukt te worden en direct trok ze haar vingers uit mij. Fleur die wat teleurgesteld was, stond haar plek af aan Saskia, die spreidde haar benen om mij toe te laten. Ik drong haar binnen en bewoog net zoals bij Fleur langzaam maar wel met lange bewegingen. De eikel kwam er af en toe geheel uit om daarna in één stoot tot aan de wortel te verdwijnen. Saskia genoot hier van en bewoog ook haar bekken naar mij op bij het toestoten. Fleur lag naast ons met gespreide benen, ze had een vibrator uit de la gepakt en hier meer wreef ze over haar klit. Ze kreeg een idee, ze verplaatste zich zo dat ze vrij zicht had, ze trok een beetje de billen van Saskia uit elkaar en duwde de draaiende vibrator tegen haar sterretje. Als of het een mondje was, haar anus ging open en dicht. Fleur die bedacht zich geen moment en perste de vibo naar binnen. Aangezien deze op de hoogste stand stond duurde het ook niet lang en kwam ook Saskia tot een luidruchtig hoogtepunt. ‘Nu wil ik weer!’ Gaf Fleur te kennen. Saskia die nog zweefde bleef roerloos liggen en ik trok me terug. Fleur zat op handen en knieën en bood zich aan om weer geneukt te worden. Ik drong me vast en trok met mijn handen haar kutje tegen me aan. Dieper ging niet en mijn ballen kletsten tegen haar aan. Fleur genoot en ik genoot ook van het moment. Saskia die verrast was door de vibrator, zij had een veel stouter plannetje. Ze had uit de kist een strap-on gepakt en deze omgedaan. Nadat ze op het bed terug was tikte ze me op de rug. Ik zag de zwiepende strap-on heen en weer zwaaien en trok me terug om mijn plaats in te laten nemen. ‘Nee nee’ zei Saskia. ‘Fleur komt op mij liggen en neemt de dildo in haar kutje en jij neukt haar in der kont tot je klaar komt’.

Fleur was behoorlijk verrast door deze wending, ging met wat tegenzin op haar vriendin liggen en maneuvreerde de rubberen penis haar schede binnen. Ik keek dit schouwspel even aan en ging tussen de vier benen in zitten. Ik smeerde haar anus in met behoorlijk wat glijmiddel en drong met een vinger naar binnen, dit geheel langzaam om haar toch wat te laten wennen. Ze bewoog zich over de strap-on heen en ik kon er ook een tweede vinger in persen. Met mijn andere hand hield ik mijn penis stijf en had het idee dat ik het wel kon proberen. Met wat extra glijmiddel op mijn pik gaf ik aan dat ze zich moest ontspannen. Ik bewoog naar voren en zette de eikel tegen haar ster. Fleur die nu stil lag op de buik van Saskia, hield haar adem in en ontspande zich. Ik drukte voorzichtig de eikel naar binnen en bleef daar even zitten om de sluitspier te laten wennen. Verder drukte ik door en stukje bij beetje verdween mijn pik in haar endeldarm. Ze was aan beide kanten gevuld, en ze bewoog zich naar ons beide op. Ik bewoog met haar mee en langzaam werden mijn stoten harder en dieper. Fleur die dubbel werd geneukt genoot en dit was te horen aangezien ze luidruchtig lag te snuiven en ademen. Saskia en Fleur waren in een innige tongzoen gewikkeld en ik gebruikte mijn dochter, ik was zeker van plan om mijn zaad te lozen in haar darm. Hetgeen ook niet veel later er aan stond te komen. Ik greep nog steviger haar heupen vast en pompte met een hoog tempo. Ik ging komen, wat de twee ook merkten. Ze moedigde me aan om mijn zaad diep in Fleur te laten verdwijnen. Ik kwam klaar, grommend en briesend hield ik haar vast en loosde mijn zaad diep in haar. Fleur die ook op dat moment op een hoogtepunt kwam, had haar ogen gesloten, genoot van alles. Dit was echt een geweldig klaarkomen zei ik. Saskia die het schouwspel aanzag had hiervan ook genoten. En Fleur die zei niks, die lag nog bij te komen.

Verrassend om te zien was dat mijn pik nog levend genoeg was. Saskia veegde met een handdoekje al het glijmiddel en ander vocht van mijn pik af en nam direct de pik in haar mond. Het duurde ook niet lang of ik had weer een pik op oorlogssterkte. Ik duwde haar ruggelings op het bed en kroop direct tussen haar benen. Mijn pik drong zonder enig hulp naar binnen en ik stootte in één beweging tot het einde door. Daarna bewoog ik in een hoog tempo en verlustigde ik mezelf op haar. Ik wou haar nog een keer volspuiten met mijn zaad, nu puur omdat ik het wou. Saskia die mijn billen vast hield en haar benen hoog en wijd had, moedige me aan om haar te geven wat ik wou. De spieren in haar kutje melkte mijn penis hevig en het leek wel of het uit mijn tenen moest komen, zo heftig en krachtig kwam ik klaar. Ík rolde tussen de twee in en gedrieën lagen we uitgeteld op het bed. Bij Fleur liep inmiddels het zaad uit haar anus en bij Saskia was het er ook gedeeltelijk uitgelopen. Ik kon het niet laten om Saskia kutje schoon te likken en ook bij fleur likte ik het vrijgekomen sperma op. Beide dames waren uitgeteld en reageerde niet meer op dit gelik. Ik stelde voor om een lekkere douche te gaan nemen en ons aan te gaan kleden om lekker uit te gaan eten in de stad. Ik wist daar een Grieks restaurant

En zo komt het avontuur ten einde. Het contact met mijn dochter is weer aangetrokken en ik heb er een hele leuke schoondochter bij.

Einde


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net