Opwindend.Net
Datum: 07-09-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 5547x
Lengte: Lang
Gangbang Als Travestieslet
Door Annet - Mijn Profiel Pagina

* Vervolg op de serie 'Misbruikt als Travestieslet' *

Enige tijd geleden werd ik ‘gebruikt’ door een groepje mannen die bij Meesteres Steffie een sessie hadden. Ze hadden zich daarna voorgenomen om dit nog eens te herhalen. Aangezien het ze goed was bevallen en dit ook lieten blijken aan de tip die me gaven. Nu hadden ze Meesteres Steffie opnieuw gecontacteerd voor een nieuwe sessie. Aan haar hadden ze gevraagd of het mogelijk was om weer een spel te spelen met de Meesteres en mij, slavin Annet. Steffie nam vervolgens met mij contact op om het één en ander te bespreken. De mannen hadden een heel ander spel in gedachte dan de vorige keer, dat bleek al snel naar voren te komen in het gesprek wat ik later die dag met Steffie had.

We hadden afgesproken in de stad voor ergens iets te gaan drinken, gezellig even op een terrasje. Ik was iets eerder en had voor mezelf al een koffie en een heerlijk stukje appeltaart besteld. Ik zag Steffie aan komen lopen en bij het tafeltje aangekomen, begroette ze me met 3 kusjes en zei ‘hoi Annet, hoe is het?’ Mijn antwoord was ‘prima en met jou?’ ‘Goed, goed, druk met alles.’ Ze bestelde ook een koffie met appelgebak en al snel hadden we het over de bedoeling van de sessie die de heren in gedachten hadden. Of ik er iets voor voelde om een gangbang te doen met de heren die zich hadden opgegeven voor dit evenement. Nog onbekend was het aantal deelnemers, dit zou later die week worden gecommuniceerd. In ieder geval zou het plaats moeten vinden komende vrijdagavond. Het was nu al dinsdag, veel tijd om na te denken was er dus niet. We hadden het onder de verdiensten, die zouden dezelfde condities hebben, extra beloning bij een top avond. Ik stemde in met het voorstel en na een uurtje namen we afscheid van elkaar.

Vrijdagmiddag was ik al druk in de weer met de voorbereidingen. Ik had alles klaar liggen op het bed voor wat ik zou aantrekken die avond. Zo lag daar het bodysuit klaar en een mooi zwart setje doorzichtig lingerie, naadkousen en een jurkje van lak .Na een lekkere douche genomen te hebben trok ik deze aan en nam plaats voor de kaptafel. De make-up zat in een mum van tijd op het gezicht en de nagels lakte ik nog een keertje met het kleurtje dieprood. Ik had mooie lange nagels die in combinatie met hetgeen wat ik aan had en geil plaatje was. Een blonde korte bob maakt het geheel af. Ik bekeek me in de spiegel en draaide een paar keer in het rond. Ik was zeer tevreden met hetgeen ik zag. Nog wat extra lippenstift op de lippen en ik was klaar voor de avond. Beneden trok ik vrij hoge pumps aan, deze waren 15cm hoog en voorzien van een stalen stilettohak, erg sexy om te zien.

Ik belde nog met Meesteres Steffie of ze al wist hoeveel er zouden komen. Maar daar kon ze geen antwoord op geven. De heren hadden daarover niks gemeld alleen had ze daarnet wel een bevestiging gekregen had dat ze zouden komen, over twee uurtjes daar zouden zijn. In het ongewis stapte ik in de auto en reed richting de studio. Daar was Steffie al volop bezig met de voorbereidingen. De bedoeling zou zijn dat ik al vastgebonden klaar zou liggen voor gebruik. Ik gaf aan dat ik het liefst gewoon op de rug wou liggen, dit om dat ik dat gewoon langer vol kan houden. Ik nam plaats op een zachte tafel en werd doormiddel van riemen en boeien vastgemaakt. De benen hoog en wijd en de armen gebonden aan de zijkanten maar zo dat mijn handen te gebruiken waren om mee af te trekken. Mijn hoofd lag op een gedeelte wat je om kon klappen, wat later gebruikt zou gaan worden. Steffie vroeg of ik een masker op wou. Ik schudde nee, ik wou alles gewoon visueel zien. Als de heren anders wensten dan zou ik daar geen bezwaar tegen hebben. Met die wetenschap verliet Meesteres Steffie mij en liep naar de ontvangstruimte. In stilte lag ik daar klaar om gebruikt te gaan worden in een heuse gangbang. Ik gedacht schoot de gedachte hoeveel er zouden komen en wat ze zouden gaan doen. Wat dat aangaat lag de regie bij Meesteres Steffie.

Na een kwartier hoorde ik de bel en de hakken van de Meesteres. Daarna en hoeveelheid stemmen die de Meesteres begroetten. Hoeveel dat er waren kon ik niet waarnemen. De heren gingen zich omkleden en dronken nog iets in de ontvangstruimte. Aan de stemmen te horen waren ze opgewekt. Meesteres Steffie kwam even polsen bij mij of ik klaar was. Ik vroeg ‘hoeveel?’ Het zijn er meer dan vorige keer schat, volgens mij zijn het er achttien, kon het niet zo snel tellen. Ik schrok toch wel van het aantal. De Meesteres liep terug naar de heren die luid met elkaar aan het praten waren. Ik hoorde de Meesteres hen toespreken wat er mogelijk was met de slavin, ik dus. Ik ving op dat pijpen en neuken mogelijk was en condoomgebruik tot de mogelijkheid behoorde. Met andere woorden zonder is ook mogelijk. De heren reageerde hier met luid gelach op. De deur werd geopend en de heren liepen naar binnen, er leek geen eind aan de stroom mannen te komen. De laatste deed de deur dicht en rond om me heen stonden en goed geteld stonden er twintig heren met een startende erectie.

De Meesteres stelde me voor aan de heren en deze begroette me met ‘HALLO ANNET’ De Meesteres gaf aan dat ik er klaar voor was en wie wou beginnen. Al snel voelde ik in beide handen een pik en tussen mijn benen voelde ik een vingers op en neer bewegen. Ook werd mijn hoofd zo gedraaid dat ook daar de toegang vrij was. Al voor ik mijn mond opende werd er al een pik tegen aan gedrukt. Ik opende mijn mond en liet de pik in mijn mond komen. Ik zoog op zijn pik en hij bewoog in en uit mijn mond. Daar lag ik dan met twee pikken in de handen en één in mijn mond. Een vierde in mijn sletten kutje zou snel volgen, want ik voelde hoe de druk werd opgevoerd om binnen te dringen. Met een ferme stoot voelde ik een pik binnendringen. Krachtig stootte hij toe in mij tot aan de ballen. Er werd gewisseld van persoon en wederom vier nieuwe mannen maakten gebruik van mij. Dit ging een aantal keren door, telkens werd er gewisseld van persoon of plaats. Ieder had zijn pik in mijn mond of in het kunstmatige kutje gehad.

Ik had wel wat voorvocht mogen proeven maar niemand had nog zijn zaad geloosd. Ik was benieuwd of bij een tweede ronde al wel enig sperma zou vloeien en waar dit zou zijn. Ook had ik geen idee of er überhaupt een condoom gebruikt werd. Mijn mond werd weer gevuld met een dikke pik. Met wat moeite lukte het mij om deze geheel binnen te krijgen. Niet dat ik veel keuze had, want met kracht drukte hij toe en hield zijn handen in mijn nek om toe te stoten. Met mijn handen hield ik wel twee pikken vast maar enig ritme zat er niet in, ongecontroleerd trok ik de twee af. Degene die me neukte beukte hard tegen mij op en begon hard te kreunen. Zijn hoogtepunt was gekomen op dat moment en leegde zijn pik diep in mij. Een tiental seconde stond hij toegestoken alvorens hij zich terug trok. Een tweede stond al klaar om zijn plaats in te nemen. Ook deze stootte met kracht tegen mij aan, mij volledig gebruikend. De eerste golf zaad werd ook in mijn mond geloosd. Eerst gewoon tegen mijn lippen maar later ook diep in en tegen mijn keel.

Steffie die het van een afstandje bekeek zat op haar troon toe te kijken hoe ik aan alle kanten gebruikt werd als slavin. Zonder enig ingrijpen werd ik door de heren geneukt in alle gaten. Ik zelf lag ook te genieten van het moment. Wie van de heren iets deed ontging me volledig. Soms had ik me ogen ook gewoon gesloten al dan niet door de sperma die over mijn gezicht was gespoten. Telkens werd er gewisseld, de één kwam klaar of niet. Maar geen minuut was een opening niet gevuld. Vervolgens kwamen twee heren gelijktijdig tot een hoogtepunt. Boven en onder werd ik weer rijkelijk voorzien van zaad. Ik had mijn mond wijd geopend om het zaad in mijn mond te zien spuiten. Met mijn tong speelde ik hier geil mee om diegene die zijn lozing gedaan had op te winden. Ik slikte zijn goedje in en opende vervolgens mijn mond weer om te laten zien dat het ingeslikt was. ‘Geile slet ben je’, was zijn compliment. En een volgende stond al weer klaar om zijn pik in mijn mond te schuiven.

Ik was blij dat ik gekozen had om op mijn rug vastgebonden te zijn. Want we waren toch al snel twee uur verder. Al die tijd geneukt worden in een ongemakkelijke houding is niet uit te houden. Ik had ook geen idee hoe lang het nog zou duren. Was er een tijd afgesproken of gingen de heren door tot ze niet meer konden? Ik keek om me heen en zag ik nog steeds omhoog staande erecties. Wachtend tot ze aan de buurt waren. Mijn slettenkutje werd ook steeds gevoeliger als er een flinke pik binnendrong. De Meesteres stond op van haar troon en stelde voor dat de heren even een drankje konden gaan nuttigen. Zodat ze de slavin klaar kon maken voor de finale. De heren vonden dit een prima idee en liepen achter de Meesteres aan. Even later lag ik alleen in de ruimte. Tussen mijn benen was het plakkerig van het zaad. Ik voelde het er dan ook uitlopen. Zoveel sperma was er in mijn darmen gespoten dat het zich een weg naar buiten was begonnen. Meesters Steffie kwam even later binnengelopen en vroeg hoe het ging. Tijdens het losmaken zei ik dat het een beetje overgevoelig was geworden. Dan maken we er een trekfinale van zei Steffie, terwijl ze me een knipoog gaf.

Ze maakte me vervolgens vast aan de vloer, midden in de ruimte zat ik nu te wachten op hetgeen wat komen gaat. De heren kwamen terug en gingen weer om me heen staan. Meesteres Steffie gaf aan dat als finale klapstuk de slavin in de mond gevuld moet worden met al het sperma die de mannen konden produceren. De mannen mochten gebruik maken van mijn handen of hun eigen. Meesteres Steffie zei tegen mij dat ik het zaad wat in mijn mond werd gespoten niet mocht inslikken. Maar in een klaarstaand glas moest deponeren.

De mannen drongen al snel hun pik in mijn handen en de rest moest zich zelf helpen. Gelukkig voor hen werd er wel netjes gewisseld zodat ik elke pik nog een keer in de handen had. Twee mannen liepen op me toe en zeiden dat ik de mond moest openen. Ik gaf hier gelijk gehoor aan en met een wijd geopende mond keek ik de heren zo geil mogelijk zaad vragend aan. En al snel volgde een eerste zaadlozing in mijn mond. Zonder één druppel te morsen liet ik het uit mijn mond lopen in het glas. Daarna kreeg ik een volgende lading in mijn mond gespoten Het glas werd al goed gevuld. Na een half uurtje zaad opgevangen te hebben met mijn mond, deze geleegd in het glas. Was het iedereen gelukt om klaar te komen. Een wijnglas vol sperma stond voor me op het tafeltje. De heren maar ook ik was benieuwd wat de Meesteres hiermee van plan was. Al had ik wel een idee wat hierna de bedoeling zou zijn. Wachtend op hetgeen wat Meesteres Steffie zou zeggen.

De Meesteres stond op en zei dat de heren goed hun best hadden gedaan gezien de hoeveelheid sperma wat ze geproduceerd hadden, wijzend naar het glas. Ik geef aan jullie heren de keuze.

1. Slavin Annet drinkt dit glas gevuld met zaad op, dit zo geil mogelijk op.

2. Slavin Annet krijgt door middel van een spuit al het zaad in haar kutje gespoten.

De heren waren eensgezind met de keuze, keuze nummer één werd het. Ik zou zo geil mogelijk het volle glas leeg moeten drinken. En zo begon ik. Ik pakte het glas op en met mijn tong half uitgestoken tipte ik het zaad aan. Het plakkerige zaad bleef als een draad aan mijn tong hangen. Ik keek de heren aan met een zo geil mogelijke blik. En met één teug dronk ik de sperma uit het glas. Ik moest mijn hoofd achterover houden om niks te verspillen. Mijn geopende mond was vol zaad en ik bewoog mijn tong heen en weer. Sloot mijn mond en slikte het door in drie slokken. Daarna opende ik de mond weer en liet de heren zien dat het zaad verdwenen was. Plakkerige draden hingen aan mijn lippen, door met mijn tong er langs te gaan veegde ik de laatste restjes naar binnen.

Allemaal begonnen te applaudisseren, ze waren zeer tevreden. Meesteres Steffie maakte me los van alle boeien. En ik liep richting één van de douches. Daar genoot ik van de warme stralen die op mij vielen. Nadat ik klaar was en gestoken in badjas begon ik met Steffie drankjes in te schenken. De heren waren ook allemaal onder de douche. En één voor één kwamen ze terug de ontvangst ruimte binnen en dronken een drankje. Nadat iedereen gearriveerd was en voorzien was van een drankje. Werd er nogmaals de complimenten geuit naar mij en de Meesteres. De heren namen afscheid en van ieder kreeg ik drie kussen. De brede glimlachen op hun gezichten gaven aan dat ze een avond hadden beleeft die ze niet snel zouden vergeten. Ik trouwens ook niet. Nadat ik en Steffie samen aan het barretje zaten. Gaf ze me het envelopje die de heren hadden achtergelaten. Dit was buiten het geld wat zo vooral al hadden afgerekend. Ik opende de enveloppe en haalde de inhoud er uit. Tien briefjes van honderd euro telde ik in de snelheid. Steffie zei dat dit de tip was voor mij van de heren. Daarnaast kreeg ik ook nog eens de helft van het geld, wat de heren hadden afgerekend. Al met al een goede verdiensten in vier uurtjes. We namen de agenda nog eventjes door voor de komende week en namen afscheid. Thuis aangekomen was het nog even snel een douche nemen zonder bodysuit en kroop snel onder de wol.

Binnen tien minuten was ik in dromenland!


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net