Opwindend.Net
Datum: 14-05-2009
Stemmen: 31x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 15778x
Lengte: Gemiddeld
Rijexamen
Door Raf - Zoek naar meer...

Zenuwachtig zat Savine naar de examinator naast haar te kijken. De oude man van rond de 50 had gevraagd de auto stil te zetten ergens aan de kant van de weg. Savine had geweldig gereden. Niks was fout gegaan maar ze vroeg zich nu toch echt af waarom ze aan de kant moest. De examinator zuchte. Hij had helaas niks aan te merken op haar. Dit was erg jammer want hij kon zich niet herrinneren zo'n mooie leerlinge in de auto te hebben gehad. De 18 jarige Savine had lange donkerblonde haren, een mooi gezichtje en een paar prachtige borsten. Hij schatte ze ongeveer tussen de C en D cup in. Door het zomerse weer had ze wat inkijk en het was dan ook voor hem een uitermate aangename rit geweest en zou haar graag nog eens terug zien..

Ik vond het niet overtuigend Savine.. het spijt me maar ik kan je niet laten slagen.. Savine wist niet wat ze hoorde. Maar ik reed zo goed! Sorry, ik zie nog niet dat vertrouwen dat een ervaren bestuurster zou moeten hebben. Tranen kwamen bij haar tevoorschijn. Ze kon niet nog een examen betalen. Haar vakantie naar Spanje met vriendinnen was al geboekt en daar was niet rekening gehouden met nog een examen. Haar rijinstructeur had haar vooraf de hemel ingeprezen. Maar ik moet echt slagen meneer, alstublieft! Ze was ten einde raad.

Dat zag de examinator. Hij deed zijn autoriem af over zijn dikke buik om het zichzelf wat makkelijker te maken. Ja sorry Savine, het is niet anders.. Savine huilde zachtjes. Tranen rolde over haar mooie gezicht en de examinator besloot een gok te wagen waar hij al zijn hele carriere over fantaseerd. Er is wel een manier.. maar dan moet je wat voor me doen. O alles meneer, zeg het en ik doe het! Savine kreeg weer hoop op een goed einde.. Ik wil je borsten voelen zei hij met een wat drogere stem. Savine schrok. Dit had ze niet verwacht. Zo'n vieze oude man..gadverdamme. Ze wist dat ze mooi was, iedere jongen probeerde haar te versieren en haar borsten waren haar grootste trots. Maar ze moest dat papiertje hebben. Ze slikte even een paar keer.. ok, maar dan ook niks meer.. ze rilde van zichzelf.

De examinator kreeg ineens een hele enge blik vol geiligheid. Kom maar op mijn schoot zitten Savine.. Ze maakte haar riem los en stapte over de versnellingspook op het schoot van de examinator met haar gezicht gericht naar die van hem. Hij begon al te kwijlen. Hij keek zo perfect neer in haar decollete. Haar lange haren hingen mooi langs haar slanke lichaam. De mooie gebruinde benen naast hem. Haar niet al te korte rok schoof hierdoor wat naar achteren waardoor ze zich nog minder op haar gemak voelde.

Hij pakte de koortjes van haar hempje vast en stroopte ze over haar schouders naar beneden. Haar grote borsten kwamen tevoorschijn verpakt in een strakke zwarte bh. Hij maakte het slotje los op haar rug en liet haar bh over haar armen afglijden. Wat hij toen zag deed zijn lul zo'n erectieexplosie geven dat Savine onder haar de dikke lul van de examinator tegen haar aan voelde prikken. Wat een prachtige borsten heb jij, zo rond en stevig.. Zo''n mooie heb ik nog nooit gezien. Nu kreeg ze nog meer spijt. Hij pakte de borsten met beide handen vast en begon te kneden. hmmm, wat zacht, en zo lekker stevig.. ooo wat lekker. Savine rilde. Ze voelde hoe de oude handen haar trots betasten. Hij kneep en rolde met haar tepels tussen zijn vingers. De examinator begon steeds harde te hijgen. Ze staan ook nog zo mooi vooruit..hehehe Hij pakte Savine bij haar rug en trok haar wat dichter naar zich toe zodat hij er met zijn mond bij kwam. O wat ruik je lekker Savine! Hij hapte gulzig een borst naar binnen. Nee, wat doe je.. dit wil ik niet! Dit voelde voor haar nog viezer aan. Hij trok zich niks van haar aan en sabbelde lustig verder op de zachte tienerborsten. Hij zoog op haar tepels en beet in het jonge vlees. Savine kreunde even. Hij smakte en likte over haar jonge tieten, mmm wat lekker..wat heerlijk..

Ondertussen voelde zijn handen over haar mooie benen. Steeds verder tot hij onder haar rok zat en haar strakke billen begon te kneden. Hij trok haar ritmisch wat omhoog en weer omlaag zodat ze met haar strakke kontje over zijn lul heen wreef. Die was nog nooit zo hard geweest. Toen voelde hij zijn broek vochtig worden en kwam hij klaar. Hij liet haar hierop los. Haar borst floepte uit zijn mond en haar tieten zaten onder het kwijl van de oude man.

Ze trok snel haar bh en hempje weer aan en scheurde naar het cbr waar ze zoals belooft het felbegeerde papiertje kreeg overhandigd.Zoek naar meer verhalen van Raf...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net