Opwindend.Net
Datum: 04-08-2006
Stemmen: 37x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 16884x
Lengte: Gemiddeld
Manege - 2
Door Paul M - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Manege - 1

Aan het einde van de zomer vroeg Jasmijn, of ik voor de verjaardag van haar jongere zusje een lange rijles door de duinen en strand aan haar zusje wilde geven. Wel wilde ze zelf mee, omdat ze me niet vertouwde met haar jonge zusje, die nog geen ervaring met jongens had. Maar op de afgesproken dag kwam alleen het zusje opdagen, omdat Jasmijn ziek was geworden. Ester was de jongere kopie van Jasmijn, een vrolijk jong meisje die er erg leuk uit zag. Dezelfde mooie haren, iets slanker, kleinere borstjes en een beugel in haar mond. Ik legde ze de basisregels uit van paardrijden en al snel reden we naar het bos. We hadden al een uurtje gereden toen Ester vroeg of ze met haar paard mocht leren springen. Ik legde haar uit dat het springen met een paard erg moeilijk was, maar ze wilde dolgraag eens op een springend paard zitten. Met grote, stralende ogen keek ze me aan, en ik moest hieraan toegeven. Snel besloot ik dat we dan maar samen moesten springen, en ik bond het paard van Ester aan een lang touw en hielp Ester voor me, op mijn paard. Terwijl ik haar voor me op het paard trok voelde het haar heerlijke tienerlijfje langs mij schuren, en ik hoopte stiekem dat ik ook met dit meisje wat leuks kon beleven. Met mijn handen om haar heen pakte ik de teugels en zette mijn paard in galop. Omdat ik een stuk langer was dan Ester kon ik makkelijk over haar schouders kijken, en zag ik de kleine, schommelende tietjes in haar laag uitgesneden blouse. We sprongen een paar keer over boomstammen heen, en elke keer gilde Ester van genot.

Bij elke sprong gingen we een stukje hoger, en elke keer zag ik haar kleine tietjes heerlijk opwippen. Ook schoof haar rokje langzaam omhoog, en kon ik soms het begin van haar slipje kon zien. Natuurlijk werd ik hier vreselijk opgewonden van, en kwam mijn pik steeds meer overeind. Bij elke sprong schoven haar billetjes langs mijn harde pik, en het leek wel of ze steeds bewuster haar billen naar achter deed. Na een poosje besloot ik terug te gaan, naar het achtergelaten paard van Ester, en liet het paard in rustige draf terug lopen. Ester vroeg of ze de teugels eens vast mocht houden, en zo reden we door het bos. Ik legde mijn armen om Ester heen, en liet ongemerkt mijn handen over haar buik dwalen. Steeds als mijn handen bij de aanzet van haar borstjes kwamen merkte ik dat Ester huiverde, maar ze hield me niet tegen. Ongemerkt liet ik mijn handen steeds iets verder over haar tietjes gaan, en Ester reageerde door meer tegen me aan te komen liggen. Brutaal legde ik mijn handen vol op haar tietjes, en voelde aan haar prille tietjes en tepeltjes. Al snel schoven mijn handen onder haar blouse en kneden twee heerlijke minitietjes. Veel te snel waren we op de plaats waar het paard van Ester stond, en direct sprong ik van mijn paard. Galant hielp ik Ester van het paard en hield, terwijl ze naar beneden gleed, haar blouse vast, zodat het kledingstuk hoger en hoger kwam, en de heerlijke tietjes helemaal bloot kwamen. Handig hielp ik gelijk het kledingsstuk over haar hoofd, en zo stond Ester met de zonnestralen op haar blote bovenlijf, een beetje verlegen voor me. Volgens mij ben jij net zo ondeugend als je zusje, lachte ik, en gaf haar een zoen op haar voorhoofd. Dit vind je zus erg lekker, hoe vind jij het? Vroeg ik terwijl ik op mijn knieŽn ging zitten, en mijn mond om haar tepeltje deed. Zachtjes knabbelde ik aan haar speentjes, en merkte dat het kind genoot, met haar rug tegen een boom en met haar ogen dicht stond ze te genieten van de nieuwe ervaringen. Haar mond zakte een beetje open, en haar ademhaling werd steeds feller. Ester merkte daarom niet dat ik het knoopje van haar rok losmaakte, en de rits naar beneden deed. Het nutteloze rokje gleed van haar heupen naar beneden en landde op de grond. Terwijl ik met mijn tong en tanden aan haar tepeltjes bleef knabbelen, ging ik met mijn handen over haar witte slipje, en verkende haar billen. Toen Ester hier geen bezwaar tegen had, schoven mijn vingers het slipje in, en zochten haar kutje. Ik voelde een heerlijk, vochtig kutje, met een klein beetje haar, en voorzichtig probeerde ik er met een vinger naar binnen te dringen. Met mijn andere hand stroopte ik het slipje naar beneden, en toen stond het lieve meisje helemaal naakt voor me.

Ik begon haar klitje te bewerken, en hijgend genood het meisje van alle nieuwe ervaringen. Het duurde een heel poosje, maar toen kwam het schatje voor het eerst in haar leven sidderend klaar. Ik liet haar even bijkomen, en aaide haar tietjes, en haar mooie lange haar. Na een poosje gaf ze me spontaan een zoen op mijn mond, en fluisterde zachtjes in mijn oor: mag ik jou piemel eens zien? Zoek hem maar eens op, dan kunnen jullie kennismaken, grapte ik, en wachtte af wat Ester zou doen. Aarzelend gingen haar vingers naar mijn gulp, en trok die naar beneden. Ook het knoopje van mijn broek moest eraan geloven en twijfelend keek ze naar mijn open broek. Toen stak ze resoluut haar hand in mijn onderbroek, en zocht mijn harde pik. Heel voorzichtig deed ze haar hand eromheen, en trok hem uit mijn onderbroek. Ik hielp haar door mijn broek en ook mijn onderbroek naar beneden te trekken, en schopte mijn kleren al snel richting het stapeltje kleren van haar. Verbaast keek het lieve kind naar mijn keiharde pik in haar hand, en met mijn hand om de hare deed ik voor hoe je een pik kunt verwennen. Al snel trok ze zelfstandig aan mijn pik, en durfde zelfs mijn ballen aan te raken. Na een tijdje heerlijk genieten duwde ik Ester op haar knieŽn en wreef met mijn eikel langs haar wangen. Ik vond haar te jong, en te onervaren om haar nu al te nemen, maar een beetje pijpen moest toch kunnen. Ik stuurde mijn pik tegen haar lippen en zei zachtjes: kijk eens wat een lekkere lolly ik voor je heb ! Ester keek met grote ogen naar het gevaarte tegen haar lippen, en wilde iets zeggen, maar dat was voldoende om mijn eikel een stukje haar mond in te sturen. Met mijn handen op haar achterhoofd haalde ik mijn lul zachtjes heen en weer, en zo won ik steeds meer terrein.

Het leek erop dat Ester aan mijn lul gewend raakte, want steeds verder liet ze hem toe, en keek soms naar boven of ik het lekker vond. Ik gaf nog wat tips, die Ester gelijk toepaste, en ze verwende me of ze nooit anders gedaan had. Haar tong ging rond mijn eikel, haar tanden schuurde langs mijn schacht, en soms verdween mijn hele paal in haar mondje. Genietend hing ik tegen een boom en keek hoe het jongere zusje van Jasmijn haar best deed haar zus te overtreffen, want ze had wel door dat ook haar zus door mij verwend werd. Lang kon ik een orgasme uitstellen, maar toen begon mijn zaad toch te borrelen, snel trok ik mijn pik uit haar mond en hield hem voor haar gezicht. Met grote stralen schoot mijn zaad op haar wangen, mond, kin, en het droop op haar borstjes. Met haar tong proefde Ester aan het zaad, en ze vond het niet vies. Met stralende ogen keek ze me aan, en likte de klodders van haar gezicht. Wil je me ook ontmaagden? Vroeg het meisje verlegen, maar ik vertelde dat ze langzaam moest wennen aan al dat genot, en niet alles in een keer moest doen. Ook vertelde ik dat ik haar te jong vond, maar dat vond ze onzin. De volgende keer wil ik dat wel proberen, zeurde ze door, en toen moest ik dat wel beloven.

We kleden ons aan, en vrolijk gingen we terug naar de manege.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Manege - 3


Zoek naar meer verhalen van Paul M...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net