Opwindend.Net
Datum: 21-10-2006
Stemmen: 57x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 15557x
Lengte: Gemiddeld
Elise
Door 16 - Zoek naar meer...

De gezinssituatie bij Elise is heel anders dan bij ons en misschien is dat wel de reden dat wij veel vaker bij haar thuis zijn dan bij mij. Elise woont alleen met haar moeder terwijl ik het huis moet delen met mijn ouders, mijn zusje van veertien en dat ettertje van twaalf dat zich mijn broertje noemt. Zelf ben ik met mijn zestien jaar de oudste en je kunt je voorstellen dat het allesbehalve leuk is om met een vriendinnetje thuis te komen als er twee van die blagen de boel lopen te verzieken. Daarom zitten wij dus zo vaak bij Elise thuis. Maar, ik moet heel eerlijk bekennen dat het ook wel een beetje door haar moeder komt. De vader van Elise moet wel een hele grote idioot zijn om van zo'n vrouw te scheiden. Behalve dat ze namelijk gewoon heel aardig is, is het een ook nog eens een schitterend vrouw om te zien. Lang, slank, een paar tieten waar je "u"Ětegen zegt en een altijd nog heerlijk strak kontje. Niet dat ik niet gek ben op Elise, dat ben ik namelijk wel, maar je moet wel van steen zijn en stront in je ogen hebben als je niet ten minste een beetje opgewonden raakt van die moeder van haar. Daar komt dan nog eens bij dat ik vanaf het begin een vaag vermoeden had dat Elise die schaamteloze geilheid niet van een vreemde heeft.

Hoewel wij nog niet hadden geneukt, wisten we allebei al snel dat dit niet lang meer zou duren. Ga maar na, als je een vriendinnetje van vijftien hebt die na drie dagen zich al volledig uitkleed om zichzelf klaar te vingeren terwijl jij mag toekijken, dan kun je toch echt wel spreken van iemand die super geil is. De vijfde dag wilde zij mij al aftrekken (waarin ik graag toestemde) en de tweede week, lag zij mij al te pijpen. Toen wij gisteren dan ook bij haar thuis hadden afgesproken en zij vertelde dat haar moeder niet thuis zou zijn, wist ik bijna zeker dat eindelijk de grote dag was aangebroken dat ik voor het eerst echt met een meisje zou neuken. Dat het een beetje anders zou lopen, had ik nooit verwacht toen ik mijn fiets voor de deur stalde en aanbelde.

Elise deed open, sloeg direct haar armen om mijn nek en duwde mij bijna de trap op naar boven. Wij waren nog niet op haar kamertje toen zij mij met haar grote blauwe ogen aankeek en opgewonden zei: "We gaan vandaag tot echt neuken hÍ.' Vrijwel meteen trok zij haar t-shirt over haar hoofd en ontblootte haar heerlijke harde tieten met die schattige roze tepels die al gezwollen waren van opwinding. Ik reageerde door een stijve te ontwikkelen die er voor zorgde dat mijn spijkerbroek ineens te klein leek. Gehaast trokken wij beiden onze kleren uit en al snel stonden wij naakt in haar kamertje. Doordat Elise voor het raam stond en de zon haar van achteren bescheen leek haar lange lichtblonde haar op een stralenkrans en zijzelf op een naakte engel. Haar platte buik ging hijgend heen en weer en haar tepels leken bijna op barsten te staan. Net als mijn pik trouwens die bij elke hartslag een stukje omhoog veerde.
Zij keek mij aan en haar ogen werden zo groot als schoteltjes van geilheid.
Tenminste dat dacht ik. Dat ik het mis had kreeg ik pas door toen ik een boze stem achter mij hoorde die zei: "Godsamme, wat heeft dit te betekenen?'

Nu werd ook de rest van mijn lichaam stijf en een koude rilling trok langs mijn ruggengraat.
De stem was onmiskenbaar van de moeder van Elise en wat dat betekende kon ik slechts vermoeden. Ik durfde mij niet om te draaien en bleef stokstijf staan toen zij verder ging. "Het moet niet mooier worden', sprak ze boos. "Zestien en vijftien jaar en zodra ik even weg ben
trekken ze hun kleren uit en duiken de koffer in. Is dit vaker gebeurt?' Elise stond als versteend en zachtjes mompelde ik voor mij uit: "nee mevrouw.'
"Kijk me aan als ik tegen je praat'', klonk het boos en zonder mij te realiseren dat ik in mijn blote kont stond en mijn leuter nog even fier overeind stond als daarvoor, draaide ik mij om en keek in het boze gezicht van Elise's moeder. Een gezicht dat verrassend snel veranderde toen zij haar aandacht richtte op dat onderdeel van mijn lichaam wat de jongens onderscheidt van de meisjes. Nog steeds zei Elise niets maar ook haar moeder zei nu niets meer en bleef alleen maar strak naar mijn harde leuter kijken. Voor mijn gevoel hadden we minuten lang zo gestaan voor ik de stem van Elise hoorde zeggen: "Mam, we zijn geen kleine kinderen meer hoor.' De blik van haar moeder veranderde in een nadenkende en zachtjes zei ze: "Nee, dat zie ik ook. Kleine kinderen zijn jullie niet meer.' Haar ogen verstarden en als in trance, strekte zij heel langzaam haar rechter arm uit en deed een stap in mijn richting.
"Geen klein kind', murmelde ze zachtjes. "Geen klein kind.'
"O God, waar ben ik mee bezig'zei ze met wanhoop in haar stem toen zij Elise wenkte die direct op haar toe liep. Zij sloeg haar armen om haar naakte dochter heen en lispelde: "Maar jullie zijn nog zo jong, zo jong.' Nu wenkte zij ook mij en nog steeds met mijn stijve pik, nam ik ook deel aan de gezamenlijke omhelzing.
Om heel eerlijk te zijn, vond ik het toch wel een vreemde situatie. Mijn blote vriendinnetje, haar geklede moeder en ik in adamskostuum die gezellig met ons drieŽn stonden te knuffelen.
"Wat moet ik nou met jullie?'vroeg de oudste van ons zich hardop af.
"Zo kunnen we in ieder geval niet blijven staan', merkte Elise heel praktisch op en ik zag plotseling dat haar moeder tranen in de ogen had. Iets dat Elise ook leek te merken.
"Waarom huil je mama?'vroeg ze terwijl zij het korte haar van haar moeder streelde.
"Ach weet je kind', antwoordde de vrouw. "Eigenlijk ben ik meer geschrokken dan boos.
Je bent niet voor niets aan de pil, ik wist best dat dit zou gebeuren maar nu ik er zo plotseling mee werd geconfronteerd, schrok ik toch wel een beetje. En je weet je wat het is"..eh, hoe zal ik dit nou es zeggen? Nou". Als ik heel eerlijk ben"..eh dan, eh dan" nou ja, ik ben natuurlijk ook een vrouw en toen ik hem (ze knikte nu naar mij) zo zag staan, nou". Toen werd ik eigenlijk een beetje jaloers.'
Mijn hart vervulde zich met trots bij de gedachte dat zo'n prachtige volwassen vrouw jaloers werd op haar dochter toen zij mij in mijn blote kont zag staan.
Elise dacht even na en zei toen: "Maar waarom doe jij dan niet gewoon met ons mee? Kun je ons het gelijk leren.'
Haar moeder verwoordde exact mijn gedachten toen ze stotterde: "maar ik kan niet, ik kan toch niet". met het vriendje van mijn dochter, nee"..en met mijn dochter"..nee dat kan toch niet.'
"Waarom niet?'vroeg haar dochter. "Of vindt jij dat een probleem?' vragend keek zij mij aan en hoewel ik zowel de vraag als de situatie nogal vreemd vond zei ik dapper: "Nee hoor.'
"Kom op, kleed je uit'zei Elise vrolijk en begon het truitje van haar moeder over haar hoofd te trekken. De laatste leek wel verlamd en liet haar dochter gewoon begaan. Voor ik er erg in had, stond zij in BH en slipje tussen ons in en mijn pik steigerde bij het aanblik van die grote memmen die opgesloten lagen in hun wit kanten gevangenis. Elise had nu volledig het initiatief in handen en ging achter haar moeder staan die nu tegenover mij stond. Zonder omhaal werd de BH verwijderd en ik verwachtte dat de twee enorme bollen een stuk naar beneden zouden zakken. Maar tot mijn verrassing bleken dat haar grote tieten nauwelijks te lijden hebben gehad onder het ouder worden. Als twee heerlijke boeien van wellust keken zij mij aan en de donkere, grote en harde tepels leken te zeggen: "zuig me, zuig me"Ě.
Gefascineerd liep ik op haar toe en terwijl ik zag hoe haar dochter haar slipje afstroopte, merkte ik hoe mijn handen, onafhankelijk van mijn wil, zelf hun weg zochten naar het walhalla op tieten gebied. Gretig kneedde ik de enorme borsten en ik hoorde hoe zij zachtjes zuchtte. Blijkbaar was dit teveel voor haar want zonder omhaal stortte zij zich op mij en pakte mijn harde vleesthermometer waarvan het kwik tot het maximum liep.

Elise pakte de tieten van haar moeder van achteren af beet en verdrong zo mijn handen die ineens niets meer te doen hadden. Een probleem dat ik oploste door met mijn rechterhand de kletsnatte kut van mijn toekomstige schoonmoeder op te zoeken.
"Oh ja', kreunde ze. "Grijp mijn flamoes, wat heb ik hier lang op gewacht.' Al kreunend trok zij mij af en tot mijn schande moet ik bekennen dat ik al heel snel kwam. Grote witte vlokken zaad spoten over haar handen en belandden tegen haar buik. Vrijwel direct trok zij mij naar het tweepersoonsbed van haar dochter die hier al had plaatsgenomen. Zonder mijn sperma te verwijderen dook zij tussen de maagdelijke dijen van dochterlief die achteroverviel met gespreide benen en zodoende haar moeder de gelegenheid bood om haar frisse kutje eens grondig te likken. Duizelig van geilheid zag ik de roze schaamlipjes van mijn vriendinnetje zich openen als een bloem onder de strelende tong van mams. Geboeid keek ik naar het schouwspel tot ik tot ontdekking kwam dat mijn schoonmoeder wel heel uitdagend met haar kont omhoog zat. Ik kroop achter haar en stak twee vingers in haar druipende grotje waarop zij direct reageerde door een diepe zucht te slaken. Aangemoedigd door deze reactie nam ik mijn staaf in de hand en leidde deze naar de uitnodigende schaamlippen van Elise's moeder waar ik soppend werd verwelkomt toen ik mijn pik zonder dralen in haar ramde. Ik was inmiddels zo geil dat ik gelijk tot aan mijn zak de geoefende schede binnendrong wat een onduidelijke kreet opleverde die werd geabsorbeerd door het jongemeisjeskutje waarin het werd geroepen. Moeder en dochter lagen nu te hijgen als karrenpaarden en kreunden dat het lieve lust was. Zelf keek ik naar mijn stijve pik die in de schede op en neer ragde omdat ik het beeld van mijn eerste penetratie voor altijd in mijn gedachten wilde opslaan.

Omdat ik al een keer was gekomen, duurde het nu langer dat ik mijn orgasme kreeg en ik was blij dat deze samenviel met die van mijn geile schoonmoeder. Uitgeput vielen wij op elkaar. Moeder op de buik van de dochter en ik op de rug van de moeder.
Er werd niets gezegd toen we opstonden tot Elise aangaf dat zij nu aan de beurt was. Het beeld van mijn naakte schoonmoeder met die enorme tieten en vochtige gleuf en de ongeduldige geilheid van mijn eigen geile vriendinnetje was voldoende om mijn apparaat weer volledig te doen verstijven en ik kroop boven op Elise om haar op de standaard manier te neuken. Deze keer duurde de penetratie iets langer vanwege haar strakke tienerkutje maar na stukje bij beetje mijn pik haar gleufje te hebben binnengeduwd, duwde zij zelf ineens met kracht haar onderbuik naar voren zodat ik bijna helemaal in haar zat. Rustig maar diep begon ik haar te neuken en ik zag hoe haar moeder zich ontfermde over de tieten van haar dochter door er beurtelings op te zuigen. Na enige tijd kwam Elise gillend klaar en nadat ik mijn pik uit haar had getrokken liet moeder aan dochter zien hoe je een stijve pik volledig leeg kon zuigen. Moe, maar voldaan lagen we nog na te genieten en kwamen tot de conclusie dat het toch mooi was dat alles op deze manier binnen de familie bleef.Zoek naar meer verhalen van 16...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net