Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 14419x
Lengte: Lang
Het Zwembad - 5
Door Renate - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Zwembad - 4

Hoi ik ben Renate en ben 17 jaar oud. Ik ben niet al te groot, zo'n 1,65 en heb een mooie cup C. Ik heb lang donkerblond haar en een lekker kontje. Meer over mij in mijn bio op mijn profiel pagina. Dit verhaal is puur fictie en zal niet altijd geloofwaardig overkomen omdat het allemaal mijn fantasie is. Ik ben bisexueel en in mijn verhalen kom je vooral lesbiennes tegen. Ikzelf hou wel van plassen enzo dus dit zul je af en toe ook terugzien in het verhaal. Als je niet van plassen enzo houdt raad ik je aan om dit verhaal niet te lezen.

Hier is ie dan, het lang verwachte vervolg op de zwembad reeks. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en misschien kunnen we de serie een nieuw leven in blazen met leuke ideeën van jullie. Mail maar als je een leuk idee hebt :) Veel plezier met lezen xxxx Renate

Ik zat thuis nog na te genieten van wat er vorige week allemaal gebeurt was. Het was ondertussen alweer woensdagochtend en ik hoopte dat Brigitte me zou appen of we eerder gingen of zo maar het was nog stil op de app. Mijn ouders waren allang weg naar hun werk en ik zat in mijn slaapkleding op bed. Nadine haar nummer had ik niet omdat we nogal gehaast weg waren gegaan dus daar verwachtte ik niets meer van. Stiekem hoopte ik dat we haar weer zouden tegen komen in het zwembad vandaag. Ineens hoor de ik een piepje uit mijn mobiel komen. Ik pakte snel mijn mobiel op en keek van wie ik een berichtje kreeg. Oh yes, een berichtje van Brigitte dacht ik terwijl ik gehaast haar appje opende. He schat, ik wou wat eerder gaan zwemmen vandaag. Zullen we om 10 uur bij het zwembad afspreken vroeg ze via de app. Het was alsof ze mijn gedachte had gelezen en opgewonden stuurde ik een berichtje terug dat ik haar daar wel zou zien met zo'n geile smiley erachter aan.

Ik sprong uit bed en trok snel al mijn nachtkleren uit. Slip en bh liet ik al liggen en ik stond te kijken wat ik aan zou doen. Ik zag mijn vest hangen en pakte deze uit de kast. Ik pakte er nog een sportbroek bij en vond het wel prima. Ik trok de sportbroek over mijn blote kont aan en deze zat heerlijk ruim. Ik trok mijn vest aan en ritste deze dicht over mijn blote borstjes. Genoeg kleding dacht ik zo. Ik pakte een stapel badkleding uit de kast en ik gooide alles op bed. Wat oh wat ging ik vandaag aandoen. Ik pakte een leuk badpak uit de stapel en besloot deze mee te nemen. Een badpak leek me het meest handigst want daar kon je lekker makkelijk in en uit komen zonder al die bandjes. Ik stopte nog een handdoek in mijn tas en zag dat het al kwart voor 10 was. Ik liep snel richting mijn fiets om in 10 minuten naar het zwembad te fietsen.

15 minuten later zette ik mijn fiets in het fietsenrek bij het zwembad en liep ik naar de deur toe. Ineens hoorde ik iemand mijn naam roepen en ik draaide om. Daar kwam Brigitte aanrennen en ze gaf me een dikke knuffel. He schat, beetje zin in vandaag zei ze opgewonden. Ik zei ja en gaf haar een speelse knipoog. Snel liepen we naar binnen naar de kleedkamers. Zoals gewoonlijk was er niemand te bekennen en ik zette mijn tas op het bankje. Ik keek eens rond en hoopte Nadine haar tas te zien staan. Er stonden maar een paar tassen en ik zag die van Nadine er niet tussen staan. Jammer dacht ik bij mezelf en ritste mijn vest open. Brigitte zag vol verwondering mijn blote borsten tevoorschijn komen. Zo jij heb er al zin in zei ze grinnikend. Oh zeker wel, zei ik terwijl ik ook mijn sportbroek naar beneden drukte en ik al naakt in de kleedkamer stond. Ze keek geil naar mijn lichaam en snel trok ze haar spullen ook uit. Haar prachtige lichaam kwam weer tevoorschijn en ik kon het niet laten om even in haar tietjes te knijpen. Haar tepels stonden al stijf vooruit en ze glinsterde al helemaal bij haar spleetje.

We trokken onze badpakken aan en besloten om eerst maar even gewoon te gaan zwemmen. We trokken wat baantjes en we doken wat van de duikplanken af. Na een uurtje zwemmen vonden we het serieuze gedoe wel genoeg en besloten we om het bubbelbad maar weer eens op te zoeken. Snel liepen we naar het bubbelbad en daar namen we plaats tussen de heerlijke bubbels. Ik genoot even heerlijk van alle bubbels maar voordat ik het wist voelde ik Brigitte haar hand al op mijn borstjes. Ik zakte wat verder onderuit en trok mijn schouderbandjes naar beneden en haalde mijn armen uit mijn badpak. Mijn borstjes ontblootte zich en Brigitte begon ze heerlijk te masseren. Na een paar minuten zo te hebben gezeten hoorde ik ineens mensen aankomen lopen. Ik trok snel mijn badpak wat omhoog en deed mijn handen voor mijn borstjes en wachtte af. Ineens kwamen er een jongen en een meisje de hoek omlopen. Heeeey Nadine, riep Brigitte ineens. Ik keek eens goed en warempel daar liep Nadine met een jongen. Ze kwamen bij ons in het bad zitten en Nadine stelde hem voor als Tim.

Tim was het jongere broertje van Nadine en was vandaag mee met zwemmen. Hij was net zo groot als ons en hij zag er wel aardig uit. Nadine Schoof naar mij toe en kwam met haar hoofd naar mijn oor toe. Ze fluisterde in mijn oor: Tim weet niet wat wij allemaal gedaan hebben vorige week maar ik zou deze week wel een beetje een herhaling willen. Ik draaide mijn hoofd naar haar oor en fluisterde: Nou misschien kan hij wel meedoen dan hihi. Ze keek me instemmend aan en ging weer op haar plek zitten. Ik besloot om maar meteen het ijs te breken en haalde mijn armen weg en ging wat rechter op zitten. Mijn tepels kwamen nu net boven het water uit en ik zag Tim met grote ogen staren. Uhm heb je door dat euhh, zei Tim stamelend terwijl hij naar mijn borsten wees. Oh deze? vroeg ik hem terwijl ik eens lekker in mijn borsten kneep, vind je ze mooi? Tim knikte en bleef aandachtig naar mijn borsten kijken. Ik hoorde ineens verderop weer mensen praten en ik deed snel mijn badpak weer goed. Zullen we de sauna maar eens ingaan vroeg ik. Brigitte en Nadine stemde in met een geile blik en Tim vond het ook prima.

Ik sprong op uit het water en klom het bubbelbad uit. Brigitte kwam achter me aan en ik hield haar tegen. Snel fluisterde ik: Kom trek je badpak tussen je billen voor Tim. Brigitte liep door en trok haar badpak strak tussen haar billen in en ik deed hetzelfde. Ik bleef even wachten op Tim en Nadine en liet ze voorbij lopen. Ik keek eens naar Tim zijn zwembroek en zijn lul drukte aardig door de stof heen. Tim liep in een strakke zwemboxer dus er werd niet veel meer verborgen. Ik liep snel achter ze aan.

Er was niemand te bekennen bij de sauna's en we kozen de achterste sauna uit. Zo hadden we de minste kans om gesnapt te worden. We gingen zitten en ik zat nu schuin tegenover Tim. Naast Tim zat Brigitte nu en naast mij zat Nadine. Ik zag aan Nadine dat ze super opgewonden was want haar tepels drukte door de dunne stof van haar topje heen. Ik keek nog eens rond en ineens schoof Nadine naar voren. Zo eindelijk, ik moest al zo nodig, zei ze en ze stond op. In één ruk trok ze haar zwemslip naar beneden en ging in haar blote kont weer op het bankje zitten en spreidde haar benen weid. Ik zag Tim met grote ogen naar zijn Zus kijken en een paar seconden later kwam er een spetterende straal tussen Nadine haar lipjes vandaan. Ik zag Tim zijn pik nu perfect in zijn zwembroek zitten en ik besloot om weer mijn schouderbandjes naar beneden te trekken. Ik ontblootte mijn borstjes en Tim zat nu tegenover zijn zus in haar blote kont en haar topless vriendin.

Pff nu moet ik ook zo nodig zei Brigitte terwijl ze naar Nadine keek. Ze stond op en trok haar badpak van haar schouders naar beneden. Ze trok hem helemaal uit en niet veel later zat ze met gespreide benen poedelnaakt in de sauna. Ze wreef rustig over haar spleetje heen en er kwam een rustig straaltje plas naar buiten lopen. Tim zat opgewonden om zich heen te kijken en wist even niet wat hij moest doen. Ik stond op en liep naar hem toe. Ik trok hem van het bankje af en ging zitten waar hij net zat. Hij stond nu voor me en ik trok hem dichter naar me toe. Ik greep zijn pik beet door de dunne stof van zijn zwemboxer. Ik voelde zijn keiharde penis in mijn kleine handjes. Ik gokte dat hij zo'n 14 cm was. Ik trok met 1 ruk zijn zwemboxer naar beneden en zijn piemel sprong naar buiten en raakte me bijna in mijn gezicht. Ik schrok even maar pakte snel zijn pik vast en begon hem rustig af te trekken. Goedkeurende kreunen kwam uit zijn mond terwijl ik rustig doorging met trekken. Ineens hing Brigitte weer bij mijn oor. Laat hem niet in 1 keer komen, fluisterde ze, het is leuker als hij alles op bouwt en straks in 1 keer alles naar buiten spuit. Ik keek geil naar Brigitte en keek toen naar Tim. Hij stond genietend voor me terwijl ik nog steeds rustig mijn hand heen en weer haalde. Tim als je bijna komt moet je het zeggen zei ik. Hij knikte en ik ging rustig door, ik was ondertussen echt benieuwd hoe die pik die zo dicht voor mijn neus hing smaakte en besloot om toch maar even te proeven. Ik opende mijn mond en langzaam dirigeerde ik zijn pik naar mijn mond. Mijn tong raakte het puntje van zijn eikel en rustig begon ik te sabbelen. Langzaam met mijn tong langs de randjes van zijn eikel en af en toe even mijn hele mond over zijn eikel heen. Hij genoot er zichtbaar van want hij kon bijna niet recht blijven staan. Ineens tikte hij druk op mijn schouder en ik stopte direct. Ik stond op en hij ging snel zitten, je zag hoe lekker hij het had gevonden. Dat was close zei hij naar even uit hijgen.

Zullen we maar eens naar de glijbaan gaan of zo zei ik tegen de rest terwijl ik mijn badpak weer goed trok. Iedereen stemde in en ze trokken allemaal hun spullen weer aan. Tim had alleen het probleem dat zijn pik nu zo stijf stond dat hij boven zijn zwembroek uitstak. Ik liep naar hem toe en pakte zijn pik en drukte deze naar de zijkant. Op het moment dat ik hem los liet sprong hij direct weer fier overeind. Gewoon je handen er een beetje voor houden zei ik, houd het een beetje spannend hihi. Tim vond dit best en we liepen de sauna uit. Helemaal bezweet en klaar voor wat verkoeling liepen we naar de glijbanen toe. We liepen naar de glijbaan waar we de vorige keer onze zwemspullen hadden achtergelaten en we klommen de trap op. Er was niemand te bekennen en ik moest nu ook wel nodig plassen. Bovenaan de trap ging ik in het water staan voor de glijbaan en Tim stond naast me. Ik pakte zijn hand en drukte deze onder mijn badpak tegen mijn spleetje aan. Voel eens zei ik tegen hem en ik liet mijn plas lopen. Tim voelde mijn heerlijk warme plas tussen mijn spleetje vandaan lopen over zijn hand. Rustig masseerde hij mij terwijl ik alles liet lopen. Moet jij niet vroeg ik hem, nog niet grinnikte hij.

Toen ik eenmaal klaar was met plassen trok hij zijn hand weer uit mijn badpak en ik sprong de glijbaan in. De rest volgde al snel en ik wachtte beneden op ze. Één voor één kwamen ze de glijbaan uit zetten. Beneden aangekomen zwommen we samen wat heen en weer en toen zag ik ineens de waterval weer. Zullen we daar weer heen zei ik opgewonden. Ik zwom snel naar de waterval en klom erachter. Nadine kwam na mij en toen klom Tim naar binnen. Omdat zijn pik al boven zijn zwembroek uit stak zat er ook een beetje een gat naast en hier kwam een hoop water in. Dus toen hij zichzelf naar boven trok achter de waterval zakte zijn zwembroek af en zat hij al in zijn blote lul naast me. Nadine zag dit ook en besloot dat het haar beurt was. Brigitte klom ook het water uit en Nadine was rustig Tim aan het aftrekken. Ik keek naar Brigitte en ze keek met een geile blik terug. Ik kroop naar haar toe en pakte haar bij haar borsten vast. Ze ging op haar rug liggen en ik klom over haar heen. Onze lippen lagen bijna op elkaar en we begonnen te zoenen. Voor ik het wist lag ik daar heerlijk met Brigitte te tongen. Ik kneedde rustig haar borsten en af en toe liet ik mijn handen wat zakken tussen haar benen. Ineens drukte ze me van zich af. Ze trok haar schouderbandjes van haar schouder en drukte haar badpak naar beneden. Ik volgde haar voorbeeld en niet veel later zaten we naakt naast elkaar. Brigitte ging weer liggen en ik kroop weer boven op haar. Onze lippen raakte elkaar weer en ik voelde haar blote borsten op de mijne. Wat was dit een heerlijk gevoel.

Ik besloot na een paar minuten dat ik meer wou en ik kroop weer van Brigitte af. Ik draaide me om en kroop weer boven op haar. Haar kale spleetje lag nu recht voor mijn neus en ik had mijn spleetje direct voor de hare hangen. Ze begreep de hint en beide begonnen we elkaars spleetje te likken. Ik vond het echt heerlijk zo Brigitte helemaal leeg te likken terwijl zij hetzelfde deed bij mij. Een paar minuten lagen we zo heerlijk elkaar te verwennen. Ineens stopte Brigitte en ik klom weer van haar af. Ik wil Nadine nu eens proeven zei ze geil terwijl ze naar Nadine kroop. Tim en Nadine zaten een beetje ongemakkelijk naast elkaar. Tim was best geschrokken door wat zijn zus net bij hem had gedaan. Ik trok Tim naar me toe en vroeg of hij nog even moest wachten of niet. Hij zei dat het wel ging en hij zat met zijn stijve pik naast me. Brigitte was ondertussen tussen de benen van Nadine geschoten en ik had zin in Tim. Langzaam legde ik mijn hand op zijn lul en ik begon hem rustig af te trekken. Wil je in me vroeg ik geil aan hem. Aan zijn gezicht kon ik zien dat hij het wel wou maar er kwam niet zoveel geluid uit. Ik trok hem van de muur af en duwde hem op zijn rug. Ik pakte zijn harde pik vast en trok rustig verder.

Na even hem af te hebben getrokken liet ik zijn pik los en die viel stijf op zijn buik. Ik gooide mijn been over zijn lichaam heen en liet mezelf rustig op hem zakken en zakte voorover. Ik voelde zijn pik nu languit tegen mijn lipjes aan liggen en ik kon mezelf bijna niet meer inhouden. Ik pakte Tim zijn hand en legde hem op mijn borst en hij pakte met zijn andere hand mijn andere borst vast. Langzaam begon hij mijn tietjes te kneden terwijl ik rustig over zijn pik heen en weer gleed. Na even zo te zitten vond ik het genoeg en trok ik mijn kont weer wat omhoog en pakte ik zijn pik beet. Ik zette zijn lul tegen mijn lipjes aan en langzaam liet ik mezelf zakken. Ik hoorde Tim kreunen en ik voelde zijn lul langzaam tussen mijn lipjes in me glijden. Ik kon een geil kreuntje ook niet onderdrukken en langzaam begon ik op en neer te gaan. Tim had nog steeds mijn borstjes stevig vast en des te sneller ik op en neer ging des te harder hij kneep. Wat was dit heerlijk, ik had echt zin in een lekkere lul en ik had er nu 1 in me zitten.

Ik was heerlijk op Tim aan het rijden toen hij ineens tegen me aan begon te duwen. Ik had door dat hij op het punt stond om te komen dus snel trok ik mezelf van zijn pik af. Kleddernat kletste die op zijn buik terecht en ik klom van Tim af. Tim keek me aan en zei: 1 seconde langer en ik had je vol gespoten haha. Ik grinnikte en zei dat ik wel wist hoe ik hem moest edgen. Ik keek naar Brigitte en Nadine en zag dat hun ook waren gestopt en lagen uit te hijgen. Zullen we maar weer even door de glijbaan en dan weer in een sauna vroeg ik hun. Hier stemde iedereen mee in.

Ik graaide naar mijn zwemspullen en iedereen trok alles weer aan. Tim zijn lul stak nog steeds boven zijn boxer uit. Kunnen we eerst naar de wc vroeg Tim, ik moet echt nodig. Hoe wil je dat in de pot richten zei ik lachend terwijl ik naar zijn harde lul keek. Dit wist hij ook niet zo snel. We zouden niet meer naar de wc gaan weet je nog, zei Brigitte. Ohja, je mag niet de wc gebruiken zei ik tegen Tim. Je moet het gewoon laten lopen als je moet. Oh oke, zei Tim, maar niet hier. Dit vonden we allemaal best en we lieten ons weer zakken in het water. We zwommen naar de waterkant en ik keek naar Tim. Dit maal deed hij rustig en bleef zijn boxer aan zijn kont hangen. Wel zag je zijn eikel goed maar er was gelukkig niemand in de buurt. We liepen samen naar de glijbaan toe klommen naar boven. Brigitte stond vooraan en klom in de glijbaan. Daarachter stond Nadine en daarachter stonden Tim en ik.

Ik wist dat Tim super nodig moest plassen want hij stond helemaal te springen op zijn plek en ik zag zijn pik zo naar buiten steken. Ineens kreeg ik een idee. Ik pakte zijn boxer en trok deze naar beneden en zijn pik sprong weer naar voren. Ik pakte hem beet en fluisterde snel in zijn oor, laat lopen. Hij begreep wat ik wou dat hij deed en hij liet zijn plas gaan. Een warme straal plas spoot uit zijn pik en ik richtte hem naar voren en de warme straal plas kwam tegen de rug van Nadine aan. Ze gaf een klein gilletje en draaide om, ze zag hoe haar broertje tegen haar aan stond te plassen en liet het maar gebeuren. Ze moest toch zo het water weer in. Ze stapte uit de glijbaan en trok haar slip naar beneden. Terwijl ze dit deed zei ze: nu wil ik je hebben ook. Voor Tim draaide ze zich om en leunde voorover. Ze pakte haar kont vast en trok haar billen uit elkaar. Haar spleetje kwam tevoorschijn en Tim snapte wat ze wou. Rustig zette hij zijn harde pik tegen haar spleetje aan en drukte hem naar binnen. Het was heerlijk om te zien hoe Tim rustig zijn zus aan het neuken was. Ik had mijn hand alweer onder mijn badpak en was mezelf rustig aan het verwennen terwijl Tim Nadine rustig penetreerde.

Na een paar minuten trok hij terug en trok zijn boxer weer omhoog. Hij was weer bijna klaargekomen en snel sprong hij de glijbaan in. Nadine trok haar slip omhoog en sprong erachter aan. Ik gleed ook naar beneden en beneden klom ik snel het water uit. Samen liepen we door naar de sauna's en we gingen weer in de achterste zitten. Zo nu wil ik die lading wel eens zien zei ik. Ik trok mijn schouderbandjes naar beneden en trok mijn hele badpak weer uit. De rest volgde en ik trok Tim naar het midden. Nadine en Brigitte kwamen naast me zitten en ik pakte Tim zijn pik beet. Langzaam begon ik hem af te trekken en niet veel later zakte ik naar voren en nam ik zijn lul in mijn mondje. Heerlijk zat ik hem rustig te pijpen. Ik deed super rustig aan om hem zoveel mogelijk stimulatie te geven. Nadine en Brigitte wisselde af en toe ook met pijpen en Tim was volop aan het genieten. Ik was weer aan de beurt en we besloten om dit maal door te gaan. Druk likte ik de randen van zijn eikel en zoog ik rustig aan zijn eikel. Meerdere malen liet ik hem eens diep in mijn mondje glijden en ik hoorde Tim zijn adem verzwaren. Na een minuut tikte hij weer op mijn schouder. Ik trok mijn hoofd terug en drukte mijn borstjes naar voren terwijl ik Tim hard bleef aftrekken. Ineens voelde ik zijn pik samen trekken en kwam Tim tot een groots orgasme. Dikke klodders zaad kwamen uit zijn pik over mijn borstjes heen. Ik richtte hem ook wat naar links en rechts en zo spoot hij dikke klodders warm zaad over Brigitte, Nadine en mijn borstjes heen. Een heerlijk gezicht hoe onze borstjes onder de sperma zaten. Tim was klaar met spuiten en ik leunde nog 1 keer naar voren om de laatste druppels zaad uit zijn pik te zuigen. Tim zakte vermoeid op de bank en ik wendde me tot Nadine en Brigitte.

Nadine leunde snel voorover en likte al het zaad van mijn borstjes af. Het meeste zat op mij dus zij kreeg het meeste. Ik likte vervolgens Brigitte haar borsten schoon en zei daarop die van Nadine. Lekker zoog ik op de tepels van Brigitte en rustig kreunde ze beetje. Wat was het weer heerlijk vandaag zei ik. Iedereen vond hetzelfde en Tim wou de volgende keer weer mee. Dat zullen we nog wel zien grinnikte Nadine. We trokken allemaal onze zwemspullen weer aan. Dit keer bleef Tim zijn zaakje in zijn broek zitten sinds alles weer slap was geworden sinds zijn orgasme.

We stonden op en liepen naar de douches waar we ons nog even snel af douchte. Brigitte en ik liepen door naar de gezamenlijke kleedkamers en Nadine en Tim liepen naar een gezin kleedkamer. In de kleedkamer trok ik mijn spullen uit en droogde ik mezelf af. Ik vond het weer leuk vandaag zei ik tegen Brigitte en ze stemde hiermee in. Ik trok mijn losse sportbroek weer aan en mijn vestje ook. Brigitte kleedde zich ook weer aan en we liepen richting de fietsen. Bij de fietsen stonden Nadine en Tim op ons te wachten. Tim stond ook in een sportbroek en ik zag licht zijn lul hangen. Ik liep naar hem toe en kneep eens in zijn zaakje en kwam er achter dat hij geen onderbroek aan had. Zozo, gedurfd zei ik grinnikend. Ik ritste mijn vest open en ik zag Tim met grote ogen naar mijn blote borstjes kijken. Snel ritste ik mijn vest weer dicht en kneep nogmaals in zijn zaakje en voelde hem alweer stijf worden. Ik pakte zijn sportbroek vast en trok hem wat naar voren en ik zag zijn blote pik hangen. Kijk zei ik grinnikend terwijl ik mijn broek ook naar voren trok. Hij keek en zag dat ik ook geen onderbroek aan had en ik zag weer een klopping door zijn pik heen gaan en besloot hem maar met rust te laten.

Nadine en ik wisselde nog wat nummers uit voor de volgende keer en ik fietste daarna snel naar huis. Thuis trok ik alles weer uit en heb ik mezelf op mijn kamer nog even heerlijk verwent terug denkend aan wat er allemaal gebeurt was.

Einde deel 5

Ik hoop dat jullie dit langverwachte deel leuk vonden, door de lange tijd tussen de delen ook extra lang dit keer hihi.

Altijd ruimte voor een vervolg, als je ideeën hebt laat maar achter!


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net