Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 5.8
Gelezen: 10694x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Ontmaagding
Door Geile Verhaal Verteller X - Zoek naar meer...

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Tom, ik ben 19 jaar, sportief en vooral altijd vrolijk. Heb een pik van iets van 17 cm. Ik schrijf mijn eigen gebeurtenissen en schrijf over fantasieën. Voor een verzoekje mail mij, graag hoor ik tips!!! Ik probeer zo realistisch mogelijk te schrijven dus ook de negatieve dingen/blunders.

Dit verhaal gaat over mijn ontmaagding. Het meisje in kwestie is Samantha, ze zat een klas hoger dan ik, in dit verhaal ben ik 16 en zij is 17. Samantha heeft een D cup en een heerlijk slank lichaam met een volle lekkere reet.

Ik rukte mezelf al sinds ik 12 ben en met Samantha kwam ik in contact via via. Eerst hadden we normale gesprekken maar in de loop van de tijd liep dit uit op seksueel getinte gesprekken en foto’s uitwisselen. Maar omdat ze naar mijn mening echt een lekker ding is, schatte ik zo in dat ik geen kans bij haar maken zou. Samantha praatte makkelijk over haar eigen ervaringen. Maar er gebeurde verder niks tot die ene dag….

De avond ervoor hadden we een lang en geil gesprek gehad en op school hadden we dan weer normalere gesprekken. Ik bood haar aan om haar naar het station te brengen zodat ze met de bus naar huis kon. Ze vond dit beter dan lopen dus we liepen naar buiten. Ik dacht bij mezelf: ‘als ze nou straks achterop zit kan ik mooi proberen haar bovenbenen te strelen en mijn hand even langs haar poesje te laten gaan.’ Eenmaal buiten raak ik even kort ‘per ongeluk’ haar kontje aan maar ze reageert er niet op.

Als we op de fiets zitten probeer ik mijn geluk en leg mijn hand op haar bovenbeen en ga langzaam omhoog. Ze zegt niks dus ik laat hem daar, totdat er iemand anders aan komt fietsen en dan haal ik hem snel weg. Dan vraag ik haar: “Hé Sam kun je mij niet nu eindelijk eens die zoenles geven.” (Samantha stond bekend als goeie zoener en ik had nog nooit gezoend dus ik wilde dat wel van haar leren, en via App hadden wij het daar ondertussen al eens over gehad) Tot mijn stomme verbazing zegt Samantha dat ze haar bus toch al gemist heeft en dat ze nu toch een uur wachten moet, dus ik moest naar een parkje fietsen.

Daar aangekomen zoeken we een rustig hoekje op waar een bankje staat. Mijn hart klopt in mijn keel en mijn lul klopt in mijn broek. Ik begin doodzenuwachtig te worden. Ik ga zitten op het bankje naast Samantha en gelukkig neemt zij het voortouw. Ze drukt haar warme geweldige lippen tegen te mijne. Rustig en als van nature open ik mijn mond. Haar tong komt binnen en ik sluit mijn ogen. Mijn handen gaan naar haar kaaklijn en we zoenen heerlijk. We stoppen eventjes en na een paar tips begin ik dit keer haar te zoenen. Mijn hand is ondertussen haar borst beginnen te strelen en zachtjes te kneden.

Een paar minuten zoenen lijken voor mij wel uren. Mijn hand is ondertussen op haar bovenbeen. We kijken om ons heen, er is helemaal niemand. Ze zegt tegen mij “Oh Tom ik ben geil geworden”. Ik vraag op mijn beurt of ze gevingerd wil worden. Ze knikt alleen. Nog een keertje check ik of echt niemand het ziet en dan gaat mijn hand langzaam in haar broek. Ik voel voor het eerst een kaal poesje. Ik ga langzaam tussen haar natte lipjes door en ik begin haar klitje te vingeren. Ze kreunt geil en legt haar hand op de enorme bobbel in mijn broek.

Ze pakt mijn hand en trekt hem uit haar broek en we lopen richting een van de bosjes aan de rand van het park. Aan de andere kant ligt een begraafplaats met nog meer bosjes. We leggen onze jassen op de grond en ze gaat erop liggen. Ik kruip op haar en zoen haar nog eens. Ik streel haar borsten en geef haar een kusje in haar nek. Dan gaat de broek naar beneden en zenuwachtig doe ik ook haar string op haar enkels. Ik begin haar snel te vingeren. Eerst met één vinger in haar warme kutje. Het is een heerlijk gevoel om je eerste kutje te voelen. Al snel een tweede vinger erbij. Samantha kreunt zachtjes, wat mijn lul ongelofelijk hard maakt.

Ik doe mijn broek en onderbroek naar beneden en mijn 17 cm lul danst voor haar gezicht (door de geile gesprekken en het vele aftrekken hebben droge plekjes zich ontwikkeld tot kleine pijnlijke sneetjes). Samantha begint mij af te trekken (wat dus een beetje pijnlijk is) en ik zeg dan ook snel “Ik wil in je”. Snel doe ik er een hoesje om. Ze ligt nog steeds op haar rug, maar natuurlijk door de zenuwen krijg ik mijn lul maar niet erin gewurmd. Samantha gaat dan maar op haar knieën zitten en steekt haar heerlijke kontje te lucht in. Ze spreidt haar kutje uit en op deze manier glijd ik haar nog verrassend strakke kutje in.

Een onbeschrijflijk heerlijk gevoel bekruipt mij, heerlijk warm en strak. Ik begin rustig in en uit te bewegen. Het voelt zo ongelofelijk goed dat na 2 stoten mijn ballen al beginnen te borrelen. Ik spuit dan ook al snel mijn condoom helemaal vol. Samantha gaat weer op haar rug liggen en vraagt om een tweede ronde. Maar mijn lul doet pijn dus ik begin haar hard en tempo wisselend te vingeren, maar klaarkomen doet ze hier niet van. We kleden ons weer aan en ik breng Samantha, nog steeds strelend, op de fiets richting het station.

Vlak hierna kreeg Samantha een relatie, daarna hebben we nog wel eens een beetje geil gesprek gehad, maar echt dingen gedaan hebben we niet.

Mail me als je tips hebt of verzoeken of iets in die richting. Na wat tips en zo te hebben gehad zal ik mijn 2de en 3de seksuele ervaring delen. Een lekkere hot or not date. Die keren seks gingen naar mijn mening wel 1000 keer beter dan mijn stuntelige en eigenlijk niet eens lekkere ontmaagding.


Zoek naar meer verhalen van Geile Verhaal Verteller X...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net