Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 79x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 25744x
Lengte: Gemiddeld
KIKI In Het Zwembad 3
Door Fotograaf - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: KIKI In Het Zwembad 2

KIKI in het zwembad

Dit is een verhaal dat ik een jaar of 5 geleden geschreven heb, maar eigenlijk nooit heb gepubliceerd.
Dat heeft dan ook met privacy redenen te maken gehad.
In overleg met Kiki, die ik pas geleden weer na lange tijd heb gezien en gesproken, plaats ik onze belevenis alsnog. Het is niet bij 1 keer gebleven natuurlijk en misschien dat ik nog een van onze escapades op papier zal zetten maar dat hangt ook een beetje af van de reactiesl.

Veel plezier met lezen


KIKI in het zwembad

PART 3


Met een blos op haar wangen kijkt ze me aan en vraagt of ik dat allemaal wel meen wat ik zeg. Als antwoord boog ik voorover en kuste haar op haar voorhoofd.

“ je bent zo’n lieve man en je zegt zulke lieve woordjes tegen me die nog nooit iemand tegen me heeft gezegd. “
Ze draaide zich naar me toe en duwde haar lippen zachtjes even op de mijne. “ dank je “ kwam er welgemeend uit, waarna ze opnieuw haar lippen op de mijn duwde en zachtjes haar lippen van elkaar deed. Als vanzelf vonden onze tongen elkaar en voor enkele minuten beleefde ik een passionelere kus als dat ik die ooit van mijn leven heb mogen beleven. Mijn handen vonden als vanzelf haar rug en ik streelde haar met de toppen van mijn vingers die geen plekje oversloegen. Ik voelde hoe ze rilde en kippenvel kreeg van mijn aanraking met als gevolg dat ze me nog stevige vastpakte en haar tong dieper in mijn mond duwde. Haar ademhaling ging een tandje hoger toen ik de rand van haar topje vastpakte en het langzaam omhoog bewoog. Mijn handen schoven van achteren via de rand naar voren en ik voelde langs de toppen van mijn vingers de aanzet van haar borstjes. Ze begreep wat ik wilde en even liet ze me los zodat ik het topje makkelijk over haar borstjes weg kon halen en al gauw lag het naast haar op de vloer. Met een lieve glimlach duwde ze haar lieve tietjes een beetje naar voren zodat ik ze goed kon bewonderen. “ ze zijn prachtig” zei ik, “ mooie lieve kleine tepeltjes, prachtige vorm en een perfect maatje. Mag ik ?” vroeg ik haar terwijl ik met mijn handen richting haar balletjes bewoog. Met een enthousiast knikje verzekerde ze mij dat ze niets liever wilde. Alsof het duur porselein was raakte ik haar tietjes langs de zijkanten aan en gleed met mijn vingers van onderaf naar haar decollet้ en via de bovenkant weer terug naar de zijkant. Kiki liet het zich met gesloten ogen welgevallen en duwde haar tietjes prompt naar voren om het me vooral maar zo makkelijk mogelijk te maken. Langzaan omvatte ik haar hele tietjes en woog ze in mijn handen. Zachtjes voerde ik de druk op en voelde hoe haar harde tepeltjes diep in mijn handpalmen prikten. Het wrijven ging langzaam over in masseren en ik voelde hoe lekker zacht maar stevig haar jonge bolletjes waren. Toen ik de druk wat opvoerde en af en toe zachtjes in haar tepeltjes kneep liet ze wat kleine kreuntjes ontglippen.

“ Je mag best wat steviger in mijn tietjes knijpen hoor, dat vind ik ook lekker. Soms lekker zacht maar zeker ook af en toe ook wat harder. Heerlijk zo je handen op mijn borsten. Anders dan met Lara maar zeker net zo lekker.” Zei ze terwijl ze me glimlachend maar geil in mijn ogen keek. Ik nam haar beide tepeltjes tussen mijn duimen en wijsvingers en kneep wat harder. Ze sloot haar ogen en haar adem stokte want zo hard had ze blijkbaar niet verwacht. Ik boog meteen voorover en nam haar rechter tepel tussen mijn tanden. Een klein gilletje gaf te kennen dat dit voor haar een nieuwe ervaring was maar gelijkertijd nam ze mijn hoofd in haar handen en drukte haar tietje hard tegen mijn gezicht.

“ ja, oh ja bijt er maar lekker in. Dit voelt zo lekker.”

Aangespoord door haar reactie verwisselde ik de rechter voor haar linker tietjes en zoog haar tepel en een stukje van haar tietje zover mogelijk mijn mond in terwijl ik mijn tong over haar tepel heen schuurde. Ik liet me nu echt gaan en gaf me over aan de lust die deze jonge dame bij me opwekte met haar frisse en strakke lichaam. Terwijl haar linker tietje een zuig behandeling kreeg speelde ik met haar rechter, kneep er zachtjes in en kriebelde er af en toe overheen. Ze genoot hoorbaar en toen mijn handen verder op verkenning van haar lichaam gingen trok ze me omhoog en zoog ze zich zwaar ademend vast op mijn mond. Terwijl we vurig kusten trok ze aan mijn shirt en maakte me duidelijk dat ook ik uit de kleren moest. Al snel lag ook mijn shirt naast het hare en voelde ik haar naakte warme huid en keiharde tepeltjes tegen de mijne. In onze omhelzing snoof ik haar geur diep in mijn neus alsof ik haar op deze manier voor altijd bij me zou hebben.

“ Je maakt me helemaal gek met je jonge lichaam “ zei ik terwijl mijn handen weer over haar lichaam zwalkte.
“ Anders jij mij wel. Ik dacht dat ik met Lara al veel had meegemaakt maar dit is helemaal nieuw. Je handen zitten overal en ik vind het heerlijk hoe je me aanpakt. Niet zo zacht als Lara maar lekker stevig. Anders maar eigenlijk nog een stuk lekkerder.”

Opeens sprong ze op en probeerde de knoop uit het touw te halen dat het enige was wat haar broek nog ophield. Ongeduldig als dat ze was om de rest van haar lichaam voor me vrij te maken lukte het allemaal niet snel genoeg en na wat gemorrel keek ze me smekend aan om haar te bevrijden van het laatste stukje stof. Ik trok haar naar me toe en kuste haar strakke buikje onderwijl ik het touwtje verwijderde. Ik hield haar broek nog op zijn plek en ging op mijn knie๋n voor haar zitten. Beetje bij beetje liet ik hem zakken en volgde de weg met mijn tong, een lang nat spoor van speeksel op haar huid achterlatend. Haar bolle kontje was hield het volledig afzakken nog even tegen maar een paar seconden later viel de veel te grote broek op haar enkels. Met een snelle beweging schopte ze hem weg en liet me mijn gang weer gaan. Ik vervolgde mijn weg waar ik was opgehouden en snoof haar heerlijk frisse geur diep in mijn neus. Op nog geen 3 centimeter van haar kutje stopte ik en vroeg haar of ze iets wijder uit wilde gaan staan. Zonder af te wachten schoof ze haar voeten een 30 tal centimeters uit elkaar en knikte haar knie๋n naar buiten om mij zodoende toegang tot haar jonge maagdelijke spleetje te verschaffen.
Zachtjes liet ik mijn tong over haar lipjes heen glijden. Ze stond te trillen op haar benen van de spanning en haar ademhaling stokte op het moment dat ik met het puntje van mijn tong de eerste keer haar klitje aanraakte. Met beide handen op mijn hoofd probeerde ze me aan te zetten tot meer maar daar stak ik nog even een stokje voor. Even zoog ik haar klitje tussen mijn lippen en flitste er een paar keer hard met mijn tong tegen aan. Ze reageerde heftig en kreunde goedkeurend.

“ heerlijk die ruwe tong van je, jij weet precies wat ik lekker vind, ga door lieve Rene, laat me klaarkomen alsjeblieft! “ kwam er al hijgend uit.
Ik was echter niet van plan om nu al aan haar smeekbede gehoor te geven.
Zoals mijn ervaring me vertelde komt een vrouw veel heftiger klaar als ze steeds gekker gemaakt wordt door haar hoogtepunt telkens weer maar uittestellen. Elke keer dat ze dan ook tegen het klaarkomen aanzat stopte ik met waar ik mee bezig was en streelde ik haar lieve lekkere lichaam .
Ze liet dan ook merken dat ze steeds gefrustreerder werd omdat ik niet doorzette.

“ alsjeblieft, please please please laat me klaarkomen !” kwam er dan ook smekend uit.

Ik stopte en stond op. Kuste haar op haar voorhoofd en vroeg haar op de bank te gaan liggen.

“ laat maar eens zien hoe je je zelf lekker verwent met je vingers, maar je mag niet klaarkomen is dat afgesproken?”

Snel liet ze zich achterover op de bank vallen en spreidde haar benen zover mogelijk.
Al gauw gleden er een paar vingers over en tussen haar glimmende lipjes, af en toe afgewisseld met het naar binnenschuiven van haar middel en ringvinger.
Haar gleufje was nat, zeiknat. Elke beweging die ze maakte gaf een soppend geluid en hoe meer ze tekeer ging tussen haar lipjes hoe meer ze begon te hijgen.
En toen kwam ze los.

“ Dit vind je wel lekker zeker om een jong meisje als ik zo met zichzelf bezig te zien. Ik zie wel hoe je naar me kijkt en je vind het mooi om te zien hoe mijn vingers in en uit mijn kutje glijden. Ik zie best wel dat je een stijve hebt. Je wilt zeker liever zelf met mijn kutje spelen of lekker hard in mijn tietjes knijpen, toch?“ probeerde ze me te provoceren.

Zonder wat te zeggen ging ik voor haar staan en trok mijn shirt uit.

“zorg maar dat je lekker op temperatuur blijft, lieverd en vinger dat lekkere natte kutje maar eens flink. Ik wil horen hoe je geniet van die slanke vingertjes op en in je gleufje !”
Ik opende de riem van mijn broek en ritste mijn gulp naar beneden. Haar ogen waren op mijn kruis gericht in afwachting wat eruit zou komen. Gefixeerd als ze was liet ze haar kutje even voor wat het was en bleven haar vingers stil liggen.

“ uh komt er nog wat van ? Ik zie geen vingers meer bewegen, ik hoor niets meer. Wil je dat ik verder ga dan zal je toch beter je best moeten doen. Hup aan het werk !” moedigde ik haar aan.

Snel hoorde ik haar kutje weer soppen en zag ik hoe ze met haar vrije hand behoorlijk hard aan haar tepeltje trok.

“ zo ja, dat is mijn meisje. Maak jezelf maar gek, laat je maar eens lekker gaan. Laat een ouwe vent als ik maar eens zien hoe een 16 jarig meisje zichzelf weet te plezieren. “

Ondertussen liet ik mijn broeken zakken en toonde haar mijn op oorlog sterkte staande lul in zijn volle glorie. Even keek ze er een beetje verschrikt naar maar sloot toen haar ogen en gaf haar showtje weg. Het duurde dan ook niet lang toen ik in de gaten kreeg dat ze op het punt van klaarkomen stond. Ik stopte haar bewegingen naast haar op de bank te gaan zitten en mijn hand op de hare te leggen. Even probeerde ze nog door te vingeren maar gaf al snel de moed op omdat ik haar gewoon de kans niet gaf. Ik tilde haar hand op en bracht hem naar mijn gezicht, rook er aan en naam haar middel en wijsvinger in mijn mond. Ik proefde haar heerlijke sappen en snoof haar geur diep in mijn neus.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: KIKI In Het Zwembad 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net