Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 135x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 30786x
Lengte: Gemiddeld
Privé Camping Douche - 2
Door Kampeerder - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Privé Camping Douche - 1

Na zoveel positieve stemmen en positieve reacties op "Privé Camping Douche", besluit ik dan nu toch maar om mijn echte geheim te vertellen. Ik raad iedereen aan dat verhaal te eerst lezen, zodat je de situatie beter snapt.

De volgende ochtend word ik wakker en ik besluit even te gaan plassen en kruip even later weer terug in de tent naast mijn vrouw. Die word inmiddels ook wakker en gaat ook even plassen.

Wanneer zij weer terug komt in de tent en zich weer uitkleed om vervolgens naakt tegen mij aan te liggen gaat er een rilling door mijn lijf want ze is zo koud. Ze kruipt lepeltje lepeltje dicht tegen me aan en met een arm om naar heen houd ik haar stevig vast en heb haar lekkere borst in me hand en voel ik hoe die heerlijke tepel hard in me hand drukt.

Na een tijdje tijdje is ze niet meer zou koud, maar haar tepel blijft hard. Ik begin langzaam haar borst een beetje te kneden, en langzaam streel ik over heel haar lijf en drukt mijn pik al hard tussen haar benen in. Ze duwt heerlijk haar kontje telkens een beetje meer naar achter, en naar tijdje tilt ze haar been een beetje op en flopt mijn pik zo tussen haar benen op weg naar haar kutje.

Ze pakt mijn pik en duwt die langzaam tegen haar speeltje en begin heerlijk te rijden. Tot ze m'n pik na een tijdje goed in haar kut stopt en ik haar lekker langzaam kan neuken. Na een tijdje geeft ze aan te willen veranderen van positie en gaat op haar buik liggen en steekt haar kont ver omhoog. Ik steek mijn pik lekker diep in haar kut en begin haar met diepe lange halen te neuken. Ze begint zacht te kreunen maar houd zich duidelijk een beetje in. Maar na een tijdje horen we buiten dochter en zoon tegen elkaar praten. "Psst. Moet je die tent zien bewegen. Ze zijn daar weer aan het neuken!"

Nu kan het me dan ook niks me schelen en begin ik gewoon hard te neuken. Na een tijdje begint m'n vrouw hard te kreunen en komt heerlijk klaar terwijl ze me een beetje probeert te stoppen. Maar ik wil ook nog komen dus ik blijf langzaam door neuken tot ze me weer m'n gang laat gaan. "Niet in me komen. Ik wil nog even verder slapen." zegt ze. Na een paar keer doorstoten haal ik m'n pik snel uit haar kut en kom heerlijk klaar op haar billen. We liggen zo even uit te puffen en na een tijdje vallen we in slaap.

Na een tijdje word ik wakker en kruip uit de tent en zie de dochter haar slaapzak op rollen terwijl de vader de auto deels aan het inpakken is. "Goede morgen buurman." zegt ze me een gniffel. Ik groet haar terug en ga naar het douche-gebouw. Zodra ik binnen kom hoor dat er iemand aan het douchen is, maar ik hoor ook duidelijk klets, klets,.. het iemand is aan het aftrekken of aan het neuken. Ik kijk even onder de deurtjes door en slechts 1 paar jongens voeten in douche nummer 3. Dat is de zoon natuurlijk. Die geil is geworden van onze neukpartij vanochtend. Ik gniffel een beetje en ga naar de WC. Ondertussen hoor ik dat hij nog flink aan het trekken is.

Zodra ik de WC doorspoel hoor ik dat hij stopt. Ik lach een beetje en zeg hard op. "Geeft niks hoor, ga maar lekker door met trekken. Je moet er geen half werk van maken." Hij begint meteen weer keihard te trekken. Ik stap onze douche nummer 4 in en begin me uit te kleden en stap on de douche terwijl ik die jonge knul naast me flink hoor trekken. In de spiegeling van het water kan ik soms een beetje onder het muurtje door ziet hoe hij aan zijn harde maar niet zo grote pik trekt.

Ik wordt er een beetje geil van en mijn pik wordt langzaam een beetje harder. Niet veel later hoor ik een diepe kreun en komt hij duidelijk klaar. "Was het lekker?" vraag ik. "Ja. Dank je".

Dan gaat de deur open en hoor ik de meisjes stem "Ben je nu nog niet klaar? Ik moet ook nog douchen. Opschieten! En geef me even de sleutel voor de WC, ik moet plassen. Ik hoor de jongen wat stommelen en even later hoor haar zeggen "Dank je." Ik hoor en slot open gedraaid worden en deur gaat open en ze zegt "Ha ha, betrap". "Ga weg trut!" zegt hij. "Hee, je hebt een stijve! Wat heb je gedaan?" vraagt ze. "Gaat je niks aan" zeg hij en de deur slaat dicht. Ze lacht en gaat nu wel echt naar de WC. Even later gaat de jongen weg. En hoor ik het meisje in douche naast me komen. Heel het voorval heeft me een behoorlijk geil gemaakt en ik heb dan ook een keihard pik, maar ik ga gewoon door met m'n haren te wassen.

Even later gaat naast me douche aan en zie ik in de spiegeling van het water overduidelijk een jonge meid met hele stevige bloten tieten. Door de inval van het licht en de rimpels op het water kan ik niet veel meer zien. Maar ik kan wel zien hoe haar handen door haar haar gaan en hoe ze over haar borsten glijden.

Na een tijdje zie ik dat af en toe haar hoofd verdraaid naar mijn richting en bedenk ik dat zij waarschijnlijk mijn harde pik ook kan zien in de spiegeling van het water. Ik begin een beetje te trekken aan mijn pik en ik zorg dat het pik goed in het licht komt zodat ze het beter kan zien.

Dit blijkt echter niet genoegen want opeens zie ik onder de rand van het muurtje dat ze op haar knieën gaat zitten en dat zie ik haar hoofd verschijnen en zie ik hoe ze naar mijn pik staart terwijl ik lekker door trek. Ik hoor haar kreunen terwijl ze me een beetje aankijk maar ze heeft duidelijk moeite om het goed te zien.

Ik ga ook op mijn knieën vlak naast het muurtje zitten en trek wel lekker door en laat af en toe mijn pik duidelijk aan haar zien. Ik steek mijn hand onder het muurtje en streel haar dij en vind haar ronde gladde tiener kont. Ze streelt een beetje over mijn boven been en ik pak haar hand was en leg die volledig op mijn pik. Ze pakt hem voorzichtig vast maar ik kan haar hand steviger rond mijn pik en glijd met haar hand over mijn pik en ze vervolgt snel de beweging en begint me heerlijk af te trekken.

Mijn andere hand is nog druk bezig haar billen te strelen, en even later gaat ze een beetje dichterbij zitten en kan ik zo bij haar kutje. Ik voel haar hand op haar klitje en ik neem het even over. Dan steek ik langzaam een vinger in haar kut en ze begint meteen flink te kreunen. Ik vinger nog even door en ze vergeet volledig me af te trekken. Ze begint op m'n hand te rijden en ik ga harder en harder op en neer in haar kut. Dan pakt ze mijn pik weer vast en begint weer te trekken. Maar dan stopt ze en zegt ze "Mag ik bij je onder de douche komen." "Ehm, tuurlijk is mijn antwoord.

We staan beide op. Ik doe mijn deur van het slot en ik zie een paar schoenen onder de muur doorgeschoven worden en ik hoor gestommel naast me. De deur gaat open en daar glipt ze volledig naakt met haar spullen in haar armen in mijn hokje. Ik zie een prachtige stevige tiet met een keiharde tepels en een mooi getrimd kutje. Ze gooit haar spullen op het bankje en bedekt haar tieten en kutje een beetje uit schaamte. Dan zakken haar handen weer weg en kijk ik naar dit prachtige tiener lijfje.

Ze grijpt meteen mijn pik en begint er vol hartstocht aan te trekken. Ik pak het tieten en begin ze te kneden en zuig aan haar tepels terwijl ik haar flink vinger. Ik draai haar om met haar kont tegen mijn pik en houd haar stevig vast terwijl ik haar keihard vinger en haar borsten flink kneed. Ze probeert me nog een beetje af te trekken tussen ons in, maar ze verliest weer haar concentratie. Ze komt heerlijk klaar op m'n vinger en zakt bijna ineen. Als ze weer even bij gekomen is vraagt ze me "Heb je een condoom?". Ik bedenk me snel dat ik inderdaad 2 condooms in mijn toilettas heb voor het geval dat.. ik pak er snel eentje laat hem zien. "Weet je het zeker?" vraag ik. "Ja, maar wel voorzichtig. Ik heb het nog nooit gedaan." zegt ze.

Oef, bedenk ik me. Ik heb namelijk een behoorlijk dikke pik, en ik bestel normaal dan ook extra ruime condooms op het internet. "Eerst even wat ruimte maken." zeg ik. En ik begin haar met eerst één, dan twee en dan drie vingers te vingeren. Ze kronkelt zo hard en kan nauwelijks staan. Ik geef haar een korte pauze terwijl ik een condoom om doe. "Weet je het zeker?" vraag ik nog eens. "Ja, neuk me! Alsjeblief. Ik wil het!"

Ik til haar op en ze slaat haar benen om me heen. Ik zet mijn pik tegen haar kutje en ik duw zachtjes mijn 36 jaar oude pik tussen de kut lipjes van dit heerlijke tienertje. M'n eikel wil eerst niet naar binnen maar na even te doorduwen glijd hij dan toch een stukje door. Ze slaakt een diepe kreun van genot. Ik ga weer beetje terug en dan weer verder, maar dan wil hij toch niet meer verder terwijl eigenlijk alleen mijn eikel nog maar in dit tiener kutje zit. Nog een paar keer proberen en dan geeft ze en kort gilletje en glijd mijn pik plots een heel stuk verder. Nu weet ik eindelijk hoe het is om iemand te ontmaagden. Ik laat haar even bijkomen en begin dan zachtjes echt te neuken. Ze kreunt hard en duidelijk. Haar kutje glijd soepel over mijn pik op en neer en ze begint flink mee te wippen. Even later leun ik haar een beetje tegen de muur terwijl ik haar met een flink hoog ritme suf neuk. Het duurt niet lang voor ik heerlijk in haar kutje (maar in het condoom) klaar kom.

We blijven zo nog een tijdje met mijn harde pik diep in haar kutje tegen te muur uitpuffen totdat ze toch echt te zwaar voor me wordt. Ik laat haar van mijn pik afglijden en we spoelen ons een beetje af.

We drogen ons af en beginnen on aan te kleden, maar de hele tijd blijft ze af en toe even aan mijn nog steeds keihard pik trekken. Ze kijkt enorm sip als ik vervolgens toch mijn harde pik verberg in mijn broek. "Dank je. Dat was fantastisch!" zegt ze. En ze gaat snel terug naar ouders.

Ik wacht even en ga dan ook terug naar de tent. Daar zit mijn vrouw met zeer vragende blik te kijken en ze zegt "Dat duurde wel ERG lang!" "Och." zeg ik. "Niks och. Wat is er gebeurd? Ik hoorde duidelijk flink gekreun uit het douche gebouw komen toen ik er langs liep voor water halen" zegt ze. "Die kids waren geil geworden door onze neuk partij vanochtend. En dus hoorde ik eerst hoe die jongen zich af trok onder de douche, en later hoorde ik hoe ook die meid zich flink zat te vingeren. Dus toen heb ik me ook onder de douche afgetrokken. Dus daarom duurde het wat langer." zeg ik simpel.

"Geile viezerik." zegt ze. Ze weet niet half wat voor geile viezerik ik eigenlijk ben.Zoek naar meer verhalen van Kampeerder...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net