Opwindend.Net
Datum: 17-06-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 5474x
Lengte: Gemiddeld
Wat Een Man - 6
Door Celine - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wat Een Man - 5

Maar natuurlijk ,na enkele vrije dagen was er toch weer werk aan de winkel en begon na de beurs met geile escapades, weer enthousiast in mijn rayon te klanten te bezoeken wat door mijn positieve aard erg goed lukte en de resultaten dan ook erg goed waren zodat ik van Hans de verkoopleider de nodige complimenten kreeg.

Misschien ook wel omdat hij op mij geilde ,want steeds als ik hem tegenkwam of een sales bespreking had op de zaak ,polste hij en met een omweggetje en insinueerde hij dat er wel wat meer in zat als ik dat wilde .

Omdat ik zoals altijd een ruim decolleté in jurkjes en truitjes heb, trekken zijn ogen altij d naar mijn borsten in de hoop net nog wat meer te zien maar dat was alleen maar voor ,,mijn mooie man ,, Tom.

Zo een weekje geleden was ik op de zaak toen Tom mij vertelde dat zijn zoon Steve ook bij ons bedrijf kwam werken na zijn geslaagde afstuderen als facilitair manager, Whoow dacht ik nog als hij maar een beetje op zijn vader lijkt hebben we weer een mooie aanwinst er bij maar daarover later, want er waren diverse andere punten van een groter belang ...en zeker dat ene punt, ik werd niet ongesteld wat toch al wel had moeten zijn en daarbij voelde ik mij wel erg goed maar wel een beetje anders oa nog gevoeligere tepels en alsmaar kriebels in ,ja diep in mijn kutje.

Ik dacht nog dat zal allemaal wel van de spanning en neukpartijen zijn tijdens de beurs en dat had ik nog niet zo verkeerd gedacht want nog enkele dagen later voelde ik mij toch echt anders en zeker een gevoel wat ik nog nooit gevoeld had dus stuurde ik Tom een verontrustend apje dat de kans groot was dat er een liefdes kindje in mijn buik aan het groeien was ,een kindje door hem gemaakt nu zo'n 3 weken geleden .

Dus spraken wij af om het zekere voor het onzekere te nemen en ik kocht een prediktor (wat tien nog in de beginfase was) om samen met Tom bij mij in huis de zekerheids test te doen, maar toen moest je nog 6 uur wachten voor het resultaat zichtbaar werd.

Ik had een vrije middag genomen, Tom kwam naar mijn huis waar we samen de gebruiksaanwijzingen lazen en de test in werking zetten zoals was voorgeschreven, maar 6 uur wachten en zomaar naast elkaar te zitten daar voelde ik niet erg voor dus begon ik Tom toch maar uit te dagen en mijn verleidingskunsten uit de kast te halen door mijn diepe decolleté steeds maar onder zijn gretige ogen te presenteren waardoor deze mooie man zijn gevoelens niet aan de kant kon blijven schuiven .

Met een ongekende charme schoven zijn handen over mijn borsten en masseerde mijn tintellende tepels zodat er tussen mijn schaamlipjes een waar duipgrotje ontstond en ik door zijn reeds geopende gulp die prachtige dikke kloppende lul naar buiten haalde en deze zachtjes maar met gevoel bewerkte .

Elkaars kleren van het lijf stropende lagen wij natuurlijk erg snel beide naakt te kroelen op mijn grote sofa waar ik hunkerde om zijn dikke lul diep in mij te voelen en zeker weer die lading geil sperma in mij te voelen spuiten .

Ik opende mijn benen en Tom schoof er tussen zodat zijn dikke eikel direct tussen mijn schaamlipjes schoof ,ik mijn heupen omhoog drukte en steeds meer dikke lul naar binnen voelde schuiven totdat zijn eikel tegen mijn baarmoeder bonkte en wat mijn geile gevoel alleen maar verhoogde en kreunende het neukritme van Tom overnam.

Heerlijk was het gevoel en zeker de gedachte dat er mogelijk al een klein Tommetje in mijn baarmoeder groeide waar hij nu met een bepaalde voorzichtigheid tegenaan lag te stoten en ik hem zei ,,schat ,,als ik zwanger ben maakt het toch niets meer uit en al neukende dreven we elkaar op naar het ultieme hoogtepunt van mijn kreunend klaarkomen en Tom zijn onuitputtelijk volspuiten van mijn kut.

Het was een emotioneel maar geweldig klaarkomen en tranen van geluk liepen over ons beider wangen zeker toen hij fluisterde dat als ik zwanger zou zijn, dit kindje het mooiste kindje allertijden zou worden en hij er zeker zorg voor ging dragen .

Na heel veel intiem gekus, geknabbel aan mijn tepels, gepijp op zijn eikel, en weer een geweldige neukpartij was de tijd daar, het moment van de waarheid ! Zwanger ? Of niet ? Zeer gespannen nemen wij de prediktor uit de houden en ... Ja hoor ik zou een gelukkige moeder worden en Ton een trotse vader, weliswaar van een nog niet wettelijk kind maar beide waren wij enorm gelukkig en maakte plannen van Hoe verder?

Als een creatieve man die overal raad op weet en oplossingen creeert was er geen enkel moment dat ik ging twijfelen of wij wel een goede beslissing hadden genomen, maar ja dat moest de tijd gaan bepalen.

Zakelijk gezien was ik zwanger van een vriend en voor zijn gezin hielden wij alles maar geheim en bouwden wij een eigen gezinnetje op want dat had ik natuurlijk al vooraf kunnen weten .

Financieel was geen probleem Tom stond borg voor alle kosten en verdere veranderingen in mijn leven. Heerlijk toch,

Zakelijk vertelde ik natuurlijk nog niet dat ik een kind verwacht voordat ik overal erg zeker van was en dat duurde nog 9 weken maar dat was tijd genoeg.

Steve de zoon van Tom zou de volgende week beginnen aan zijn nieuwe uitdaging en ik was natuurlijk wel erg benieuwd wie en wat Steve eigenlijk was ondanks dat ik een kind zou krijgen van zijn vader.

Op maandag morgen was ik tijdig op de zaak om zeker de ,,halfbroer,, van ons kindje te leren kennen en geloof me ,toen daar Tom met zijn zoon binnenstapte viel mijn bek open omdat daar Tom met een jongere copie van hem de deur binnen stapte, ongelofelijk wat een mooie man, nog net iets groter en breder was dan zijn mooie vader ,die Steve aan mij voorstelde terwijl ik geen woord kon uitbrengen, zo was ik onder de indruk.

Tom schimpte een beetje ,zeg Celine niet zo verbaasd ?, je bent ander ook niet zo op je mondje gevallen dus zeg mijn zoon ever gedag en kussen mag met een lach er achteraan .

Ik begroete Steve en gaf hem 3 zoenen die hij graag terug gaf daarbij snuifje ik zijn heerlijke mannelijke geur op die mijn knieën deden knikken. Whoow wat een man ,wat een kerel ,die zou ik ook wel tussen de lakens willen vinden en ik complimenteerde zijn vader met deze goed uitziende zoon.

Waarop Tom weer reageerde ,,Celine hij komt hier om te werken ,dus geen avances ,geen gefikvlooi, en weg liepen die twee om Steve aan alle andere medewerkers voor te stellen.

En dat mijn levens verhaal nog lang niet ten einde is ,misschien in het vervolg

Kussen van Celine


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Wat Een Man - 7

Zoek naar meer verhalen van Celine...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net