Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in of reageer op een verzoek van een ander en wie weet zien we jullie verhaal straks terug op de site!
STUUR JOUW VERZOEKJE IN
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in:
Plaats hier je verzoekje of je reactie op een verzoekje:


Datum & Tijd: 13-09-2017 @ 00:36 - Door: @Anoniem
Jazeker, maar ben ook erg druk dus niet alle tijd van de wereld om aan 1 stuk te schrijven. Ben bovendien ben ik een pietje precies dus als het af is gaat het nog enkele keren door de keuringen geschaafd hier en daar. Geduld, het komt er.
Datum & Tijd: 12-09-2017 @ 02:07 - Door: Anoniem
@Heleen

Ben je nog aan de slag gegaan met mijn verzoek van 27-8? Wil het een beetje lukken, ik ben erg benieuwd.
Datum & Tijd: 11-09-2017 @ 13:40 - Door: Steve
@Rishi
Wil je me even mailen voor wat aanvullende info?

XX
Datum & Tijd: 10-09-2017 @ 16:07 - Door: Peter
Beste allen,
Ik ben opzoek naar iemand die mijn fantasieŽn in geur en kleur op papier kan zetten. Het gaat hierbij om fantasieŽn die ik heb over bestaande meiden. Ik heb meerdere personages/karakters klaarliggen met uitgebeide beschrijving en misschien wel meee . Het gaat hierbij om meiden/verhalen in de categorie tiener en extreem. Als iemand hier interesse in heeft en mij zou willen helpen, laat het weten alsjeblieft!
Hulp wordt uiteraard rijkelijk beloont

Ik hoor graag van jullie,
Grt. Peter
Datum & Tijd: 08-09-2017 @ 14:49 - Door: Mark
Na een lange tijd hopen en fantaseren trek ik nu de stoute schoenen aan. Ik zou graag een verhaal willen laten schrijven over een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Je leven veloopt soms anders dan je dacht zonder er zelf wat aan te kunnen doen. Het verhaal waar ik vaak me gedachten over laat gaan is na onze verhuizing we op zoek gaan naar nieuw oppas meisje voor onze kids. Met dat ondeugende oppas meisje beleef ik dan de stoutste avonturen mee.
Datum & Tijd: 08-09-2017 @ 01:49 - Door: Pim
Hoi

Verzoekje al een tijdje geleden gedaan, toen door omstandig heden niet meer hier geweest tot nu toe.
Wie wil er een verhaal schrijven in de catagorie extreem? In t verleden zelf hier ook wel wat geschreven dus het kan ook een samenwerking worden. Iemand interesse? Uitwerken van ideeen kan eventueel per email dan hoeven we het hier niet vol te spammen
Datum & Tijd: 07-09-2017 @ 14:07 - Door: Mireilla
Hallo, ik ben Mireilla, 31 jaar uit BelgiŽ en had graag een fantasie van me zien uitgeschreven worden.
Mijn nieuwe vriend organiseert bij hem thuis een pokeravondje of nodigt vrienden uit om naar het voetbal te kijken, en ik ben er ook, maar louter en alleen om de mannen te plezieren, hoe en wanneer ze het willen. In fantasie (en dus ook in het verhaal) is dit de normaalste zaak van de wereld, iets wat zo hoort en vaker gebeurt en ben ik niet meer dan een biertje of dergelijke, iets wat gewoon bij zo'n avond hoort. Indien interesse stuur je me maar een mailtje voor meer info x
Datum & Tijd: 07-09-2017 @ 10:35 - Door: T
Beste schijfsters,

Ik ben op zoek naar een vrouw die een verhaal wilt schrijven over hoe een jongevrouw tussen de 20-30 jaar. Ik zou graag een verhaal willen lezen over hoe zij zichzelf geheel verwend, een solo verhaal. Als iemand interesse heeft in het schrijven hier van hoor ik het graag.
Datum & Tijd: 06-09-2017 @ 23:13 - Door: M
Ik ben 41 en zou een verhaal over me willen waar ik een Aziatisch ladyboy tegen kom en het pas op de kamer merk wie kan me helpen
Datum & Tijd: 06-09-2017 @ 16:57 - Door: Rishi
Zou iemand een extreem verhaal willen maken over een 16 jarige meid en haar leraar.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net