Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in of reageer op een verzoek van een ander en wie weet zien we jullie verhaal straks terug op de site!
STUUR JOUW VERZOEKJE IN
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in:
Plaats hier je verzoekje of je reactie op een verzoekje:


Datum & Tijd: 03-04-2017 @ 15:53 - Door: Derk
Hallo,

ik zoek iemand die graag mij zou willen helpen om een ideetje van mij uit te werken, ben zelf al wel beetje begonnen alleen lukt nog niet echt om een lekker begin te krijgen.

alvast bedankt
Datum & Tijd: 03-04-2017 @ 15:01 - Door: Maarten
Ik zou graag een lekker gay verhaal hebben over een geile boy uit mijn klas voor meer details mail me !
maarten@dispostable.com
Datum & Tijd: 02-04-2017 @ 17:00 - Door: X
Ik zou graag een verhaal willen lezen over het mondeling Nederlands van komende week... voor meer details mag je me mailen
X
Datum & Tijd: 01-04-2017 @ 19:38 - Door: --Michael--
Meiden/vrouwen gezocht;

Ik heb al meerdere verhalen hier geschreven, van verzoekjes tot waargebeurd.
Ben nu weer op zoek naar nieuwe inspiratie, heb jij nog fantasieŽn of ideeŽn die je in een verhaal wilt terug lezen, of heb je zelf iets heel spannends mee gemaakt en wil je dat als verhaal kunnen terug lezen mail me dan...

ik_michael@live.nl
Datum & Tijd: 01-04-2017 @ 11:21 - Door: Marije
Een spannend avontuurlijk verhaal. Ik (17) ben aan het oppassen bij een knap, hip en leuk stel met twee kinderen. Beide zijn rond de 30, ze komen aangeschoten thuis van een feestje. Hij valt in slaap op de bank. Zij en ik besluiten nog een fles wijn open te trekken. Een uitdagend gesprek volgt over vriendjes, sex en ervaringen en uiteindelijk beginnen we te zoenen, als we verder willen gaan wordt hij wakker maar bespiedt ons eerst voor hij besluit mee te doen.... Voor meer details mag je mij altijd mailen! Xje
Datum & Tijd: 01-04-2017 @ 00:23 - Door: Kaptein
Enkele jaren geleden, in mijn studententijd, was er een weddenschap onder 3 vrouwelijke bestuursleden van ťťn van de studenten sport verenigingen. (Hockey) De weddenschap hield in dat ze probeerden om seksuele handelingen uit te voeren met zoveel mogelijk mede bestuursleden van de sportverenigingen. (Mannen en vrouwen)
Diegene die de meeste voorzitters/secretarissen/penningmeesters tot een hoogtepunt wist te brengen won 2 weken naar Barcelona, all inclusive betaald door de andere 2.

Nou zou ik dit graag in verhaalvorm zien, (Zeker omdat ik zelf als voorzitter van de volleybalvereniging punten waard was) zijn er schrijvers die dit voor mij kunnen uitwerken? Ik kom er zelf net niet helemaal uit, vooral omdat er, naar het schijnt, ook lesbische scenes in voor zouden moeten komen.

Voor meer informatie mag je me mailen.
opwindend.kaptein@outlook.com (e-mail adres bevat blijkbaar te veel tekens om aan mijn naam gelinkt te worden)
Datum & Tijd: 31-03-2017 @ 16:08 - Door: M28
Ik ben opzoek naar een vrouwelijke schrijfster die een verhaal wil schrijven waar wij ons samen lekker amuseren mail me wie zich geroepen voelt!!
Datum & Tijd: 31-03-2017 @ 12:09 - Door: Peter
Bisex verhaal wie heeft een geil verhaal?
Datum & Tijd: 30-03-2017 @ 22:16 - Door: Roos
Over ik ersoon 30 jaar en wilco 41 jaar man van vriendin 40 jaar ik op pad met wilco. Zwemmen bv
Datum & Tijd: 30-03-2017 @ 16:44 - Door: Geile Teddybeer
maak een geil verhaaltje over seks met je broer/zus!!!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net