Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in of reageer op een verzoek van een ander en wie weet zien we jullie verhaal straks terug op de site!
STUUR JOUW VERZOEKJE IN
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in:
Plaats hier je verzoekje of je reactie op een verzoekje:


Datum & Tijd: 31-05-2017 @ 11:10 - Door: Jeff
Verzoek BDSM verhaal:

Wie vindt het leuk om over het volgende te schrijven? Ik ben Jeff. Samen met mijn vriendin ontdek ik BDSM. We melden ons beide als onderdanige bij een Meester. Ik word als eerst vastgebonden en dan blijkt het anders in elkaar te zitten. Zij heeft de Meester al eerder gesproken en afgesproken om mij samen te vernederen.

Trefwoorden: Bondage, cuckolding, opsluiting in kooi, bi (forced). Hoor graag of iemand hierover wilt schrijven.
Datum & Tijd: 29-05-2017 @ 22:14 - Door: Tanja
Incest verhaal over een tiener meisje dat er achter komt dat haar kleine broer al groot geschapen is. Hij is nog maagd
Datum & Tijd: 28-05-2017 @ 14:48 - Door: Mike
Ik zie nu weer een verzoek met SATIJN erin, ook dit verzoek wordt vaak verzocht, maar volgens mij nog niet vaak ingewilligd. Misschien spreekt het schrijvers wat meer aan als er een korte verhaallijn bij wordt geplaatst? Overspel met een vrouw in satijnen kleding, een docente die haar leerling vastbindt met satijn en hem ontmaagd, of gewoon een getrouwd stel dat wat nieuws wil proberen.. dit zijn maar enkele voorbeelden, maar misschien spreekt het zo wat meer mensen aan.
Datum & Tijd: 28-05-2017 @ 12:06 - Door: ANONIEMXX
Hoi Iedereen wil er misschien of kan er iemand verhalen schrijven met SATIJN erin.?.!!! bijvoorbeeld: satijnen sportbroekjes , lingerie , satijnen pyama,s , sjaals(vastbind). graag verhalen hier over .?.!!!!!!.
Datum & Tijd: 28-05-2017 @ 10:13 - Door: Kaardenpoot
@Ilona dat klopt, ik ben in elk geval iemand geweest die een keer dit verzoek heeft ingewilligd. http://www.opwindend.net/Sexverhaal_Overspel_2085.html
Daarom maak ik dit verzoek ook niet meer, misschien dat deze persoon gewoon graag deze setting heeft. Andere mensen plaatsen ook veel verzoekjes maar steeds weer verschillende.
Datum & Tijd: 27-05-2017 @ 10:23 - Door: Ilona
Gerts verzoek is misschien 1 van de langstlopende verzoeken hier. Altijd hetzelfde verhaaltje maar onder andere namen. Niet erg natuurlijk maar vraag me af of er niemand is geweest die het verzoek heeft ingewilligd. Ik kan me wel herinneren dat er ooit iemand is geweest die het aanbood en dat hij alleen hoefde te mailen naar deze persoon.
Datum & Tijd: 27-05-2017 @ 02:12 - Door: Gert
Mijn ex vriendin heeft me enkele jaren geleden bedrogen met een jongere sportieve jongen die een vriend van ons was. Hij was groot geschapen in de 20cm en kon lang (uren blijkbaar) en soms hevig en meerdere keren achter elkaar. We waren in ons begin 20. Kan iemand hier over een lang, geil en gedetailleerd verhaal schrijven vanuit het standpunt van het meisje
Datum & Tijd: 26-05-2017 @ 07:48 - Door: Redactie Opwindend.Net
Reactie Verwijderd
Datum & Tijd: 25-05-2017 @ 12:16 - Door: Felix
Ik heb regelmatig seks met mijn zussen. Zou iemand hier miss een fantasy genre van kunnen maken?
Datum & Tijd: 24-05-2017 @ 23:46 - Door: Mocrocuck
Een Marokkaan ondekt dat zijn moeder zich regelmatig laat neuken door onbekende jongens en zwervers op straat, aub wie wil een verhaal schrijven?
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net