Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in of reageer op een verzoek van een ander en wie weet zien we jullie verhaal straks terug op de site!
STUUR JOUW VERZOEKJE IN
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in:
Plaats hier je verzoekje of je reactie op een verzoekje:


Datum & Tijd: 06-08-2017 @ 20:56 - Door: Adel
Kan iemand een verhaal schrijven over een knappe boerendochter die wordt genomen door de boerderijhulp als ze een keer alleen thuis is?
Mail me voor details xx Adel
Datum & Tijd: 05-08-2017 @ 23:30 - Door: Femke
Vervolgverzoekje:

Zou er iemand een verhaal willen/kunnen schrijven in de stijl van "sissy magic"

https://www.xvideos.com/favorite/14820335/sissy_magic

Een jongeman verandert door een "toverdrankje" in een vrouw en in zijn gedachten speelt zich een "gevecht" af tussen het vrouwelijke en het mannelijke brein.

Mannennaam: Corné
Vrouwennaam: Femke
Naam van vriendin (later beste vriendin/zus): Faya

Check de link en verras me met iets goeds............
Datum & Tijd: 05-08-2017 @ 20:07 - Door: Gijs
Jo mensen kan iemand een sexverhaal over chantal janzen maken mvg gijs
Datum & Tijd: 05-08-2017 @ 11:44 - Door: Paaltje
Wie wil dit uitwerken? Met een paar vrienden en een paar vriendinnen gaan we naar een rockfestival. Het is mooi weer, we drinken behoorlijk en het is gezellig. Het is druk voor het podium, en de vriendin van een vriend staat voor me, ik voel haar lekkere kont tegen me aandrukken. Het wordt steeds intiemer, bij het volgende concert lijkt het of ze mij weer opzoekt... Hoe gaat dit aflopen
Datum & Tijd: 03-08-2017 @ 12:43 - Door: Luc
@ Stefan waarom schijf je niet zelf een verhaal en dan insturen via de schrijfservic hier ik heb daar gode ervaringen mee
Datum & Tijd: 02-08-2017 @ 18:55 - Door: Emiel
Die anoniem komt ook om de zoveel keer met hetzelfde verzoek over satijn. Kerel als niemand je wil helpen hoef je niet te blijven proberen, blijven zeuren daar schiet je niks mee op. En als je zo graag anoniem wil zijn, satijngeiler, kan je op z'n minst eens aan je schrijfstijl werken. Dat verraadt je identiteit behoorlijk.
Datum & Tijd: 02-08-2017 @ 00:37 - Door: Stefan
Kan iemand een verhaal schrijven over een jongen die zich aftrekt met witbrood en een meisje ontmoet dat hem gewoon accepteert?

(Ja dit is serieus en geen onzin verzoek. Hatelijke reacties mogen achterwege blijven..)
Datum & Tijd: 01-08-2017 @ 21:53 - Door: Tanja
kan iemand een verhaal schrijven over 2 tiener meisjes die elkaars vader gaat versieren en dan met hun sex heeft in aparte kamers van zelfde huis of in dezelfde kamer?
Datum & Tijd: 01-08-2017 @ 18:14 - Door: ANONIEMXX
Hallo iedereen hier even wat anders. is er misschien die verhalen wil en kan schrijven met SATIJN in de hoofdrol mag in alle catagorien .?.!!!. misschien iets met SATIJNEN LINGERIE , SATIJNEN SPORT-VOETBALBROEKJES, SATIJNEN SJAALS (vastbinden). graag verhalen hierover .?.!!!!!!.
Datum & Tijd: 01-08-2017 @ 14:46 - Door: Rhodan
In vervolg op de reactie van Joke even dit.
In Mei had ik hier ook een verzoek geplaatst Da@n reageerde en na wat heen en weer gemail over de details zou hij een verhaal schrijven. In Juni heb ik hem nog een herinnering gestuurd maar ik heb niets meer vernomen. Ook op zijn profiel pagina staat niet het verhaal over mijn verzoek.
Ik begrijp Joke dus wel dat ze teleurgesteld is dat ben ik ook. Op zijn minst kun je nog een mail sturen dat het niet gaat lukken.
Voor de rest een heerlijke verhalensite met genoeg te lezen en zo af en toe ook zelf eens een verhaal te plaatsen.
Groetjes
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net