Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in of reageer op een verzoek van een ander en wie weet zien we jullie verhaal straks terug op de site!
STUUR JOUW VERZOEKJE IN
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in:
Plaats hier je verzoekje of je reactie op een verzoekje:


Datum & Tijd: 03-08-2017 @ 12:43 - Door: Luc
@ Stefan waarom schijf je niet zelf een verhaal en dan insturen via de schrijfservic hier ik heb daar gode ervaringen mee
Datum & Tijd: 02-08-2017 @ 18:55 - Door: Emiel
Die anoniem komt ook om de zoveel keer met hetzelfde verzoek over satijn. Kerel als niemand je wil helpen hoef je niet te blijven proberen, blijven zeuren daar schiet je niks mee op. En als je zo graag anoniem wil zijn, satijngeiler, kan je op z'n minst eens aan je schrijfstijl werken. Dat verraadt je identiteit behoorlijk.
Datum & Tijd: 02-08-2017 @ 00:37 - Door: Stefan
Kan iemand een verhaal schrijven over een jongen die zich aftrekt met witbrood en een meisje ontmoet dat hem gewoon accepteert?

(Ja dit is serieus en geen onzin verzoek. Hatelijke reacties mogen achterwege blijven..)
Datum & Tijd: 01-08-2017 @ 21:53 - Door: Tanja
kan iemand een verhaal schrijven over 2 tiener meisjes die elkaars vader gaat versieren en dan met hun sex heeft in aparte kamers van zelfde huis of in dezelfde kamer?
Datum & Tijd: 01-08-2017 @ 18:14 - Door: ANONIEMXX
Hallo iedereen hier even wat anders. is er misschien die verhalen wil en kan schrijven met SATIJN in de hoofdrol mag in alle catagorien .?.!!!. misschien iets met SATIJNEN LINGERIE , SATIJNEN SPORT-VOETBALBROEKJES, SATIJNEN SJAALS (vastbinden). graag verhalen hierover .?.!!!!!!.
Datum & Tijd: 01-08-2017 @ 14:46 - Door: Rhodan
In vervolg op de reactie van Joke even dit.
In Mei had ik hier ook een verzoek geplaatst Da@n reageerde en na wat heen en weer gemail over de details zou hij een verhaal schrijven. In Juni heb ik hem nog een herinnering gestuurd maar ik heb niets meer vernomen. Ook op zijn profiel pagina staat niet het verhaal over mijn verzoek.
Ik begrijp Joke dus wel dat ze teleurgesteld is dat ben ik ook. Op zijn minst kun je nog een mail sturen dat het niet gaat lukken.
Voor de rest een heerlijke verhalensite met genoeg te lezen en zo af en toe ook zelf eens een verhaal te plaatsen.
Groetjes
Datum & Tijd: 31-07-2017 @ 21:59 - Door: Dennis0495
Hee hoi,

Zou iemand een verhaal over mij kunnen schrijven, dat ik gebruikt wordt door een meesteres? Mail voor verdere details, vragen.

Geile groetjes,
Slaaf Dennis
Datum & Tijd: 31-07-2017 @ 21:49 - Door: Redactie Opwindend.Net
Reactie Verwijderd
Datum & Tijd: 31-07-2017 @ 19:59 - Door: @Joke
Gezien je reactie op de twee mensen die hier bezig waren met een verhaal voor je, moet je er niet gek van opkijken dat die geen verhaal meer voor je willen schrijven.

En als je het zelf beter kan, vooral doen. Gezien je hoeveelheid spelfouten denk ik alleen dat ik het lekker oversla.
Datum & Tijd: 31-07-2017 @ 07:43 - Door: Joke
Halli redactie met joke

Ik ga toch weer scgrijven en nu ook aan jullie raar toch dar er op deze site mensen zitten ene glen b en een daan daan die nu al 4 dagen bezig zijn aan mijn verhaal terwijl ik op een andere site van iemand een mooi groot verhssl kreeg met wachttijd 1 dag wat ik wil zeggen hiermee er zitten hier een hoop fakers beloof dan niks maar laat mij niet lachen 4 dagen voor een verhaal ik vraag geen heel boek maar goed de geloofwaardig heid is weg van mij hier misschien xijn er meer jammer dit ook raar want de berhalen die ik lees zknn zo klein die schrijf ik in ee half uur jjammer ben erg teleurgesteld gr joke
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net