Opwindend.Net
Datum & Tijd: 25-01-2019 @ 08:08 - Door: Zo
+2

Ik ben het met veel reacties eens, zelf hou ik van gewone lekkere rustige seks.
Niet gedwongen maar luisterend naar wat beide willen, mijn vriend heeft hetzelfde idee daarover, zo genieten wij hele weekenden van elkaar, soms met nog 1 of 2 vriendinnen erbij,gewoon omdat het heerlijk en eerlijk is, wij willen er ook geen tweede man bij, dit is ons leven.
Datum & Tijd: 24-01-2019 @ 17:21 - Door: karin
+3

verkeerd dominant dan toch
snap wel dat ze het lekker gaat vinden maar dat weet je niet als ze tegenstribbelen dus is het nee of vraag het hasr
Datum & Tijd: 24-01-2019 @ 16:41 - Door: NickSchrijvers
0

Bedankt voor je uitgebreide reactie Lovely. Je verwoord het precies zoals ik het verhaal heb geschreven. Er is een groot verschil tussen verkrachting en zo'n verhaal als dit. Ik snap dat er mensen zijn die denken dat je in het echt ook nooit weet of iemand het nu echt wilt of niet, maar dat is het voordeel met een verhaal. Je schrijft naar iets toe en in dit geval is dat een meid die in dit verhaal leert dat ze verlangens heeft naar wat ruigere en er geen problemen mee heeft om gedomineerd te worden. Dat is iets anders dan een verkrachtingsverhaal in mijn mening. Daar is het de bedoeling dat de meid juist niet geniet en het tegen haar zin is, iets wat in dit verhaal niet de bedoeling is.

Ik zal de vervolgen (er komen er nog 3) ook in deze categorie zetten, maar zal proberen deze wat af te zwakken. Ik had verwacht dat dit verhaal nog wel zou passen in de categorie tieners, maar zal volgende verhalen onder de categorie extreem inzenden.
Datum & Tijd: 24-01-2019 @ 16:39 - Door: karin
+3

ik kan je wel vertellen dat meisjes de eerste keer het fijn zonder pijn willen .
tegenstribbelen en toch doorgaan is verkrachten
Datum & Tijd: 24-01-2019 @ 16:34 - Door: Ray Mond
-3

Dat sletje en gedwongen seks met pijn is juist erg geil. Ik weet uit ervaring dat veel onervaren meiden, zeker bij jun eerste keer(wel 18+) het super lekker vinden om genomen te worden, ook al stribbelen ze een beetje tegen. vaak is dit voor de vorm en uit onzekerheid. wanneer ze eenmaal aan die vlezige staaf geregen zitten, schreeuwen ze vanzelf om meer.
Datum & Tijd: 24-01-2019 @ 09:36 - Door: Lovely
+2

Nou ik ben het er niet mee eens wat hieronder geschreven wordt. Al snap ik die reacties wel, omdat je dit niet snel verwacht bij de categorie 'Tiener verhalen'.
Ik vind een woord als slet/sletje juist erg geil. En ik word er reuze geil van. Nu tijdens het lezen, maar zeker ook als ik zelf seks heb.
Ook ik heb (net als Ashley) de slet in mijzelf ontdekt. Ik heb ontdekt dat ik extra geil word als ik min of meer gedwongen word, ofwel gedomineerd word.😍 (let wel, dit is wat anders dan verkrachting! Dat keur ik te allen tijde af!!)
Ik ben er super trots op als ik een sletje word genoemd!!
Ik vermoed dat Ashley dit ook begint te ontdekken bij haarzelf. Wellicht dat het vervolg verhaal hierna beter in een andere categorie past?? Maar dat hangt er van af wat de schrijver nog meer in petto heeft voor Ashley... 😉

Daar komt bij dat deze schrijver veelal verzoekverhalen schrijft. Ofwel, dit zal de wens cq fantasie zijn van iemand waarvoor hij dit heeft geschreven.
Ik ben benieuwd hoe het verder gaat. 😊
Datum & Tijd: 22-01-2019 @ 17:22 - Door: Rusure
+3

Ben het met de drie schijfsters eens. Jammer dat het zo grof gaat. Ik heb een hekel aan het woord slet en zal dat ook nooit gebruiken in mijn eigen verhalen.
Domineren is n ding maar verkrachten is dan een stap te ver.

Iets minder respectloos en het verhaal kan nog goed komen.
Datum & Tijd: 22-01-2019 @ 14:13 - Door: miranda
+4

Jammer dat het eerst zeer moet doen .
Dit vinden veel meishes niet fijn.
Ook wij willen van begin tot eind geil plezier
Datum & Tijd: 22-01-2019 @ 12:19 - Door: Fred91
+4

Het is zo waar wat ikke zegt, ik word moe van al dat sletje hier en sletje daar. Sorry...ik vind dat wat respectloos.

Maar wel mooie verhalen...echt! Maar aub laat dat gewoon weg.
Datum & Tijd: 22-01-2019 @ 12:00 - Door: Ikke
+1

Helaas... Weer wordt het een "sletje" hier, "sletje" daar verhaal. Zo jammer...

Wat is er mis met gewoon een lekker geil verhaal zonder het op een verkrachting uit te laten draaien? Dit is echt wel zo te draaien dat Ashley opgewarmd wordt en zelf mee gaat doen. Is echt stukken geiler.
Oh, elke vrouw wordt nat als er iets naar binnen gaat. Dat is niet omdat ze geil is, maar gewoon puur zelfbescherming, om te voorkomen dat er schade ontstaat.

Je begon geweldig, ik vind dit echt een teleurstelling...
Datum & Tijd: 21-01-2019 @ 21:47 - Door: henry
+1

wow Nick, klassiekers alle 3, heerlijk lekker, dwingend, geil en ongetwijfeld nog niet klaar daar is de setting te mooi en uitdagend voor ... graag
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!