Opwindend.Net
Datum: 11-09-2016
Stemmen: 51x
Cijfer: 6.6
Gelezen: 8779x
Lengte: Gemiddeld
Trio Plasseks Lesbo
Door Ginger - Zoek naar meer...

Datum & Tijd: 14-09-2016 @ 20:05 - Door: chantal
0

mocht ik dat sapje maar opdrinken
Datum & Tijd: 14-09-2016 @ 14:08 - Door: Anke
0

Lieve Chantal ,

ik heb momenten gehad dat ik dacht ik schrijf nooit meer iets ondankbare honden , als schrijfster word je enorm geholpen op de site maar niet met hoe je moet omgaan met negatieve shit . Er loggen hier heel veel toffe mensen in en daarvoor ben ik hier nog. Ik ben in het werkelijke leven een schooljuf en als je hier een verhaal plaats denken sommige heren dat je maar gelijk een hoer ben of zo . Nogmaals ik ben hier een jaar niet geweest omdat ik baalde , en ben terug omdat ik ook toffe mails kreeg . Mannen die uitlegde dat hun mij waardeerde als schrijfster , en met wie ik vriendschappelijk mail. De eigenaar van de site heb ik ooit aangesproken omdat ikzelf de reacties wil beheren , maar hij heeft mij overtuigd dat censuur ook niet werkt .

Je moet gewoon jezelf blijven , maar voor mij zijn die 4196 lezers belangrijker , hun komen voor een fijn gevoel. Ik kan dus als bezoekster olie op het vuur gooien , en dat is zo gedaan hoor . Maar dan zou ik jou verhaal lelijk maken , en zou alle aandacht gaan naar mijnheer macho man .Ik heb geleerd van mijn jaar weg zijn hier en negeer zulke opmerkingen en denk man man wat ben jij bekrompen , en wat doe jij jezelf te kort . Of ik denk jee die is stikem op mannen en geef dit niet toe . Maar je vertegenwoordig de plas seks gevoelens op de site , en dat is een hoger doel dan enkelingen te corrigeren lijk me.

Wel meld ik heel grove dingen , en dit word altijd weg gehaald door de redactie als het terecht is .En er is zelfs een keer een slot gekomen op de reacties van mijn verhaal omdat dit te erg uit de hand liep.

Je mag mij altijd mailen hoor , ik weet niets beter of zo maar je ben van harte welkom .Doe lekker je ding en maak ons blij met heerlijke plas verhalen en laat die macho kerels lekker in blubber zakken . Je staat zeker nooit alleen , dat dacht ik ook toen , tot ik het formulier tegen kwam hier en mijn vragen stelde .

http://www.opwindend.net/ReactieFormulier.html

Dikke kus , Anke

Datum & Tijd: 14-09-2016 @ 13:47 - Door: chantal
0

anke dank je wel ik zat te twijfelen of ik je prive zou mailen maar oke, maar het gaat erom het is een verhalen site, en ik krijg een hoop verzoeken prive en hier van mannen dat ze me willen ,,,,,,,,,, dan denk ik halloo het is een verhalen site geen dating site, en van de 20 verhalen die ik geschreven heb staat het bij iedere reactie, en ook dat ik een lesbo ben om het plat te zeggen en daten doe ik niet via hier, zijn ze dan zo hopeloos, en ik vind schrijven leuk, en de eerste 3 verhalen gingen over mijzelf, en waren echt de rest vertelde ik ook waren fantasie of fictie of verzoek verhalen, en ja als iemand wat zeg pats ik geef altijd antwoord of ga er tegen in dat is mijn karakter
Datum & Tijd: 14-09-2016 @ 13:42 - Door: Anke
0

Als schrijver is het beter niet om je uit de tent te laten lokken. Want het verhaal staat centraal . Helaas kom ik opmerkingen tegen die uh niet zo respectvol zijn , en dat blijf moeilijk . Vaak komt dit uit onzekerheid waarmee ik dit plaatst , mijn voorkeur is voor mij belangrijk maar andere mensen mogen gewoon zijn wie zijn . Vaak is uit de kast komen of zo als ik een voorkeur hebben voor BDSM een hele stap in ons leven . En dan zien we soms dingen als een aanval , wat diegene misschien niet eens bedoel. Probeer een verhaal te kiezen in de rubriek die jou voorkeur heeft en denk en tien seconde na . Schrijvers en lezers hebben niets aan een verdediging spel want het is namelijk niet persoonlijk en er is geen winst in een gelijk . Ben je hetro dan is het leuk maar het is niet de norm , het mooie van de site is dat er ruimte is voor ons allemaal.
Datum & Tijd: 14-09-2016 @ 13:28 - Door: chantal
0

hoezo geen bi, ?? ik vind dat altijd rare opmerkingen 1 onthou er is altijd een deel fictie, en 2 het is geen datingsite pffffffffffff
Datum & Tijd: 14-09-2016 @ 12:36 - Door: Ghostroaster
0

Omg, wat een geil verhaal. Ga zo door. Jammer dat je geen bi bent.
Datum & Tijd: 12-09-2016 @ 23:57 - Door: chantal
0

dank je kat
Datum & Tijd: 12-09-2016 @ 23:54 - Door: Kat
0

heerlijk verhaal, werd er zeiknat van. Mag van mij nog extremer!
Datum & Tijd: 12-09-2016 @ 00:32 - Door: chantal
0

thx nou fouten kan alleen met punten en komma's niet in woorden, of als je bedoel de namen met hoofdletters maar ik gebruik nu word 2016 en ik scan alles, dus het kan alleen in punten en komma's en alinia;s zijn meer niet en ik heb al 2 verhalen weer klaar liggen
Datum & Tijd: 12-09-2016 @ 00:28 - Door: Da@n
0

Hoi Chantal,

Ik heb tot dusverre al je verhalen gelezen, maar nog nooit gereageerd.

Moet zeggen dat ik tot dusverre genoten heb van al je verhalen en hoop dat er nog vele mogen komen. Blijft vooral schrijven zou ik zeggen en trek je niks aan van alle mannen die je mailen in de hoop op contact. Je schrijfstijl is leuk. Ja misschien wel wat foutjes, maar goed door de manier waarop je schrijft is dat je al snel vergeven.

Groetjes van een mede-schrijver,

Daan
Datum & Tijd: 12-09-2016 @ 00:09 - Door: chantal
0

ik ben zeer direct ja, en plas en zeker anaal is mijn ding ( alleen met vrouwen )
Datum & Tijd: 11-09-2016 @ 23:46 - Door: Chris
0

Weer een lekker geil verhaal. Ben zelf niet zo van het anale werk, maar plassex wel.
Ben jij in het echt ook direct?
Datum & Tijd: 11-09-2016 @ 23:13 - Door: Lynn
0

Ja extremer ❤
Datum & Tijd: 11-09-2016 @ 22:31 - Door: Nielws
0

Geil verhaal...lekker.
Perverser mag hoor...vinden een hoop mensen stiekem lekker.
Datum & Tijd: 11-09-2016 @ 21:56 - Door: chantal
0

jammer dat ik les ben ?? ik ben blij toe en waarom die reactie ?? denk je dat ik anders contact zocht via hier ?? no way
Datum & Tijd: 11-09-2016 @ 21:26 - Door: Geilerd
0

Heel geil verhaal. Jammer dat je les bent😏😜
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net