Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10374x
Lengte: Lang
Ik Gehoorzaam Mijn Man - 9
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 21:54 - Door: N.H.
+1

Sorry Arlette, Dat was een opmerking die te ver ging in mijn reactie eerder vanavond. Je bent inventief genoeg om zelf iets geweldigs te verzinnen. Ik wilde niet plat zijn, dus nogmaals: heel erg sorry!!!!
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 18:34 - Door: Noor
+1

Het is heerlijk om met zoveel mannen sex te hebben
En je te laten bekijken terwijl je sex hebt en nu samen met je geile zus worden vast nog veel meer geile dingen gedaan
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 18:06 - Door: N.H.
0

Hoi Arlette,

Een prachtig heerlijk supergeil verhaal. Wat lekker dat jullie, best wel nymfomane jonge vrouwen, ook nog fijn exhibitionistisch zijn. Geweldig dat exhibitionisme een steeds duidelijker rol gaat spelen in je verhalen. Het kan bijna niet anders of jijzelf, Arlette, bent ook exhibitionistisch en je geniet daar eindeloos van. Ga asjeblif door met deze opwindende verhalen. Wie buiten je zus,fantastisch dat ze erbij is, gaan er nog meer meedoen en gaan jullie bijvoorbeeld ook je voor een publike van geile mannen, laten neuken door een hond. Lijkt me hemels om daar naar te kijken. Je kunt er , denk ik veel seksgenot aan beleven en veel geld mee verdienen. Doe het a.ub. en doe er verslag van. Ik wacht met spanning en bij voorbaat al erg geil. Heerlijk geile Arlette, geniet van de meest geile seks, (er zijn vast nog meer heel lekkere dingen na je vrijpartij met de hond) en laat mij en anderen meegenieten. Schrijf je snel ik gehoorzaam mijn man 10?
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 17:31 - Door: Derek Hart
0

Geweldig verhaal, wat goed dat je geils zus nu uit de hoerenkast is gekomen en een even geile exhibitionistische slet blijkt als jij.
Ik geniet van je verhalen en ben iedere dag weer benieuwd of er een nieuw, opzwepend verhaal is van jou, en nu ook van je zus, met meerdere mannen.

Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net