Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 16x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 5657x
Lengte: Gemiddeld
FTM Met Die Beeldschone Vrouw
Door Djess - Zoek naar meer...

Datum & Tijd: 12-01-2018 @ 17:35 - Door: Anke
+2

Hey Djess , jij bedankt voor je reactie . Ik leer momenteel erg veel door met andere te schrijven . Het is altijd afwegen of je een verhaal lijn uitwerkt , of improviseer . Zelf ben ik gewend om mezelf te mailen en het verhaal in delen te maken . Ten eerste heeft outlook een backup functie en dan gaan er maar een paar regels verloren als ik iets verkeerds doe .

Ten tweede doe ik net of mijn eigen mail van een vreemde komt , klink stom maar als ik het als "buitenstaander"lees dan komen dingen anders over . Lol komt helemaal goed met jou volgende verhaal hoor . Uhh wat zeg ik nou , het was al goed . Schrijven is net als neuken , hoe vaker je het doe hoe beter het word . Ik geloof voor 1000 % in jou .

Creatief denken word ons allemaal afgeleerd , terwijl er niets leuker is dan iets maken . Zie jezelf gewoon als kunstenaar of muziekkant die zijn eigen weg vind in mooie dingen maken .

Heel veel liefde en plezier met schrijven hoor

Datum & Tijd: 12-01-2018 @ 17:21 - Door: Djess
+1

Hey Anke, thanks voor je tip. Het is niet zo zeer geen inspiritatie maar meer dat ik niet wist hoe ik van deze gebeurtenis een mooi verhaal kon maken. Het eerste verhaal wat ik geschreven heb is heel anders geschreven en ook op een moment waar ik me beter kon verwoorden. Ik neem dit mee naar een volgend verhaal en misschien is het dan inderdaad handiger om een verhaal te schrijven en niet meteen te versturen maar eerst nog een keer goed nalezen en eventueel aan te passen.
Datum & Tijd: 12-01-2018 @ 16:36 - Door: Anke
+1

kom kom rené , zat je op de tram te wachten dat je antwoord zo kort was ? Djess verdiend wel een aanwijzing wat er niet goed aan was . Een beetje helpen doe geen pijn En motiveren kost je geen geld lijk me
Datum & Tijd: 12-01-2018 @ 15:46 - Door: rené
-1

geen goed verhaal
Datum & Tijd: 12-01-2018 @ 14:30 - Door: Anke
0

Willempie heeft wel een punt , best plaats je onder het verhaal een vraag naar ideeen.

Zelf vond ik het verhaal wat anticlimaxen hebben , zo stap je eerst en kom ik details tegen van de hond uitlaten en tanden poetsen . En dan moet ik me ineens verplaatsen in een tongpartij . Ik denk dat je veel beter kan , maar we gaan het zien in je volgende verhaal
Datum & Tijd: 12-01-2018 @ 14:03 - Door: Willempie
0

Je begint het 'verhaal' al gelijk met te zeggen dat je geen 'inspiratie' hebt om hiervan een mooi verhaal te maken. Ik vraag me dan af waarom je het plaatst. Nu is het niet echt een verhaal en leest het niet prettig. Plaats dan niets, geeft het ook geen ergernis.
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net