Opwindend.Net
Datum: 14-09-2017
Stemmen: 109x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 8820x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Tre Systrar (Drie Zussen) - 57
Door Maxine - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 07-10-2017 @ 12:16 - Door: Duiveltje II
0

@Barbie; dank voor je bijval. Los van een inhoudelijke reactie op het verhaal blijf ik vervolgverhalen vaak rete saai vinden. Maar ik moet ook even ophelderen dat ik met mijn gekozen naam per ongeluk verwarring heb gesticht. Ik ben nl niet de auteur Duiveltje... excuus daarvoor. Ik zal na dit bericht een andere nickname kiezen.
Datum & Tijd: 06-10-2017 @ 02:38 - Door: barbie
0

@ Duiveltje en Patrick Inderdaad, dat vind ik ook. Retesaai. Vervolgverhalen waar oneindig lang de lauwe pis uitgemolken wordt. En daarmee doel ik niet specifiek in de eerste plaats deze serie, maar het merendeel van de series die je op deze site kunt vinden. Sommige goed geschreven, nou ja redelijk, anderen slecht of matig. Het zal me jeuken, maar inderdaad het wordt bijna altijd onvermijdelijk retesaai. Een oneindige opsomming van allerlei hoogst interessante figuren, tis niet bij te houwen. Maar het mag, is niet verboden en er zijn mensen die om een volgende aflevering smeken. En inderdaad je hoeft ze niet te lezen. Je hoeft ook geen commentaar te geven. Je hoeft ook geen commentaar op commentaar te geven. Maar het mag, is niet verboden. Maar het argument dat je ze niet hoeft te lezen om een kritische opmerking te devalideren maakt mij de pis niet lauw. Waarom werpt Patrick dit argument niet voor de voeten van de mensen met lovende commentaren? Die hoefden het toch ook niet tezen? Ik krijg bijna haast helemaal het idee dat kritiek voor de niet-hoeven-commentatoren verboden is. Je mag bewonderend kwijl uit je bek laten lopen, maar met een verhaal je reet afvegen mag niet. Van mij mag het allebei. Het staat de mensen geheel vrij om ''schik'' in dit soort series te hebben. En het staat ze vrij om ze retesaai te vinden. Als je een verhaal dat je niet hoefde te lezen gelezen hebt, mag je er van mij commentaar op leveren. En als je iets retesaai vindt, mag je dat ook zeggen. Het hoeft niet.

En lief lekker retesaai Duiveltje, ik heb de eerste twee delen van Ivo gelezen, welk een interessante opsomming van mensen die mensen kennen die weer mensen wel of niet kennen. Retesaaie zinnenbreierij. Aan het eind van deel 2 prikten er in een duister steegje al iets van tepeltjes door een dun bloesje heen en ging er een mond open. Was dat om te pijpen? Of om hysterisch om hulp te roepen? Geen idee. Ik ben daar gestopt met lezen. Deel 3 en 4 kan ik overslaan. Hoef ik niet lezen. In deel 5 zal er uiteindelijk wel geneukt worden door een van de figuren in deit verhaal, waarschijnlijk die Ivo, maar dat hoef ik niet meer te lezen. Mijn interesse had eigenlijk al voor het eind van deel 1 allang het loodje gelegd.

Ondanks dit kritische nootje sta ik aan jouw kant, lief lekker retesaai Duiveltje. Omdat je de moed hebt om te zeggen dat je iets retesaai vindt, dat wordt je op deze site meestal niet in dank afgenomen, zeker niet als je zelf verhalen schrijft. Ik ga toch nog iets anders van je lezen en anders schrijf je maar een nieuw verhaal, want je hebt al een jaar niets geschreven.

Datum & Tijd: 24-09-2017 @ 21:36 - Door: Patrick69
0

@Duiveltje, niemand verplicht je om ze te lezen.
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 23:25 - Door: Duiveltje
0

Retesaai al die vervolgverhalen....
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 21:39 - Door: Dany
0

@ Kees, sorry, je was 3 jaar ouder, lees het nu net goed
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 21:37 - Door: Dany
0

@Kees, te zien wat je eigen leeftijd toen was he, mijn lief was 16 toen ik ze leerde kennen en ik was 7 jaar ouder. Gewoon afwachten deden we, is toch gebeurd voor ze 18 was hoor, maar ze wou het zelf, dus tja (voor de rest alles binnenhuis gehouden, hahaha)
Datum & Tijd: 16-09-2017 @ 15:05 - Door: Kees
0

@Dany, ik was achtien , en ontmoette een meisje , echt en plaatje met alles er open er aan , maar ze bleek nog geen vijftien te zijn ,dus heb ik het maar laten gaan.
Stom hè.
Datum & Tijd: 16-09-2017 @ 11:53 - Door: Patrick69
0

Weer een super verhaal. Zit al te wachten op het vervolg. Je hebt dezelfde schrijfstijl als Quasi, van een andere verhalensite. Ga zo door!
Datum & Tijd: 16-09-2017 @ 11:17 - Door: Hans
0

Het was even wachten maar weer een prachtig verhaal, kijk uit naar het vervolg
Datum & Tijd: 16-09-2017 @ 08:39 - Door: rené
0

hoop dat er geen einde aan komt weer een mooi verhaal ik kijk elke dag voor het vervolg toppie
Datum & Tijd: 15-09-2017 @ 20:39 - Door: Maxine
0

@Kees: Maak je geen zorgen, het blijft netjes.

@All: Soms is het noodzakelijk in de hoofdstukken wat minder seks te laten gebeuren. Er gebeurt al zoveel. Maar het heeft allemaal een doel, dat zal aan het einde van dit verhaal wel duidelijk worden.
Datum & Tijd: 15-09-2017 @ 17:26 - Door: Dany
0

Volledig akkoord met reactie van Karel en berichtje voor Kees, op welk leeftijd had jij voor het eerst sex en met wie? en nooit per toeval een meisje gehad die er volwassen uitzag en nog net geen 18 was?
voor de rest Maxine, we zitten op het randje van onze stoel te wachten op het vervolg

mvg Dany
Datum & Tijd: 15-09-2017 @ 14:51 - Door: Karel
0

Ook dit verhaal heeft me net als alle andere delen weer lekker opgewonden, en opnieuw kon ik het niet laten om met me zelf te spelen.
Je schrijft lekker lange delen, waarin maar weinig erotische stukjes in voorkomen, maar juist dat bouwt ieder keer weer de spanning op. In mijn gedachten zit ik nu al bij het volgende deel wat je voor ons gaat schrijven.
Datum & Tijd: 15-09-2017 @ 14:50 - Door: Kees
0

Seks met minderjarigen kan eigenlijk niet , maar het is jouw verhaal , maar het valt me wel een beetje tegen.
Datum & Tijd: 15-09-2017 @ 10:58 - Door: Rick
0

heerlijk verhaal, hopelijk snel het vervolg!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net