Opwindend.Net
Datum: 17-09-2017
Stemmen: 119x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 8252x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Imme Kut En Imme Kont
Door Odie - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 29-11-2018 @ 22:52 - Door: Jacqueline
+1

Meesterlijk!
Datum & Tijd: 11-10-2017 @ 11:22 - Door: Odie
+1

@ Alex Neen, geen vervolg. Zou niet weten hoe. Het verhaal is af. Mijn andere verhalen vindt je op mijn profielpagina onder andere namen. Dank voor je reactie.xx
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 14:20 - Door: alex
-1

Spannend en geil. Lekkkeerrrr. Komt er nog een vervolg. Bv met twee lesbische tweelingzusjes die door jou omgeturnd worden en dan ook de hoer gaan spelen als ze niet met zijn vijven bezig zijn.... Of ga je een oudere tweeling tegenkomen?
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 09:47 - Door: Nicole
-1

Odie, ik was op zoek naar meer verhalen van je en kwam op de profielpagina van Marie-Simone terecht. Waar ik nog meer namen tegenkwam. Is het niet handiger om alles onder dezelfde naam te zetten? Of zijn jullie een collectief?
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 08:55 - Door: Nicole
+1

Supertof. Supergeil geschreven. Superstrak verhaal met plot dat lang verborgen blijft. superknap doortrapt simpel opgeschreven. Odie is een supergeile onnozele?teef die van wanten weet. Eindelijk eens een verhaal dat ik morgen nog niet vergeten ben.
Datum & Tijd: 08-10-2017 @ 10:20 - Door: zorro
+1

lieve Odie
geweldig verhaal
ťťn van de beste die ik de laatste tijd hier heb gelezen.

Misschien een beetje mager commentaar , maar zo te zien is alles al gezegd.
niks dan lof kan niks anders zeggen.
Datum & Tijd: 05-10-2017 @ 12:20 - Door: M29
0

Mmmmmm super geil zit ier met een geweldige bult in men broek grrr!!! @ mylene amaai jij bent da wel een lekkere geile meid !!!
Datum & Tijd: 05-10-2017 @ 11:35 - Door: mylene
+1

Hi Odie, wat een heerlijk geil verhaal. Gister gelezen en werd daar zo geil van dat ik me heb liggen vingeren en toen de kroeg ingedoken ben om een echte pik te scoren. Gelukt omdat ik van jouw verhaal zo geil geworden was. Normaal durf ik niks.
Datum & Tijd: 05-10-2017 @ 01:24 - Door: stella
+1

@ Jeroen Die kut wordt door niemand gebruikt. Alleen door mij, met al of niet een hijgende pik erin. Net als Odie gebruik ik mijn kut en mijn verstand.
Datum & Tijd: 04-10-2017 @ 21:48 - Door: Jeroen
-1

Stella;

"I like it, het is ook gewoon geil. Een meid met een kut en die heb ik ook"

Wordt je kut ook zo gebruikt?
Datum & Tijd: 04-10-2017 @ 18:37 - Door: Odie
0

Neen, er komt geen vervolg, al heb ik ergens gelezen dat iemand anders een verhaal schrijft waar ik in voorkom. Zal me benieuwen.
Datum & Tijd: 04-10-2017 @ 17:17 - Door: Stella
-1

En komt er een vervolg, zou leuk wezen.
Datum & Tijd: 04-10-2017 @ 17:14 - Door: Stella
+1

I like it, het is ook gewoon geil. Een meid met een kut en die heb ik ook.
Datum & Tijd: 27-09-2017 @ 22:48 - Door: Odie
+1

Nogmaals dank voor reacties. Ben er verguld mee. Ik twijfel vaak of ik op de goeie weg zit (en ik zal altijd blijven twijfelen), maar dit soort reacties geven me moed om door te worstelen en/of weer nieuwe wegen in te slaan. Die lange recensie is te veel eer. Er is wel over dingen nagedacht, maar het verhaal is ook vrij spontaan schrijvende voort ''ontstaan''. Oftewel je begint iets en je moet er ook een eind aan breien. Het was in opzet een simpel tussendoortje omdat de eindredactie van een ander verhaal niet wilde vlotten. Effe de zinnen verzetten, maar als ik zinnen verzet worden het er altijd meer dan de bedoeling was.
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 09:41 - Door: readinggirl
+2

rPrima story met vaart geschreven en met vaart gelezen. Lekker geraffineerd grof. De doortrapte domheid van het begin met perfect getimede ''foutjes''. Meteen al in de titel, van huis uit, van dik hout zaagt men planken. Je moet maar durven, je weet al dat je de liefhebbers van goed Nederlands het bos in stuurt. Die kijken er zelfs niet naar en doen zichzelf tekort. In de eerste alinea's een simpele ziel aan het woord, beetje volks en recht voor zijn raap. Simpele schijnbewegingen. Zogenaamd om er een beetje in te komen. De lezer wordt op het verkeerde been gezet, in de maling en in het ootje genomen. En voor je het weet wordt je meegesleept door de verrassend wervelende stijl, soms vol emotie of poŽtisch, waarin het geschreven is. De stijl is al voldoende door anderen bejubeld en terecht. Een witte raaf die je hier niet vaak tegenkomt. Ik lees vaak dat verhalen hier mooi ''opgebouwd'' worden. Zal gerust. Maar dit is daarbij vergeleken bijna geniaal geconstrueerd zonder dat je de lompe draagbalken ziet. Geen ''plat'' verhaal, maar heuvels en dalen. In laagjes opgebouwd. Terloops geleuter krijgt pas later een dragende betekenis. Een labyrint waarin Odie de lezer laat verdwalen tot hij weer buiten staat. Absurd en hilarisch, de titel dekt de lading, geeft alles al weg, maar dan toch anders. En de lezer moet er, lekker pesterig, lang op wachten. De lezer mag met zijn neus er bovenop ruiken hoe ze als hoer geneukt wordt, maar als het lang beloofde imme kut en imme kont aangebroken is, zie je het uit de verte gebeuren en is het voorbij voor je een stijve pik kan krijgen. En ook mijn vingers willen wel, maar zijn toch niet zo snel.

Odie heeft een heerlijke kut vol verhalen. Ze creŽert een aso-sfeertje vol levenslust. Het wordt haar niet in dank afgenomen. Dat mag uit de cijfers blijken. Maar die weerspiegelen, mag ik dat voor dit ene keertje zeggen, eerder het niveau van de lezers dan van dit verhaal. De schrijvers hier zullen ongetwijfeld romantisch zijn, maar de lezers kennelijk niet. Er zijn verhalen die negens krijgen en waarbij ik twijfel of ze in de schaduw kunnen staan. Blijft de vraag of dit verhaal dan wel romantisch is. Ik denk van wel, omdat het platte imme kut en imme kont symbool staat voor de jacht op ''volmaakt'' geluk dat pas na jaren waarin het steeds mislukt bereikt wordt. Als dat niet romantisch is, dan weet ik het ook niet meer. Daarnaast is het een modern klassiek verhaal dat gebouwd is op een oeroud thema: de vrouw als moeder en hoer. Je moer is een hoer en iedere hoer had je moer kunnen zijn. Want een hoer is toch ook een meisje, een vrouw of een moeder? Meer dan alleen maar altijd geil. Best wel romantisch omdat romantisch om verlangen en innerlijke beleving gaat.

En what's in a name? Die naam is niet toevallig. Ze wrijft het al in de tweede alinea terloops onder je neus en je leest er overheen. Oduona. O doe haar na. Odie als het oermodel van alle vrouwen. O duo na. Daar zit duo in. Twee. Twee kanten, de moeder en de hoer, en ook een tweeling is een duo. En dan dat gezellige Odie: je weet wel, je kent haar wel, die vrouw met die tweeling. O, die! O, die bedoel je! Ja, die ken ik wel, wat een tiep is dat!

Iedere vrouw kan O, die zijn.

In de naam wordt het hele verhaal als het ware al samengevat. Odie steekt er vol in haar kut de kachel mee aan, laat het vuur er hoog oplaaien en in die van mij.
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 14:01 - Door: Frits
+1

Heerlijk verhaal Odie met heel veel humor. Ik denk dat jij de schrijffouten faket, maar dat maakt het verhaal alleen maar leuker.
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 13:40 - Door: Shadow666
+1

Marie-Simone,
Ik wil je mijn complimenten geven voor dit verhaal! Geheel andere schrijfstijl dan ik hanteer in mijn verhalen maar op een of andere manier fris, recht voor zijn raap en tussen de regels door soms best gevoelig.
De meerdere personages waaruit je schrijft (profiel bekeken) lijken op een meervoudige persoonlijkheid...ik houd daar wel van en schrijf ook graag vanuit meerdere personages!
Kortom....ga zo door en petje af!
grt Shadow
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 13:19 - Door: Odie
0

Mijn innige dank voor de bijzonder warme reacties. Doet me goed, streelt mijn ijdelheid. Een nieuw verhaal zal nog wel effe duren. Vertellen kost tijd en moeite wordt niet gespaard. Maar niet getreurd, wie op mijn profielpagina Marie-Simone kijkt, vindt mijn andere verhalen.
Datum & Tijd: 21-09-2017 @ 12:36 - Door: stella
+1

Kan iemand me uitleggen wat hier gebeurt? Ik lees hier de meest lovende reacties die je hier maar kan tegenkomen. Het wordt terecht de hemel in geprezen en toch met maar een vijf beloond. Waarom toch? Schopt ze te hard tegen zere schenen?Zelfs Maxine, toch geen ''kleine'' schrijver in deze rubriek, deelt een niet klein compliment uit. Gelukkig maken dat soort reacties het cijfer goed. Odie, meid, je zal het ermee moeten doen.

Geweldig om te lezen. En lachen ook. Het verhaal loopt als een trein ratelend en bonkend over alle wissels heen en ik zat erin, coupť eerste klasse. En is het romantisch? Op een rare manier toch wel. Kweenie, onder al die cleane bijtende gebektheid zitten er emoties in. Al zou het onder hetero of familie kunnen staan. Top, schrijf nog eens een verhaal.
Datum & Tijd: 20-09-2017 @ 23:59 - Door: Maxine
+1

Odie, een prachtig verhaal. Ik heb me kostelijk geamuseerd met je heerlijke humor. Blijf zo door gaan, het was best goed.
Datum & Tijd: 18-09-2017 @ 18:05 - Door: Filibert
+1

Beste Geile Oddie,
Je hebt een schrijfstijl die zelf grote auteurs missen. Je neemt de lezer mee alsof ik zelf in het verhaal zit. Jou schrijfstijl mag uitzonderlijk worden genoemd en de kleine schrijffoutjes (wie durft te zeggen dat hij/zij die niet heeft) nemen we er zo bij. Je vertelt vlot en boeiend, het voelt aan of je zelf midden het verhaal zit .,
Doe zo verder ! Ik kijk nu al uit naar een eventueel vervolg of een nieuw boeiend echt of fake seksverhaal in jou eigen schrijfstijl .
Datum & Tijd: 18-09-2017 @ 05:54 - Door: Joe
0

Hi
Geweldig verhaal
Blijf schrijven op jou manier is heerlijk om te lezen
Compliment
Joe
Datum & Tijd: 18-09-2017 @ 01:18 - Door: Jaco
0

Prachtig verhaal. Door de schijnbare tikfouten creŽer je een sfeertje wat mij heeft geboeid. Je zou de "Patricia Perquin" kunnen zijn van Opwindend.Net.
Ik hoop nog meer verhalen van jouw hand te lezen want je schrijft gewoon goed.
Datum & Tijd: 17-09-2017 @ 22:13 - Door: JAN
+1

WAUW. EERST STOORDE IK ME AAN DE TE VOOR DE HAND LIGGENDE TAALFOUTEN. MAAR GAANDEWEG ZAG IK HET VERHAAL ONTSTAAN EN DE VERBETERDE TAAL EN OOK HET THEMA INTRIGEERDE ME VERRASSEND EN OPWINDEND
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (24)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net