Opwindend.Net
Datum: 25-09-2017
Stemmen: 78x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 11811x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Eerste Keer, Voor Allebei - 1
Door Barrt - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 26-09-2017 @ 11:46 - Door: Barrt
0

@Surcouf: geeft niks, ik ben even paranoïde over mijn "anonimiteit"... Mail hoeft mij niet te bereiken, ik heb dit account ooit aangemaakt, en ik hoef alleen maar in "private mode" de webmail te openen... account staat uiteraard niet tussen mijn gewone en zakelijke mail in mijn mail-client ... Maar je wens is vervuld: deel twee staat online. En er zullen meer delen vormen. Deze twee hebben hun tijd nodig. Het zal voor veel lezers wel te "traag" zijn allemaal, maar deze man en dit meisje moeten dit niet gaan haasten... Laat vooral je opmerkingen, wensen, en kritiek achter in "reacties"!
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 22:16 - Door: Surcouf
0

Barrt, uiteraard weet ik van die mogelijkheid, maar het simpele feit dat een e-mailadres aan mijn naam gekoppeld wordt en op die wijze mail van deze website mij kan bereiken is al te veel. Ik weet het, het is bijna op het paranoïde af, maar ik heb zo mijn eigen redenen. Laat het jou vooral niet weerhouden een kei van een vervolg te schrijven.
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 16:31 - Door: Barrt
0

@Surcouf: ik begrijp je terughoudendheid wat betreft email... en ik accepteer met plezier je toelichting hier in het forum!
Suggestie: je kunt speciaal voor je correspondentie over dit soort onderwerpen een apart email adres aanmaken. Mijn "barrt1965@gmail.com" is ook speciaal voor hier... Op die manier kun je aangenaam anoniem corresponderen met gelijkgestemden. Kan heel inspirerend werken, door dergelijke contacten heb ik al veel verhalen kunnen schrijven. Ik ga werken aan het vervolg. Het zou heel goed kunnen dat er meer gaat komen. Het idee van die oudere man die even onervaren is als het meisje... daar zit meer in dan alleen twee afleveringen, denk ik!
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 14:45 - Door: Noor
0

@Barrt nee sorry dat zie ik niet... Die tranen hé vertroebelen mijn blik😂
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 14:37 - Door: Surcouf
0

Mijn e-mailadres wens ik niet prijs te geven Barrt, dus doe ik het via een openbaar bericht hier.
Waarom ik een vervolg wil: de vraag stellen is hem beantwoorden. Omdat het kan en omdat het moet. Het is niet af en ik wil weten hoe deze beide mensen hun eerste keer gaan ervaren, hoe jij dat gaat verwoorden. En mijn verwachtingen zijn hooggespannen omdat ik dit verhaal erg goed geschreven vind.
En na hun eerste keer wil ik graag weten of en, indien ja, hoe zij verdergaan. Tenslotte staat het verhaal in de categorie "Romantische verhalen" dus wellicht ontspint zich hier een hele onverwachte en spannende romance. Maar evengoed kan het zijn dat ze het na hun eerste keer er bij laten en dat het verhaal afgesloten wordt. Ik ben reuze benieuwd.
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 14:30 - Door: Barrt
0

@Noor: ja, maar denk je eens in wat dat jonge meisje straks gaat beleven... wat die straks misschien in haar ogen heeft... je brengt me op een idee... zie je het voor je? dat gave gezichtje, die ontlading van 42 jaar ingehouden opwinding.... dat arme kind heeft wel meer dan een brok in haar ogen straks ... tenminste... ALS er verzoek-mailtjes komen. Ik heb er alle vertrouwen in!
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 14:21 - Door: Noor
0

@Barrt ja dat had ik maar toen dacht ik dat zit niet lekker die brokin mijn ogen
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 14:09 - Door: Barrt
0

@Noor: da's nog altijd beter dan tranen in je keel en een brok in je ogen...
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 14:04 - Door: Noor
0

@Barrt ik zit hier met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen...
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 13:54 - Door: Barrt
0

@Noor: op z'n 42ste, met een bloedmooi meisje met een strak shirtje zonder bh, en een kort rokje, thuis op de bank, bij de open haard met een glas wijn, die hem VRAAGT of hij het met haar wil doen... Ik moet er niet aan denken dat het hier gaat stoppen. Dat kunnen we hem niet aandoen...
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 13:49 - Door: Noor
0

@Barrt nou dan gaan we samen hopen op mailtjes..
Want als er geen mailtjes komen gaan ze het beide niet meemaken

Hun eerste keer.. Moet je toch niet willen...
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 13:43 - Door: Barrt
0

@Noor... dank je wel voor je mooie woorden over het verhaal... ja, ik kon het natuurlijk niet met een vluggertje laten aflopen! Het is niet voor niks in de categorie "Romantisch"... maar je hebt de laatste regels gezien: ik wacht op een mailtje van iemand die me vertelt WAAROM ze het een vervolg waard vinden... Ik voorzie een verder langzaam opbouwende spanning, waarbij dit jonge meisje rustig en zorgvuldig gaat genieten van haar eerste ervaring met een fors uitgevallen mannelijk apparaat... en hij ook, uiteraard. Ik wacht op de mailtjes!
Datum & Tijd: 25-09-2017 @ 13:38 - Door: Noor
0

Ik begon met het verhaal de spanning werd mooi opgebouwd en dan kijk je hoe lang het verhaal is en dan denk ik " mmmm nog een paar regels dat wordt een vluggertje.."
En dan.... Stopt het verhaal😮
Mag toch hopen dat er een vervolg komt😛
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net