Opwindend.Net
Datum: 22-11-2017
Stemmen: 40x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 7478x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Spijt
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 25-11-2018 @ 22:29 - Door: marcel
0

Whau wat een pareltje dankjewel
Marcel
Datum & Tijd: 25-11-2017 @ 14:58 - Door: Fanny
0

Inderdaad jammer dat je verhaal niet hoog wordt gewaardeerd want dat is het in mijn ogen zeker waard. Goed uitgewerkt en zorgvuldig geschreven. Mooi verhaal Jefferson.
Wanneer je inlogt kun je je verhaal nog bewerken en zo kortere alinea's creëren. Dat zou ik zeker doen als ik jou was, want ik ben het wel eens met de vorige reacties hierover. Het kleine lettertype van deze site maakt de overzichtelijkheid en leesbaarheid ook al niet beter.
Datum & Tijd: 25-11-2017 @ 01:27 - Door: marie-simone
+4

Inderdaad, het verhaal klopt als een bus, als een zwerende vinger. En beter nog, er klopt heel intiem een hart in. En dat kun je niet verzinnen. Een schrale troost, je bent niet de enige die ''vast'' zit. Gedeelde smart is halve smart. Maar niet getreurd, schrijver ben je en zul je blijven. Al zal het effe duren, we wachten geduldig af.
Datum & Tijd: 24-11-2017 @ 23:08 - Door: Jefferson
+1

Erg fijn, al die reacties. Ik zit een beetje vast met schrijven, en neem een pauze. Dit wilde ik al heel lang opschrijven. Al is het erg beknopt, denk ik dat de boodschap wel duidelijk is. Soms maak je wat mee en hoef je er gewoon niets bij te verzinnen om het kloppende te maken.

Schrijven wordt niet leuker dan op momenten als deze!
Datum & Tijd: 24-11-2017 @ 11:08 - Door: judith
+5

Door en door romantisch. Je zou mogen verwachten dat de lezers in deze rubriek dat waarderen, maar dat kun je wel vergeten als ik je cijfer zie. Daar zal mijn tien weinig aan veranderen. Jammer.
Datum & Tijd: 23-11-2017 @ 11:52 - Door: fabian
+2

Ik voel met je mee.

Vooral die ene roos die je uit je binnenzak tovert. (zelf gooi ik er altijd hele bossen tegenaan die een eenzame dood sterven).

Maar jij kunt het af met 1 geplet roosje als samenvatting van al het gekneusde verlangen dat je moet ondergaan.

Weergaloos mooi gevonden
Datum & Tijd: 23-11-2017 @ 11:39 - Door: barbie
+4

Geweldig verteld, het boeide me van begin tot eind.

Lappen tekst? Jammer dat Anne het zo noemt in haar verder uitstekende recensie. Ik noem het liever lange stukken tekst. Klinkt net effe anders; aan de lengte mankeert niets. Die heb je gewoon nodig om alle nuances en het complex aan gevoelens over te brengen. Het wordt nergens geleuter of zinnenbreierij, chapeau!

Maar wat leesbaarheid heeft ze gelijk. Een betere indeling in alinea's zou het verhaal ten goede zijn gekomen. Al was het alleen maar omdat van een scherm lezen een wezenlijk andere ervaring is dan bladzijden van een boek voor je neus te hebben. Raadselachtig maar waar. Ze zal die lappen tekst dan ook niet negatief bedoeld hebben naar mijn inschatting.

Nogmaals, bijzonder mooi beschreven. Een van je beste.
Datum & Tijd: 23-11-2017 @ 11:19 - Door: Maatje B
+3

Je doet me denken aan mijn buurman, maar dan zou ik dat spook uit je verleden zijn. En dat is dus niet zo. Alhoewel mijn buurman daar misschien anders over denkt.

Was als onhandig compliment bedoeld. Als iemand wil weten wat het syndroom van Clérembault behelst, moeten ze dit verhaal maar lezen.

Zeldzaam goed verwoord.

Romantiek en erotomanie. Halleluja, wat een lijdensweg.

Toppietop etc Het mag je tot troost strekken
Datum & Tijd: 23-11-2017 @ 10:15 - Door: marie-simone
+6

Bij deze de meest aanvallige révérence die ik in huis heb. Hoe kan het ook anders als dit verhaal de goedkeuring van Anne wegdraagt! Dubbel feest dus.

Een verhaal met inhoud. Het zal je niet in dank afgenomen worden.

Toen ik eergisteren las dat je met een aantal verhalen stopte, dacht ik jammer maar dapper. Want het valt niet mee om te erkennen dat je vastloopt in een verhaal. Het gevoel is me niet onbekend.

Maar met SPIJT heb je hier een absolute mijlpaal de grond in gebeukt
Datum & Tijd: 23-11-2017 @ 01:15 - Door: willem
-2

Ben op gegeven moment maar gestopt met lezen. Kwam geen eind aan..
Datum & Tijd: 22-11-2017 @ 19:09 - Door: Anne
+2

Gevoelig verhaal dat mooi is verwoord. Een verademing tussen alle platte seksverhalen. Maar het leest helaas lastig vanwege de lange lappen tekst. Kortere alinea's met een witregel ertussen is overzichtelijker en leest prettiger vanaf een beeldscherm
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net