Opwindend.Net
Datum: 25-05-2018
Stemmen: 27x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 3273x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
De Anticlimax - 2
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 01-07-2018 @ 12:35 - Door: Jefferson
0

Ik ben al een tijdje bezig met een vervolg, wat nog niet echt wil vlotten. Ik ben ook bezig met de eerste twee delen op website te zetten met foto's en minder taalfoutjes.

Hou - https://jefferson-dah.tumblr.com/ - in de gaten voor het vervolg en allerlei andere verhalen. Met de zoekfunctie is alles makkelijk te vinden.
Tumblr is gratis, dus de verhalen ook. Alleen even een account aanmaken!
Datum & Tijd: 01-07-2018 @ 02:24 - Door: Stanzie
+1

Voor mij veruit het beste verhaal wat ik in de categorie \"romantisch\" al voorbij zag komen. Wellicht zijn er mensen die dit verhaal te breed uitgesponnen en te langzaam vinden, maar voor mij is die rustige opbouw gewoonweg heerlijk. in je profiel schrijf je dat je heel soms aan verzoeknummers doet... Een deel 3, waarin stiefzus Remy en broertje elkaar steeds beter begrijpen en aanvoelen zou mij heel erg plezieren. Hopelijk helpt 2 maal een 10 om je over de streep te trekken
Datum & Tijd: 02-06-2018 @ 17:44 - Door: Flip
+2

Wat ik altijd mooi vind bij jouw verhalen, is dat seks een rol speelt, maar niet het belangrijkste is. Jouw verhalen kan ik wegleggen, of aflezen, en weer vergeten wat ik heb gelezen, om het nog een keer te lezen. Maar jouw verhalen zijn ook de enige die ik nog een keer lees, bij anderen heb ik dat niet zo. Houd je verhalen zo, zoals ze zijn. Ik heb er geen problemen mee dat er geen einde is. Ik zie wel of er een vervolg komt.
Datum & Tijd: 31-05-2018 @ 21:10 - Door: Lingerie
+2

Een van de beste verhaalreeksen tot nu toe! Vooral de lange opbouw waardeer ik erg. Wel hoop ik dat het fietsen (en de fietskleding) nog een rol gaat spelen in de volgende verhalen. Ik hoop dat er in het volgende verhaal wel iets gaat gebeuren met een van de vriendinnen. Succes met deel 3!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net