60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina õ Zoeken
Je zocht naar "Mariska" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Eerste Keer Een Trio, Gelijk De Laatste Keer?Door: Mariska
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Trio,
"De borrel was bijna voorbij. Met een paar collega s dronken we de laatste fles wijn leeg. Een beetje wankelig stond Desir e op. Ik moet echt gaan. Blijven jullie nog of sluiten we even samen af . Ik vroeg me af wie op haar wachtte. Ondanks dat ik m..."
18-11-23
9.2
Een Verrekte Kuit - 6Door: Mariska Vergooij
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Tweeling, Zus,
"Die middag hebben mijn moeder en ik even rustig aan gedaan. De inspanningen van de laatste uren waren zowel fysiek als emotioneel en mentaal behoorlijk zwaar. Na de lunch hebben we samen achter de laptop gezeten om online een bikini te zoeken en te..."
03-11-22
8.7
Een Verrekte Kuit - 5Door: Mariska Vergooij
Reacties: 11
Lengte: Lang
" Sorry dat jullie wat langer moesten wachten, waar ik vorige week vrij was heb ik die luxe nu niet. Ik probeer mijn verhalen nog wel verder uit te werken en hier te plaatsen. Ik lees n waardeer jullie berichten heel erg. Ik durf het nu nog niet aa..."
04-12-21
9.3
Een Verrekte Kuit - 4Door: Mariska Vergooij
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Eerste Keer, Moeder,
"Mama ging op bed zitten en klopte met haar hand op de matras. Kom er even bij zitten liefje. Daar zaten we dan met zijn twee n op het bed met allebei een kunstpiemel, herstel, dildo in ons hand. Dit was wel een beetje een ongemakkelijke situatie ka..."
28-11-21
9.4
Een Verrekte Kuit - 3Door: Mariska Vergooij
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Tweeling,
" Voor diegene die mijn profiel hebben gelezen weten waarom ik dit schrijf. Dit is echt een serie die je vanaf het begin moet lezen. Ik wil je alvast waarschuwen dat in dit dit gedeelte van het verhaal er geen sex in voorkomt. Maar voor mij is dit h..."
25-11-21
9.1
Een Verrekte Kuit - 2Door: Mariska Vergooij
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding,
" Na de positieve en lieve reacties heb ik besloten verder te schrijven op Opwindend.Net. Ik vind het nog steeds eng en spannend om mijn verhaal te delen maar het doet me goed om het op papier te zetten. Alvast bedankt voor het lezen en je eventu..."
22-11-21
9.3
Een Verrekte Kuit - 1Door: Mariska Vergooij
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Moeder, Ontdekken, Sport, Tiener, Zussen,
"Hoi ik ben Mariska, inmiddels 22 jaar en ik wil je de komende verhalen mee terugnemen naar de periode waarin ik sexueel actief ben geworden. Ik hoop dat je houdt van lezen, want ik heb veel te vertellen. Ik neem hier wel mijn tijd voor, want volgens ..."
18-11-21
9.0
Geile School ReŁnieDoor: Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Reunie, School,
"Ik heb laatst eindelijk weer eens iets lekkers meegemaakt. Het was al maanden geleden dat we een spannende uitspatting beleefden. En deze keer was ook nog redelijk onverwacht. Laat ik het zo zeggen het was niet een situatie die we bewust opgezocht he..."
04-07-19
8.2
Getrouwde Vrouw En BuurjongenDoor: Mariska49
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Buurvrouw, Milf, Pijpen,
"Ik ben Mariska, 49 jaar en al een lange tijd gelukkig getrouwd. Ik had de vrijdagavond alleen, omdat man en kinderen de deur uit ware en pas laat thuis kwamen. Dus ik zat op mijn gemakje televisie te kijken toen de bel ging. Het was de buurjongen Eri..."
30-11-17
8.1
Orgie Fantasie Komt Uit!Door: Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Orgie,
"Mijn naam is Mariska, ik ben 27 jaar en ik heb laatst iets heftigs meegemaakt maar wel erg lekker. Ik lees regelmatig de verhalen op deze site en wordt daar altijd prettig opgewonden van. En altijd maar dromen om iets mee te maken waar ik zo vaak ove..."
17-08-15
7.7
De OntsnappingDoor: Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hoe lang werd ze nu al hier vastgehouden Mariska had geen idee. Ze dacht ongeveer twee weken. Ja, ongeveer twee weken geleden had ze het bewustzijn verloren in een drukke kroeg en was ze hier wakker geworden. Ze had de eerste dagen veel gehuild, maa..."
30-01-15
8.0
Oud En ... Nieuw !Door: Peter En Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Mariska en ik zijn, naast een verzetje, ook altijd wel te porren voor een lolletje en zo wil het toeval dat ik uit het niets een sms je ontvang. Niets bijzonders natuurlijk, we zitten net helemaal in een avonturenfilm het is nu eenmaal niet altijd p..."
21-11-11
7.7
De Sauna-slet - 3Door: Peter En Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Slet, Sletje,
"De laatste saunaronde, het complex is ondertussen bijna uitgestorven, is een ronde van verleiding, stiekeme per ongelukke aanrakingen en bewondering. Ja, ook naar mij toe. Wanneer Anja in de nevelgrot, al tikkend op mijn nog amper slap te krijgen p..."
31-10-11
7.0
De Sauna-slet - 2Door: Peter En Mariska
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Slet, Sletje,
"Na het eten drinken we een irish coffee aan de sauna bar. Zelfs een slechtziende zou de sexuele spanning tussen ons drie voelen. Mariska en vooral Anja dagen elkaar voortdurend uit. Mariska door per ongeluk haar badjas open te laten vallen waardoor..."
20-10-11
7.7
De Sauna-slet - 1Door: Peter En Mariska
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Slet, Sletje,
"Op de kalender met een vette cirkel omlijnt SAUNA In ons drukke leven maken wij regelmatig tijd vrij om even een dag samen te zijn om van elkaar te genieten en om de broodnodige ontspanning een kans te geven. Nouja, ontspanning Je moet wel va..."
16-10-11
7.7
Verwacht Het OnverwachteDoor: Peter En Mariska
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Je hebt je opdracht perfect uitgevoerd, meer dan dat zelfs. Ik heb je een beloning beloofd en daar houd ik me dan ook aan. Nieuwsgierig wat deze beloning inhoud kijk je me aan met een blik van jaja, ik mag mezelf zeker weer helemaal laten zien aan v..."
10-10-11
6.2