Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 09-07-2016
Schakels: 63x
Gelezen: 1743x
Corrupte Agente

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 09-07-2016 @ 00:08 - Door: Chris
Ik ben Chris een man van 23 jaar als ik na mijn werk naar rij met de auto wat ik elke dag doet.
Wordt ik opeens door een politie auto voor mij gemaand om te stoppen.
Ik heeft geen idee waarom want ik hou mijn keurig aan de snelheid.
Stom verbaasd volgt ik de politieauto die nu naar een stille en verlaten parkeerplaats rijdt.
Ik snap niet wat er aan de hand is en ik zie een vrouwelijke politieagente uit de auto stappen.
Ik wacht maar rustig af wat ik fout heeft gedaan als ik de agente een gebaar ziet maken van raam open.
Ik open het raam als de agente zeg dat ik veel te hard heeft gereden wel 30 kilometer. dat wordt een boete.
Dat kan niet zeg ik ik hou mij keurig aan de snelheid.
Dat zeggen ze allemaal maar ik heeft het met mijn eigen ogen gezien wil je zeggen dat ik lieg.
Ja dat klopt ik hou mij keurig aan de snelheid.
Nou dan wordt dan een tweede boete voor het beledigen van een ambtenaar in functie en trouwens laten we ook maar eens gelijk je auto doorzoeken om te kijken op gebreken.
Ik ontsteken in woede want ik word gewoon genaaid hier.
Meneer nu moet u rustig worden anders arresteer ik u en ik kalmeer nu een beetje. terwijl de agente nu mijn auto begint te doorzoeken.
Datum & Tijd: 23-07-2016 @ 09:55 - Door: Agente
0

Moest deze man aanhouden en verleiden door eerst hem bang maken. Dit hadden zijn vrienden bedacht.
Nu zocht ik in de auto en riep hem erbij.
Kijk hier eens riep ik hem hij kwam bukken zei ik .had 2 knoopjes van mijn bloes open en geen b.h voor.
Nog eens 100 euro erbij je hebt me gebruikt.
Instappen naast me gaan zitten ik rij.
We gingen ergens heen en zeiden niets zag dat hij kwaad was.
We kwamen bij zijn huis liep met hem mee naar binnen.
Zijn vrouw keek op omdat ze las

Zei tegen zijn vrouw hij heeft verschillende boete 's
En hij heeft mijn knoopjes los gemaakt.
kijk maar er waren nu meer knoopjes los.
Zal ik hem even vastbinden aan de stoel met handboeien.
We deden dat toen gingen wij elkaar zoenen de vrouw en ik dit was afgesproken we zouden hem een lesje geven.en kleden ons uit

En tegen zijn vrouw jij ook jullie worden door ons gebruikt
Datum & Tijd: 23-07-2016 @ 16:19 - Door: Chris
0

Ik zit vast aan de stoel, terwijl mijn vrouw en de agente geil voor mijn neus beginnen te tongen. Het bloed stroomt langzaam naar beneden en mijn grote paal staat als een tent in mijn broek. "Ooh wat fucking geil dames, ga zo door!" Kreun ik lichtjes, terwijl ik geniet van de heerlijke show.
Datum & Tijd: 25-07-2016 @ 10:16 - Door: Agente
0

We gingen lekker tongzoenen en streelden elkaar de tepels werden gemasseerd.
Lik mijn geile kut zei ik tegen de vrouw die dat maar graag deed.
Zei tegen de vrouw moet je naar je man kijken wat een harde paal heeft hij.
We gingen liggen zo dat we elkaar konden beffen.
Ging met mijn vinger door haar bilnaad en naar haar sterretje maakte mijn vinger nat duwde die voorzichtig in haar sterretje
Datum & Tijd: 26-07-2016 @ 23:58 - Door: Adriana
0

De agente spreidde haar benen en ik begon haar natte gleuf te likken. Ze was zo nat. Als we ons iets verplaatsen beffen we elkaar en dan voel ik haar vinger door mijn bilnaad. Voorzichtig drukt ze met haar vinger in mijn ster.
Ik houd zoveel van anaal en krijg het veel te weinig. Geil druk ik mijn billen naar achteren en ik voel haar vinger gelijk diep in me schieten, zodat haar hand tegen mijn billen komt. Geil kreun ik even, waarna ik verder ga met haar beffen. Dan voel ik de agente mij beginnen te vingeren.
Datum & Tijd: 27-07-2016 @ 00:37 - Door: Chris
0

Bezeten door lust besluit de agente mijn boeien los te maken, waarop ik de billen van Adriana stevig vastpak. Ik draai haar om en laat haar voorover buigen, al steunend op de bank. Haar stevige billen steken geil naar achter en ik geef haar een paar flinke tikken erop. Ze worden al gauw mooi rood, waarop ik mijn dikke paal vastpak en haar zachte vlees ermee swaffel.
Daarna buk ik achter haar en zuig haar klitje zonder waarschuwing in een keer naar binnen. Ze kreunt het uit, zeker wanneer ik speels mijn tanden erin zet en er zachtjes op sabbel. Ik lik vanaf haar klitje over haar schaamlipjes naar haar geile strakke sterretje, terwijl in haar ronde billen flink masseer. Op en neer lik ik haar hele bilnaad nat en spuug een flinke klodder op haar poepertje, waarna ik mijn tong er brutaal insteek.

Ze pakt mijn hoofd stevig vast en drukt haar ronde stevige billen vol tegen mijn gezicht aan. Ik steek mijn tong diep haar endeldarm in en voel haar strakke kringspier flink in mijn tong knijpen. Ik geniet van haar zachte kont en stik er bijna in, terwijl ik twee vingers wild in haar soppende kutje roer. Ik masseer haar klitje en g-spot, terwijl ik haar heerlijke schijtholletje op hoog tempo blijf rimmen.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:01 - Door: Agente
0

Terwijl Chris gretig haar kontje likt, kniel ik voor haar neer. Ze spreidt haar benen maar te gewillig voor mij en ik grijns sluw. Ik plaats mijn tanden in haar schaamlippen en bijt er hard in, terwijl ik mijn tong in haar glibberige grotje steek. Ze schreeuwt het uit van pijn en genot en zet haar nagels geil in mijn bovenrug. Ik plaats mijn vuist voor tegen haar gleufje en stoot deze hard naar binnen.

Adriana schreeuwt het uit van de pijn aangezien mijn hand met enorm veel moeite door haar grotje glijdt. Maar zonder haar te laten wennen stoot ik in een keer zo diep mogelijk haar knijpende kutje in en raak haar baarmoeder vol. Ik sta op en zet mijn tanden in haar tepels, terwijl ik ruw blijf stoten en haar wangetjes een paar goede tikken geef.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:08 - Door: Adriana
0

ik geniet van het rimmen door Chris en spreid mijn benen gewillig voor de agente. Pijn schiet door mijn lijf heen als ze in mijn schaamlippen bijt. Pijn en genot wisselen elkaar af en zonder mij te laten wennen word ik genadeloos gefist. Ik ben wel wat gewend, maar dit gaat zo grof, dat ik het uitschreeuw van pijn.

Voor het eerst van mijn leven word ik echt misbruikt, niet door een man, maar door een vrouw. Ondanks de pijn geniet ik meer dan ooit in mijn leven. De pijn in mijn tepels verhogen mijn genot alleen maar en moeizaam kreun ik: "Chris, je moet me ook fisten, ik wil je vuist in mijn kontje, kom op Chris!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:15 - Door: Chris
0

Ik sta op een steek mijn hand in Adriana's mondje. "Weet je dat zeker sletje?!" Vraag ik brutaal, terwijl ze mijn hele hand onder kwijlt. "Nou prima dan!" Zeg ik opgewonden en steek twee vingers in haar kontje. Deze voelt heerlijk warm en strak aan.

Al gauw voeg ik een vinger toe en roer flink rond in haar kontkanaal. De laatste twee vingers passen er net bij en opeens glipt mijn hele vuist langs haar anale ring. Polsdiep zit ik nu in haar ontzettend warme endeldarm, terwijl de agente haar baarmoeder masseert.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:30 - Door: Agente
0

Chris en ik lopen als gekken in te beuken op Adriana's strakke gaten en fisten haar zo diep mogelijk. Bij elke stoot kreunt ze het uit, waarop ik vol in haar bek tuf. "Doorslikken geile bitch! Dat is een ambtelijk bevel!" Bijt ik haar streng toe en tuf nog een klodder in haar mond.

Ze draait haar gezicht om richting Chris, waarop hij ook een dikke klodder speeksel in haar mondje roggelt. "Speel er mee! Laat maar zien hoe graag je onze sappen wilt!" Commandeer ik haar nu, terwijl ik mijn wapenstok zoek.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:38 - Door: Adriana
0

Hard blijven ze samen in mijn gaten beuken, terwijl de agente mij vol in mijn mond spuugt. Gulzig slik ik het door en kreun tegen Chris: "Eindelijk krijg ik straf! Die agente had je veel eerder mee moeten nemen! Ik ben een stoute gore slet!"

Op dat moment tuft ook Chris me in mijn mond en op commando van de agente speel ik met de tuf, even haal ik het nog met mijn vingers uit mijn mond, waarna ik het naar binnen slurp en doorslik. Chris bijt mij nu hard in mijn ronde billen terwijl de agente nog iets zoekt.

Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:42 - Door: Chris
0

Gretig sabbel ik op Adriana's malse ronde strakke billen en snuffel aan haar heerlijke sterretje. De agente komt aanlopen met de wapenstok en geeft Adriana een paar goede tikken tegen haar dikke tieten.

"Omdraaien slet!" Roept ze en spankt haar Adriana een paar keer flink op haar heerlijke reet. Al gauw worden deze rood, waarop ze mij olie laat halen. "Smeer haar lekkere reet maar goed in schatje. Kom op hoertje twerk maar lekker voor je geile mannetje, anders zwaait er wat!!" Commandeert de agente zelfverzekerd.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 00:48 - Door: Agente
0

Ik geef Adriana een paar goede tikken op haar heerlijke geile reet en steek af en toe de stok brutaal haar darmen in. Wanneer Chris de olie op haar billen giet, laat ik haar geil twerken.

De wapenstok steek ik nogmaals in haar schijtholletje en daarna in mijn poepertje. Na een paar flinke halen, hou ik hem voor haar mondje. "Maak deze maar eens goed schoon, ik heb morgen weer een dienst!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:06 - Door: Agente
0

Chris, wachten we op Adriana of gaan we gewoon door met het verhaal?
Zeg het maar hoor, we waren net zo geil bezig!
Hopelijk doet ze nog wel mee en werd het niet te extreem voor haar. Misschien ging ik wel te ver?
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:07 - Door: Adriana
0

Ik twerk voor Chris, maar kan het door mijn geiligheid niet afmaken. Mijn hand zit al tussen mijn benen en op dat moment schuift de wapenstok diep in mijn darmen.

Als de wapenstok eruit komt, glimt deze van ranzigheid. Vol verbazing zie ik hoe de agente onderuit gezakt op een stoel gaat zitten. Voorzichtig drukt ze de wapenstok diep in haar darmen, waarna deze nog ranziger eruit komt.

"Ja, agente" antwoord ik als ik opdracht krijg de wapenstok schoon te maken. "Zo te zien, moet uw kontje ook gedaan worden."
Ik steek de wapenstok diep in mijn keel en proef haar en mijn eigen poep. Normaal zou ik het vies vinden, maar nu word ik er nog geiler van.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:16 - Door: Agente
0

"Chris pak een camera en begin die geile sletje hier te filmen! Commandeer ik nu geil. Wanneer Chris terug komt met een camera en statief, draai ik mij om en zeg "Adriana kom hier en giet wat olie over mijn lekkere reet! We gaan Chris een geile twerk-showtje geven!"

Chris gaat zitten en plaatst de camera op het statief. Ik loop op Adriana af en geef haar een geile tongzoen, waarop we ons omdraaien. "Laten we dat geile mannetje van je eens flink verwennen slet!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:18 - Door: Chris
0

Wanneer ik de camera klaar zet en plaats neem, draaien de dames hun heerlijke sappige billen mijn kant op en tongen geil met elkaar. Ze gieten de olie over hun kontjes en kijken mij hees aan.

Mijn boxer begint nu fucking veel pijn te doen, aangezien mijn dikke lul op knappen staat!! "Kom op sletjes! Action!
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:24 - Door: Adriana
0

Ik geniet nog van de poepsmaak als ik de agente met olie in smeer. Haar billen spreid ik en lik haar ster diep. Ik geniet van haar smaak waarna ik ook haar bilnaad met olie in smeer.

Chris heeft ondertussen een muziekje opgezet en na de agente getongd te hebben, begint zij te twerken. Ik vilg haar voorbeeld.

Als ze stopt, zegt ze deze gevangene heeft werkstraf. Ik stop met twerken en vraag "wat moet ik doen?"

De agente staat klaar met de wapenstok en ik buk me zonder een woord te zeggen voorover
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:28 - Door: Agente
0

Ik geef haar een paar flinke tikken en gebied haar Chris te deepthroaten. "Kom sletje, laten we je geile mannetje verwennen!" Waarop we op handen en knieŽn naar hem toe kruipen. Chris glijdt gelijk uit zijn boxer en een enorme leuter floept tevoorschijn.

"Oooh waaauuw ik wist niet dat je mannetje zo groot geschapen was sletje! Dat ding is nog groter dan mijn knuppel!!" Waarop ik mijn knuppel naast de gigantische pik hou. "Krijg nou wat, ik heb nog gelijk ook!!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:34 - Door: Chris
0

Adriana hapt hongerig mijn grote paarse eikel naar binnen en roert plagerig met haar tong in mijn pisgaatje. Hierop laat ik mijn blaas pardoes leeglopen in haar geile bek. Met grote ogen ziet de agente dit toe. "Damn wat zijn jullie een geil stelletje zeg! Kennen jullie helemaal geen taboes dan?!"

Vraagt ze hees en opent haar mondje, waarop ik haar bek ook vul met urine. "Speel er maar mee dames, wissel het uit!" Kreun ik vol lust.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:40 - Door: Adriana
0

Tot de agente kwam, was Chris een brave vent, die mijn diepste verlangens niet kende. Het misbruik door de agente heeft get beest in hem los gemaakt.

Na de stront komt nu de pis. Ik ben hun privť toilet en geiler dan ooit stort ik mij op die dikke pik. Wild drukt Chris mijn hoofd over zijn pik heen en al snel loopt mijn jwijl langs zijn ballen.

De agente slaat mij stevig op mijn billen waarna ze de wapenstok diep in mijn kont drukt, niet veel later gevolgd door mijn kut.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:44 - Door: Agente
0

Terwijl Adriana Chris pijpt, neuk ik haar gaten met de wapenstok. Af en toe lik ik deze af en proef haar heerlijke sappen. Ik stort mij ondertussen op Chris' grote ballen en sabbel hard er op.

"Hmmmmmm je mannetje heeft zeker goedgevulde kloten of niet sletje?!" Vraag ik hees en draai mij op zijn hondjes om. Adriana ziet dit en plaatst haar lippen op mijn bruine sterretje. Plotseling voelt ze een dikke staaf haar mond in glippen!
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:47 - Door: Chris
0

Mijn besmeurde lul ram ik zo Adriana's heerlijke kontje in en beuk genadeloos hard op haar in. Bij elke stoot duw ik haar hoofd nog dieper de agentes kontje in en trek hard aan haar haren.

"Ja geile slet! Baf de agente maar! Lik haar gore reet, terwijl ik jouw gore reet omploeg!" Kreun ik bezeten door lust en spuug op haar achterhoofd.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:52 - Door: Adriana
0

Ik zet mijn lippen op haar ster, maar voordat ik mijn tong naar binnen kan drukken, voel ik haar sluitspier openen. Een dikke keteul schuift mijn mond in tot aan mijn huig. Ik beweeg iets naar achteren, zodat Chris kan zuen dat ik haar stront in mijn bek heb.

Ik pak de keutel in mijn hand en smeer mjjn borsten in. Dan zegt de agente: "eet op!" Ik begin te kauwen op een keutel terwijl zij mij onderpist.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:55 - Door: Agente
0

"Chris kom hier en schijt haar bek ook onder! Ze is onze openbare toilet!" Commandeer ik en pis haar hele bek vol. Chris draait zich om en Adriana spreidt zijn billen. Gretig begint ze hem te rimmen, terwijl ik mij nu op zijn enorme leuter stort!
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 01:56 - Door: Chris
0

De agente zuigt mijn dikke staaf heerlijk, misschien nog beter dan Adriana en kwijlt de hele boel onder. Ondertussen ontspan ik mijn ster en draai een enorme drol mijn kont uit. Halverwege blijft deze zitten, waarop Adriana geil aan de drol begint te likken. De agente komt er naast zitten en kijkt met grote ogen toe. "Wel delen slet!" Roept ze nu hees richting Adriana.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:00 - Door: Adriana
0

In plaats van te delen begin ik de de drol te pijpen. Woedt trekt de agente aan mijn tepels. Ze steekt een peuk op en brand mijn borsten ermee, maar ik blijf die drol pijpen.

Chris moedigt de agente aan om mij meer te straffen
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:02 - Door: Agente
0

Ik steek de sigaret haar kutje in en pak Chris enorme leuter vast. "Stop hem in haar reet Chris en neuk haar reet kapot, tot deze gaat bloeden!! Straf deze gore tyfushoertje!!" Commandeer ik hem. Ondertussen tong ik geil met Adriana en proef de heerlijke stront
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:04 - Door: Chris
0

Ik ram mijn enorme neukpaal Adriana's kontje in en begin op hoog tempo te stoten, terwijl ik haar klitje en kutje bewerk met mijn hand. Al gauw begint Adriana te trillen en spuit mijn hele paal onder. Onverwachts schijt ze opeens keihard op mijn dikke lul. "Omdraaien en nu schoonmaken samen met de agente!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:09 - Door: Adriana
0

Met mijn volle darmen was die pik teveel. Chris zat onder de stront en braaf likte ik zijn kruis schoon, genietend van mujn eigen stront. Ik zie de camera staan en kijk er met mijn besmeurde gezicht recht in, terwijl ik zeg:"die stront is heerlijk, ik wil niks anders meer."

De agente smeert mijn eigen stront in mijn haren en stopt een keutel in mijn kut. "Mmmmh, lekker geil" kreun ik en dan realiseer ik me dat alles gefilmd wordt. "Wat doen jullie met deze film?"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:11 - Door: Agente
0

"Deze film gaat online en wordt gedeeld met de hele wereld! Iedereen mag zien wat voor geile gewillige sletje jij bent!!" Snauw ik haar toe en laat haar op mijn wapenstok zitten.
"Kom hier Chris en breek haar kontje nou! Ze moet bloeden!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:15 - Door: Chris
0

Adriana wipt hard op en neer op de wapenstok, waardoor de keutel in haar kutje geplet wordt. Ik plaats mijn lul tegen haar besmeurde sterretje aan en glijd hierdoor heerlijk haar darmen in. Halverwege pis haar kontje vol en begin flink te stoten. "Ooh ja hoe voelt het om gesandwiched te worden tyfushoer?!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:20 - Door: Adriana
0

"Mmm ja, ik ben een hoer, een gore konthoer!" kreun ik luid: "rek me goed op! Ik wil zo meteen iets enorms in mijn kont stoppen"

Mijn kutje druipt over de wapenstok. Ik stink van alle gorigheid en ik wil alleen maar neer misbruikt worden. "Ik doe alles vanaf nu voor je Chris!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:24 - Door: chris
0

Ik trek mijn bebloede lul uit haar kont en zeg "oooh je doet alles? Pijp deze lul schoon, zuig je eigen bloed er van af!! Gemixt met stront en pis!!" Kreun ik luid en bied haar mijn dikke paal aan. De agente geeft ondertussen over op mijn paal en zegt "Zo nu smaakt hij nog beter haha!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:25 - Door: Agente
0

Ik kots en snuit mijn neus op de paal, waarop Adriana deze mag schoonzuigen. Ondertussen loop ik naar de keuken en kom terug met wat ingrediŽnten. "Kom Chris we gaan een taart pakken in haar smerige bebloede reet!" Zeg ik geil en steek meteen een klont boter haar reet in.
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:30 - Door: Adriana
0

Vernederd zuig ik die pik schoon. Daarna word ik gedwongen om op de grond te liggen met mijn kont omhoog. Een klont boter gaat in mijn kont maar ook eieren en bloem.

"Ja, laat de wereld maar zien dat ik een gestoorde slet ben!" Schreeuw ik. De agente trekt me gelijk aan mijn haren en zegt"bek houden snol"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:33 - Door: Agente
0

"Kom hier Chris en klop het beslag eens goed met je giga lul! Daarna gaan we de inhoud bakken!!" Chris stapt op Adriana af en zijn lul glijdt heerlijk haar hete kontje in. "Oooooh dit ziet er zo fucking geil uit! Neuk haar reet goed, dat wordt een heerlijke taart!"
Datum & Tijd: 28-07-2016 @ 02:35 - Door: Chris
0

"Oooooh Adriana je kontje voelt zo fucking lekker aan!! Het beslag maakt je kontje nog geiler!!" Kreun ik luid em trek aan haar haren, terwijl de agente aan komt lopen met een bak. Ze pist deze alvast vol en draait er nog een drol in.
Datum & Tijd: 30-07-2016 @ 23:20 - Door: Agente
0

Chris stoot soepel in Adriana's kontje en mengt zo al het beslag in haar endeldarm. Met elke haal klopt hij het mengsel en roert hij het in haar kontkanaal. Ik plaats de bak onder haar kutje en trek Chris' enorme besmeurde leuter uit haar kontje. Gulzig hap ik zijn eikel naar binnen en proef de heerlijke vermengde sappen. "Hurk maar over de bak hoertje!" Bijt ik haar toe.
Datum & Tijd: 30-07-2016 @ 23:25 - Door: Adriana
0

Gewillig hurk ik boven de bak en met moeite kan ik voorkomen dat mijn reet voortijdig leeg loopt. Als ik boven de bak hang, houd ik mijn sluitspier dicht en de agente zegt: "Laat lopen bitch!"
Bewust blijf ik vol houden, want ik mis het misbruik en de pijn van het begin. Dan komt ze voor me staan en trekt hard aan beide tepels, mijn borsten helemaal uitrekkend. De pijn is enorm en met veel kabaal leeg ik mijn darm in de bak.
Datum & Tijd: 30-07-2016 @ 23:35 - Door: Agente
0

Ik pak haar tepels vast en knijp er keihard in, ondertussen tuf ik haar mond vol. Plotseling leegt ze al has trappen in de bak, waarop Chris zijn pik er op richt en deze voller pist. Hij droogt zijn paal aan haar achterhoofd en swaffelt keihard de zijkant van haar gezicht.

"Geile teringhoer, we gaan een cake bakken! Een smerige kontcake die jij gaat opeten!! Chris steek je dikke pik in haar keel, ze moet de bak nog onderkotsten!!" Beveel ik streng en bijt haar tepels bijna er af.
Datum & Tijd: 30-07-2016 @ 23:48 - Door: Chris
0

Ik pak ruw haar hoofd beet en draai deze om. Wild trek ik haar over mijn enorme paal en raak direct haar huig. Ze proest het uit en kwijlt hele bak vol met slijm. "Oooh ja ga door jij smerige geile teringhoer!! Jij bent niet normaal heet en geil! Wat ben jij bereid niet te doen?!" Kreun ik het uit en swaffel haar keihard op haar gezicht met mijn smerige neuklat.
Datum & Tijd: 30-07-2016 @ 23:49 - Door: Adriana
0

Chris droogt zijn pik aan mijn lange zwarte haren. Ik weet niet hoe ik eruit zie, maar ondertussen is geen stuk van mijn lijf meer schoon.

De agente bijt keihard op mijn tepels en ik schreeuw het uit, waarop Chris zijn dikke lul diep in mijn strot drukt. Niet veel is er nodig over komt een lading vanuit mijn strot weg. Ik geniet van de pijn en laat ze hun gore cake maken.
Datum & Tijd: 30-07-2016 @ 23:55 - Door: Agente
0

Ik pak de bak en loop richting de keuken, om de oven aan te zetten. Na enkele minuten plaats ik de bak in de oven en pak twee flessen champagne, waarmee ik terug loop. Ik ontkurk de fles en laat Adriana plaats nemen op zijn hondjes. Hierop giet ik de halve fles zo haar darmen in. "Chris kom hier en ram je dikke leuter haar kontkanaal in!"

Ondertussen neem ik plaats voor Adriana op zijn hondjes en giet de rest van de fles zo mijn endeldarm in. "Neem maar een paar slokken tyfuslet!" Commandeer ik haar nu streng.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:01 - Door: Adriana
0

Ik plaats mijn lippen op haar ster en ze laat een stroom champagne lopen. Ik slik het door en op dat moment dringt Chris met zijn pik diep door in mijn darmen. Ik voel de champagne mijn binnenkant prikkelen en door Chris zijn stoten neemt het bruisen alleen maar toe.

De agente zegt tegen Chris: "hoe is het om die vrouw van je eens goed te misbruiken?"
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:08 - Door: Chris
0

"Dit voelt fucking geil aan! Deze pishoertje verdient het om keihard verkracht te worden door jou en mij! Lach maar in de camera kuthoertje!" Kreun ik en geef haar een paar ferme tikken op haar geile ronde kont. Ik verhoog de tempo en langzaam begint het te bruisen in haar hete darmkanaaltje.

Al wild aan haar haren trekkend, kreun ik "gore bitch! Laat het champagne uit je kont spuiten en drink de agentes darmen leeg!!" Adriana blijft op de agentes sterretje zuigen en wordt langzaam aangeschoten.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:22 - Door: Agente
0

Ik pers al het champagne geil haar smerige pijpbek in en knijp haar neus dicht. Ze begint dronken te worden en voelt de champagne geil in haar kontkanaal bruisen. Hierop ga ik onder haar liggen en giet de tweede fles zo haar kutje in.

"Ja Chris schatje, blijf maar hard stoten in haar kontje. Al haar gore neukgaten zitten nu vol met champagne!" Moedig ik hem geil aan en bijt brutaal haar klitje er bijn af, terwijl ik haar kutje uitrek met de fles.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:26 - Door: Adriana
0

Ik was de camera glad vergeten totdat Chris erover begon. Geil zeg ik in de camera: "Ik ben een gore slet, die in alle gaten gebruikt wordt. Alleen mijn pisgaat is nog niet gedaan!"

De agente begint de fles stevig in mijn kut te proppen en verbazingwekkend genoeg gaat de dikke fles er alsmaar dieper in.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:31 - Door: Agente
0

Nu haar kutje en kontje gevuld zijn met twee dikke staven, kruip ik onder haar vandaan. Ik pak de wapenstok en steek deze pardoes haar keeltje in. "Ja pijp de stok maar, jij smerige sletje!! De taart is bijna klaar!" Schreeuw ik het uit richting de camera.

"Hoe voelt het om zo aangepakt te worden door een geile agente en je mannetje? Zeg de mensen thuis maar hoe dit voelt en wat je wilt!!" Bijt ik haar toe en sla met de stok tegen haar wangetjes.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:43 - Door: Chris
0

De agente windt Adriana en mij op door haar geile praat. Hierdoor verhoog ik het tempo en voel het champagne langs mijn geaderde lul via mijn ballen naar buiten stromen. De agente loopt naar de keuken en komt terug met de gebakken taart, vol met cakebeslag, pis, stront en kots. "Hij is bijna af, ik heb enkel nog wat witte glazuur nodig!" Zegt de agente hees en knipoogt naar mij.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:45 - Door: Adriana
0

Geil kijk ik in de camera en antwoord: "Ik heb dit nodig! Ik ben een gore stoute slet, die misbruikt moet worden! Ik er om te dienen. Ik ben een slet, een anaalhoer en mijn man mag mij aan iedereen uit lenen!"

Dan tuft de agente op mijn borsten en rekt de bruin besmeerde tieten weer eens goed uit.
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:48 - Door: Agente
0

Door Adriana's dirty talk trek ik het niet meer en spuit haar darmen helemaal vol met mijn geile witte zaad. "Hurk boven de cake slet en zorg voor wat glazuur bitch!" Zegt de agente en houdt de cake onder haar kont. "Kom maar sletje, jij mag de taart zo lekker opsmikkelen. En daarna mag je douchen en gaan we ergens anders verder!"
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 00:54 - Door: Adriana
0

Ik hurk boven de warme taart en laat de glazuur er overheen lopen.

De taart is nog te heet om te eten en ik ga eerst douchen, benieuwd waar ik zo meteen mee naar toe genomen wordt.

(ik dacht al dat Chris en de agente dezelfde zijn)
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 01:03 - Door: Chris
0

(Is dat een probleem? Wil je nog verder gaan? We kunnen anders ook verder gaan met Lieve Schoonzus, dat verhaal was zo fucking geil! Kom we maken er een geile avond van..
Jij schrijft het geilst van allemaal op deze site!)
Datum & Tijd: 31-07-2016 @ 01:08 - Door: Adriana
0

Geen probleem, maar ik ben benieuwd waar dit verhaal heen gaat na het douchen. Ik wil wel goed misbruikt en gepijnigd worden. Heb je nog een nieuwe fantasie?

Vanavond heb ik tijd tot een paar vrienden langskomen....
Datum & Tijd: 19-09-2016 @ 02:16 - Door: Chris
0

Samen met Adriana en de agente lopen we de douche in om ons af te spoelen na deze bizarre geile neuksessie. We zepen elkaar heerlijk in en ik wrijf over hun prachtige strakke kontjes. "Zo geile sletje toch, je bent wel braaf en kent geen taboes. Dat is mooi! Kleed je maar sletteriger aan, ik heb nog wel wat collega's die wat met jou aankunnen!" Zegt de agente commanderend en spuugt een dikke klodder in Adriana's mondje.
Datum & Tijd: 10-11-2016 @ 23:18 - Door: Chris
0

Adriana speelt er even mee en laat het over haar kin druipen, voordat ze het dorstig doorslikt en ons geil aankijkt. "Hmmm dat klinkt als een geil idee, ik wil meer pikken in mijn neukgaatjes!!" Kreunt ze het hees uit en steekt haar tongetje uit. De agente en ik beginnen geil met haar te tongen en spugen haar mondje vol met speeksel.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 22:37 - Door: Adriana
0

Ik douch me goed en spoel ook mijn kut en kont goed uit, terwijl Chris en de agente me goed in de gaten houden. Na het douchen krijg ik een korte rok, blouse en pumps aan. De agente doet mij handboeien om, waarna ze haar collega's oproept.
"Ik heb hier een slet, die een collega wilde chanteren! Met een half uur ben ik op de gebruikelijke ondervragings plek!"
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 22:37 - Door: Adriana
0

Ik douch me goed en spoel ook mijn kut en kont goed uit, terwijl Chris en de agente me goed in de gaten houden. Na het douchen krijg ik een korte rok, blouse en pumps aan. De agente doet mij handboeien om, waarna ze haar collega's oproept.
"Ik heb hier een slet, die een collega wilde chanteren! Met een half uur ben ik op de gebruikelijke ondervragings plek!"
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 22:47 - Door: Chris
0

Samen met de agente en Adriana achterin de auto rijden we richting een afgelegen industrieterrein. De agente drukt op een knopje en een garagedeur gaat plotseling omhoog. We rijden een grote loods in en stappen uit. "Meekomen hoertje! Jij verdient straf en mijn collega's gaan daar goed voor zorgen!" Bijt de agente Adriana toe, terwijl ik alvast mijn telefoon vastpak.

Na een paar minuten komen er twee auto's naar binnen rijden met in totaal 6 grote stevige agenten. "Ooh dit is dus het chanterende sletje?!" Vraagt een beer van een agent lachend aan de agente en loopt direct op Adriana af.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 22:51 - Door: Adriana
0

Ik sta voor hen met de handboeien op mijn rug, de benen iets gespreid. De agent komt op me af en grijpt mij vol in mijn kruis.

"Jij bent gewoon nat, terwijl wij jou een lesje gaan leren?" zegt de agent. De agente antwoordt rap: "deze slet gaat heel ver en wilde me daarmee chanteren! Het wordt tijd voor een lesje in pijn en vernedering!"
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 22:54 - Door: Chris
0

"Ooh daar kunnen wij wel voor zorgen hoor!" Lacht de agent arrogant en scheurt Adriana's kleren van haar lijf. Hij drukt haar op der knieŽn en pakt zijn gigantische lul vast. Met een paar goede tikken wordt ze geswaffeld, terwijl een andere agent erbij komt staan en gemeen in haar tepels knijpt. "Je gaatjes gaan uitscheuren vuile hoer! Een collega proberen te chanteren he!"
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 23:01 - Door: Adriana
0

"Ik ben een vieze gore hoer, ik beken" roep ik, terwijl mijn borsten gepijnigd worden. Op dat moment word ik voorover geduwd met mijn gezicht op de grond en mijn kont omhoog. Ik voel iets drukken tegen mijn kringspier aan, om even later gevuld te worden door een enorme wapenstok. "Oh ja, dank je, neuk me!" kreun ik geil.

"Jemig wat een hoer is dit!" bromt de beer van een agent.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 23:16 - Door: Chris
0

Een agent knielt voor haar neer en pakt der haren stevig beet. "Stop deze wapenstok anders in je smerige pijpbek dan hoeven we je gezeik niet meer aan te horen!" Lacht hij hardop en ramt zijn enorme lul zo haar warme keeltje in. Achter haar stopt de agente haar wapenstok in Adriana's druipende kutje, terwijl de andere agent haar geile reet op een hoog tempo neukt met zijn zwarte stok. "Taser haar borsten!" Roep ik bezeten door lust.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net