Opwindend.Net

Categorie: Tieners
Datum: 19-09-2016
Schakels: 7x
Gelezen: 1162x
De SM(S)

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 19-09-2016 @ 19:10 - Door: GhostwriteR
Het is zaterdagavond een uurtje of half 9. Ergens op een slaapkamertje in een niet nader te noemen huis staat Patricia (Patries voor vrienden) voor de spiegel. Patries is een jongedame van een jaar of 17 met veel vrienden om zich heen maar ook met hobby's waar veel mensen geen weet van hebben. Ze heeft een sportieve uitstraling en gaat graag casual gekleed. En... ze heeft net vanmiddag een navelpiercing laten zetten. (tot zover het plot)

Patries stond al een poosje voor de spiegel maar dat heeft ze eigenlijk niet door. Ze is in gedachten bij wat er die middag gebeurde toen ze die piercing liet zetten. Of wat er eigenlijk niet gebeurde, want die piercer maakte wel toespelingen op haar jonge, zongebruinde lichaam met de kleine tietjes die net begonnen te ontluiken maar verder was hij niet erg doortastend. Aan zijn manier van handelen kon je merken dat hij meer van haar wilde dan alleen het zetten van die piercing maar aan de andere kant hield hij zich ook wel erg in. Uiteindelijk gebeurde er dus niet veel terwijl hij eens moest weten hoe graag ze wilde. Ze zat tijdens het verbijten van de pijn steeds in zijn felblauwe ogen te staren en kreeg gedachten bij hem die meisjes van 17 normaal gesproken niet hebben. En die gedachten had ze nu eigenlijk nog steeds.

Toen ze op een helder moment aan het bedenken was ze haar navel vanavond tijdens het stappen wel of niet moest bedekken omdat het wondje natuurlijk niet genezen was begon ergens in een hoekje haar telefoon te piepen. Toen ze erop keek ontdekte ze dat het een voor haar onbekend nummer was en de boodschap die er stond bracht ook al niet veel duidelijkheid: "Over een half uurtje bij de piercingstudio". Hier moest ze het mee doen maar omdat ze weinig mensen had verteld wat ze die middag gedaan had kon het bericht eigenlijk maar van 1 persoon af komen, natuurlijk de piercer..........
Datum & Tijd: 20-09-2016 @ 10:37 - Door: Rob J.
0

Met mijn 21 jaar werk ik bij mijn ouders die een bedrijf hebben in het verkopen, ontwerpen en maken van juwelen in edelmetalen daarbij hebben ze een piercingstudio om contact op te bouwen met jonge cliŽnteel. Gezien mijn leeftijd werk ik vaak ik de piercingstudio omdat ik dan hoor wat de jeugd wil zegt mijn vader altijd.

Dit doe ik buiten dat ik studeer om in de toekomst het bedrijf over te nemen. Mijn eerste juwelenlijn had ik ook al op mijn naam staan. Met mijn 1m93 ben ik redelijk lang daarbij ben ik goed gebouwd en volgens veel dames heb ik een leuk gezicht.

Zoals gebruikelijk was ik deze zaterdagmiddag alleen geweest in de piercingstudio om enkele afspraken op te volgen. Deze middag was er een 17 jarig meisje geweest die meer dan mijn aandacht had getrokken. Had haar uitgehoord en haar complimenten gegeven over haar uiterlijk.

Natuurlijk had ik haar telefoonnummer en had haar een sms gestuurd. Kon het meisje Patricia genaamd niet uit mijn hoofd zetten. Haar ogen en mond hadden mijn aandacht getrokken. Was nu benieuwd of ze zou komen naar de studio. Had het idee dat ze ook nog onderdanig was ook. Wat ik wel kon gebruiken.

Het was gelukkig nog een warme nazomerdag en avond. Zag haar nu aankomen terwijl ze recht naar de studio liep. Stiekem maakte ik enkele foto's van haar en liep dan stiekem naar haar toe. Ze keek geconcentreerd naar binnen en merkte mijn niet direct op.

Stil ging ik achter haar staan en zei "Goedenavond jonge dame." Ze verstijfde even van de schrik wat mijn deed besluiten om haar snel zacht in haar nek te kussen. Langzaam draaide ze zich langzaam om en keek mijn glimlachend aan. Haar handen legde ze in mijn nek en haar lippen drukte ze op de mijnen.
Datum & Tijd: 21-09-2016 @ 19:01 - Door: GhostwriteR
0

Toen ze ontwaakte uit die innige omhelzing keek ze John verschrikt aan. "Oh wat heb ik gedaan, dit ging gewoon vanzelf en ik was het echt niet van plan" was het enige dat ze stotterend kon uitbrengen. Toen ze even later in de felblauwe ogen van hem keek en een glimlach om zijn mond zag ontluiken bedacht ze zich dat het eigenlijk helemaal niet zo verkeerd was.

John liep naar de deur en deed deze op slot en liet de zonwering zakken. " Het is toch sluitingstijd en zo hebben we even tijd voor onszelf" zei hij met een knipoog. Hij liep weer op haar af en drukte zijn lippen weer op de hare. Na deze innige zoen sloeg hij een arm om haar heen en leidde haar mee naar het kamertje waar de piercings gezet worden. Toen hij haar daar weer een kus wilde geven merkte ze aan zijn ademhaling dat hij erg opgewonden was. Ze beantwoordde zijn intimiteit door hem stevig tegen zich aan te trekken en daarbij voelde dat er ergens beneden iets wel heel erg hard was. Dit liet haar natuurlijk niet onberoerd en ook zij voelde zich warm worden en twee puntjes in haar naveltruitje deden moeite om zich te laten zien ........
Datum & Tijd: 21-10-2016 @ 12:47 - Door: GhostwriteR
0

Toen ze zo stevig tegen die jongen aan stond (die dus Robert John, vanaf nu RJ) bleek te heten ging haar hand als automatisch naar de bobbel in zijn strakke spijkerbroek. Ze wreef er teder en een beetje plagend met maar twee vingertoppen overheen en er ontsnapte een kreuntje aan zijn goed gevormde lippen. "Aaaahhh ga lekker zo door, hottie" fluisterde hij zachtjes terwijl hij zijn handen over haar naveltruitje liet glijden. Van opwinding begon ze te trillen, zeker toen hij onderaan haar truitje kwam, bij haar navel die nog erg gevoelig was natuurlijk.

RJ zakte door zijn knieŽn zodat zijn gezicht op haar buikhoogte kwam. En geheel onaangekondigd begon hij met zijn tong cirkeltjes om haar navel te draaien. Er ging een siddering van genot door Patries' haar lichaam en helemaal toen hij met zijn stevige mannenhanden haar tietjes vastpakte en zijn duimen op haar tepels drukte.

Van opwinding wist ze even niet meer waar ze het zoeken moest. Ze voelde haar wangen warm worden en puur van de spanning vormden zich zweetpareltjes op haar gezicht en zelfs op haar blote buik.....
Ze keek RJ in zijn ogen en smeekte hem met schorre stem om alsteblieft niet te stoppen en in plaats daarvan haar truitje uit te trekken en de spelen met de vingers direct op de huid voort te zetten... en ooehh die tong van hem...... dat gedraai om haar navel maakte haar helemaal van slag.
Datum & Tijd: 15-11-2016 @ 18:52 - Door: GhostwriteR
0

*Omdat er niemand een schakel heeft toegevoegd ga ik zelf maar even verder met het verhaal*

De daad werd bij het woord gevoegd nadat RJ tegen Patries zei dat ze haar armen in de lucht moest steken. Hij wist niet hoe snel hij haar truitje uit moest krijgen en liet toen zijn ogen keurend over haar bovenlijf gaan. Haar zongebruinde bovenlichaam was vol met pareltjes zweet die ze door de opwinding van wat er gebeurde en er zich in haar hoofd afspeelde. Dit werd nog meer toen RJ plotseling haar ogen afdekte met een blinddoek en haar met lichte dwang naar de stoel duwde die normaal gebruikt word bij het zetten van piercings. Hij gebood haar om zich neer te vlijen in deze stoel maar niet nadat hij haar had ontdaan van haar BH, terwijl ook haar jeans al op haar enkels hing.

Toen ze eenmaal lag werden haar polsen met touwtjes aan de leuningen gebonden en hoewel Patries geen idee had wat er stond te gebeuren vond ze het allemaal wel erg spannend worden. Maar voor ze er zich al te druk over kon maken of iets van kon zeggen voelde ze iets bekends. RJ had zijn lul in haar mondje gestopt en zei dat ze die nu maar eens lekker hard moest pijpen. En daar had ze voldoende ervaring mee......
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 05:14 - Door: Patries
0

Ik Wilde wel wat protesteren. Mijn handen werden vastgebonden maar dat wou ik niet. Plots ligg RJ zijn lul tegen mijn lippen en duwt hij die binnen. Tot daar mijn protest. Hij blijft even staan en gaat met zijn grote handen door mijn haar en over mijn borsten.

Hij trekt zijn lul even terug, tijd om mijn mening te zeggen. In krijg amper de kans, een bal wordt in mijn mond gedrukt en met een riempje vastgemaakt. Wat gaat hier toch gebeuren?!

Ik zie hem naar een zwarte kast gaan, die had hij bij het werken nooit gebruikt. Ik rilde van de spanning maar ook van de schrik, ik kon niet weglopen dn niet gillen! Uit de kast haalde hij een zweepje, klemmen,...
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 19:53 - Door: Rob J.
0

Nu ze daar lag met haar armen vastgebonden aan de stoel en een bal stevig in haar mond vast gemaakt. Had ik tijd om eens wat uit mijn kast te halen en flink met Patries te gaan 'spelen'. Uit mijn speciale kast haalde ik nu leuk 'speelgoed' om haar een leuke speeltijd te bezorgen.

Uit de speciale kast pakte ik een zweepje, klemmen, gewichtjes, touwtjes, een wheel of pain, een paddlezweep en een stangetje met slot dat door een zestal ringpiercings moet. Draaide mijn nu om en keek streng naar Patries. Zonder naar haar te kijken legde ik de spullen op het tafeltje naast de stoel.

Zonder haar iets te zeggen trok ik haar schoenen uit. Nu volgde hij met haar broek die hij opende en langzaam uit trok. Hierna verdween haar string. Snel bond ik haar benen gespreid stevig vast aan de stoel. Daar lag ze nu met gespreide benen waarbij ik zicht had op haar schaamlipjes.

"Na vanavond zit er een slotje op jouw geile kut en heb ik de sleutel van dat slotje." zei ik met een glimlach op mijn gezicht. Nu ging ik langzaam met mijn vingertoppen van mijn vingers van mijn rechterhand over haar nu al natte schaamlipjes. Merkbaar rilde ze als mijn vingertoppen tussen haar schaamlipjes gingen.
Datum & Tijd: 25-02-2017 @ 13:43 - Door: GhostwriteR
0

Met zijn vinger en duim duwde RJ haar schaamlippen uit elkaar. Eventjes genoot hij van het open genotsgrotje dat voor zijn ogen lag en de spanning die hij in de ogen van Patries zag verschijnen. Hij wist dat hij haar krijgen kon waar hij wilde maar hij had voor zichzelf besloten dat hij het vanavond rustig aan ging doen en vooral van haar ging genieten. Hij verving zijn vingers door een streng met balletjes die hij heel voorzichtig naar binnen duwde, zette daarna een paar klemmetjes op haar tepels en nam daarna het zweepje in zijn linkerhand terwijl zijn rechterhand zorgde dat haar kutje open blijft staan.

Met de zweep streelt hij over haar borsten en Patries begint te kreunen maar hij gebied haar om stil te zijn. Dit lukt haar maar met mate maar als ze ziet dat hij dreigend zijn zweep opheft word het toch ineens muisstil. Dan gaat de zweep over haar buik langzaam naar beneden, eventjes met de punt door haar nu extra gevoelige naveltje, en dan expres ver van haar kutje over haar bovenbenen naar de knie. Als hij dan ook nog via de binnenkant naar boven gaat en daarna zelfs haar schaamlippen even beroerd, houd ze het helemaal niet meer en begint te kronkelen van genot voor zover dat nog mogelijk is. "oh oh, waar ben ik aan begonnen denkt ze nu! "
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net