Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 21-11-2016
Schakels: 32x
Gelezen: 1124x
Mijn Droevige Oom

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 21-11-2016 @ 16:02 - Door: Sanne
Het is een wel heel emotionele week geweest. Het overlijden van mijn tante, de tweelingzus van mijn moeder, had ondanks dat we dit allemaal zagen aankomen een enorme impact op ons. Nu was de begrafenis achter de rug en waren mijn moeder (Sandra, 43 jaar) en ik (Sanne, 19 jaar) nog even meegegaan met oom Rick.
Oom Rick was natuurlijk zeer bedroefd. Een paar maanden lang was hij ondanks zijn drukke werk, zoveel mogelijk bij Esther geweest. Als hij niet kon, ging mijn moeder meestal naar Esther.

De aanwezigheid van mijn moeder en mij vond oom Rick heel prettig, maar gelijkertijd ook weer moeilijk. Natuurlijk leek mijn moeder erg veel op haar tweelingzus Esther en ook ik leek sprekend op haar, maar dan de jongere versie. Regelmatig vertelde oom Rick mij hoeveel ik wel niet op Esther en mijn moeder leek. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook mijn karakter kwam erg overeen met dat van Esther.

Maar goed, we waren na de begrafenis met oom Rick meegegaan en dronken koffie en ook voor ons kwam de tijd om afscheid te nemen. Mijn moeder moest de volgende dag weer werken en ik moest nodig wat verslagen voor mijn Marketing studie afronden. Oom Rick besefte dit ook wel. Hij moest ook weer zo snel mogelijk weer met zijn werk beginnen, want er moest wel brood op de plank komen, zei hij.
Duidelijk voelde ik de spanning toen we afscheid zouden nemen. Oom Rick omhelsde mijn moeder en bedankte haar. "Rick, geef aan als wij wat voor je kunnen doen" zei mijn moeder.
"
Oom keek naar mij en zei dat hij het bijna niet durfde te vragen, maar dat bij erg opzag tegen het opruimen van Esther's spullen. "Zou je het erg vinden als Sanne mij nog een dag of wat helpt in huis. Ik wil de kasten van Esther zo snel mogelijk opruimen. Ze komt nooit meer terug, dus bewaren heeft geen zin. Sanne kan ook hier haar verslagen maken ...... Als Sanne dat zelf natuurlijk ook goed vind"
Mijn moeder en oom Rick keken mij allebei aan. "Zie je dat zitten Sanne" vraagt mijn moeder en ik twijfel niet over mijn antwoord. "Ja hoor, maar dan moet ik wel thuis even wat spullen halen".

Oom Rick gaf me de sleutels van de auto van tante Esther. "Neem jij deze maar mee, dan heb je ook eigen vervoer en zie ik je straks wel weer". Zo vertrokken mijn moeder en ik bij oom Rick en zou ik eind van de middag weer bij hem terugkomen.
Datum & Tijd: 21-11-2016 @ 18:34 - Door: Rick
0

Hallo ik ben Rick 45 jaar en redelijk sportief gebouwd. Sinds een week is mijn vrouw Esther overleden. Mijn vrouw is er één uit een tweeling. In het begin van onze relatie was dat nog wel eens een probleem. Ze leek heel erg op haar zus Sandra. Daar maakte ze misbruik van, maar al snel had ik het moedervlekje ontdekt op het ooglid van Esther.

Daarna deed ik hun terug plagen door steeds bij Sandra te gaan zitten en haar in mijn armen te nemen. Daar hadden we later nog veel lol om. Helaas zijn er geen kinderen uit mijn relatie met Esther gekomen. Wel heeft haar zus met een man die verdwenen is uit hun leven een dochter Sanne.

Met Esther had ik de laatste tijd er over gesproken. Als ze was overleden moest ik het aan Sanne vertellen. We hadden besloten dat Sanne onze erfgename zou worden als ons leven ten einden was. Daarom vroeg ik of Sanne hielp met het opruimen van de spullen van Esther.

Ze zou vandaag nog terug komen met de auto van Esther. Was wel blij dat ze kwam ze leek veel op Esther en dan niet alleen haar uiterlijk. Op het gebied van karakter, humor en smaak lekken ze ook op elkaar. Stiekem was ik ook erg gesteld op Sanne.
Datum & Tijd: 22-11-2016 @ 13:57 - Door: Sanne
0

Thuis aangekomen pak ik de spullen die ik nodig denk te hebben. Wat kleren, studieboeken en laptop.
Ik drink nog even wat met mijn moeder en dan stap ik weer in de Audi A3 en ga naar oom Rick. Onderweg moet ik steeds aan hem denken. 45 jaar en dan al alleen. Ik heb erg te doen met hem.

Als ik het pad naar zijn huis oprij en de auto geparkeerd heb, pak ik mijn spullen uit de Audi en ga naar binnen. Het is stil in huis. Ik loop de kamer in en zie oom Rick met een foto album op de bank zitten.
"Hoi oom, ik ben er weer hoor" zeg ik op zo normaal mogelijke toon. "Ik zet mijn spullen vast boven, dan kom ik zo bij je".
Hij antwoord dat het prima is en vraagt dan of ik ook zin heb in een glas wijn. Dan zal hij dat vast inschenken. "Ja lekker, als u heeft graag een droge witte wijn" zeg ik en dan loop ik naar boven en zet mijn tas met spullen op de logeerkamer. Hier heb ik wel vaker geslapen dus het is niet vreemd voor mij.
Ik hang mijn spullen in de kast en zie mezelf in de spiegel. Shit, ik had ook wel wat anders aan kunnen trekken thuis. Nu loop ik nog steeds in mijn zwarte nauwsluitende jurkje, wat ik bij de begrafenis ook al aanhad. Nou ja, nu maakt dat ook niets meer uit, denk ik dan en loop naar beneden.
Ik ga bij oom Rick op de bank zitten. "U zat foto's te kijken, mag ik meekijken?" vraag ik, terwijl ik iets dichter bij hem ga zitten.
Datum & Tijd: 22-11-2016 @ 16:42 - Door: Rick
0

"Ja graag ik zoek een foto die ik wil laten vergroten om in de gang boven de kast te hangen." zei ik bedroefd en legde mijn arm over de schouders van mijn nichtje. Zacht knikte ze dat ze het begreep en kroop nog dichter tegen mijn aan. Haar hoofd legde ze tegen mijn schouder en ze sloeg een blad in het fotoboek om wat ze op haar schoot legde.
Wat was ik blij dat ik nu niet alleen op de bank zat. De laatste dagen waren een stille hel. Dat Sanne nog steeds haar zwarte nauwsluitende jurkje aan had vond ik niet erg en eigenlijk wel prettig. "Zullen we dadelijk samen uit eten gaan in de stad?" zei ik zacht. Natuurlijk had ik geen boodschappen gedaan sinds het overlijden van Esther. Glimlachend knikte Sanne en ze zei "Dan zal ik iets anders aan trekken."
Voor ze kon op staan hield ik haar tegen en fluisterde "Als je mijn een plezier wil doen en dit vanavond aanhouden. Ik trek wel even een ander overhemd aan in een trui naast jouw ben ik echt een vlag op een modderschuit." Nu moest Sanne lachen en ze zei zacht met haar lieve stem "Dat is goed oom Rick." "Ik ga een overhemd aantrekken dan kan jij een foto zoeken van Esther." zei ik zacht.
Rustig stond ik op en liep naar de slaapkamer waar ik samen heb geslapen met Esther. Ondanks dat ze nooit meer hier zou komen was ik in de slaapkamer het minst verdrietig. Uit mijn kast haalde ik nu een overhemd en een stropdas. Deed mijn trui uit scheerde mijn snel nog even aftershave op en trok mijn overhemd aan gevolgd door mijn stropdas.
Op de eettafel had Sanne twee fotoalbums open gelegd waar een foto van Esther te zien was op de geopende bladzijde. "Zal morgen aan mijn moeder vragen of ze helpt het negatief zoeken van die foto." zei Sanne en wees naar één van de twee foto's. De foto waar Esther eigenlijk het vrolijkst op was. "Dat is goed. De fotoboeken gooi ik niet weg en blijven bewaard." zei. Zacht knikte Sanne ja.
"Zal ik morgen boodschappen met jouw gaan doen oom Rick. Stiekem heb ik in de keuken gekeken en gezien dat u dat de laatste dagen niet gedaan hebt." zei Sanne. Kuste haar zacht op haar wang en zei "Alleen als je vaker met mijn boodschappen gaat doen." Lachend zei ze "Oom Rick dat is geen probleem." Nam haar in mijn armen en drukte haar zacht tegen mijn aan waarbij ik even moest janken.
Haar lichaamswarmte deed mijn meer dan ik wilde toegeven. Wat was ik blij dat Sanne mijn wilde helpen. Samen gingen we nu in mijn auto naar het restaurant waar ik vaak uit eten ging met Esther. We werden bij aankomst begroet door de eigenaar (Tom) en zijn vrouw (Lieke) beide keken stomverbaasd naar Sanne. "Esther is toch vandaag begraven. Alleen twijfel ik nu zij lijkt zo op Esther alleen veel jonger." zei de eigenaar.
Sanne en ik moesten lachen waarna Sanne zei "Ik ben Sanne het Nichtje van oom Rick. Mijn moeder is de tweelingzus van Esther." Nu moest de eigenaar en zijn vrouw lachen waarna Lieke tegen Sanne zei "Dan ben ik blij dat hij je moeder niet heeft mee gebracht. Dan was ik op zijn minst flauwgevallen."
Na deze woordenwisseling werden we naar een tafel gebracht waar het rustig was. Niks mochten we bestellen Lieke en Tom wouden ons verrassen. Er werd door hun ook gezorgd dat wij met rust gelaten werden. Voor Sanne was het de eerste keer dat ze hier kwam en ze keek rustig rond. In haar ogen las ik dt ze begreep dat Esther en ik hier vaak kwamen.
Datum & Tijd: 23-11-2016 @ 11:19 - Door: Sanne
0

In het restaurant was het geweldig. De ontvangst door Tom en Lieke, de sfeer, het afgezonderde plaatsje wat we kregen, alles was perfect. Ik keek het restaurant rond en besef dat oom Rick hier vaak kwam met tante Esther. Terwijl wij van onze wijn dronken bereidden Tom en Lieke voor ons een menu. Ik keek oom Rick aan en zag dat hij al weer meer op zijn gemak was. Onwillekeurig gaan mijn gedachten terug naar de omhelzing in huis. De manier waarop zijn lichaam tegen mijn lichaam aangedrukt werd tijdens die omhelzing..... Ach, daar moet je niets achter zoeken, vermaande ik mij zelf.

Een keur aan voorgerechten werd er gereserveerd. We genoten van de diverse soorten zeevruchten. Ik zag hoe oom Rick genoot van de oesters. Zelf hoefde ik die niet, ik vind die echt niet lekker. Een heerlijke wijn was erbij geserveerd en we genoten van de heerlijke hapjes. We spraken zacht over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Ik zag dat oom Rick het hier nog steeds moeilijk mee had en leg mijn hand op zijn hand en wrijf er zacht over. "Kom op oom, het leven gaat door. Het klinkt misschien hard, maar dat is wel de realiteit" zeg ik en hij antwoordt dat hij dat ook wel weet. "Mar de herinnering is nog zo vers en jij lijkt zo enorm veel op Esther" zegt hij zacht.

Dan wordt het hoofdgerecht geserveerd. Een heerlijke ossenhaas. Zo heb ik deze nog maar zelden gegeten. Zo mals, je zuigt het gewoon weg. Opnieuw een heerlijke wijn erbij en ik vertel oom hoe heerlijk dit wel niet is. Hij lacht naar me en zegt dat het hem erg goed doet om te zien hoe ik van het eten en de wijn geniet. Zelf drinkt hij geen wijn meer, want hij moet nog rijden. Het gesprek tussen ons wordt luchtiger. We praten over mijn studie en mijn toekomstverwachtingen. "Heb je al een bedrijf op het oog waar je zou willen werken?" vraagt oom Rick. Ik vertel dat ik bij een bedrijf zou kunnen beginnen waar ik ook stage heb gelopen en dan zegt antwoord hij dat hij mij ook een baan wil aanbieden in zijn bedrijf. Stiekem had ik ook gehoopt dat ik bij hem in het bedrijf zou kunnen beginnen, maar dat laat ik natuurlijk niet merken.
"Hier moet ik gewoon over nadenken oom" antwoord ik en oom zegt dat ik daar ook de tijd voor moet nemen.

Ligt het nu aan mij of zit oom mijn lichaam zo te observeren? schiet het door mijn hoofd. Door het heerlijke eten, maar vooral de heerlijke wijnen voel ik dat ik wat lichter in mijn hoofd word. Ik druk de gedachte weer weg en dan wordt het nagerecht geserveerd. Een ijsgerecht met banaan, advokaat en een heerlijke saus. Tijdens het eten van het gerecht vraag ik oom hoe hij Esther en mijn moeder eigenlijk heeft leren kennen. Hij vertelt op komische wijze een aantal anekdotes en we beginnen steeds vaker te lachen om de dingen die zij hebben meegemaakt.

Na het eten nemen we afscheid van Tom en Lieke met de belofte dat we snel nog een keer terugkomen. Misschien komt mijn moeder dan ook wel mee, zeg ik, dan weten jullie dat vast en dan hoef je dus niet te schikken.
We rijden naar ooms huis en ik struikel bijna over de drempel. "Hihi, vertel dat maar niet aan mijn moeder, die zegt dan gelijk dat het door de drank komt" giechel ik. Aan de arm van oom Rick loop ik de kamer in en oom vraagt of ik nog een slaapmutsje wil. "Nog eentje dan" zeg ik en laat me op de bank vallen.
Datum & Tijd: 23-11-2016 @ 22:28 - Door: Rick
0

Sanne mijn nichtje toonde dat ze meer op Esther leek dan ze dacht. Net als Esther wist ze iets van alcoholconsumptie en hoe je dat doet. Snel gerekend had ze tijdens het eten en er voor meer dan een fles wijn gedronken. Het was te merken dat ze gedronken had maar dat bleek alleen uit haar lopen.

In de living had ze zich zoals Esther dat ook deed op de bank laten vallen. Schonk voor haar en mijn nog een glas wijn in. Toen de telefoon ging en Sandra zich meldde of alles een beetje ging. Na een gesprek waarbij ik vertelde dat alles ging na omstandigheden en dat haar dochter meer op haar zus leek dan ze dacht.

Liep nu met de glazen terug naar de living en zette deze op de salontafel en ging naast Sanne zitten. Die kroop automatisch tegen mijn aan waardoor ik mijn arm over haar schouders legde. Haar hoofd legde ze nu tegen mijn schouder haar hand legde ze op mijn buik.

Hoe meer ik Sanne bekeek, tegen mijn aanvoelde en haar acties zag hoe meer ze mijn deed denken aan Esther. Het vreemde was dat ik er niet treurig van werd maar het zelfs prettig vond. Voor ik mijn gedachten weer op orde had voelde ik dat Sanne haar andere hand in mijn hand legde die op haar schouder ruste.

"Oom Rick waar denk u nu aan." zei ze zacht. "Aan jouw hoe je op Esther lijkt in vele opzichten. In meer opzichten dan je moeder en misschien jouw lief zijn." zei ik zacht. Zacht wreef ze met haar vingers over mijn hand. Ze bleef stil liggen tegen mijn op de bank.

Na zeker een kwartier stilte zei ze "Oom Rick de sleutels van tante Esther haar auto liggen nog in de logeerkamer. Ik zal ze dadelijk in de lade van tante Esther leggen." "Sanne lieverd wat heeft tante aan die sleutels bij jouw zijn de sleutels toch veilig de huisdeursleutel zit er ook aan." zei ik.

Sanne pakte de glazen wijn waar we allebei een slok van namen. De glazen zette we terug waarna we weer tegen elkaar aan kropen. Even later zag ik in de spiegeling van het glas van de kast dat Sanne sliep. Bleef stil op de bank hangen en viel even later ook in slaap. Plots voelde ik iets over mijn lichaam.
Datum & Tijd: 24-11-2016 @ 14:23 - Door: Sanne
0

Als oom en ik gezellig op de bank zitten merk ik hoe fijn ik me voel bij oom Rick. We kletsen wat, we drinken nog wat wijn en ik merk dat ik steeds slaperiger word. Zonder dat ik het wil of besef val ik, hangend tegen oom Rick, in slaap.

Als ik wakker word besef ik niet gelijk waar ik ben. Dan zie ik dat ik tegen oom Rick aanhang en dat hij ook slaapt. Gelukkig dat hij in elk geval ook even slaapt, denk ik. Mijn hand ligt op zijn been en zacht haal ik hem weg. Het is beter om naar bed te gaan, denk ik. Zachtjes sta ik op en loop naar de logeerkamer. Ik kijk in mijn tas en besef dat ik vergeten ben om een slaapshirt mee te nemen. Dat is niet echt handig.....

Als ik naar beneden loop streel ik oom Rick door zijn haar. Nog steeds een knappe vent, denk ik. Ik schud zacht aan zijn arm. "Oom, ..... Oom, je kan beter op bed gaan liggen" zeg ik.
Oom Rick doet zijn ogen open en kijkt me verbaasd aan. "Ja, dat is wel beter" zegt hij en ook hij staat op.
We lopen naar boven en dan zeg ik "Oom, ik heb een probleempje, ik heb geen slaapshirt bij me".
Hij kijkt me aan en zegt "geen probleem Sanne, er ligt vast wel een nachthemd van Esther in de kast. Loop maar mee". Ik loop met oom mee naar zijn slaapkamer en hij opent de kast. Met grote ogen kijk ik naar de hoeveelheid kleren die daar ligt. Ik ga naast oom staan en zeg "welke kan ik aandoen dan oom?" Terwijl ik oom aankijk zie ik de glinstering in zijn ogen als hij een kledingstuk pakt. Het is een dun nachthemd, eerder een babydoll, dan een gewoon shirt. Oom Rick kijkt me aan en zegt zacht "deze zal je ongetwijfeld mooi staan". Even twijfel ik, maar dan pak ik de babydoll aan en zeg "dank je, dan zal ik die aandoen. Wil je het soms nog even aanzien?" Ik floep het er uit zonder dat ik er erg in heb wat ik zeg.
"Ja, dat zou leuk zijn Sanne" antwoord oom. Ik ga naar de logeerkamer en doe mijn jurk uit. Mijn bh volgt en dan doe ik de roze/rode babydoll aan. Ik zie mezelf in de spiegel en bekijk mezelf. Het staat enorm sexy, denk ik. Dan loop ik naar de slaapkamer van oom. Als ik naar binnenloop zie ik dat oom al in bed is. Hij zit hangend tegen het bovenstuk en kijkt naar me.
Datum & Tijd: 24-11-2016 @ 23:51 - Door: Rick
0

Natuurlijk had ik mijn snel uitgekleed en was ik alleen in mijn boxershort in bed gaan liggen. Zeker door dat Sanne nog een keer terug zou komen naar de slaapkamer in de babydoll die ik haar had gegeven. Natuurlijk lagen er andere nachthemden, maar ik wilde Sanne een beetje testen.

Nu kwam Sanne terug de slaapkamer in ze droeg haar slipje met daarboven de babydoll van Esther. Zonder dat ik het vroeg kwam ze naast het bed staan waar ze een rondje rond haar as draaide. Nu ze dit deed begon ik zacht te huilen door wat ik voor mijn zag.

Sanne zag mijn tranen waarna ze op bed kroop en haar armen om mijn heen sloeg. "Oom Rick wat is er." fluisterde ze zacht. "Ik realiseer mijn nu hoe veel je op je tante lijkt. Volgens mijn moet je voor we de kleren van tante weg gooien eerst kijken wat je leuk lijkt en je past." fluisterde ik.

Nu moest ik even ademen en fluisterde dan "Als je eens wist hoe je op je tante lijkt ook in haar kleren." Voorzichtig kroop Sanne onder het dekbed zonder direct te laten merken dat ik op mijn boxershort na naakt in bed sliep. Voorzichtig drukte ze zich tegen mijn aan.

Troostend legde ze haar handen op mijn hoofd en schouder. Ze liet mijn rustig uithuilen en terug op adem komen. Nu keek ze mijn recht in mijn ogen en vroeg "Oom Rick slaapt u altijd zo in bed." Even kuste ik haar in haar nek en wreef zacht over haar schouder.

"Sanne je tante en ik sliepen altijd met weinig kleding in bed. Je tante meestal alleen in dat nachthemd en ik in mijn slip of boxershort." fluisterde ik terwijl ik haar schijn aan keek. Ze kroop tegen mijn aan en zei "Misschien moet ik ook proberen om zo te slapen."

Haar armen verschoof ze niet als ik haar weer zacht in haar nek kuste. "Sanne je mag zelf kiezen je mag bij mijn blijven slapen hier in bed of ga je in het logeerbed slapen." zei ik zacht. Rustig liet ik haar de keuze maken waarbij ze verder onder het dekbed kroop. Nu zei ze " Oom Rick.....
Datum & Tijd: 25-11-2016 @ 08:26 - Door: Sanne
0

"Oom Rick, zou u het fijn vinden als ik bij u in bed blijf slapen?" Ik ga op mijn zij liggen en kijk oom Rick aan. Zijn strelingen zijn liefdevol. Zijn knappe lichaam vlak bij me. Ik leg mijn hand op zijn borst en denk dat ik hem even voel rillen. Ik blijf hem aankijken terwijl ik met mijn vinger over zijn borstbeen streel. Onze gezichten komen dichter bij elkaar en ik tuit mijn lippen iets. Mijn vinger gaat door ooms borsthaar langzaam verder omlaag. Als ik bij zijn navel kom, draai ik een rondje en gaat mijn vinger weer omhoog.

Ik hoor en voel hoe ooms ademhaling sneller gaat. Dan duw ik mijn hoofd nog iets verder naar voren en geef oom Rick een kusje op zijn lippen. Weer gaat er een rilling over zijn lichaam. Waar het door komt weet ik niet, maar ik voel opwinding door mijn lichaam gaan. Mijn vinger gaat weer verder omlaag. Oom slaat zijn arm om mij heen en speels ga ik met mijn tong over zijn lippen. Mijn vinger gaat weer omlaag over zijn borst en ik fluister "u zult al wel lange tijd geen seks gehad hebben, of niet oom?" Mijn vinger is weer aangekomen bij zijn navel en in plaats van weer omhoog te gaan, gaat mijn vinger verder omlaag.
Mijn wijsvinger komt aan bij de rand van zijn boxer en dan ga mijn vinger langs de rand. Ik hoor oom nu nog sneller hijgen en voel de enorme bobbel die in zijn boxer zit.

"Oh oom" fluister ik terwijl mijn middel en ringvinger de bobbel raken "blijf maar stil liggen" Ik duw oom op zijn rug en begin met mijn andere hand over zijn borst te strelen.
Datum & Tijd: 26-11-2016 @ 16:35 - Door: Rick
0

Sanne maakt me helemaal gek. Haar vingers die mijn huid licht aanraken en steeds dichter bij mijn erectie komen. De erectie die bijna niet meer in de boxer past. Ik heb moeite om normaal te denken, laat staan om haar directe vraag over hoe lang ik al geen seks meer gehad heb.

Dan duwt ze me op mijn rug en ik laat haar begaan. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Al snel gaat haar hand over mijn borst, via m'n buik verder naar beneden ... ze streelt door mijn boxer over de volle lengte van mijn stijve lul. Ik kan niet anders dan ook mijn handen over haar slanke lichaam laten gaan. Af en toe houdt ze even haar adem in. Ze kijkt me aan met een geile blik die ik nog nooit in haar ogen heb gezien.

Opnieuw komt ze geleidelijk dichter bij me met haar mond en als een magneet word ik naar haar toe getrokken. Het duurt niet lang of de voorzichtige kusjes en het speelse likken over mijn lippen heeft plaatsgemaakt voor een opwindende tongzoen. Sanne slaat een been over één van mijn benen heen induwt haar kruis tegen mijn dijbeen. Langzaam beweegt ze haar heupen.
Datum & Tijd: 28-11-2016 @ 17:56 - Door: Sanne
0

Langzaam beweeg ik mijn onderlichaam over het been van oom Rick. Ik beëindig de tongzoen en geef een likje over zijn oorlel. "Doe je ogen dicht en geniet" fluister ik geil in zijn oor. Dan geef ik hem kusjes in zijn hals. Langzaam ga ik omlaag. Met het puntje van mijn tong ga ik over zijn borst. Draai even speels rond een tepel van hem. Ik voel hoe stijf die ook zijn. Met mijn onderlichaam ga ik over zijn been naar beneden.
Mijn hoofd bevind zich op zijn buik en ik geef hem daar kusjes. Oom hijgt en kreunt.

Dan kom ik bij zijn boxer. Het puntje van mijn tong gaat langs de rand van zijn boxer en ik voel hoe gezwollen oom is. Ik verplaats mijn onderlichaam tussen zijn beide benen. Ook ik ben supergeil geworden van dit spel. Heel even kijk ik omhoog. Dan ga ik et een vinger over ooms boxer. Mijn vinger gaat over zijn paal en oom begint nog harder te kreunen. "Oh Sanne, oh lieverd, pas op ......."
Toch blijf ik hem over zijn boxer strelen en raak daarbij ook zijn zak regelmatig. Als ik weer bovenaan bij de rand van zijn boxer kom, steek ik ineens mijn vinger onder de rand. Zijn lul springt tevoorschijn. Met mijn vinger raak ik hem, streel hem omlaag, masseer zijn zak. Dit is het laatste zetje wat oom nog nodig had. Ik voel zijn paal gaan schokken en ineens spuiten de klodders sperma uit zijn pik. Ik neem zijn paal in mijn hand en begin zacht te melken. Oom kijkt mij met geile ogen aan.
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 07:10 - Door: Rick
0

Stiekem heb ik hierover gedroomd, maar nooit gedacht dat het ook echt zou gebeuren. Sanne heeft me door alleen te strelen klaar laten komen en aan haar geile blik te zien heeft ze nog veel meer voor me in petto. Langzaam laat ze haar hand op en neer gaan langs mijn lul die zelfs nu nog vrij hard blijft. Ze beweegt geleidelijk naar mijn lul toe en terwijl ze me in m'n ogen kijkt, laat ze haar tong langs mijn eikel gaan. Opnieuw schokt m'n lul en komt er nog weer een klodder sperma tevoorschijn. Ze likt'm van mijn lul af. Laat me zien hoe het sperma op haar tong ligt .. en slikt'm dan door. Uitdagend laat ze me opnieuw haar tong zien die weer mooi roze is en zonder een spoortje van mijn zaad.

"Eigenlijk ben ik nu ook wel een klein beetje geil geworden, oom Rick" zegt ze met een klein stemmetje. Ik trek haar tegen me aan en streel over haar heerlijke lichaam. "Tsja lieverd, wat moeten we daar nou aan doen?" fluister ik in haar oor.
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 13:22 - Door: Sanne
0

Oom trekt mij tegen zich aan en fluistert in mijn oor "Tsja lieverd,wat meten we daar nu aan doen?" Ik kijk hem aan en antwoord "morgen moet u weer naar uw werk, dus is het beter dat u nu probeert te slapen. En morgenavond ben ik er ook weer, dan kunnen we ook wel weer bij elkaar slapen".
Ik merk dat oom een beetje teleurgesteld is, maar ik vind het veel te leuk dat hij zo op mij geilt. Dat wil ik voorlopig zo houden. Oom gaat op zijn rug liggen en ik ga naast hem liggen. Met mijn hand pak ik een kleine dildo en probeer daar ongemerkt mee over mijn string te gaan. Hopelijk slaapt oom snel en kan ik mezelf tot een hoogtepunt brengen met mijn dildo. ik duw mijn string iets opzij en ga met de kop van de dildo langs mijn schaamlipjes. Ik voel me steeds geiler worden en dan duw ik hem langzaam tussen mijn lipjes in mijn natte poesje en begin ik mijzelf te verwennen.
Ik kijk even pzij naar oom of hij inderdaad slaapt.
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 21:06 - Door: Rick
0

Ik lig op m'n rug heerlijk na te genieten van het orgasme dat m'n geile nicht me bezorgd heeft. Met m'n ogen dicht voel ik me heerlijk ontspannen en merk ik dat Sanne nog wat ligt te bewegen. Eerst lijkt het wat op draaien alsof ze nog geen lekkere houding heeft gevonden om te slapen, maar dan voelt het meer als een ritmische beweging. Met m'n ogen nog steeds dicht draai ik me op m'n zij met m'n gezicht naar haar toe. Voorzichtig gluur ik tussen m'n oogleden door. Van wat ik zie wordt m'n lul onmiddellijk weer stijf. Ze ligt met zichzelf te spelen naast mij in m'n bed.

Als ze zachtjes begint te kreunen kan ik me niet langer slapend houden en leg ik mijn hand zachtjes op haar buik. Langzaam begin ik haar te strelen.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 17:53 - Door: Sanne
0

Ineens voel ik ooms hand op mijn buik. Ik kijk naar hem en zie dat hij helemaal niet slaapt maar naast me ligt met opnieuw een flinke paal. Ik twijfel geen moment. Ben zo geil als boter. Ik kom overeind en zet mijn knieën naast ooms heupen. Met een hand doe ik mijn string opzij. Met mijn andere hand pak ik ooms pik en duw zijn eikel tussen mijn kutlippen. Dan laat ik me langzaam zakken. Ik voel hoe hij mijn natte kutje vult met zijn harde paal.

Ik begin te wippen. Elke keer als ik mij laat zakken voel ik hoe zijn paal wat verder in mij komt. Oom kreunt en hijgt "ja, ga door, oh Sanne, lieverd, ga door".
Ik verhoog het wiptempo. Oh wat ben ik geil. Oh ja ik wil .... Wild wip ik op en neer. "Oh ja, oooommmmmm, ja neuk me, ohhh ik ga zo komen .......... Ohhh jaaa harder oom, harder ................."
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 08:47 - Door: Rick
0

Het gevoel van het strakke natte kutje om mijn harde lul is heerlijk ... ze laat m telkens bijna uit haar kutje glijden om 'm dan weer volledig in zich te laten verdwijnen. Haar borsten bewegen mee in het ritme en als ik ze stevig vastpak en kneed, kreunt Sanne nog harder. Ze ademt zwaar en het duurt niet lang of ze komt luidt kreunend klaar. Tegelijkertijd knijpt ze haar kutje samen om mijn harde paal en ook ik kom opnieuw klaar. Alhoewel er zo kort na elkaar niet veel sperma meer uitkomt, is het gevoel geweldig.

Uitgeput laat Sanne zich voorover zakken en blijft liggen uit hijgen op mijn borstkas. Ik laat mijn handen door haar haar gaan en streel zacht over haar rug.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 17:37 - Door: Sanne
0

Terwijl oom nog in me zit, laat ik mij voorover zakken en lig uit te hijgen op ooms borstkas. Wat was dit lekker en wat heb ik een geweldig orgasme gehad. Ik voel hoe oom door mijn haar aait en dan over de babydoll mijn rug streelt. Dit is heerlijk ontspannend en het duurt niet lang of ik dommel weg en val in slaap terwijl ik op oom lig. wat oom doet voel ik niet meer, ik slaap.

Dan midden in de nacht word ik wakker. Wat gebeurd er ............ Waar ben ik ...........
Dan dringt tot mij door wat er gebeurd is.

Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 17:34 - Door: Sanne
0

Als oom Rick naar zijn werk is, kom ik ook uit bed. Wat een heerlijke nacht. Zal oom het ook zo lekker gevonden hebben?
Ik ga douchen en dan kleed ik mij aan. Zo, eerst maar eens wat opruimen in het huis en dan aan mijn scriptie werken. Ik ben al een flink eind als ineens mijn telefoon gaat. Mijn moeder belt hoe het met mij en oom Rick gaat. Natuurlijk vertel ik niet wat er deze nacht gebeurd is en zeg dat oom naar zijn werk is en dat eht wel beter lijkt te gaan en dat ik begonnen ben met opruimen.

Mijn moeder zegt dat ze vanmiddag wel even komt helpen. Dan vraag ik haar om gelijk even een nachtshirt voor me mee te nemen, omdat ik die vergeten ben. "Heb je dan naakt geslapen?" vraagt ze en ik antwoord dat ik een shirt van Tante Esther aan heb gehad. Even is het stil en dan zegt ze ""ja ja".
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 20:16 - Door: Rick
0

Na de nacht met Sanne mijn nichtje de dochter van de tweelingzus van mijn overleden vrouw had ik gemengde gevoelens. Wat er was gebeurd was vreemd maar toch vond ik het prettig wat er was gebeurd. Als ik na een dag werken thuis zou komen zou ik met haar er over spreken. Natuurlijk was ik blij met wat er was gebeurd sinds meer dan een jaar had ik weer eens seks gehad.
Deze seks was met de dame die door Esther mijn vrouw gezien werd als haar erfgename. Natuurlijk was ik blij dat Sanne zo close met mijn was, maar wilde ze het zelf. Hoe zou haar moeder de zus van mijn overleden vrouw reageren als ze zou horen dat ik met haar dochter het bed had gedeeld. Dit in zeer weinig kleding met veel seks en zeer veel intimiteiten.
Nu kwam ik na een dag werken waarbij ik veel aan Sanne had gedacht thuis. Voor mijn gevoel leek het wel als of ik op nieuw verliefd was, maar kon dat. Als thuis kom merkte ik al snel dat Sanne thuis was maar dat ook haar moeder Sandra er was. Deze had zich nu in de keuken nuttig gemaakt en was aan het koken. In de gang werd ik begroet door Sanne die mijn om mijn nek vloog en mijn vol op de mond kuste. Deze kus werd ....
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 12:19 - Door: Sanne
0

Terwijl mijn moeder in de keuken met het eten bezig is, loop ik naar de gang om oom Rick te begroeten.
Ik sla mijn armen om zijn nek en kus hem vol op de mond. "Hoi oom, fijn dat je er weer bent. Ik heb vandaag heel veel aan je moeten denken. Het was zo fijn vannacht ......" Ik druk mijn mond weer op zijn mond en kus hem innig.

"Dat is fijn Sanne. Maar nu even oppassen, je moeder is ook in huis en volgens mij is het niet de bedoeling dat zij weet wat er allemaal gebeurd is" hoor ik oom in mijn oor fluisteren. Ik kijk hem ondeugend aan, fluister in zijn oor dat ze het niet hoeft te weten, maar dat ik vannacht weer bij hem wil slapen. Ik knijp even speels in zijn broek. Direct voel ik een reactie en ik fluister "Mmmm hij functioneert in elk geval naar behoren". We lopen de kamer in en zien mijn moeder het eten op tafel zetten.
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 10:25 - Door: Rick
0

Sanne zit tegenover me aan tafel en ik heb het idee dat haar moeder probeert te polsen wat er aan de hand is tussen ons. Telkens als ze iets vraagt probeer ik zo neutraal mogelijk antwoord te geven, maar dan voel ik opeens Sanne haar voet tussen m'n benen. Langzaam wrijft ze langs de binnenkant van m'n dijbenen en komt ze steeds dichter bij m'n kruis. Ik kan met geen mogelijkheid m'n gedachten nog bij het gesprek houden. Als haar moeder bezig is met thee inschenken kijkt ze me uitdagend aan en laat ze haar tong langs haar lippen glijden.
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 11:01 - Door: Sanne
0

Ik voel hoe oom Rick op mijn voet tussen zijn dijbenen reageert. Duidelijk is de bobbel al te voelen en ik verplaats mijn voet nog iets omhoog. Met mijn tenen beweeg ik over zijn bult. Ik kijk oom aan juist als mama thee voor hem inschenkt. Oom heeft duidelijk moeite met zijn ademhaling. Ook de kleur op zijn gezicht is veel roder dan normaal. Als mama met haar tong langs haar lippen gaat wordt dit nog erger. Ook haar valt dit op en dan zegt ze "Is er iets Rick?"
Oom weet even niets te zeggen, maar dan zegt hij "je lijkt zo enorm veel op Esther. Dat kost me gewoon wat moeite". Ze lacht lief naar hem en zegt dan "Esther is er niet meer Rick. Ik ben er wel......... En vroeger had je ook al moeite om ons uit elkaar te halen. Weet je dat nog?" Ze streelt hem zacht over zijn arm en ik druk mijn voet weer iets steviger tegen zijn bobbel.
"Hebben jullie wel eens stiekem van plaats verwisselt" vraag ik zacht aan mama. Ik zie oom verschieten van kleur. "Hihi, ja dus" lach ik. "vertel eens ..........."
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 13:05 - Door: Rick
0

Sandra kijkt naar me en ziet dat ik het moeilijk he. Zij denkt uiteraard dat het komt door het verdriet en door de vraag over de geile avonturen uit het verleden. Dat laat ik graag zo, want ze hoeft absoluut niet te weten wat er vannacht tussen Sanne en mij gebeurd is en ook niet dat dat geile loeder me hier onder haar ogen opnieuw een enorme stijve heeft bezorgd die pijnlijk bekneld zit in mijn broek.
Ik doe m'n best om een quasi-beschaamd lachje te produceren en zeg dan tegen Sandra dat ze het wat mij betreft mag vertellen ... "maar wel zonder al teveel details, dat is slecht voor Sanne haar opvoeding" zeg ik er achteraan terwijl ik een knipoog naar Sanne geef. Als antwoord duwt Sanne nog een keer met haar voet tegen mijn erectie aan. Dan spoort ze Sandra aan om alles te vertellen ... "kom op mam, van oom Rick mag het"
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 16:05 - Door: Sanne
0

Mama begint te glimlachen. "We waren allebei gek op je oom Rick. Het is een paar keer voorgekomen dat ik net deed of ik Esther was en toen heb ik heerlijk met Rick gezoend. Volgens mij had hij het pas in de gaten toen ik dingen deed die Esther niet deed". Ik zie dat mama en oom Rick allebei kleuren.
"Oh hihi, wat voor ondeugende dingen deed je dan mam?" Terwijl ik dit vraag gaat mijn voet steeds sneller heen en weer over de paal in oom Ricks broek. Hij probeert nu zelfs mijn voet wat weg te duwen zonder dat mama het merkt, maar ik blijf doorgaan. Opnieuw word ik enorm geil om oom zo op te winden.
Heel onschuldig kijk ik mijn moeder aan. "Toe mam, zeg eens ...." spoor ik haar aan.

Mama gaat achter oom Rick staan en legt haar handen op zijn schouders. "Oom Rick was nogal verlegen vroeger" zegt ze zacht. "Dat kwam waarschijnlijk door zijn opvoeding en ik toen ik een keer met Esther had gewisseld, had ik alleen een badjas aan en daaronder een heel spannend setje. Dat vond je heel mooi om te zien hé Rick" fluistert ze zacht en dan buigt ze zich voorover. Ik beweeg mijn voet nog sneller en ineens staat oom op en loopt snel naar boven. Shit, denk ik, hij zal toch niet al klaargekomen zijn.....

Mama kijkt me aan en zegt "misschien had ik het niet moeten zeggen....." Ik begin te lachen en zeg "welnee, daar kan oom best tegen. Weet u wel hoelang hij misschien al geen seks heeft gehad. Ik heb erg met hem te doen..., ik ga wel even bij hem kijken. Of heeft u een mooi setje aan nu?" grinnik ik ondeugend.
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 16:43 - Door: Rick
0

Dat was op het nippertje ... ik loop snel de trap op en voel dat m'n lul nog steeds op springen staat. Nog één keer over m'n kruis wrijven en dat geile loeder had me klaar laten komen. Snel loop ik m'n slaapkamer in en laat me op m'n rug op het bed vallen. Langzaam ebt het gevoel dat ik klaar ga komen weg, alhoewel m'n erectie nog nauwelijks minder wordt.
Terwijl ik daar rustig lig om m'n geilheid wat te laten zakken komt Sanne binnen met een grote smile op haar gezicht. "Oom Rick, gaat het wel goed met u? ... U ging er ineens zo snel vandoor, we dachten dat het allemaal een beetje teveel werd" zegt ze met een poeslief onschuldig stemmetje.
"Jeetje Sanne, dat was nit zo handig hoor, om dat te doen terwijl je moeder gewoon samen met ons aan tafel zat." zeg ik, maar meteen realiseer ik me dat het verre van boos klinkt. Ze komt dichter naar me toe gelopen en gaat op de rand van het bed zitten.
"Volgens mij heeft u wat ontspanning nodig" zegt ze en terwijl ze dat zegt legt ze zonder blikken of blozen haar hand op mijn erectie die de geleidelijke ontspanning meteen stopt. "Nee Sanne, dat is te riskant met je moeder hier in huis" probeer ik nog zwakjes. "Volgens mij denkt niet uw hele lichaam er zo over oompje" zegt ze terwijl ze haar hand over m'n harder wordende lul heen en weer laat gaan.
Datum & Tijd: 22-12-2016 @ 13:50 - Door: Sanne
0

Met mijn vingertoppen druk ik op de harde paal in ooms broek. "Vind u het niet lekker oompje?" vraag ik zacht. Hij kijkt me aan en twijfelt aan het antwoord, maar zegt dan "je moeder is ook in huis, dat kunnen we niet maken". Ik lach en zeg zacht "ik denk dat mama wel jaloers zal zijn als ze ziet dat ik u verwen. Dan wil ze vast zelf ook meedoen". Ik kijk naar de reactie van oom Rick en zie dat hij enorm verschiet van kleur. Hmm, dat idee spreekt hem zeker wel aan, denk ik. Zacht streel ik nog even en zeg dan "nou kom maar even tot rust. Denk maar niet teveel aan mij... of mama". Langzaam loop ik de kamer uit naar beneden, waar ik mama op de bank zie zitten.
"Volgens mij is oom gewoon hard toe aan seks" zeg ik zacht. "En volgens mij zou jij het ook niet erg vinden om je zwager eens goed te verwennen. Net zoals je vroeger wel eens deed".

"Sanne toch" zegt mijn moeder, maar ze lacht er wel bij. "Heb jij soms vannacht bij hem geslapen?" vraagt ze dan en kijkt mij aan. Ondanks alles moet ik kleuren en fluister "hij was zo alleen en ik had zo te doen met hem. Alleen valt het mij wel op dat oom weinig initiatief neemt. Misschien moeten we hem samen eens laten genieten. Dat hij niet weet wat hem overkomt."
Datum & Tijd: 22-12-2016 @ 15:12 - Door: Rick
0

Opnieuw kom ik dichter bij een orgasme, maar voor het zover is vertrekt Sanne weer en lig ik rustig op m'n bed om de geilheid wat te laten afzakken. M'n gedachten gaan opnieuw naar die geile meid, waardoor ik het niet kan laten om nu zelf wat over m'n lul te wrijven. Eerst nog gewoon over m'n broek, maar dan laat ik m'n hand in m'n broek glijden en trek me zelf langzaam af. Eigenlijk wil ik dat geile gevoel helemaal niet kwijt en de gedachte aan die lekkere Sanne maakt het niet moeilijk om m'n lul weer op volle oorlogssterkte te krijgen. Ik blijf langzaam bewegen om te vermijden dat ik klaarkom en het heerlijke gevoel daarna weer voorbij is.

M'n broek heb ik inmiddels open gemaakt en m'n boxer wat omlaag geschoven. Ik ga zo op in het heerlijke gevoel dat ik verder alles om me heen vergeet. Dat is dus niet zo verstandig, want daardoor heb ik pas in de gaten dat er iemand aankomt als Sanne haar hoofd om de deur van de slaapkamer steekt. Snel doe ik nog een halfslachtige poging om m'n boxer omhoog te doen, maar ze heeft natuurlijk allang gezien wat er hier aan de hand is.
Datum & Tijd: 22-12-2016 @ 17:18 - Door: Sanne
0

"Oh oom Rick, wat doet u nu toch?" Snel trek ik mijn hoofd terug en kijk mijn moeder aan die vlak achter me staat. Dan knipoogt mama naar me en loopt de slaapkamer in. "Heb je het zo moeilijk Rick" vraagt ze en gaat naast hem op het bed zitten. Ik blijf nog even staan en hoor haar zeggen "je kan toch niet maken dat Sanne je zo ziet." Wat ze doet kan ik niet zien, maar ik hoor oom kreunend zeggen "Oh Sandra, oh pas op ik ben al zo geil geworden van jullie".
"Daar moet ik dan maar eens wat aan doen" hoor ik mama zeggen en dan hoor ik even niets. Als snel hoor ik oom weer kreunen en dan loop ik de slaapkamer zachtjes in. Daar zie ik mama schuin op bed liggen met ooms pik in haar mond. Ik blijf staan kijken. Wat een geil gezicht....
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 09:16 - Door: Rick
0

Nu Sandra me begint te pijpen voel ik meteen dat het niet lang gaat duren voor ik klaar kom. De hele avond al opgegeild, nog met mezelf gespeeld, dan zit je er zo dicht tegenaan dat het eigenlijk te snel zal gaan gebeuren. Net op het moment dat ik me wil laten gaan zie ik Sanne in de deuropening staan. Ze kijkt hoe haar moeder me pijpt en al heel snel begint ze zichzelf te betasten ... eerst met een hand over haar borsten en daarna verdwijnt er een hand in haar broek. Terwijl ik haar aankijk komt ze dichterbij.
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 14:09 - Door: Sanne
0

Ik word zo geil van dit gezicht dat ik mij zelf begin te strelen. Eerst over mijn borsten, maar al snel begin ik ook over mij string te strelen en merk ik hoe nat ik al weer ben. Dan zie ik oom Rick naar me kijken. Ik loop naar het bed en lach naar hem. "Doet mama het een beetje lekker oom?" vraag ik zacht en ga op de rand van het bed zitten. Mijn moeder kijkt mij aan, zonder ooms pik uit haar mond te halen. Ik steek mijn hand uit en begin ooms zak te strelen terwijl mama hem blijft pijpen. Oom begint steeds harder te hijgen en dan buig ik me voorover, steek mijn hoofd tussen zijn benen en begin over zijn zak te likken.
Ik voel hoe zijn ballen samentrekken. Snel zuig ik een bal in mijn mond en bewerk zijn bal met mijn tong.
Een gil is het gevolg. Oom komt op een geweldige manier klaar. Klodders sperma zie ik op mama's kin druipen. Allebei genieten ze, dat is duidelijk te zien.
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 14:25 - Door: Rick
0

Op het moment dat Sanne m'n ballen begint te bewerken houd ik het niet meer en spuit ik m'n zaad diep in Sandra haar mond. Sandra komt een stukje omhoog en laat zien hoe ze m'n sperma lekker doorslikt. Sanne maakt meteen van de gelegenheid gebruik om haar moeder af te wisselen en zij zuigt nu de laatste druppels uit m'n lul. Tot Sandra's grote verbazing heeft Sanne er geen enkele moeite mee om die lul van mij in z'n volledige lengte in haar mond te nemen. Ze zuigt haar wangen hol op het moment dat ze hem weer tevoorschijn laat komen. Het is ongelooflijk hoe moeder en dochter mij onder handen nemen.
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 15:59 - Door: Sanne
0

De laatste druppels sperma zuig ik uit ooms lul en ik geniet er van. Samen met mijn moeder mijn oom verwennen, dat is heerlijk. We fatsoeneren ons weer en gaan dan weer naar beneden. Oom gaat een drankje inschenken en dan zitten we even gezellig bij elkaar. Oom is in prima stemming. Hij lacht weer en duidelijk is te zien dat dit ook een echte lach is en niet zo'n gemaakt lachje wat we de laatste weken steeds zagen.

Ineens schiet mij te binnen dat mijn moeder mijn nachthempje mee zou nemen. "Mama heb jij mijn nachthemd nog meegenomen?" vraag ik. Ze kijkt me aan en zegt "Oh sorry Sanne, daar heb ik niet meer aan gedacht". Oom reageert direct. "Joh, dan kijk je toch even in de kast. Daar liggen er genoeg".
Samen met mijn moeder loop ik naar boven en dan kijken we samen in de kast waar de kleren van tante Esther nog liggen. "Mooie kleren had zij hé" zeg ik tegen mijn moeder. Mama bevestigt dit en bekijkt wat er allemaal ligt. Dan trekt ze nog een la open en zegt "dit zijn de meest spannende setjes van haar. Zou jou dat niet leuk staan Sanne?" vraagt mama en ik pak er wat spullen uit. Het is een heel fijn zwart rood setje waar je gewoon doorheen kijkt. Alleen op de plek van de tepels en het poesje is de stof iets dichter en dat kan je niet zien. "Trek eens aan" zegt mama met een ondeugend gezicht. Kijken of oom dit mooi vind staan bij jou". Even twijfel ik en zeg dan "wat trek jij dan aan? Als oom mij zo mag zien, dan moet jij er ook wel heel sexy uitzien. Dan mag oom weer genieten".
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 12:33 - Door: Rick
0

Na een tijdje komt eerst Sandra de kamer weer in en aan haar gezicht kan ik zien dat ze iets van plan is. Ze begint te vertellen dat ze een leuk setje voor Sanne heeft gevonden en wil weten of ik het meteen wil bewonderen of dat ze het nog even geheim moet houden. Meteen voel ik de reactie in m'n broek bij de gedachte aan m'n heerlijke nichtje in een sexy setje. Waarschijnlijk een beetje te snel antwoord ik dat e het wel mag komen showen. De nonchalante klank die ik in m'n stem probeerde te leggen mislukte, maar waarschijnlijk was het toch valse hoop om niet gretig over te komen.
Sandra draait zich om in de deuropening en wenkt naar Sanne dat ze mag komen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net