Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 22-11-2016
Schakels: 7x
Gelezen: 735x
Geile Nieuwe Buren

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 22-11-2016 @ 00:22 - Door: Frits
Onlangs zijn er nieuwe mensen in de straat komen wonen.
De gebruikelijke drukte van verhuiswagens, veel mensen en spullen die het huis in gedragen werden.
En dan keert de rust weer terug.
Na een paar dagen kwam ik terug uit de stad en zag de buurvrouw dappere pogingen doen een kleed uit de achterbak van haar auto te tillen. Nou weet ik dat die dingen mooi op de vloer liggen maar loodzwaar als ze zijn opgerold. ‘Zal ik je even helpen?’ vroeg ik. ‘Nou, graag.’zei ze. ‘Kreng is niet te tillen. T valt tegen.
De mensen van de winkel hebben ‘m er in gelegd en ik dacht dat ik ‘m dat kleine stukje wel ’t huis in kon krijgen. Ik krijg ‘m niet eens de achterbak uit.’ ‘Nee, dat gaat in je eentje niet lukken.’ zei ik. ‘Trouwens, we kennen elkaar nog niet. Ik ben Frits.’ Ik stak m’n hand uit die zij schudde. ‘Ik heet
Datum & Tijd: 23-11-2016 @ 19:26 - Door: Feline
0

Het vloerkleed was zwaarder dan gedacht, maar gelukkig kwam onze nieuwe buurman juist aanlopen en bood me aan me te helpen met het sjouwen van het kleed. Gelukkig.

Trouwens, ik ben Feline en samen met mijn twee dochters Anke en Rinke ben ik hier pas komen woning na een scheiding. Mijn dochters zijn een tweeling en 19 jaar oud. Ik zelf ben 39.

De buurman stelde zich netjes voor als Frits, en ik stelde me dus voor als Feline. Na het sjouwen bood ik hem iets te drinken aan. Hij nam de uitnodiging aan en liep met me mee naar de keuken waar ik twee biertjes uit de koelkast nam. We kregen het over koetjes en kalfjes en ik zag hem regelmatig via het raam naar de tuin kijken. Daar lagen de twee meiden in bikini te zonnen. Anke, de brunette lag op haar buik een boek te lezen, en Rinke, met haar blond geverfde lange krullen, Zat vrij rechtop in de ligstoel met haar ogen gesloten. Wat was ik een trotse moeder als ik die twee knapperds daar zo zie zitten. Ook Frits bleek zijn aandacht moeilijk bij ons gesprek te kunnen houden...
Hij complimenteert me met mijn mooie dochters en ik zeg dat ze beide een exacte kopie van mij zijn toen ik zo oud was.
Frits zegt doodleuk dat hij dan hoopt dat die meiden over 20 jaar nog steeds op mij lijken. Ik voel dat ik bloos en bedank hem voor het compliment. Ik zeg hem dat hij er ook nog goed uitziet, hoewel ik zijn leeftijd niet eens weet... Maar ik meen wel wat ik zeg. Zo hier aan de keukentafel mag Frits er zeker nog zijn, al is hij zijn tienerjaren, net als ik, ook al een tijdje gepasseerd....
Datum & Tijd: 23-11-2016 @ 22:17 - Door: Frits
0

Haar dochters zijn werkelijk waar een prachtige verschijning en ze zien er ontzettend lekker uit in hun miniscule bikini's. Met moeite kan ik focussen op Feline, die er echter ook zeker mag zijn en voel mijn enorme bobbel groeien. "Ik ga trouwens ook zo lekker zonnen in de tuin. Kom je gezellig mee om lekker te genieten van het weer en een ijskoud drankje?" Vraagt Feline plotseling en overvalt mij een beetje. "Ooh dat klinkt leuk, maar ik heb echter geen zwembroek bij me." Antwoord ik zo nonchalant mogelijk en kijk ietwat verlegen naar Feline. "Oooh maar dat maakt toch niets uit joh, je kan ook lekker in je boxer zonnen." Zegt Feline met een glimlach en een korte knipoog. Ik slik even en besef dat dat misschien geen al te goed idee is, gezien de gigantische bobbel daar beneden. "Ik ga alvast mijn bikini aantrekken, ben zo terug!" Lacht Feline, terwijl ze heupwiegend de keuken uit loopt.
Datum & Tijd: 23-11-2016 @ 23:57 - Door: Max
0

als ik thuis komt zie ik mijn vader nergens ik besluit hem te appen en ik krijg gelijk een ap terug dat mijn vader bij de buren de nieuwe buren is en dat ik ook maar moet langs komen om kennis te maken.
Dat is goed app ik terug en ik besluit om gelijk naar de nieuwe buren te gaan.
Ik had gehoord van mijn vader dat ik naar de tuim moets komen want daar waren hun ik verwacht dat ze wat aan drinken waren met elkaar maar toen ik in de tuin kwam zag ik mij vader van zo rond de eind 40 met 2 leuke jonge dames liggen die in hun bikin lagen.
ik stelde mij gelijk voor en ik zag de dames vol interesse naar mij kijken.
Ik ben natuurlijk ook van dezelfde leeftijd als hun.
Als ik mij net heeft voorgesteld aan aan Anke en Rinke zie ik op hetzelfde moment haar moeder uit de keuken lopen ook in bikini.
Ook aan haar stel ik mij gelijk voor.
Datum & Tijd: 24-11-2016 @ 11:23 - Door: Feline
0

Wanneer ik beneden kom en de tuin in loop, zie ik Frits adembenemend naar me kijken. Op dat moment ging er de nodige trots door me heen. Zelfs een jonge knul die plots ook in de tuin staat, zie ik geïnteresseerd naar me kijken. Hij stelt zich voor als Max, de 20 jarige zoon van Frits. Op hun beurt zie ik mijn beide dochters goedkeurend naar deze jonge knul kijken. Nu ik ook langer naar Max kijk, kan ik me heel goed voorstellen dat Frits in zijn jeugd ook een hele mooie knul geweest is. Niet dat ie nu afzichtelijk is, maar de jaren zijn ook bij hem gaan tellen, net zoals bij mij. Ik vraag iedereen wat men wil drinken en ga voor de meiden en max de fles rosé en een biertje halen. Wanneer ik terug kom heeft Max zijn shirt uitgetrokken en ik zie Anke en Rinke nu met nog meer aandacht naar hem kijken. Ook Frits heeft het zo warm dat hij zijn blouse uit doet. Tot mijn verbazing is er ook bij hem nog een lichte sixpack zichtbaar. Zijn borstkas is ook nog erg strak voor zijn leeftijd.
Max is ondertussen tussen de meiden op het gras gaan zitten en ze zijn lekker aan de praat geraakt.
Frits en ik hebben het over mijn scheiding en hij vertelt dat hij anderhalf jaar geleden weduwnaar geworden is. Het was een moelijke tijd voor hem en Max en hij zegt blij te zijn dat alles nu afgehandeld is, en dat Max en hij hun leven zo goed als het kan weer op de rails hebben. Max is weer aan het studeren en hij is sinds een paar weken weer aan het werk.
Het werd steeds gezelliger en later en Frits stelde voor om eten te laten komen.
Frits en ik gingen naar de keuken om wat bestek en borden te pakken. Frits stond wat bestek uit de la te pakken, terwijl ik de borden pakte uit een hogere kast. Hierbij voelde ik mijn borsten tegen de rug van Frits drukken. Frits bleef even als versteend staan, en draaide zich toen om. Onze lippen vonden elkaar.
Tijdens onze heerlijke zoen opende ik even mijn ogen en zag door het raam dat het buiten ook steeds gezelliger geworden was...
Datum & Tijd: 28-11-2016 @ 12:36 - Door: Frits
0

Wow ik zoen met Feline wat ben ik toch een enorme geluksvogel.
.Ik zie als ik snel uit het raam kijk dat mijn zoon Max nu tussen de twee dochters van Feline in ligt op deze manier hebben zowel vader als zoon maar ook moeder en dochters het allemaal erg naar hun zin met de nieuwe buren.
Mijn handen rusten nu op de billen van Feline die ik nu langzaam kneedden ik voel dat Feline ondertussen hetzelfde bij mij doet en mijn billen kneedt.
We zoen gepassioneerd verder met elkaar en ik voel de tepels van Feline stijf door haar bikini tegen mijn lichaam aan prikken.

Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 11:17 - Door: Max
0

Terwijl pa met Feline naar de keuken was om wat bestek en borden te halen, kwamen Anke en Rinke ook steeds meer los. Ze vragen me uit over mijn school, sociale leven en ook of ik een relatie heb. Ik antwoord dat ik mezelf daar nog te jong voor vind en dat ik liever nog wat jaartjes rondfladder als happy single. Ik zie de dames, die nu beide rechtop zitten, met glinsterende oogjes eerst naar elkaar kijken en dan weer naar mij. Dan vraagt Rinke of ik hard heb moeten trainen voor mijn sixpack, terwijl ze er met één hand zachtjes over streelt. Ik voel dat ik bloos en antwoord dat het wel mee valt omdat ik al vanaf mijn 7e aan kickboksen doe. Ik vraag de dames ondeugende hoe dat met hun zit. Hebben zij hard moeten trainen voor de hun prachtig gevormde bovenlijven? Ik zie dat de dames deze vraag niet hadden verwacht. Toch lijken ze beide nog wat rechter te gaan zitten waardoor hun goed gevulde bikini's nog wat strakker komen te staan.. Dan wil één van beide iets zeggen, maar op dat moment komen pa en Feline de tuin weer in met borden, bestek en een grote tas met chinees. Toch wel erg benieuwd naar wat de dames me hadden willen zeggen, beginnen we met zijn allen lekker te eten.
Na het eten stelt Feline voor om samen ff de stad in te gaan voor een drankje. Als ik merk dat Anke en Rinke hier niets voor voelen zeg ik dat ze best samen mogen gaan, maar dat wij hier in de tuin nog wel een afzakkertje nemen. Met een veelbetekenende blik in hun ogen stemmen de meiden hier ook in toe en zo zijn we even later nog maar met zijn drieën in de tuin. Het is half 7 maar de zon is nog erg heet en fel dus we besluiten nog even lekker in de zon te blijven liggen. Dan vraagt Anke me, of ik thuis misschien nog wat zonnebrandcreme heb liggen. Die van hen is op. Ik zeg dat ik hem wel even ga halen.
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 11:26 - Door: anonieme lezer
0

Ik heb de indruk dat dit een erg heet verhaal kan gaan worden. Het enige wat ik tot nu toe nog mis is een persoon die de rol van (één van) de jonge meiden op zich neemt. Ikzelf ben erg slecht in het schrijven van verhalen, maar ik weet dat er hier genoeg mensen zijn die hier wel prima toe in staat zouden zijn.
Zomaar een tip van een anonieme lezer.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net