Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 27-11-2016
Schakels: 47x
Gelezen: 2141x
Gezocht Milf Slavin

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 27-11-2016 @ 17:46 - Door: Tommy
Het was weer zover voor de derde keer dit jaar waren mijn ouders weer twee maanden voor het wek naar het buitenland en ik alleen thuis. Natuurlijk had ik met mijn 16 jaar geen zin om huishoudelijk taken uit te voeren. Daarbij kwam dat ik er wel van hield om oudere dames tussen de 30 en 40 jaar te domineren en te gebruiken voor seks.

Gelukkig was ik met mijn twee meter flink gespierd waardoor ik nog al breed was. Verder leef ik op grote voet wat ook betekend dat mijn maatje in mijn broek groot is. Hij is nooit op gemeten maar twintig centimeter zou goed kunnen en hij is behoorlijk dik.

Om mijn nu te kunnen amuseren besluit ik op een bdsm advertentie site een advertentie te zetten. Zeker gezien de advertentie die ik zag was ik nog rustig met mijn eisen. Er waren 24/7 advertentie bij waar slavinnen en slaven eigendom werden. Wilde een slavin om mijn te amuseren, maar ook om te vernederen, te misbruiken en poetsen.

Dus ik schreef 'Meester zoekt slavin type MILF tussen de dertig en veertig jaar die meerdere uren ten dienste staat. Deze meester is extreem veel eisend en straft bij het minste geringe zeer streng. De gezochte slavin zal gebruikt worden voor seks en geneugten van deze meester. De slavin zal niet gedeeld worden met anderen.

Deze meester doet niet aan plas, poep en animale seks. Wel maakt deze meester gebruik van zwepen, bondage en pijnlijk speelgoed voor slavinnen. Deze meester is discreet en verwacht dit ook van de slavin die reageert. De slavin die reageert moet extremen eisen verwachten bij de eerste ontmoeting.Foto van slavin is verplicht.'

Na het lezen van mijn advertentie plaatste ik deze. Nu moest ik rustig afwachten en bedacht ik wat ik bij de eerste afspraak ging eisen. Moest wel lachen om mijn eigen account foto. Het was een stoel die ik zelf gemaakt had voor het uitoefenen van mijn nu al gevorderde bdsm hobby. Een stoel met veel uitsteeksels en riemen.
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 17:20 - Door: wendy
0

Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd en vind het heerlijk om gedomineerd en vernederd te worden.
Zal eerst even iets over mezelf vertellen, ben dus wendy een magere vrouw die de 40 net aantikt.
Hoop dat dat geen probleem voor u is.
Ik heb een slank, eigenlijk wel erg mager,ichaam en kleine a-cup borsten.
Heb nog geen ervaring met een echte meester, maar mjjn ex had altkjd wel extreme ideeŽn en heb al de meest vreemde voorwerpen in mij gehad, heerlijk.
Ik zou dan ook graag u willen dienen, u mag alles met me doen en laat mij gewillig vernederen.
De foto zal mketen wachten, wil mezelf graag eerst aan u laten zien.

Het lijkt me zooo spannend om door een mooie potente jonge bink gedomineerd te worden.
En hoop dan ook dat u mij uitnodigd om bij u langs te komen.

U nieuwe slavin
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 19:01 - Door: wendy
0

Hallo meester,
Ik weet het zeker ik wil uw lustslaafje zijn.
Iets eerder durfde ik nog geen foto naar u te sturen, maar heb me net toch uitgekleed en een foto voor u gemaakt.
Ik hoop dat mijn magere bijna tietloze lichaam voldoet om uw lusten op te botvieren.
Nogmals u mag mijn lichaam voor alles gebruiken en ik wil graag door u vernederd worden.
Ik zal alles voor u doen, alles.

Terwijl ik dit we bericht tikte en de foto bijvoegde was ik absoluut overtuugd dat ik dit wilde.
Maar nadat ik op versturen had gedrukt kwam toch weer die twijfel...........
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 21:51 - Door: Tommy
0

Had twee berichten van een Wendy in mijn mailbox als ik check of er reacties zijn op mijn advertentie. Ze meldde dat ze kleine a cup borstjes had. Verder vertelde ze dat ze geen ervaring had maar haar ex wel van alles in haar kutje had gestoken. Verder meldde ze dat mijn wilde dienen en gewillig liet vernederen en alles met haar liet doen.

In haar tweede mail een foto van een slanke dame die zeker geen veertig leek. Ze hoopte dat haat zoals zij schreef tietloze lichaam vol deed om mijn lusten op haar bot te vieren. Ze meldde dat ze mijn lustslaaf wilde worden en nogmaals meldde ze dat ze voor als gebruikte wilde worden, maar ook vernederd.

Stiekem vond ik het wel interessant om deze dame eens uitgebreid voor mijn plannen te gebruiken. Zeker gezien haar lichaam stiekem wel in de buurt kwam van het lichaam met de perfecte vormen in mijn ogen. Haar kont was niet dik, maar ook zeker niet het model geen kont.

Schreef rustig mijn reactie aan Wendy "Slavin, zoals in de advertentie staat dat ik bij de eerste ontmoeting al extremen eisen stel zou je dit wel verwachten. Morgen verwacht ik je bij de speeltuin in het park bij het hertenkamp naast de picknicktafel. Het is jouw zorg dat je billen, kutje en oksel haarloos zijn.

Aan je voeten zitten een paar schoenen met naaldhakken van minstens vijftien centimeter. Verder draag je een jas die met de onderkant niet verder reikt als halverwege je bovenbenen. Verdere kleding heb je niet nodig en draag je dus niet.

Als er niemand in de buurt is spreek je mijn aan met meester anders hou je je mond en doe wat ik vraag. Gezien je gemelde woonplaats ben ik blij dat we in dezelfde woonplaats wonen. De eerste ontmoeting is een test om te zien of je aan mijn verwachtingen voldoet.

Hoe lang onze eerste ontmoeting gaat duren weet ik niet. Alleen verwacht ik dat je niet gelijk met afspraken komt die je moet na komen. Bij het voldoen van mijn verwachtingen kan het zeker enkele uren duren voor je rust krijgt. Meester Tommy.'

Het bericht verstuurde ik waarna ik gelijk mijn ging voorbereiden voor morgen. In mijn zwarte jack deed ik een butt-plug, een van binnen verduisterde zonnebril, een paar tepelklemmen en een set van twee trilballetjes met een draadloze afstandsbediening.

Morgen bij de eerste ontmoeting Wendy gelijk duidelijk maken dat ik als haar meester veel eisend zal zijn. Voor we het park gaan verlaten zal ze een butt-plug in haar kontje dragen, tepelklemmen aan haar tepels, in haar kutje de twee trilballetjes en op haar neus de zonnebril zodat ze op mijn moest vertrouwen waar we heen gingen.

Bereidde in huis nog een paar verrassingen voor haar voor. De halsband met draadloze afstandsbediening ging aan de oplader want deze zou morgen wel eens overuren moeten maken. Tevens legde ik de enkel en polsboeien klaar. Natuurlijk zette ik de ton met zwepen klaar.

Bedacht nu wat ze allemaal moest doen om mijn te tonen dat ze wilde voldoen aan mijn eisen en lusten. Zonder kleren zou ze wel de tijd door moeten brengen want die had een slavin niet nodig vind ik. Stiekem hoopte ik dat ze geen probleem had dat ik soms zeer streng zou zijn zeker in het begin.
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 23:18 - Door: wendy
0

had ik die foto echt verstuurd?, ja ik had het echt gedaan!
de zenuwen gierde door mijn lijf en het leek wel of ik net 15 minuten op een spinningfiets had gezeten, zo zwaar ging mijn ademhaling.

ergens diep in mij was er de hoop dat ik misschien wel geen reactie zou krijgen, mogelijk omdat meester iemand zocht die wel tieten had!
ik was onrustig en keek om de 2 minuten of er al een reactie was.
na wat een eeuwigheid leek zag ik een nieuw bericht binnen komen.

met trillende handen opende ik het mailtje van meester tommy.
hij liet er geen gras over groeien en had meteeneen aantal voorwaarden voor onze eerste ontmoeting.
die haarloze bilen en kutje waren geen probleem want dat het ik permanent weg laten lasaren, en mijn oksels worden dagelijks geschoren.
ik had nog wel een zomerjas die tot net onder mijn billen kwam maar die pumps zou ik moeten gaan kopen.

meteen ging ik opweg naar een schoenenwinkel.
voor naaldhakken van de gewenste 15 cm had ik helaas weinig keus.
er was maar een paar, een stel rode pornohakken.
ik denk dat de verkoper meteen een oordeel had over mij.

na een hele onrustige nacht stapte ik onder de douche en schoor mijn oksels.
na het afdrogen smeerde ik mijn kut en kontje lekker in zodat ze zijdezacht aanvoelde.
uit automtisme liep ik richting mijn kledingkast maar bedacht me op tijd.
ik trok mijn pumps aan en mijn jas en stapte snel naar buiten, voordat ik me zou bedenken.

het lopen was lastig, het leek wel of ik benen van rubber had, en mijn handen trilde ook.
in het park liep ik langs het bhertenkamp rechtdoor naar de speeltuin.
ik zag nog niemand die mijn meester zou kunnen zijn.
ik keek schichtig om mij heen, wachtend op mijn toekomstige meester.
wat was dit al opwindend zeg.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 01:13 - Door: Tommy
0

Natuurlijk was ik ruim op tijd op de afgesproken plek. Had mijn verstopt in het speelhuisje waardoor het van buiten moeilijk te zien was. Zag nu dat mijn slavin aan kwam lopen beter gezegd ze probeerde net te lopen. Blijkbaar liep ze zelden of nooit op hoge hakken.

Ze stond nu op de afgesproken plek had verwacht dat ze ging zitten, maar spijtig deed ze dat niet. Natuurlijk had ik haar graag extra straf gegeven. Mijn verstopplaats was tactisch gekozen waardoor ik ongezien dicht bij haar kon komen. Rustig kroop ik uit mijn verstop voelde of alles nog in mijn zakken zat en liep stil ongezien achter een boom.

Nu ze van mijn af keek liep ik snel naar haar toe en ging achter haar staan. "Slavin je handen in je nek. Dan gaan we kijken of je gehoorzaam bent." zei ik streng. Zichtbaar schrok ze maar ze bleef stil staan en deed haar handen in haar nek. "Ja meester ik zal als doen om u te gehoorzamen." zei ze geschrokken.

Zonder verdere plichtplegingen duwde ik mijn rechterhand onder haar zeer korte jas. Voelde aan haar billen en haar bilnaad waar ik inderdaad geen haren voelde. Haalde mijn hand onder haar jas weg en haalde de grote metalen butt plug uit mijn jack zak.

Zonder haar te waarschuwen ging ik terug met mijn hand onder haar jas. Zonder veel moeite duwde ik nu de metalen butt plug in haar kontje. Ze rilde maar bleef voor zich kijken zonder dat ik haar moest commanderen. Voelde nu onder haar jas naar de voorkant waardoor ik haar met haar rug tegen mijn borst aandrukken.

Ging nu met mijn hand over haar onderbuik en voelde geen stoppel. Haalde mijn hand op nieuw onder haar jas uit en haalde de twee trilballetjes uit mijn jack zak. Gelukkig was er geen mens te zien zoals ik verwachtte om deze tijd in het park. Snel duwde ik de balletjes tussen haar benen tegen haar vagina.

Hard duwde ik zonder haar te waarschuwen de balletjes haar vagina met mijn wijsvinger duwde ik ze diep in haar.Nu haal ik mijn hand onder haar jas uit en duw mijn wijsvinger tegen haar lippen van haar mond. "Zo slavin schoon likken. Dan gaan we je verder klaar maken voor een mooie wandeling." zei ik.

Ze slikte merkte ik en zei zacht "Meester Tommy een wandeling vind ik een goed idee." Dacht ze dat het zo makkelijk zou blijven, maar pakte in tussen de zonnebril uit mijn jack zak en zette deze bij haar op. Merkte dat ze schrok en ze zei angstig "Meester nu zie ik niks."

"Dat is een test om te merken of je mijn wil en durft te vertrouwen." zei ik streng knoopte nu de bovenste drie knopen van haar jas los. Uit mijn jack zak pakte ik nu de eerste tepelklem deze zette ik op haar rechtertepel zonder waarschuwing om snel erna de tweede op haar linkertepel te zette.

Rustig knoopte ik haar jas terug dicht waarna ik recht voor haar ging staan. Zonder dat ze het kon verwachten drukte ik mijn lippen op de haren. Zonder dat ze tegen werkte dwong ik haar tot een tongzoen. Was nu benieuwd of ze verder wilde of hoopte toch nog weg te kunnen.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 09:23 - Door: Wendy
0

k schrok van zijn stem toen hij plotseling achter me stond.
met mijn handen in mijn nek zei ik tegen mijn meester dan ik alles zou doen om hem te gehoorzamen.

bij elke aanraking van mijn meester ging er een rilling door mijn lichaam.
al snel was mijn kontje gevuld en zaten er 2 balletjes in mijn kut.
dat ging allemaal erg makkelijk want dat was zeker niet de eerste keer dat dat gebeurde.
maar toen hij zijn vinger in mijn mond stak en ik er aan likte proefde ik iets wat ik niet had verwacht.
ik had nog nooit mijn eigen sap geproefd, maar wilde me natuurlijk niet laten kennen dus likte vol overgave zijn vinger schoon.

mijn eerste echte test werd om een rondje te lopen met de geblindeerde bril op, ik was wel wat angstig maar ik vertrouwde mijn meester.
en toen ik het niet verwachtte plots een scherpe pijn in een van mijn harde tepeltjes.
er werd een klem op gezet, en al snel volgde er een klem op mijn andere tepel.
daar stond ik dan midden in een speelltuin, naakt met mijn jas open en klemmen op mijn tepels.
door de bril kon ik ook niet zien of er misschien andere mensen waren of langsliepen.
alleen al de gedachte dat mijn meester mijn lichaam aan voorbijgangers zou kunnen laten zien maakte me nog geiler, ik voelde dat mijn kut nat werd en er druppels kutvocht langs mijn dijen naar beneden liepen.

ik had niks te willen of in te brengen, en moest alles ondergaan.
ik voelde me heerlijk, dit was wat ik al jaren mistte in mijn leven.
en nu ging een hele jonge jongen, die mijn zoon had kunnen zijn, mijn lichaam misbruiken en vernederen.
toen voelde ik zijn lippen op de mijne en liet gewillig zijn tong mijn mond binnendringen.
een tongzoen had nog nooit zo spannend en lekker gevoeld.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 15:19 - Door: Tommy
0

Haar lichaam trilde van opwinding als we stonden te tongen. Verbrak te tongzoen waarna ze iets verstijfde omdat ze merkte dat ik weg stapte. Legde nu mijn linkerhand op haar billen en trok haar tegen mijn rechterzij en zei zacht doch streng "Zo nu is het tijd om een rustige plek op te zoeken. Dan kan je mijn tonen wat je waard bent."

Duwde haar nu een richting op waar ze niet vandaan was gekomen voorzichtig maar vertrouwend op mijn liep ze mijn haar rechterarm legde ze met wat gestuntel over mijn schouder. Met mijn rechterhand haalde ik de afstandsbediening van de balletjes uit mijn zak van mijn jack.

Zette de schakelaars in de hoogste stand als we het pad op liepen naar de wijk waar ik met mijn ouders woonde duwde ik op de knop van de afstandsbediening. Aan haar lichaam merkte ik dat ze schrok, maar zei gelijk met het indrukken van de knop "Slavin je mag alleen klaar komen met mijn toestemming."

"Ja meester ik mag alleen klaarkomen met uw toestemming." zei ze met moeite om haar opwinding te verbergen. Merkte ook dat ze moeite had met het lopen op de hoge hakken. "Zal je maar niet vragen om nu hard te gaan lopen. Door de hakken breek je je enkels." zei ik met een sadistische ondertoon.

"Nee meester dat lukt mijn niet." zei ze nog steeds met moeite. Het was merkbaar dat ze de snelheid van de eitjes in haar kutje niet gewend was. Besloot haar te plagen door de eitjes uit te zetten. "Dank u meester." zei ze als ze het merkte dat de eitjes stopte. Gelijk na haar woorden zette ik ze weer aan.

Het spelletje met uit en aan zette herhaalde zich een keer of vijf. Waarna ze plots vroeg "Meester mag ik klaar komen." "Nee slavin dat mag niet je moet je best doen om je hoogtepunt tegen te houden." zei ik streng wetende dat we nu in een straat met woonhuizen liepen.

We moesten nog een tweehonderd meter naar het huis van mijn ouders en mijn. Het spelletje met uit en aan zetten bleef ik voort zetten. Zichtbaar was ze aan het zweten om haar orgasme tegen te houden. Zonder dat ze het wist liepen we nu over het pad naar de voordeur van het huis.

Gelukkig had ik een groot deel van de rolluiken dicht gelaten. Liet haar na het openen van de deur binnen stappen waarna ik de deur sloot liet nu ook gelijk het rolluik zakken. Zo was het donker in huis en kon slavin Wendy niet zien waar we waren. De eitjes had ik uit gezet.

Deed mijn jack uit en hing deze op de kapstok waarna ik recht voor ging staan en haar jas open knoopte. Duwde deze na openen langzaam van haar schouders en hing deze op de kapstok. "Die heb je voorlopig niet nodig ook niet als we gaan zwemmen." zei ik.

Ze schrok van mijn woorden, maar durfde niks te zeggen. Duwde haar nu met mijn handen op haar rug naar mijn slaapkamer en mijn tweede kamer. Die tweede kamer had ik klaar gemaakt om haar te ontvangen. Hier zou ze nog een paar verrassingen gaan beleven.

Als we in mijn tweede kamer zijn sluit ik mijn deur waarna ik de zonnebril van haar neus haal. "Zo slavin nu ga je beleven waar ik zin in heb." zei ik en pakte de halsband en deed deze strak, maar niet te stak om haar nek. "Meester u mag alles met mijn doen. Alles wat u wil zal ik ondergaan zal alles doen om u te plezieren." zei ze.

Pakte nu de pols boeien en deed deze om haar polsen. Duwde haar naar mijn stoel en liet haar op haar knieŽn op de houten zitting plaats nemen. Haar polsen maakte ik met de ringen aan haar polsboeien vast aan de onder kant van de stoelpoten. Nu hing ze voorover over de houten rugleuning.

Nu deed ik om haar enkels de boeien en deze maakte ik vast aan de stoel poten net onder de armleuningen. Nu zat ze op haar knieŽn met haar voeten in de lucht voorover gebogen op de stoel. "Zo slavin nu zit je comfortabel op mijn speel stoel." zei ik streng.

"Dank u meester." zei ze terwijl ik met twee vingers van mijn rechterhand haar kut binnen drong. Snel haalde ik de twee balletjes uit haar natte kutje. Gelijk hield ik ze voor haar mond en zei "Slavin netjes schoon likken en doe het netjes anders ga ik je zwaar straffen."

Hield de balletjes voor haar mond nu ze met haar hoofd onderste boven stond had ze moeite om ze schoon te likken. Op het moment dat ze aan de balletjes likte ging ik met mijn andere hand zacht wrijven over haar billen en bovenbeen. Sneller likte ze nu de balletjes schoon.

"Wanneer je niet voldoet aan mijn eisen zal ik je brandmerken op je bovenbeen. Het is zonde om die mooie billen of borsten te beschadigen." zei ik terwijl ze de balletjes verder schoon likte. Ging nu met mijn vingers over de butt plug. Haar lichaam verstijfde even van schrik of haar geilheid.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 16:28 - Door: wendy
0

mijn meester had me gek gemaakt met die trillende balletjes diep in mijn kut.
ik zat tegen mijn orgasme aan maar mocht niet klaarkomen.
het koste me ontzettend veel moeite om mijn orgasme tegrn te houden, hierdoor had ik totaal niet in de gaten welke kant we op waren gelopen.

binnen in meesters huis werd mijn bril afgedaan en zag ik voor het eerst mijn meester.
het was een heerlijke jonge bink die een flink stuk groter was als ik, en hij was mooi gespierd.
leeftijden schatten is altijd lastig maar het zou me verbazen als hij al 17 zou zijn.
stel je voor zeg ik als volwassen vrouw van net 40 die door zo'n broekie word gedomineerd!

ik kreeg eerst een halsband om.
hierna werd ik met mijn polsen en enkels vastgezet aan een stoel.
ik zat voorover met mijn kontje omhoog.
ruw duwde meester 2 vingers diep mijn kletsnatte kutje om om de balletjes er uit te halen.
en weer moest ik mijn eigen sap proeven want ik moest de balletjes netjes schoonlikken.

ik schrok van mijn meester toen hij vertelde wat er zou gebeuren als ik niet zou gehoorzamen.
ik wilde absoluut niet gebrandmerkt worden!
toen meester de balletjes weer uit mijn mond haalde waren ze helemaal schoon gelukkig.
meteen zei ik dat ik alles zou doen om mijn messter te plezieren, als hij me maar niet zou brandmerken.

het leek wel of mijn meester tot nu toe blij met me was want hij streelde zachtjes mijn billen en bovenbeen.
en toe pakte hij plots de buttplug vast en ik verstijfde van schrik.
er spookte meteen weer van alles door mijn hoofd.
het ging tot nu toe wel erg makkelijk en dat zou vast niet zo blijven.
en wat bedoelde meester eigenlijk toen hij zei dat ik geen jas nodig had als we gingen zwemmen?

ik werd toch wel nerveus wat er nog komen ging.
maar gek genoeg leek het wel of mijn kut steeds vochtiger werd,en ik was nog steeds niet klaargekomen.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 21:57 - Door: Tommy
0

Ze wilde niet gebrandmerkt worden door mijn. "Als je geen brandmerk wil hebben zal je flink je best moeten doen. Anders krijg je er ťťn met de tekst ik ben eigendom van meester Tommy op je bovenbeen. Het zal trouwens een mooie versiering zijn onder je geile billen." zei ik streng.

Ging nu met mijn vingers naar de buttplug in haar kontje en merkte dat ondanks ik een middelmaat had mee genomen deze nog ruim zat in haar kontje. Zichtbaar stroomde er nu geile vocht langs de binnenkant van haar benen. Liep nu naar mijn kast en pakte daar een grote buttplug zeker tien centimeter door snee op het breedste deel.

De buttplug was ook nog eens ruim twintig centimeter lang natuurlijk was deze ook van metaal. Ging nu achter Wendy staan en trok in ťťn keer de buttplug uit haar kont. Zette nu de andere buttplug tegen haar anus die ik daarna in ťťn keer bij haar naar binnen drukte.

Nu kreunde ze hard waardoor ik vermoedde dat deze groter was dan ze gewend was. Legde de buttplug die ik uit haar had getrokken in een emmer naast de deur. Pakte nu een zweep waarmee ik zacht over haar benen, billen en onderrug wreef. Zichtbaar rilde ze van angst of was het van opwinding.

"Wat ben ik benieuwd naar hoe je lichaam eruit ziet als we vanmiddag gaan zwemmen in het zwembad. Dan ga ik jouw testen op hoe snel je kan pijpen." zei ik met een sarcastische stem. Met de zweep bleef ik over haar benen, billen en onderrug wrijven.

"Nu gaan we jouw lichaam testen om te zien hoe lang het duurt voor je om een orgasme smeekt. Ga daarna jouw geile kutje verkennen met mijn stijve pik." zei ik streng. Weer rilde ze waarbij ik niet wist of dat van angst was of van haar eigen geilheid.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 22:42 - Door: wendy
0

ik moest flink mijn best doen om net gebrandmerkt te worden zei mijn meester, maar hoe ver zou hij gaan?
terwijl ik daar over nadacht werd bruut de buttplug uit mijn kontje getrokken, ik voelde dat mijn kontje nog een beetje open bleef staan.
gelijk voelde ik iets anders tegen mijn kontgaatje duwen.
zonder aarzellen werd deze nieuwe plug mijn kontje ingeperst.

ik moest een naar adem happen, deze was een stuk dikker dan ik gewend was.
ik kreunde ongewild toen deze hele dikke en lange buttplug helemaal mijn kont in werd geduwd.
nadat ik een beetje gewend was voelde het wel vertrouwd, mijn ex wilde ook altijd mijn gaatjes oprekken.

en weer was mijn meester begonnen over het zwembad, wat was hij daar wel niet allemaal van plan?
zou ik daar echt helemaal naakt moeten rondlopen?
dat testen met pijpen stond wel aan, heerlijk zo'n dikke pik in mijn mond.
lekker aan die grote ronde knop zuigen en likken!

terwijl meestermet een zweepje over mijn lichaam gleed vertelde hij dat hij ging kijken hoe snel ik om een orgasme zou smeken.
ik dacht meteen dat ik nu direct wel wil klaarkomen, maar dat zal vast veel te makkelijk zijn.
benieuwd wat meester voor me in petto heeft.

zijn laatste zin deed mijn lichaam rillen.
hij zou straks mijn kut gaan verkennen met zijn stijve pik.
nou had ik die nog niet gezien, maar aan de bult in zijn broek moet hij een zeer forse pik hebben.
die wilde ik dolgraag in me hebben, hard en diep.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 01:20 - Door: Tommy
0

Sloeg nu snel twee keer met de zweep tegen de onderkant van de buttplug. "Dus dit slavinnetje wil dat ik alles met haar doe. Natuurlijk ga ik dit slavinnetje helemaal tot het uiterste drijven." zei ik streng. Met de zweep wreef ik over haar billen, bovenbenen en onderrug waarbij ik ook door haar bilnaad ging.

"Vanmiddag bij en in het zwembad ga ik je nog gekker maken dan deze ochtend. Vandaag is mijn missie jouw zo gek te maken dat je niet meer weet wat voor en achter is. Na het zwembad heb ik nog wel een paar leuke plannetjes met jouw." zei ik streng.

Ze rilde nu ik met mijn vingers over haar billen ging. Met de vingertoppen ging ik nu tussen haar schaamlippen langzaam richting haar vagina. Stak nu mijn middelvinger en wijsvinger in haar kutje. "Vanavond ga ik nog eens met je mooie borstjes spelen." zei ik terwijl mijn vingers bij haar binnen drongen.

Ze kreunde nu hard als mijn twee vingers bij haar binnen drongen. Terwijl mijn duim nu tegen haar clitoris werd gedrukt door mijn. Was benieuwd hoe ver ze zou gaan om te voorkomen dat ik haar toch ging brandmerken op haar bovenbeen.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 10:03 - Door: wendy
0

meester sloef met zijn zweepje een paar keer tussen mijn billen tegen de buttplug.
dit was wat ik graag wilde,en kk hoopte dat hij nog verder zou gaan.
hoopte dat hij ook ieys lager tussen mijn benen zou slaan en mijn kutlippen zou raken.
ik werd echt gek van zo'n stekende pijn in mijn kut als er hard op werd geslagen.
en die gloeiende pijn na het slaan maakte me supernat.

helaas wren het maar een paar klappen met de zweep, want ik voelde nu een paar vingers tussen mijn kutippen.
hij dreef 2 vingers diep mijn kut in maar ik wilde meer, zo veel meer.
ik wilde dat mijn kut maximaal werd opgerekt.
ik wilde me zo vol voelen als mogelijl was.
kk hoopte dan ook dat hij zou proberen of zijn vuist zou passen.
en daarna nog wel meer.....

maar nu eerst genieten van zijn vingers.
ik wilde zo graag klaarkomen, maar durfde er niet zo snel om te vragen.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 11:09 - Door: Tommy
0

Met mijn vingers en duim masseerde ik haar kutje en clitoris. Met mijn tweede hand pakte ik de zweep in mijn hand en sloeg snel op haar rechtertepel. Hoorde haar hard kreunen als de zweep haar tepel raakte. Haar linkertepel kreeg nu een harder klap te verwerken. Nu kreunde ze nog harder het leek of ze niet wilde gillen.

Met de zweep sloeg ik nu vijf keer van zacht naar steeds harder op de onderkant van de buttplug. Hoorde haar weer kreunen, maar merkte ook dat ze zich probeerde te verzetten tegen een orgasme. Sloeg nu hard op haar rechterbil gelijk gevolgd door een klap op haar linkerbil.

Haar lichaam trilde van haar opwinding en haar kutje werd met de seconde merkbaarder natter. Verwachtte ieder moment de vraag dat ze wilde klaarkomen, maar haar orgasme ging ze niet makkelijk krijgen. Het zou voor haar nog een lijdensweg worden om haar hoogtepunt te krijgen.

"Hopelijk denk je aan het brandmerk dat je niet wil. Jouw geile kutje ga ik de komende tijd zo misbruiken dat je weet wie jou in eigendom heeft." zei ik streng. Sloeg nu weer met de zweep op haar rechtertepel dit keer harder dan de eerste keer. Hoorde haar nu nog harder kreunen.

Met de zweep sloeg ik haar nu hard op haar linkertepel waarna ze gelijk weer hard kreunde. Merkte dat haar tepels gevoelig zijn zeker door de aanwezige tepelklemmen. Merkte dat ze steeds meer moeite had om haar orgasme tegen te houden, maar mijn om toestemming te vragen wilde ze ook niet.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 14:43 - Door: wendy
0

wat voelde het heerlijk als dat zweepje mijn tepel raakte.
door de tepelklemmen waren ze al erg gevoelig.
en bij elke klap van het zweepje trok er een scherpe pijn door mijn borstjes.
maar meester plaagde me door telkens wat zachter te slaan.
ik wilde juist meer, ik genoot van die stekende pijn.
en ik hoopte dat hij mijn kutje ook nog zou bewerken.

ik genoot intens als mijn kut misbruikt werd.
en ook als de klappen van de zweep voorbij zouden zijn kon ik nog lang genieten van die heerlijke branderige pijn in mijn kut en borstjes.
niet alleen als ik lag bij te komen, maar zeker als je dan ging lopen.
door het schuren van je kleding over mijn gloeiende kut kwam ik vaak klaar .
maar helaas was het nog lang niet zo ver.

ik probeerde vooral niet aan een orgasme te denken, ik wilde het nog lang uitstellen maar het was zo moeilijk.
meester wist precies welke plekjes hij moest raken diep in mijn kut,ik was echt kletsnat.
en telkens als hij weer op mijn tepel sloeg ging er weer een schok door me heen.

zou ik aan meester vragen of ik al mocht klaarkomen......
nee nog even proberen uit te stellen.
gewoon aan iets anders denken,ja maar waaraan?

wat zou meester straks allemaal met me willen doen in het zwembad?
en zou ik daar echt helemaal naakt rond moeten lopen?
ik werd mogelijk nog geiler van het idee straks helemaal naakt en met die grote buttplug diep in mijn kontje in het zwembad te lopen.
oo dit werkte ook niet, ik werd alleen maar geiler.
maar ik mag nog niet klaarkomen.
en ik wil ook nog niet klaarkomen,nou ja eigenlijk wel maar voor mijn meester nog niet.
oo wat was dit moeilijk.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 21:57 - Door: Tommy
0

Merkbaar probeerde ze har orgasme uit te stellen, maar het werd steeds moeilijker om voor mijn te verbergen dat ze tegen een orgasme aan zat. Natuurlijk wist ik wat ik moest doen om haar tot een orgasme te drijven. Alleen wilde ik haar de kans geven om te vragen dat ze mocht klaar komen.

Het werd voor haar nu echt moeilijk omdat ik buiten mijn middelvinger en wijsvinger ook mijn ringvinger in haar kutje duwde. Ze kreunde hard en haalde diep adem. Pakte nu de zweep anders in mijn handen en hoorde haar diep adem halen. Zeker nu ze drie vingertoppen over g spot gingen.

Met de zweep sloeg ik de tepelklem van haar rechtertepel af waarbij ik gelijk met mijn vingertoppen over haar g spot ging en mijn duim over haar clitoris. Voor ik het besefte wat er gebeurde kwam ze gillend en kreunend met het een schuddend lichaam tot haar hoogtepunt.

Haar kut spoot haar vocht naar buiten waarbij ze even haar bewust zijn verloor. Sloeg nu ook snel de tepelklem van haar linkertepel. Haalde nu mijn hand uit haar kutje en liep even naar de wasbak waar ik mijn handen waste. Trok nu mijn trui en polo uit.

Gunde haar de rust om bij te komen van haar orgasme. Mijn handen waren intussen weer droog.Pakte nu de zweep beet en sloeg nu ze was bijgekomen recht op haar schaamlipjes en zei met kwade stem "Slavin wat was de afspraak? Zo duurt het niet lang voor je je brandmerk krijgt."

Sloeg nu met de zweep drie keer op haar schaamlippen gevolgd door een tik met de zweep op iedere tepel. Nu haalde ze diep adem om te antwoorden, maar had niet gerekend op de harde klap op haar beide billen. "Krijg ik nog antwoord of moet ik je wakker schudden." zei ik kwaad.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 23:18 - Door: wendy
0

ik had mezelf redelijk onder controle dacht ik.
tot dat meester een derde vi ger mijn kut induwde.
toen meester met de zweep een tepelklem van mijn gevoelige tepel afsloeg, vond hij hef ook tijd om zijn 3 vingers nog dieper mijn kut in te duwen.
met zijn 3 vingets bewerkte hij u mijn g-spot.
die vingers waren niet zo'n probleem want ik had er wel meer in mijn kut gehad.
maar dat stimefen van mijn g-spot was helemaal nieuwe voor me.

dit was te veel voor me en er volgde een heel intens orgasme.
voor het eerst in mijn leven spoot ik tijdens het klaarkomen.
ik voelxe een aantal stralen kutvocht mijn kut uitspuiten.
daarna weet ik even helemaal niets meer, mogelijk ben ik even weg geweest.

toen ik weer een beetje bij was gekomen had meester alweer een zweep in zijn handen.
hij haald hadd uit en het uiteinde van de zweep kwam recht tussen mijn benen vol op mijn kutlippen terecht.
het deed wel zeer, maar ik vond het zoo lekker.
ik ging zo op in de pijn in mijn kutlippen dat ik mijn meester niet heb gehoord.

er vilgde meteen weer 3 harde klappen met de zweep op mijn kutlippen, gevolgd door een klap op allebei mijn tepeltjes.
ik kreeg een waas voor mijn ogen van de pijn in mijn kut.
ik wilde meer, en harder.

o meester het spijt me dat ik geen toestemming aan u heb gevraagd om klaar te komen.
ik heb straf verdiend, geeft u mij alstublieft straf.
u mag mijn kut behandelen met de cat, tot hij helemaal rood en opgezwollen is.
iedereen mag zien dat ik straf heb gehad.

mijn meester kreeg pretoogjes en pakte een hele mooie cat.
er zaten 9 strengen aan met met knopen op de uiteindes.
meteen de eerste klap kwam al hard aan.
en meester ging meteen door, ik kreeg eerst 5 harde klappen op mijn schaamlippen.
toen stopte hij even om met zijn vingers over mijn kutlippen te wrijven.
de rust duurde maar even,want meester zei dat ik nog meer straf had verdiend.

ik wachtte op de eerste klap, en toch kwam hij onverwacht.
de tranen sprongen in mijn ogen en mijn kut brandde ontzettend.
straf me meester, ik heb het verdiend.
en er volgde nog 4 harde klappen.
hoerna was het even stil, ik wachte af wat meester ging doen.
als ik nu naakt door het zwembad moest lopen, dan wist ik zeker dat iedereen kon zien dat ik straf had gehad.
mijn kutlippen waren opgezet en diep rood, mijn kut gloeide helemaal.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 10:16 - Door: Tommy
0

Nadat ik haar met de cat had bewerkt pakte ik een stalen roede. Deze dun extreem flexibel zweep liet zijn sporen meer dan duidelijk en pijnlijk na. Zonder haar te waarschuwen kreeg ze eerst een klap er mee op haar schaamlippen en gilde ze van de pijn.

Haar billen kregen nu vijf klappen met de roede en lieten vijf rood blauwe strepen na op haar billen. Boog nu naar voren en zei bij haar rechteroor "Slavin wat had ik gezegd over orgasme. Je wilde geen brandmerk, maar bij mijn komt het idee op dat je dat maar al te graag wilt."

Voor ze verder iets kon zeggen sloeg ik nog vijf maal op haar billen met de stalen roede. Nu stonden er tien rood blauwe strepen op haar billen die haar nog een weekje pijn gingen opleveren. Legde nu de stalen roede terug op de tafel met zwepen.

Rustig ging ik naast mijn slavin Wendy staan en zei kalm en streng "Dit is de eerste en laatste keer dat je mijn geen toestemming hebt gevraagd voor je orgasme. De volgende keer krijg je zonder waarschuwing de door jouw gewraakte brandmerk op je bovenbeen. Ik ga je leren dat je nu mijn slavin bent."

Pakte nu de leren liniaal van de tafel waarmee ik zonder waarschuwing op de binnenkant van haar rechterbovenbeen sloeg. Gelijk gevolgd door een klap met de leren liniaal op de binnenkant van haar linkerbovenbeen. Weer gilde ze van de pijn.

Nu sloeg ik met de leren liniaal op de kuit van haar linkerbeen die gelijk gevolgd werd met een klap op de kuit van haar rechterbeen. "Wie is nu de eigenaar van jouw lichaam en bepaald wat er goed voor jouw is slavin." zei ik streng en duidelijk hard. Ze kromp even in van mijn woorden zeker omdat ze niet weg kon.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 15:59 - Door: wendy
0

de klappen van de cat voelde heerlijk.
de stalen roede kende ik niet, maar goeie genade wat kwam die eerste klap op mijn kut hard aan zeg.
ik zag strerretjes van de pijn, en denk dat er ook wel een flinke striem over mijn kutlippen loopt.
de klappen op mijn billen waren verschrikkelijk,dat deed zo ontzettend zeer.
ik hoopte maar dat het bij deze klappen op mijn billen bleef, ik wist nu al dat zitten een paar dagen moeilijk zou worden.

meester fluistdrde i mijn oor dat ik toch echt beter moest luisteren en netjes moet vragen of ik mag klaarkomen.
ik durfe hem echt niet tegen te spreken.
hierna kreeg ik nog meer klappen met een leren paddle.
niet alleen mijn kut en billen gloeide nu maar ook de bin enkant van mijn bovenbenen.

ik ging me steeds meer zorgen maken wat me in het zwembad allemaal te wachten stond.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 16:52 - Door: Tommy
0

Sloeg nogmaals met de leren liniaal op haar binnenkant van haar rechterbovenbeen waarna ik haar hard op de kuit van haar linkerbeen sloeg. Hierna sloeg ik met de leren liniaal op de binnenkant van haar linkerbovenbeen. Om dan haar kuit van haar rechterbeen te trakteren op een klap met de leren liniaal.

Legde de leren liniaal snel weg en pakte weer de stalen roede waarmee ik haar snel achter elkaar trakteren op vijf slagen op haar billen. Nu kon je al vijftien blauw rode strepen tellen op haar billen. Natuurlijk kon ik haar daar nog eens extra mee straffen vanavond zonder zelf mijn handen vuil te maken.

De tranen stonden nu letterlijk in haar ogen, maar ze zei geen woord en antwoordde niet op mijn vragen. Voor mijn werd het duidelijk dat ik nog veel opvoed werk had aan dit slavinnetje. Het zou haar duidelijk worden wat ik wilde en dat ik dat kreeg zonder dat ze een kans kreeg om daar aan te ontsnappen.

Wreef nu met de stalen roede over haar rechterbovenarm waardoor ze angstig ging kijken. Stond nu weer recht achter haar, maar in plaats van haar bovenarm sloeg ik haar recht op haar schaamlippen met de stalen roede ze gilde het uit van de pijn.

Nu sloeg ik een tiental keer zacht op het uit einde van de buttplug in haar kontje. Waarna ik met de stalen roede hard op de buitenkant van haar rechterbovenbeen sloeg en kort daarna sloeg ik hard op de buitenkant van haar linkerbovenbeen waardoor daar ook blauw rode strepen verschenen.

Wendy was nu al gek van wat ik met haar deed of ze was een ondankbare slavin. Op vele vragen en opmerkingen kreeg ik geen antwoord zelfs geen dank u wel meester. Zou haar dus manieren bij moeten brengen op een zeer hardhandige en pijnlijke manier voor haar.

"Zo ondankbare slavin Wendy." zei ik hard bij haar oor als ik voor over boog. "Waarom krijg ik geen antwoord op mijn vragen. Wie is nu jouw eigenaar en weet wat goed voor je is? Wat had ik gezegd over jouw orgasmen?" zei ik nu ook streng en hard bij haar oor.

Sloeg haar nog twee keer hard met de stalen roede op haar billen waardoor je nu zeventien strepen op haar billen kon tellen in een rood blauwe kleurschakering. "Eerst wil ik antwoorden voor ik jouw kutje gaat laten kennis maken met mijn stijve pik." zei ik streng.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 19:55 - Door: wendy
0

mijn meester geselde mijn lichaam.
op elke plek die ik niet verwachtte werd ik geraakt door het speelgoed van mijn meester.
het deed zo'n pijn dat ik niet meer in staat was om mijn meester te antwoorden.

meester wreef nu de stalen roede over mijn bovenarm en ik zette me schrap.
maar in plaats van mijn bovenarm kwam de roede snoeihard op mijn schaamlippen terecht.
ik voelde de pijn tot in mijn tenen en de tranen sprongen in mijn ogen.
de pijn in mijn benen en billen vond ik heel erg,maar die pijn in mijn kutlippen maakte me zoo geil.
o meester dank u wel dat u mijn kut geselt.
gaat u alstublieft door,mijn kut heeft het verdiend om stevig afgeranseld te worden.

maar meester verplaatste zijn aandacht helaas alweer naar mijn bovenbenen.
en tot overmaat van ramp noemde hij mij een ondankbare slavin.
hij wilde antwoorden voordat ik zijn pik had verdient.

o meester ik zo'n spijt dat ik u geen antwoord gaf toen u daar om vroeg.
maar door de pijn in mijn billen en benen kon ik niets meer zeggen.
als straf mag u mijn kut geselen hoe u dat wilt, zelfs ten overstaan van andere mensen.
maar alstublieft niet meer mijn billen en benen.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 20:54 - Door: Tommy
0

Ze had spijt van het niet antwoorden, maar door de pijn kon ze niet antwoorden. Dit verbaasde mijn want ze wilde meemaken en wilde zich laten vernederen. Voor mijn werd het duidelijk dat ik nog een lang weg had met haar voor ze aan mijn eisen kon voldoen die ik stelde aan een slavin.

"Dus jij wil een volwaardige slavin zijn, maar je bent gewoon een kleinzerige ondankbare waardeloze slavin. Op deze manier laat je mijn geen keuze en zal ik je moeten brandmerken. Als mijn eigendom zal ik je leren dankbaar te zijn en te antwoorden op mijn vragen." zei ik streng.

Sloeg nu met de stalen roede drie keer op haar schaamlippen waarbij ze gilde van de pijn. Legde de roede weer op de tafel en pakte nu een kort zweepje van de tafel en sloeg daar gelijk mee op de buttplug in haar kontje waarna er twee klappen volgde op de binnenkanten van haar benen.

"Zo je nog even verder opwarmen en je leren dat ik als je eigenaar bepaal waar je kennis maakt met mijn zwepen." zei ik streng. Ze gilde het weer uit van de pijn waarna ik haar beide kuiten weer twee keer sloeg met het korte zweepje. Aan haar gezicht was te zien dat ze gek werd van de pijn en de plekken waar ik sloeg.

"Dadelijk gaan we in het zwembad nog een standje hoger met jouw. Dan ga je merken wat ik bedoelde met streng en veel eisend." zei ik streng. Nu deed ik mijn schoenen en broek uit waarbij ik mijn boxershort aan hield. Nu zag ze dat ik echt een grote in mijn boxershort had zitten.

Wilde slavin Wendy nog iets te raden over laten, maar ik kreeg steeds meer moeite om mijn twintig centimeter lange stijve pik in mijn boxershort te houden. "Zo ga ik je eerst eens stevig in je natte kut neuken. Hopelijk zien we dan dat je weet wat vragen is voor toestemming voor een orgasme." zei ik streng.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 22:26 - Door: wendy
0

ik had hier duidelijk veel te ligt over gedacht.
ik moest heel snel mijn houding aanpassen om hier goed door te komen.
ik begon me al een beetje neer te leggen bij het idee dat ik straks gebrandmerkt zou gaan worden.
en natuurlijk weer als ik het net niet verwacht slaat mijn meester 3 keer met de stalen roede op mijn schaamlippen.
ik kon een gil niet meer onderdrukken.
dank u wel meester, straft u mij alstublieft voor mijn gedrag.

met een ander zweepje kreeg ik een paar venijnige slagen op mij buttplug.
ik hoorde mezelf zachtjes grommen, maar niet van de pijn.
die pijn kwam pas met de volgende slagen op mijn benen en kuiten.
dank u wel meester zei ik zachtjes met een snik in mijn stem.

ik werd ook al een beetje voorbereid op ons zwembadbezoek.
daar zou alles nog een standje hoger gaan, ik begon met al echt zorgen te maken wat daar allemaal stond te gebeuren.

meester trok nu zijn schoenen en broek uit,en zag ik hem voor het eerst in boxer.
meester zag er zeer goed uit, maar ik had vooral oog voor de grote bult in zijn boxer.
daar moet echt een knoeperd van een pik inzitten.
meester stond op het punt om me te neuken.
hij zal straks zijn grote harde pik tussen mijn opgezwollen pijnlijke kutlippen duwen en me neuken als een gebruiksvoorwerp.
het enigste waar ik nu aan kon denken is, niet klaarkomen voor je toestemming hebt gevraagd
Datum & Tijd: 03-12-2016 @ 12:24 - Door: Tommy
0

Zag dat ze naar mijn kruis keek waar nog steeds mijn stijve in mijn boxershort zat. Pakte nu buiten haar zicht snel de stalen roede en sloeg snel nog eens twee keer op haar schaamlippen. Ze gilde het uit van de pijn en bedankte mijn gelijk. Langzaam begon ze het te leren.

Nu sloeg ik haar op de buitenkant van haar beide bovenbenen. Weer bedankte ze mijn na het gillen van de pijn. Legde nu de stalen roede terug op de tafel waarna ik snel mijn middelvinger, ringvinger en wijsvinger in haar natte druipende kutje duwde. Hoorbaar kreunde ze van de pijn en genot.

Duwde mijn duim tegen haar clitoris als mijn vingertoppen diep in haar kutje over haar g spot gingen. Ze dankte mijn voor mijn vingers en ze zei nu ook dat ze mijn eigendom was. Mijn duim ging nu snel over haar clitoris terwijl mijn vingertoppen zeer rustig over haar g spot ging.

Haar hele lichaam trilde van haar geilheid waarbij het merkbaar werd dat ze geneukt wilde worden. Rustig zei ik kalm en streng "Als mijn eigendom ga ik je dadelijk uitwonen in je kutje. Vanaf nu ga je leren wat het betekend mijn eigendom te zijn."

Er bleef vocht uit haar kut stromen zeker nu ik weer een paar keer diep in haar over haar g spot ging met mijn vingertoppen. Natuurlijk zou ik haar compleet gek maken en haar laten smeken om een orgasme als een extra straf. Wel merkte ik dat ze steeds geiler werd.

Nu was het tijd om mijn boxershort uit te trekken en haar een blik te gunnen op mijn tweeŽntwintig centimeter lange stijve pik. Natuurlijk was mijn pik ook behoorlijk dik en zag je de aderen er duidelijk over lopen. Dit was een erfenis van de familie van mijn vader alle mannen waren zo groot geschapen.

Ging nu achter haar staan en ging nu met de buttplug spelen ze kreunde van geilheid. Zette nu mijn eikel tegen haar vagina terwijl ik streng zei "Nu ga je meemaken hoe ik mijn slavin op warm met neuken. Die geile doos van jouw eens goed vullen." Duwde nu mijn stijve bij haar naar binnen.
Datum & Tijd: 03-12-2016 @ 14:34 - Door: wendy
0

hoe meer ik me overgaf aan mijn meester hoe beter ik me ging voelen.
ik werd vrijer en voelde dat er een last van me afviel.
jazeker het deed ontzettend pijn, maar toch werd ik er ontzettend geil van.
zeker toen ik weer 2 harde tikken op mijn schaamlippen kreeg met de roede.

meester zette 3 vingers tegen mijn brandende kutlippen en duwde ze diep naar binnen.
zijn vingers raakte nu mijn g-spot.
samen met meesters duim op mijn clit maakte dit me nog geiler.
uiteraatd benkte ik mijn meester meteen.

met zijn andere hand trok meester nu zijn boxer helemaal uit en zijn grote dikke pik sprong tevoorschijn.
ik had wel veel verwacht, maar dit was echt een monsterpik.
hij was echt heel groot, zeker 22cm en behoorlijk dik.
en ik zag de opgezwollen aders over de volle lengte lopen.

er werd door meester geen tijd verloren en hij kwam achter me staan.
eerst plaagde hij me een beetje door aan mijn buttplug te zitten.
maar al snel voelde ik dat die grote harde pik tegen mijn schaamlippen werd gezet.

ik wad zo geil en zo nat dat het niet veel moeite zou kosten om dat gevaarte naar binnen te stoten
toen meest begon te stoten gleed zijn pik inderdaad soepel tussen mijn wchaamlippen door mijn kutgat in.
mijn schaamlippen brandde al van de klappen met de stalen roede, maar nu meester zijn dikke pik er tussen begon te stoten werd dit alleen maar erger.
gelukkig deed hij het nog wel rustig aan.
dank u wel meester dat u mij met uw grote dikke pik wilt neuken.

hij duwde nu flink door en elke keer dreef meester zijn pik maximaal naar binnen mijn kut in.
o ja meester neuk mij als een slavin die straf heeft verdient.
dat stond meester schijnbaar wel aan want hij verhoogde zijn tempo en begon me nu met snelle wilde stoten telkens zo diep mogelijk te neuken.
elke stoor voelde ik zijn kloppende eikel tegen mijn baarmoeder aanstooten.
ja meester laat u maar gaan en leef mijn kut maar uit.
ik heb het verdient om doo u gestraft te worden.
ik ben uw eigendom en u mag met me doen wat u wilt.

Datum & Tijd: 03-12-2016 @ 15:23 - Door: Tommy
0

"Ja meester laat u maar gaan en leef mijn kut maar uit. Ik heb het verdient om door u gestraft te worden. Ik ben uw eigendom en u mag met me doen wat u wilt." kreunde ze als mijn eikel tegen haar baarmoederwand stootte. Sloeg haar met mijn blootte handen niet te hard op haar billen.

Door de blauw rode striemen van de roede deed dit zeker pijn bij haar. Natuurlijk zouden haar schaamlippen ook pijn doen, maar ik vond dat ze maar eens goed moest leren gehoorzamen. "Denk er maar goed aan slavin dit is alleen nog maar een warming up voor jouw. Vanmiddag bij het zwembad ga je pas echt wat beleven." zei ik streng.

Van mijn woorden schrok ze toch merkbaar en liet ze blijken dat ze nog niet vaak is gebruikt zoals ik haar nu gebruikte en wilde gaan gebruiken. Mijn eikel duwde steeds harder tegen haar baarmoederwand bij iedere keer dat ik harder en dieper bij haar binnen drong.

Nu ik haar neukte gilde en kreunde ze om meer en dat ging ze krijgen. Ze ging meer krijgen dan dat ze lief was ze zou merken dat ze mijn eigendom was geworden. Voor dat ik vanavond met haar borstjes ging spelen zou ik ook haar kontje zeker ťťn keer volspuiten daar kon ze zeker van zijn alleen dat ging ik haar nog niet vertellen.

Greep nu met mijn hand over haar buik haar tussen haar benen beet bij haar clitoris. Deze begon ik nu ruw te masseren de gilde het uit en ging toch ongemerkt richting haar tweede hoogtepunt zeker ook omdat mijn eikel geregeld langs haar g spot ging.

Voeg mijn af of ze nu wel om toestemming zou vragen. Het werd nu zelfs hoorbaar lasig voor haar om haar komende orgasme te verbergen terwijl ik ook langzaam het gevoel kreeg dat er een vulkaan met sperma ging uitbarsten. Wilde haar wel eerst laten komen.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 12:54 - Door: wendy
0

ik moest nu toch aan mijn meesterr vergellen dat dit allemaal nieuw was voor me.
maar wilde hem wel graag als mijn meester, en was bereid heel ver voor hem te gaan.
leert u mij alstublieft om een goed gewillig slaafje te zijn.

bij elke harde diepe stoot deden mijn schaamlippen pijn, zijn pik schuurde telkens over de volle lengte langs mijn lippen.
en ook diep in mijn kut werd ik uitgewoond omdat meester doorstoote tot hij mijn baarmoeder raakte.

blijkbaar genoot mijn meeter van mijn lichaam want ik zag een glimlach op zijn gezicht.
maar kwam er snel achter dat dat kwam door het plannetje wat hij had.
hij liet zijn hand over mijn buik naar beneden zakken en greep zo tussen mijn schaamlippen.
ruw begon hij mijn kutlippen en clit te bewerken.
hij kneep en trom hard aan mijn clit.
en samen met zijn harde diepe stoten kwam mijn orgasme razendsnel opzetten.

ik herhaalde continu in mijn hoofd dat ik moest vragen of ik mocht klaarkomen.
maar wilde dke vraag zo lang mogelijk uitstellen.
meester dank u wel dat u mij zo hard neukt, ik heb het verdient.
wees alstublieft niet te voorzichtig met mijn kut, ik verdien straf van u.

ik voelde mijn orgasme opkomen,maar wilde nog dteeds niet vragen of ik mocht klaarkomen.
ik wilde mijn meester trots maken door zo lang mogelijk te wachten.
meester begon me nu nog harder en sneller te neuken.
en op het moment dat hij hard in mijn clit kneep en er aan trok raakte ik de controle over mijn lichaam kompleet kwijt.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 22:19 - Door: Tommy
0

Voor de tweede keer kwam ze kreunend klaar en verloor ze het bewust zijn. Mijn stijve stond op uitbarsten en na nog een stoot spoot ik mijn stijve leeg in haar kutje. Haar kutje werd nu gevuld met mijn sperma. Ik had gelukkig niet lang nodig om bij te komen van mijn hoogte punt.

Natuurlijk had Wendy als slavin bewezen dat ze niet kon luisteren. Het meeste wat mijn verbaasde was dat ze had toegegeven dat ze helemaal geen ervaring had als slavin. Alleen wilde ze wel leren om mijn slavin te zijn alleen dat zal een harde leerschool worden voor haar.

Rustig trok ik mijn stijve uit haar en maakte mijn pik rustig schoon. Wendy was nog buiten westen wat na de door haar getoonde wanprestatie niet kon natuurlijk. Van de tafel pakte ik de cat en sloeg daar mee op haar schaamlippen en raakte ook haar billen.

Ze kreunde het nu hard uit waarna ze nog twee klappen kreeg met de cat op haar schaamlippen. De cat ging terug op tafel en ik liep ni naar de kast waar ik de spullen voor het brandmerken had liggen. Voor over op de stoel met extra functie lag Wendy nog bij te komen.

Rustig pakte ik een beugel en hield deze voor haar bovenbeen en zag dat deze breed genoeg was. In de letterbak zocht ik nu de letters om de zin 'Ik ben eigendom van meester Tommy'. Stak nu de letters op juiste volgorde in het ijzer klaar om haar te brandmerken.

Na een tweede keer klaarkomen zonder mijn toestemming vond ik dat ik duidelijk moest zijn. Nu moest ik haar tonen dat ik zeer streng zou zijn en de daad bij het woord zou voegen. Pakte nu de stalen roede van de tafel en ging achter haar staan.

Langzaam was ze bij har positieve gekomen en ze had gezien wat ik had gedaan. Zonder te waarschuwen sloeg ik haar hard op haar schaamlippen. "Zo slet wat moest je doen? Wat zijn de gevolgen als je niet zou gehoorzamen?" zei ik streng en sloeg haar nog een keer op haar schaamlippen met de stalen roede.
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 09:29 - Door: wendy
0

ik was nu voor de 2e keer heel intens klaargekomen.
het leek wel een droom.
maar daar kwam heel snel een einde aan toen meester met de cat op mijn schaamlippen sloeg.
ik kreude het uit en was gelijk weer bijgekomen.

ik keek tussen mijn benen en zag dat mijn schaamlippen helemaal diep rood en opgezet waren en er liepen een paar flinke striemen overheen.
ook merkte ik dat meester in mkjn kut was klaargekomen,ik voelde me vol en zag zijn sperma tussen mijn schaamlippen vandaan druppelen.

mijn meester keek zeker niet blij, en ik wist natuurlijk waarom.
ik was nu alweer klaargekomen zonder toestemming te vragen.
en ook de consecuentie daarvan wist ik,meeater was al druk bezig met zijn brandmerkletters.
zijn grote pik wad nu niet stijf meer, maar hij zag er nog wel heerlijk uit.

meteen bedankte ik meester weer.
ik bedankte hem voor de neukbeurt, en zeker ook voor de lading sperma die hij in mij had gespoten.
maar meester had allang andere plannen,hij was absoluut niet blij met mij.

meester pakte de stalen roede en kwam achter mij staan.
weer kreeg ik een snoeiharde tik met de roede op mkjn al o zo gevoelige schaamlippen.
met tranen in mijn ogen en snikkend bedankte ik meester.
en ook na de 2e harde klap bedankte ik meester weer, want ik had het verdient.
mijn kut had het verdient om mishandeld te worden omdat ik ongehoorzaam was geweest.

meester get spijt mij dat ik weer niet heb gevraagd om klaar te komen.
vernedert u min alstublieft want dat heb ik verdient.
ik wil graag aan iedereen laten zien wat voor slechte slaaf ik ben.
en wil aan iedereen laten zien dat ik alles voor u zal doen.
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 13:45 - Door: Tommy
0

Het werd haar duidelijk dat het ernst was met mijn woorden en strengen optreden. Ze wilde vernedert worden nou dat ging haar nu vaker gebeuren dan dat het haar lief zou zijn. Besloot nu haar het volgende gemene plan van mijn te laten ondergaan.

Maakte alle touwen los die aan de stoel en haar boeien zaten. Trok haar nu recht op haar voeten. Het was merkbaar dat ze niet gewend was op hoge hakken te lopen. Ze stond nu te wankelen op haar rode hoeren hoge hakken. Pakte haar nu stevig beet bij haar rechterbovenarm.

Duwde haar nu naar de deur waar achter de badkamer was voor slavinnen. Duwde haar naar binnen en ze keek angstig rond. De badkamer was slecht verlicht maar functioneel voor zijn functie. "Schoenen uit." zei ik streng. Dat ze snel deed zonder te bukken.

Duwde haar nu de 'douchecel' in. Sloot rustig de traliedeur die er voor zat waarbij ik haar boos aan keek. Dat ze voor wat er nu ging gebeuren niet kon weglopen of weg kruipen zou ze snel merken. Angstig keek ze naar mijn toen ik haar schoenen pakte en deze buiten de badkamer zette.

"Meester wat gaat u nu met mijn doen?" zei ze vol angst terwijl ze rond keek en niet wist wat er ging gebeuren. Naast de deur opende ik nu een luik waar een aantal kranen zaten. "Je mag je zo wassen onder mijn speciale douche." zei ik terwijl ik in haar angstige blik keek.

Ze liep nu naar de achter muur waarbij ze rond keek waar ze het water vandaan zou komen. Nu ze tegen de achterwand stond draaide ik de eerste kraan open. Uit de twee zijmuren spoot nu water haar nat als dit gebeurde zei ik rustig "De buttplug blijf zitten, maar je kutje moet je wel goed wassen."

De tweede kraan draaide ik open en er kwam nu ook water uit de vloer en achtermuur. "Meester alstublieft dit water is koud." gilde ze bijna. De derde kraan draaide ik open en er kwam nu ook water uit het plafond. Via kleine spuitmondje die ik netjes had weg gewerkt in de voegen van het tegelwerk dat tegen de muren, plafond en vloer zat.

Het werd haar nu duidelijk dat ze maar snel zich zelf moest wassen met haar handen. Het water was echt koud en snel waste ze zichzelf. "Dadelijk als je afgedroogd ben dan zullen we die kleine buttplug vervangen voor een grote. Tevens zullen we dan kijken of je eindelijk weet wat je moet doen als je klaar gaat komen." zei ik streng.
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 22:56 - Door: wendy
0

meester had weer die geniepige glimlach op zijn gezicht.
maar had wel door dat dat niet door mij kwam,maar door het idee had met mij.
mijn touwen werden losgemaakt en ik mocht weer gaan staan.
dat was makkelijker gezegd dan gedaan.
minn benen moesten weer even wennen om gestrekt te worden, en die pornohakken hielpen zeker niet.

ik stond op die hoge hakken te wankelen en werd ruw richtig een andere ruimte geduwd.
het was een kleine kale ruimte die helemaal betegeld was.
toen ik naar binnen wankelde sloot meester de ruimte af met een grof stalen hek.
ik voelde me helemaal niet fijn in deze koude ruimte,en keek met angst in mijn ogen naar mijn meester.

medster zei dat ik mezelf moest gaan wassen en er gleed een sadistisch lachje over zijn gezicht.
hij draaixe aan een kraan en er spoten vanaf verschillende kanten koude waterstralen op mijn lichaam.
na de eerste schrik kon ik nog net mijn meester bedanken dan ik me mocht wassen.

meester dit water is koud!
ja en ga je nu snel wassen, je buttplug blijft zitten maar je kut moet je goed wassen.
bibberend begon ik mijn lichaam te wassen, ik wilde zo snel mogelijk klaar zijn.
maar kreeg van minn meester opdracht om mijn kut extra goed te wassen.

ik hurkte nu boven zo'n koude waterstraal die uit de vloer spoot.
hij kletste tegen mijn gloeiende schaamlippen.
met mijn vingers wastte ik mijn schaamlippen,en trok ze van elkaar.
de waterstraal had nu toevang tot mijn vagina opening en spoot mijn kut in.
ik verkrampte nog meer van de kou diep in me.
snel haalde ik mijn vingers tussen mijn schaamlippen door.

ik ben schoon meester.
dank u wel dat ik mij even mocht wassen riep ik klappertandend.
mijn kut diep een paar minuten geleden nog zo gloeide voelde nu ijskoud aan,evenals mijn vingers en de rest van mijn lichaam.

Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 12:31 - Door: Tommy
0

Met een glimlach van oor tot oor zag ik nu hoe ze snel probeerde zichzelf te wassen. Het koude water deed haar nu verkrampen en klappertanden, maar ze had me wel bedankt dat ze zichzelf mocht wassen. Nu riep ze na een minuut of vijf "Ik ben schoon meester."

Keek haar nu met een grote glimlach aan waarbij ik de kranen langzaam dicht draaide. "Zo slavinnetje gaan we een beetje wennen aan mijn strenge consequente straffen als je niet luistert of doe wat ik vraag." zei ik waarbij ik twee grote handdoeken pakte die natuurlijk niet zacht waren nooit wasverzachter hadden gezien.

Gaf haar nu een handdoek en zei "Afdrogen slavinnen en snel." Ze bedankte me dat ze zich kon afdrogen en merkte al snel dat dit geen plezier opdracht was ook dit deed pijn, maar ze moest zich afdrogen. Na een minuut of twee wilde ze de droge handdoek die net zo ruw was natuurlijk.

Nog steeds klappertandend bedankte ze mijn voor het mogen afdrogen waarbij ik de handdoek terug kreeg. Opende nu het hek pakte haar bij haar bovenarm beet en zei rustig en kalm "Zo dan gaan we naar ronde twee waar je nog een straf bij gaat inlossen. Daarbij krijg je na die ronde even rust voor we gaan zwemmen."

Na mijn woorden keek ze weer angstig naar mijn wetende dat ze met haar 40 jaar als slavin nu leerde van een 16 jaar oude meester die zeer streng was en veel eisend. Weer terug in mijn speelkamer duwde ik haar op haar knieŽn naast haar schoenen. Pakte een kam en kamde haar haar.

Haar haar vlocht ik in een vlecht van op haar voorhoofd naar achter. De vlecht deed ik strak vlechten zonder op haar gekreun van de pijn te letten. Weer bedankte ze voor wat ik deed. Legde mijn hand in haar nek en trok haar om hoog en dwong haar haar schoenen op nieuw aan te trekken.

De boeien gingen ook weer om haar enkels en polsen met als afsluiter de halsband om haar nek waarbij ik nu ook de afstandsbediening controleerde. Gaf haar nu een stroomschok op de laagste stand. Ze gilde het uit toen de schok kwam en ze bedankte mijn wel gelijk.

Nu duwde ik haar terug naar de stoel waarbij ik de stand van de stoel veranderde en haar half liggend vast bond op de stoel. Zo dat ik bij haar anus en vagina kon met mijn handen, pik en zwepen. Ze was nu zo vastgebonden dat haar bovenbenen strak gespannen waren.

Nu pakte ik het brandmerkijzer en hielp hem zo dat ze de tekst kon lezen. "Wat staat daar te lezen." zei ik streng. "Ik ben eigendom van meester Tommy." zei ze met angst in haar stem. "Je weet wat dat betekend." zei ik streng. "Ja meester Tommy dat betekend dat ik straf krijg voor mijn ongehoorzaamheid." zei ze angstig.

Legde het ijzer op een steun en sloot hem aan op het apparaat wat erbij hoorde. Ging daarna terug bij haar staan en trok zonder waarschuwing de buttpug uit haar kont deze bleef gewoon open staan.Gooide deze in de bak waar de eerste buttplug en de handdoek al in lagen.

Uit mijn kast met leuk 'speelgoed' waarmee je stoute slavinnetje kon leren gehoorzamen pakte ik nu een nog groter buttplug deze was mijn grootste stalen buttplug die ik had 23 centimeter lang en 15 centimeter doorsnee. Het zal haar leren om geen toestemming te vragen voor een orgasme.

Tevens pakte ik een gag in de vorm van een 15 centimeter lange 10 centimeter doorsnee dildo meteen rode leren kap er over heen. Als ik bij Wendy terug kwam staan zei ze op smekende toon "Meester alstublieft ik wil geen brandmerk." Alleen merkte ze dat ze mijn niet op die manier kon vermurwen.

Het werd haar duidelijk dat haar ongehoorzaamheid door mijn consequente zou worden gestraft. Dat ze nog een probleem kreeg merkte ze nu pas als ik de stalen buttplug tegen har anus aanzet en zonder waarschuwing bij haar naar binnen druk.

Door de verrassing en de grote gilde ze het uit. Ze was nog aan het bijkomen van de koude douche en nu kreeg ze een nog groter buttpug in haar kont. "Zo kleinzerig speenvarken je mond open." zei ik streng waarna ze gelijk haar mond open deed.

Voor ze het door had duwde ik de gag in de vorm van een dildo in haar mond. Voor ze realiseerde wat er gebeurde gespte ik de riem van de gag achter haar hoofd strak vast. In haar ogen las ik de realisatie dat ze nu overgeleverd was aan mijn volgende acties.

Pakte de stalen roede en sloeg daar mee op haar schaamlippen een drietal keer de tranen sprongen gelijk in haar ogen. "Zo kou kleun we zullen je even gaan op warmen. Nu ga je leren wat het betekent om mijn slavin te zijn." zei ik streng met mogelijk mijn meest strenge blik in mijn ogen.
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 09:16 - Door: wendy
0

glimlachend gaf meester mij een handdoek aan.
meteen wist ik waar die glimlach vandaan kwam, de handdoek was erg grof en het drogen zou dan ook geen pretje worden.
bibberend begon ik mijn lichaam te drogen,en het schuren van de handdoek deed pijn op de plekken waar meester me had geslagen.
vooral mijn schaamlippen deden erg zeer.
ik bedankte uiteraard mijn meester voor de handdoek en ook dat ik mij mocht afdrogen.

ik mocht het hok uit en werd op hele zachte toon door meester toegesproken.
het was tijd voor ronde 2, want ik had nog een straf in te lossen.
en daarna zou ik eventjes kunnen bijkomen voordat we gingen zwemmen.
weer dat zwembad, ook al zou het vast geen pretje worden is was ondertussen wel heel erg benieuwd wat mijn meester daar allemaal met me zou doen.
ja meester ik heb straf verdient en wacht op uw opdracht, zei ik ook op zachte toon.

nadat ik een superstrakke vlecht had gekregen en een monsterlijke elektrische halsband werd ik weer op de stoel vastgezet.
eenmaal weer vast in de stoel had meester er zichtbaar plezier in on mij het brandmerkijzer te laten lezen.
ik kermde nog dat ik geen brandmerk wilde, maar wist eigenlijk al dat dat geen zin had.

plots werd mij buttplug uit mijn kont getrokken, ik voelde me meteen leeg.
net toen ik mijn mester wilde bedanken voor het verwijderen van mijn voelde ik weer iets tegen mijn openstaande kontje duwen.
en zonder aankondiging voelde ik mijn anus maximaal opgerekt worden.
en werd de allerdikste en langste buttplug mijn kontje ingeduwd.
ik kon een gil niet meer onderdrukken, gelukkig bedacht ik daarna nog wel om mijn meester te bedanken.

door de grote gag die ik in mijn mond kreeg kon ik niets meer zeggen.
ik probeerde het nog wel, maar het bedanken van mijn meester voor deze gag was echt niet te verstaan.
ik kreeg al tranen in mijn ogen toen ik zag dat meester de stalen roede weer pakte.
al na de eerste harde klap op mijn schaamlippen kwamen de tranen.
ik zat te huilen in de stoel terwijl ik nog 2x heel hard op mijn schaamlippen werd geslagen.
ik hoopte dat de 2e ronde hiermee afgelopen was.
in het zwembad kon het niet veel erger worden, toch?
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 13:58 - Door: Tommy
0

Nu keek ik haar streng aan als ik de tranen in haar ogen zag. "Zo slavin dit is de opwarming van ronde twee. We zullen zo je verdiende straf uit voeren. Op je rechterbovenbeen komt het mooie brandmerk. Daarna ga ik nog eens met je spelen." zei ik streng gelijk begon ze nee te schudden.

Ze stopte met schudden als ze de stalen roede tegen haar kuiten voelde die ik hard op haar kuiten sloeg. Pakte nu twee kleine cat zwepen waarmee ik gelijk hard op haar buik ging slaan. Deze kleine cat zwepen waren van nylon twee centimeter dik touw. Het deed pijn als ze geraakt werd maar brandde niet na.

Sloeg haar met deze cat zwepen op haar borsten en buik. Waarna ik even wachtte om dan hard met de twee kleine cat zwepen de binnenkanten van haar bovenbenen kennis te laten maken met deze mooie speeltjes. In haar ogen waren de tranen te zien.

Legde de twee kleine cat zwepen op de tafel waarna ik keek op het apparaat van het brandmerken. Deze gaf aan dat hij op bedrijfstemperatuur was. Trok nu mijn handschoenen aan en zei rustig "Vanaf nu kan iedereen als je in een micro bikini loopt zien wat je bent."

Pakte nu het ijzer op en liep naar Wendy. In haar ogen las ik de angst en berusting dat ze nu voor de rest van haar leven de tekst zou dragen 'Ik ben eigendom van meester Tommy.' Zacht knikte ze ja en sloot dan haar ogen. Draaide het ijzer zo dat de tekst goed stond.

Op haar rechterbovenbeen iets onder haar billen duwde ik nu het ijzer regen haar huid en hield het er drie seconde tegen dan trok ik het weg. Nu was haar huid rood maar de tekst was leesbaar. Haar gezicht was van de pijn vertrokken als ik het ijzer weg legde.

Deed mijn handschoenen uit waarna ik het apparaat uit zette. Rustig pakte ik de tube met koelende zalf waarna ik de dop los draaide en verwijderde. Spoot nu iets van de zalf op haar rechterbovenbeen waarbij de zalf merkbaar snel koelde.

Nu was duidelijk de tekst te lezen 'Ik ben eigendom van meester Tommy.' Op mijn gezicht was een glimlach nu ik haar bovenbeen in smeerde met de zalf. "Ja slavin nu weet iedereen gelijk dat je mijn eigendom bent. Wel zullen we voor jouw nog micro bikini's moeten kopen." zei ik streng.

Met grote ogen keek ze mijn aan want ze wist nu dat ze nog niet alles had meegemaakt. Natuurlijk had ze de spanning al voor het zwemmen en wat ik daar ging doen, maar ik liet haar ook merken nu dat ik haar vaker bij mijn ging roepen als slavin. Haar leven als mijn eigendom moest eigenlijk nog starten.
Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 01:08 - Door: wendy
0

excusses voor de late schakel!

ik voelde een traan over mijn wang rollen toen meester het brandmerkijzer vastpakte.
vastberaden duwde meester het hete inzet op mijn huid.
het deed erg zeer, en ik rook de misselijkmakende geur van mijn eigen verbrande vlees.

snikkend van pijn en vernedering werd mijn brandmerk verzorgd door mijn meester.
het voelde goed aan dat meester mij nu aandacht gaf en mijn huid verzorgde.
dank u wel meester.

ik had nu ook wel door dat ik echt totaal geen idee gaf wat mijn meester nog allemaal voor me in petto had!
toen ik een klein beetje was bijgekomen en mijn ademhaling weer wat onder controle had liep meester even weg.
.eester was snel weer terug met een laptop waarop hij diverse afbeeldingen liet zien van micro bikini's.
nou was het woordt bikini behoorlijk overdreven voor die kleine stukjes stof.
de topjes waren niet meer dan een mini lapje stof over je tepels.
en de broekjes waren gewoon verters die tussen je billen en schaamlippen door liepen.
ik merkte wel dat ik opgewonden werd van het idee dat ik daar straks in mocht lopen en meester mij dan aan iedereen zou laten zien.

mijn gedachten dwaalden een beetje af en ik zag mijzelf al in een mooie micro bikini door het zwembad lopen.
en iedereen kon dan mijn mishandelde rode opgezollen schaamlippen zien.
en natuurlijk mijn brandmerk.
meester sprak tegen me en ik schrok op uit mijn gedachte, en voelde meteen de pijn in mijn lichaam weer.

je leven als mijn slavin en eigendom gaat nu eigenlijk pas beginnen zie meester met een glimlach op zijn gezicht.
ja meester dank u wel dat ik uw slavin mag zijn.
Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 20:05 - Door: Tommy
0

"Ja meester dank u wel dat ik uw slavin mag zijn." zei ze nu als de gag uit haar mond is verwijderd. Wel keek ze angstig naar wat ik nu weer ging pakken want de grote buttplug zat ook nog in haar kont. Dat ik haar weer gek ging maken dat zou ze wel door hebben.

Iets van opluchting was in haar ogen te zien dat ik niets in mijn handen had. Natuurlijk wist ze dat ik wel weer iets van plan was, maar ze wist niet wat. Ging nu met mijn hand tussen haar benen. Drie vingers duwde ik tussen haar schaamlippen in haar kutje.

Duwde mijn vingers helemaal in haar nog steeds natte kutje waarbij mijn vingertoppen gelijk over haar g spot ging. Hoorde haar gelijk kreunen als mijn vingertoppen diep in haar kut haar g spot raakt. Natuurlijk liep al snel haar kutsappen uit haar kut.

In haar ogen verscheen een geile blik nu ik haar verwende in haar kutje met mijn duim ging ik nu over haar clitoris. Even keek ze verbaasd als ze merkte dat ik nu ook mijn pink in haar kutje duwde. Nu vingerde ik haar met vier vingers in haar kutje.

Met wat ik nu deed begon ze te hijgen en te kreunen. "Zo eens kijken wat je hier kan hebben." zei ik en duwde nu ook mijn duim bij mijn vier vingers. Waarna ik gelijk mijn hand in haar duwde. Dit voelde strak aan zeker met die grote buttplug in haar kont.

Met mijn andere hand ging ik nu over haar onderbuik terwijl ik mijn hand verder in haar duwde. Mijn duim van mijn tweede hand ging over haar clitoris terwijl ik mijn hand in har kutje draaide. Ze kermde nu van genot terwijl haar kutje leeg probeerde te stromen zoveel vocht kwam er uit.
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 14:47 - Door: wendy
0

wat een opluchting dat de gag uit mijn mond mocht.
mijn kaken deden al pijn omdat ze zo'n tijd wijdopen hadden gestaan.
ik maakte me wel wat zorgen wat meester nu met me ging doen.

maar meester had niets in zijn handen toen hij naar me toe kwam.
er weren gelijk 3 vingers diep in me gestoken en al snel volgde de 4e.
oo dank u wel meester.

ik hoopte dat meester verder ging want ik wilde zo graag helemaal opgevuld worden.
ik hlefde niet lang te wachten want meester duwde ook zijn duim naar binnen en zette kracht om zijn hele band mijn kletsnatte kut in te duwen.
o ja meester vuistneuk dit gebruikssletje.

meesters ander hamd zocht nu ook mijn kut op en bewerkte mijn clit.
zijn vuist draaide hij in mijn kut en tegelijk kneep hij in mijn clit, ik gromde van verlangen.
sgeeds harder en dieper werd ik door de vuist van meester geneukt.
dank u wel eester dat u mijn kut zo verwend!
het leek wel of ik helemaal leegliep,zo veel vocht liep er al uit mijn kut.

ik voelde al een orgasme opkomen, maar dit keer probeerder ik niet om zo lang mogelijk te wachten met vragen of ik mocht klaarkomen.
en terwijl meester zijn vuist weer diep in me dreef en zijn andere hand hard in mijn clit kneep vroeg ik aan mijn meester of ik mocht klaarkomen.
ik hoopte maar dat ik dat mocht want ik hield het niet lang meer vol.
meester wat voelt uw vuist heelijk in mijn slettenkut.
dank u wel dat u mij dit plezier geeft.
Datum & Tijd: 12-12-2016 @ 23:40 - Door: Tommy
0

"Meester wat voelt uw vuist heelijk in mijn slettenkut. Dank u wel dat u mij dit plezier geeft." kreunde ze nadat ze mijn toestemming had gevraagd voor haar volgende orgasme. Stiekem baalde ik dat ze haar les nu al had geleerd en toestemming vroeg. Stopte even met haar verwennen.

"Laat je maar helemaal gaan dan mag je even rusten. Vanmiddag gaan we uit gebreid genieten tijdens het zwemmen. Let wel ik denk dat ik vanmiddag geniet, maar jij het zwaar zal hebben. Vanavond gaan we een paar mooie micro bikini's voor je bestellen terwijl ik geniet van jouw mooie borsten." zei ik.

Na mijn woorden glimlachte ik lief en ging ik verder met haar verwennen in haar natte geile kutje. Haar clitoris masseerde ik steeds ruwer en harder. Ze vocht nog tegen haar orgasme maar dat was voor haar onbegonnen werk. Kreunend en shockend kwam ze tot haar hoogtepunt.

Stapte nu snel weg nadat ik mijn hand ruw uit haar had getrokken. Zonder haar een blik waardig te gunnen maakte ik mijn hand schoon. Ze was nu weer helemaal van de wereld wat ik gebruikte en zonder om weggen duwde ik weer mijn stijve recht in haar kut. Voelde de buttplug zitten.

Zonder haar rust te gunnen begon ik haar hard te neuken. Wilde nu snel nog een keer mijn sperma in haar spuiten. Want van middag moest ze natuurlijk het niet te makkelijk krijgen. "Zo dit is het laatste deel van ronde twee." zei ik terwijl ze nog bij kwam.
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 16:41 - Door: wendy
0

meester liet me heerlijk klaarkomen.
en meester bleef zijn vuist maar wild in mijn kut duwen en aan mijn clit trekken.
mijn orgasme was zo heftig dat mijn vocht maar bleef maar komen, het liep langs de hand van mijn meester uit mijn kut.
dank u wel meester dat u mij heeft laten klaarkomen.

ook nu gunde meester me geen rust en teok wild zijn gebalde vuist uit mijn kut.
hierdoor rekte mijn kutlippen maximaal uit en ik kon een gilletje niet onderdrukken.
ik voelxeme leeg zo zonder vuist in me,maar dat duurde niet lang.
ik voelde gelijk de grote dikke pik van mijn meester tegen mijn schaamlippen.
meteen werd die grote pik helemaal mijn kut in geduwd en meester begon me hard te neuken.
o ja neuk me meester, mijn slettekut is voor u.
neuk me zo hard en diep als u wilt meester.

met lange diepe harde stoten werd ik geneukt.
die hele grote pik vulde me heerlijk op.
tussen de harde stoten door vertelde meester me wat hij vanavond voor me wilde bestellen.
hij had het over micro bikini's, van die mooie met doorzichtige stof van wicked weasel.
en dan het type met het minste stof.
dan zit bij de minste beweging de stof mooi tussen je opgezwollen mishandelde kut, en kan iedereen zien wat voor slet je bent riep meester.
ik zag het al helemaal voor me hoe ik dan met die bikini aan tentoon gesteld zou worden.
ja meester ik zal de bikini's met trots voor u dragen.

ik denk dat meester bijna gaat klarkomen want hij begon me steeds harder te neuken.
ik sloot mijn ogen en genoot van die supergrote pik in mijn kht.
en mijn gedachte waten alweer bij het zwembad, wat zou meester daar toch allemaal met me willen doen....
o jaa meester neuk me als een echte slet en spuit u alstublieft mijn slettekut vol met uw sperma.
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 19:36 - Door: Tommy
0

"O jaa meester neuk me als een echte slet en spuit u alstublieft mijn slettekut vol met uw sperma." kreunde ze uit. Hard ramde ik mijn stijve in en uit haar natte kut. Ze kreunde en probeerde iets te draaien maar ze zat te stevig vast gebonden aan haar enkels en polsen.

"Je bent helemaal van mijn." kreunde ik waarna ik haar kutje voor de tweede keer vandaag vol spoot met mijn sperma. Had nu ook weer weinig tijd nodig om te herstellen. Nu maakte ik haar riemen los van de stoel en trok haar overeind waarbij ze automatisch haar handen in haar nek legde.

Duwde haar richting mijn badkamer voor slavin. In de ogen van Wendy las ik dat ze wist wat er ging gebeuren. Duwde haar naar binnen en ontdeed haar van haar riemen om enkels, nek en polsen. Deze legde ik op het plankje naast de deur waar ik ook haar schoenen zette.

Duwde haar de ruimte naar achter in. Angstig keek ze rond want ze wist wat hier ging gebeuren. "Zo slavinnetje je weet wat je moet doen." zei ik en sloot het hek. Om haar een beetje te plagen draaide ik gelijk de kraan open van de waterstralen uit de vloer.

De stralen uit de muren en plafond zette ik tegelijk de kranen van open. Even gilde ze omdat het water gewoon koud was. Ze waste zich waarbij ze zonder woorden ook uitgebreid haar kut waste. In haar ogen was ook de angst te lezen omdat ze wist hoe ze zich moest afdrogen.

Draaide de kranen dicht en pakte een handdoek. Met een glimlach opende ik het hek en gaf haar een handdoel. Net als eerder de dag een handdoek die geen wasverzachter kende en ruw was. Netjes bedankte ze mijn en begon zich af te drogen wat ze snel en secuur deed.

Ze gaf mijn de handdoek die ik bij het verlaten van de badkamer in de bak gooide waar al de eerste buttplug en handdoeken lagen. Deed haar de riemen om haar enkels, nek en polsen. Angstig keek ze toen ze zag dat ik de afstandsbediening van de riem om haar nek pakte.

Van mijn rek pakte ik nu een ketting die ik hakte aan de halsband om haar nek. "Zo nu op je handen en knieŽn op die manier mag je mijn volgen." zei ik streng. Weer bedankte ze mijn en ging op haar handen en knieŽn. Ze volgde mijn netjes als ik naar de deur naar mijn kamer liep.

In mijn kamer naast de kast had ik een kooi staan waar ik recht op af liep. Aan Wendy was te merken dat ze niet blij was met wat ze zag. "Zo slavin dat is jouw plaats vanaf nu. Als je geen pijnlijke billen wil zou ik er maar snel in kruipen." zei ik streng.

Snel kroop ze in de kooi waarna ik de ketting los maakte van haar halsband. Pakte nu een hangslot en deed deze door de ringen aan de riemen om haar polsen. Het hangslot deed ik daarna door een ring die zat aan de bovenkant van de kooi.

Het tweede hangslot pakte ik met een korte ketting. De ketting ging om een tralie van de kooi waarna ik het slot door de beide laatste schakels deed. Het hangslot ging daarna door de ring aan de riem om haar linker enkel. Dit deed ik ook met haar rechterenkel.

"Zo mijn lief slavinnetje dan mag je hier even rusten en wennen aan je nieuwe woonruimte." zei ik als ik de kooi sloot met een slot die ik ook nog op slot draaide. "O ja je begrijp natuurlijk wel dat je je zelf niet mag verwennen. Vanmiddag gaan we zwemmen en nog plezier beleven aan jouw." zei ik.

Liet haar nu met rust en achter in de kooi terwijl ik mijn kamer verliet. Als ik mijn kamer verliet zag ik haar naar de sloten kijken met angst in haar ogen. Rustig at en dronk ik iets in de keuken waarna ik terug naar mijn kamer ging. Zonder naar mijn slavin te kijken ging ik op bed liggen.
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 20:57 - Door: wendy
0

na weer een ijskoude douche waar ij ik mijzelf natuurlijk grondig schoon spoelde.
extra aandacht had ik voor het schoonmaken van mijn slettekut.
ik hurkte boven zo'n harde ijskoude straal uit de vloer en liet hem hard minn kut inspuiten.
toen ik schoon was bedankte ik uiteraard mijn meester voor de douche.

meester stond al weer met een grote grijns voor me met zo'n handdoek die leek op schuurpapier.
maar liet me niet kennen en wreef me helemaal droog.
ook nu met extra aandacht voor mijn kut.
die schurende handdoek deed ontzettend pkjn toen ik hem stevig over mijn opgezette kutlippen wreef.
ook nu bedankte ik meester, dit keer voor de handdoek.

nu kreeg ik die helse halsband om en besloot alles netjes op te volgen wat meester zei, wilde geen schok krijgen.
op mijn handen en k ieen liep ik mee naar de kamer waar ik zou moeten verblijven.
er stond een groot hok en kroop er direct in,het was wel duidelijk dat ik daar in moest natuurlijk.

opgesloten en vastgemaakt zat ik stil in de kooi.
ook nu bedankte ik mijn meester,voor deze rustplek.
meester liep zachtjes weg de kamer uit, ik wist niet waarheen en hoe lang hij weg zou blijven.

nu alles rustig was leek de tijd extra langzaam te gaan.
ik weet niet precies hoe lang ik er al zat,maar ging me steeds meer dingen afvragen.

wanneer zouden we naar het zwembad gaan, en wat was mijn meester daar allemaal met me van plan.
en hoe vaak zou meester me nog met die stalen roede op mijn schaamlippen slaan, als hij dit nog regelmatig zou doen dan zou ik daar zeker littekens aan overhouden.
en na het zwembad wat ging er dan gebeuren als die bikini's binnen waren.......
Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 23:02 - Door: Tommy
0

Na even nagedacht te hebben besloot ik Wendy nog wat verder gek te maken. Wilde haar een contract voorleggen waar in een aantal regels stonden waar ze zich aan moest houden als mijn eigendom. Als ze het zou onder tekenen was ze echt van mijn en moest ze doen wat ik wilde.

Na alles nog even te overdenken besloot ik om haar nog wat verder te treiteren met het contract. Met een glas drinken in mijn hand liep ik naar de computer. De computer startte op als ik plaats nam achter de computer. Zonder verder mijn zorgen te maken begon ik een tekst te typen.

'Ik Wendy ben alles eigendom van meester Tommy vanaf heden 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor de wensen en opdrachten van mijn in bezit hebbende meester. Zonder een vorm van protest zal ik al zijn opdrachten en wensen uit voeren.

Mijn dagelijks kleding zou bestaan uit een korte rok die een derde van mijn bovenbenen bedekt. Verder draag ik een blouse waarbij de bovenste gesloten knoop ongeveer de onderkant van mijn borsten raakt. Onder deze blouse mag ik alleen maar cuploze bh's dragen.

Natuurlijk begrijp ik dat ik verder zorg dat mijn kruis vrij is van een slipje of iets dergelijks. Behalve als het een wens van de mijn in eigendom hebbende meester is. Dit alles weet ik dat mijn in eigendom hebbende meester kan controleren waar en wanneer hij dat wil.

Het is mijn duidelijk dat ik nog maar ťťn man in mijn leven heb die aan mijn kutje en borsten mag zitten en dat is mijn in eigendom hebbende meester. Het is voor mijn duidelijk dat ik als eigendom van mijn in bezit hebbende meester bepaald waar ik slaap en wanneer.

Als eigendom van mijn meester weet ik dat hij mijn straft als ik mijn niet hou aan de afspraken of niet voor 100% voldoe aan de eisen en wensen van mijn in eigendom hebbende meester. Deze straf is een keuze van mijn meester ook hoe zwaar deze straf is.

Mijn meester moet ik ook altijd toestemming vragen om mijn orgasme te krijgen ook hier staan strengen straffen op die mijn in eigendom hebbende meester bepaald en uitvoer. Daarbij begrijp ik dat mijn meester wil dat ik op hele hoge hakken loop. Ondertekend door Wendy:'

Na het uit typen van de bepalingen in het contract printte ik het rustig uit dronk mijn glas leeg. Waarna ik terug liep naar de kooi waar ik Wendy ongemakkelijk had achter gelaten. Op de kooi legde ik het contract waarna ik de kooi opende en de sloten in de kooi los maakte.

Trok haar aan haar benen uit de kooi en zei "Hup op je benen staan en snel." In tussen pakte ik de afstandsbediening van de halsband om haar nek en druktekort op de knop. Ze schrok van de korte stroom stoot die ze kreeg. Met een angstige blik in haar ogen ging ze snel recht staan.

Ze zag dat ik nu een tweede langere stalen roede pakte. Greep nu het contract en een pen. "Lezen en tekenen." zei ik streng en keek haar recht in haar ogen. Ze pakte de pen en het contract aan terwijl ze mijn bedankte begon ze te lezen.
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 10:25 - Door: wendy
0

meester leek rustig aan te doen en daardoor had ik de tijd om na te denken.
ik maakte mezelf gek door alle gedachtes die ik kreeg van wat er allemaal nog stond te gebeuren.

gelukkig kwam meesyer weer terug en opende de kooi.
ik moest opstaan maar mijn benen dexen zeer van de lange tijd zitten in een ongemakkelijke positie.
dit zinde meester niet en gebruikte de halsband.
ik schrok en ging zo snel mogelijk staan.

ik voelde angst opkomen toen meester me strak aankeek en een lange roede pakte.
hij schoof een contrct onder mijn neus en kreeg een pen in mijn handen gedrukt.
ik wist natuurlijk meteen wat er in het contact zou staan, en ik zou ook zeker smijn handtekening zetten.

.aar was benieuwd naar die lange roede,wat was meester daar mee van plan.
ik treuzelde dus expres met lezen, en meester werd wat ongeduldig.

ik werd opgestagen om wijdbeens te gaan staan en kreeg direct een harde klap met de lange roede.
wijder briestte meester, ja meester kon ik nog net uitbrengen.

ik zette mijn benen nog wijder uit elkaar en zag dat meester de lange roede ver naar achteren haalde.
toen volgde er een ontzettend harde uithaal op mijn schaamlippen.
ik schreeuwd het uit en zakte door mijn knieŽn.
dank u wel meester.

ik krabbelde weer omhoog en wilde so snel mogelijk het contract tekenen.
maar nogmaals kreeg ik eeen snoeiharde klap meg de lange roede op mijn schaamlippen.

Datum & Tijd: 18-12-2016 @ 00:00 - Door: Tommy
0

Ze schreeuwde het uit en zakte door haar knieŽn. "Dank u wel meester." zei ze met een jankend klank. Zo snel als ze kon krabbelde ze weer omhoog en ze wilde de pen grijpen. Voor ze de kans had om de pen te pakken haalde ik weer uit met de roede met als gevolg een pijnlijke gil.

Weer zakte ze door haar benen van de pijn. "Dank u wel meester." zei ze nu jankend. Weer probeerde ze naar de pen te grijpen maar weer haalde ik uit met de roede wat weer een harde gil op leverde. Natuurlijk zakte ze weer door haar benen met een glimlach op mijn gezicht ging ik voor haar staan.

"Dank u wel meester." zei ze huilend van de pijn. Weer ging ze zo snel mogelijk recht staan. Glimlachend keek ik haar aan en zei zo lief mogelijk "Ik had toch niet verteld dat je door je knieŽn moet zakken." Gelijk sla ik kort en hard op haar buik. Weer gilde ze van de pijn, maar ze bleef nu wel staan.

"Nu lees je hardop het contract voor zonder fouten. Voor iedere fout krijg je straf en je weet alle goede dingen bestaan uit drie." zei ik rustig en kalm. Even slikte ze en zei "Dank u wel meester en inderdaad alle goede dingen bestaan uit drie." Snel pakte ze het contract.

"Ik Wendy ben alles eigendom van meester Tommy vanaf heden 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor de wensen en opdrachten van mijn in bezit hebbende meester. Zonder een vorm van protest zal ik al zijn opdrachten en wensen uit voeren." begon ze voor te lezen.

"Mijn dagelijks kleding zou bestaan uit een korte rok die een derde van mijn bovenbenen bedekt. Verder draag ik een blouse waarbij de bovenste gesloten knoop ongeveer de onderkant van mijn borsten raakt. Onder deze blouse mag ik alleen maar cuploze bh's dragen." zei ze rustig en aandachtig lezend.

Ze slikte en zei verder "Natuurlijk begrijp ik dat ik verder zorg dat mijn kruis vrij is van een slipje of iets dergelijks. Behalve als het een wens van de mijn in eigendom hebbende meester is. Dit alles weet ik dat mijn in eigendom hebbende meester kan controleren waar en wanneer hij dat wil."

"Het is mijn duidelijk dat ik nog maar ťťn man in mijn leven heb die aan mijn kutje en borsten mag zitten en dat is mijn in eigendom hebbende meester. Het is voor mijn duidelijk dat ik als eigendom van mijn in bezit hebbende meester bepaald waar ik slaap en wanneer." ging ze geconcentreerd verder met voorlezen.

"Als eigendom van mijn meester weet ik dat hij mijn straft als ik mijn niet hou aan de afspraken of niet voor 100% voldoe aan de eisen en wensen van mijn in eigendom hebbende meester. Deze straf is een keuze van mijn meester ook hoe zwaar deze straf is." zei ze nu geconcentreerd en angstig verder.

"Mijn meester moet ik ook altijd toestemming vragen om mijn orgasme te krijgen ook hier staan strengen straffen op die mijn in eigendom hebbende meester bepaald en uitvoer. Daarbij begrijp ik dat mijn meester wil dat ik op hele hoge hakken loop. Ondertekend door Wendy:" zei ze nu opgelucht verder.

In haar ogen was de opluchting te lezen dat ze het foutloos had voorgelezen. Ze greep nu de pen en onder tekende snel en krachtig het contract. Met een trotse blik zei ze "Dank u wel meester dat ik u eigendom mag zijn." Met een glimlach keek ik haar aan.

"Volgende week mag je geen visite ontvangen en laat je mijn weten wanneer je thuis bent. Natuurlijk ga ik je controleren of je het contract na komt. Het is je duidelijk dat ik morgen met je naar huis mee ga waar je mijn een sleutel van je woning overhandigd zodat ik binnen kan in je woning." zei ik kalm en keek haar rustig aan.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 08:32 - Door: wendy
0

ik was al een aantal keren door mijn benen gezakt na weer zo'n harde klap.
maar nu liet meester me het contact hardop voorlezen.
gelukkig had ik het helemaal foutloos voorgelezen,wel met een snik in mijn stem maar foutloos.

hierna nog mijn handtekening en is was eigendom van mijn meester.
dank u wel meester dat ik uw eigendom mag zijn.

ik had nu wel getekend, en dat wilde ik ook echt heel graag.
maar wat zou het allemaal inhouden.
stel dat er binnenkort een vriendin langskwam, en dat dan ook meester langskwam om me te keuren.
ik denk njet dat ze zou begrijpen dat ik mijn kut zou laten keuren terwijl ik met mijn handen in mijn nek stond.
maar dat was iets voor later.

nu eerst het volgende deel van de opdracht.
ik was benieuwd wat me nu te wachten stond.
eigenlijk was ik wel heel benieuwd naar het zwembad, ik wilde mijn naakte mishandelde lkchaam laten zien.
eigenlijk wel heel bizar, in een paar uur van een verlegen vrouw naar een slaaf die haar kut helemaal beurs liet slaan en het nog graag wilde laten zien ook.

maar ik had niets te willen, en wachtte af wat mijn meester ging doen.
meester zei niets tegen me, hij liep alleen heen en weer.
met een tas in zijn hand pakte hij het en der spullen en stoptte ze in de tas.
ik kon helaas niet zien wat hij er allemaal instopte.

toen kwam meester weer voor me staan.
hij keek me recht in mijn ogen aan.
hij pakte met een hand een borst en kneep er in.
zijn andere hand sloot hij om mijn opgezwollen schaamlippen, en ook daar kneep hij hard in.
hij bracht zijn gezicht naar voren en fluisterde in mijn oor.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:49 - Door: Tommy
0

Sorry dat het even duurde, maar flink ziek op bed gelegen.

Stevig pakte ik haar borst beet en kneep er stevig in. Haar schaamlippen pakte ik beet met mijn tweede hand en kneep hier ook stevig en hard in. Rustig bracht ik mijn gezicht naar voren en fluisterde in haar oor "Zo mijn eigendom dadelijk mag je tonen hoe goed je bent in het verwennen van je eigenaar."

Angstig keek ze in mijn ogen. "Nu ga ik je echt laten merken wat je moet doen als mijn eigendom. Je conditie zal tot het uiterste getest worden en je pijngrens wordt misschien wel op gezocht." fluisterde ik verder rustig in haar oor. Voor ze iets kon zeggen drukte ik mijn lippen op haar mond en dwong haar tot een tongzoen.

Merkbaar had ze moeite met mijn stevige greep op haar schaamlippen waar ik stevig in bleef knijpen en de tongzoen waar ik haar toe dwong. Natuurlijk liet ik haar borst ook niet met rust en waren mijn vingers verschoven naar haar tepel. Stevig kneep ik in haar tepel.

Weg komen van mijn greep en tongzoen lukte haar niet. Nu moest ze gedwongen met mijn tongen en de pijn verdragen in haar tepel en schaamlippen. Haar handen legde ze in haar nek, maar verder wist ze niet wat ze moest doen. Ze verzette zich niet tegen de tongzoen, maar probeerde mijn met haar tong ter wille te zijn.

Als de tongzoen verbroken werd zei ze zo lief mogelijk "Dank u wel meester voor al uw aandacht voor mijn." Liet haar nu los en pakte een blinddoek van de tafel en deed deze voor haar ogen. Als de blinddoek voor haar ogen zit drukte ik op de knop van de afstandsbediening van haar halsband.

Ze kromp in elkaar als ze de stroomstoot krijgt en gilde gelijk "Dank u wel meester." "Denk maar goed na wat je doe van middag. Hoe slechter je het doet hoe zwaarder het morgen voor je wordt. Voor acht uur morgenavond ben je niet in je eigen huis." fluister ik in haar oor.

Met haar handen in haar nek staat ze daar niet wetende wat we nu gaan doen. Met mijn hand ging ik over haar schaamlippen en merkte hoe nat ze was. "Weet niet of het voor jouw iets uitmaakt, maar we gaan naar het privťzwembad in huis." fluisterde ik in haar oor.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 09:33 - Door: wendy
0

dank u wel meester zei ik zacht nadat ik een stroomstoot had gekregen.
meester kneep nog steeds hard in mijn schaamlippen, de pijn voelde fantastisch.
ik hoopte dat hij verder ging,dat hij zich uitleefde op mijn slettekut.

ik wilde pijn voelen, itense pijn in mijn kut en schaamlippen.
ik had de laagste tijd ontdekt dat ik eigenlijk alleen nog echt geil werd als mijn kut onderworpen werd aan extreme opdrachten waarbij mijn geslachtsdeel
gefolterd werd.
ik had dan ook regelmatig mkeite met zitten en lopen na een supergeile sessie met mijzelf.
ik hoopte dat mijn meester me naar nieuwe hoogte's kon brengen.

maar kreeg nu te horen dat we naar het zwembad in huis gingen en was toch wel teleurgesteld.
ik had gehooptop het openbate zwembad om daar mijn slette lichaam aan iedereen te moeten laten zien.
meester zou me dan ten overstaan van de bezoekers mogen misbruiken en mishandelen.
o wat wilde ik graag publiekelijk vernederd worden.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 22:06 - Door: Tommy
0

Merkte dat ze teleur gesteld was over mijn opmerking over het feit dat we van middag gebruik gingen maken van het privťzwembad. "Denk maar niet dat het makkelijk ga worden voor jouw in de toekomst. Wil je eerst opleiden voor we een bezoek gaan brengen aan beachclub Joma." zei ik streng.

Nu schrok ze zichtbaar en begreep gelijk dat ze wist wat er gebeurde in beachclub Joma. Een mooie uitgaanslocatie voor meesters en meesteressen met hun slaven, slavinnen of eigendommen. Hier konden de onderdanige tentoongesteld worden en gebruikt door hun dominerende persoon of door iedereen.

"Natuurlijk ga ik je eerst testen voor ik je tentoonstel om je verder op te lijden en te straffen. Misschien dat ik een vriendin of meerdere daar naar toe laat komen om hun te tonen dat je mijn eigendom bent." zei ik streng. "Dank u wel meester." zei ze met tranen in haar ogen.

Kwamen die tranen door dat ik haar stevig kneep in haar schaamlippen of door wat ik zei. "Zal ook eens flink wat klemmen kopen om deze te testen op je geile kut en die kleine geile borstjes van jouw. Tevens nog een paar andere leuke speeltjes kopen om jouw te plagen." zei ik streng.

"Dank u wel meest dat u zo veel aandacht aan mijn besteed en gaat besteden." zei ze nu zacht terwijl de tranen in haar ogen bleven komen dit was duidelijk door dat er tranen onder haar blinddoek uitstroomde. Liet nu haar schaamlippen los en pakte haar beet bij haar rechtertepel.

"Meekomen naar het zwembad. Daar mag je tonen of je al gereed ben voor beachclub Joma." zei ik terwijl ik nu aan haar rechtertepel trok richting de deur van mijn kamer. Zonder veel tegenwerking waren we al snel in het warme deel van het huis waar het zwembad was.

Liet haar nu staan op de tegelvloer naast het barretje waar we wel eens met vrienden van mijn ouders dronken. Mijn vrienden waar hier nog nooit geweest. Drukte nu weer op de knop van de afstandsbediening van de halsband om haar nek.

Als reactie hierop kromp ze iets in elkaar doordat ze dit niet had verwacht natuurlijk. "Zo nu gaan we beginnen aan ronde drie. Hopelijk toon je nu ook dat je al iets geleerd hebt vandaag." zei ik streng en kneep hard in haar linkertepel die ik ook gelijk draaide.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net