Opwindend.Net

Categorie: Overspel
Datum: 29-11-2016
Schakels: 29x
Gelezen: 1409x
Los In Centerparcs

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 07:53 - Door: Basketballer
Mijn vriendin moest voor minimaal 1 week naar het buitenland voor haar werk. Precies in een week dat ik als verrassing vrij had genomen. Ik had ook al een huisje gehuurd bij Centerparcs, die niet meer geannuleerd kon worden.

Dat wordt dus alleen gaan dacht ik nog bij mezelf of toch niet ??? Ik trok de stoute schoenen aan en plaatste een advertentie op een site waar vrouwen mannen zochten voor een spannende dag/avond/nacht. Dit stond er in mijn oproep :

Gespierde good looking man van 32 zoekt spannende/ondeugende 18+ vrouw met ontvangst op Centerparcs de Eemhof. Ik heb bruine ogen, zwarte haren ben 1.75 m en in het bezit van goed gereedschap (20x6). Welke vrouw houdt wel van spannende ondeugende en stoute dingen. Hou van verzorgde vrouwen die zich sexy/uitdagend en vrouwelijk kleden. Heb je zin in een spannend avontuur met een lekkere man wacht dan niet met reageren en wie weet ben je snel in de 7e hemel op spannende plekken.

Ik kon nu al niet meer wachten totdat mijn vriendin op zakenreis zou gaan, maar ik moest nog een paar dagen wachten. Ik kon al helemaal niet meer wachten toen ik al vrij snel een reactie kreeg....

Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 07:57 - Door: Eva
0

Wat een leuke advertentie, dacht ik bij mezelf toen ik hem las. Ik had wel zin om erop in te gaan maar ik wist niet of deze kerel mij zou appreciren. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en hem te mailen.

"Hoi gespierde kerel. Ik ben Eva en ben 30 jaar jong. Ik heb wel oren naar jouw reisje. Ik wil je echter wel waarschuwen dat ik geen typische vrouw ben. Als je echter open staat voor een leuke verrassing en een tof avontuur, dan ben ik diegene die je wil kiezen."

Ik keek uit naar zijn antwoordje.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 08:47 - Door: Basketballer
0

Met enige opwinding las ik het mailtje van ene Eva en merkte dat ik het hele gebeuren toch wel spannend vond. Ik moest secuur te werk gaan, aangezien mijn vrouw nergens mocht achterkomen en antwoorde :

"Hi atypische Eva ;) Met enige spanning heb ik jouw berichtje gelezen en moet zeggen dat het wel beviel. Vooral het mysterieuze gedeelte heeft mijn interesse gewekt. In dat opzichte laat ik mij dolgraag verassen en ben ik heel open en vrij als het aankomt op genieten van elkaars lichaam. Moet wel toegeven dat ik dol ben op sexy geklede dames in hoge elegante/ordinaire hakken. Zin om elkaar beter te leren kennen dit weekend in Centerparcs de Eemhof? Kusjes James"

Dit kon nog wel eens leuk worden...
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 09:08 - Door: Eva
0

Ik had het niet verwacht maar James, zo heette hij blijkbaar, zag het zitten. Ik stuurde hem onmiddellijk een antwoordje dat ik er zou zijn.

De dagen tot aan het weekend gingen tergend traag voorbij, maar dan was het eindelijk zo ver. Vrijdagavond na het werk ging ik nog snel uitgebreid in bad. Ik scheerde alle overtollige haartjes weg en deed mijn meest sexy lingerie aan. Mijn dikke siliconen tieten stak in een halve cup beha en mijn lange benen gleden soepel in zachte nylon. Een rokje tot net boven de knien en een leuke blouse waren het volgende dat ik aandeed. Als laatste stak ik mijn voeten in lak lederen, met kettingjes bekleedde, fuck-me laarsjes.

Het was anderhalf uur rijden tot aan de Eemhof. Ik parkeerde mijn wagen op de bezoekersparking en liep, met een klein rolkoffertje met spulletjes in mijn kielzog, naar huisje 37. Bloednerveus belde ik aan.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 10:03 - Door: Basketballer
0

Ik was net uitgebreid in bad gegaan toen ik de bel hoorde gaan. Dat kan haast niet anders dan Eva zijn dacht ik bij mezelf. Snel trok ik een extreem strakke boxer aan en deed daarvoor een satijnen badjas aan met een paar luxe slippers. Enigszins nerveus, maar vol opwindende enthousiasme liep ik naar de deur toe en deed deze open. Mijn mond viel vrijwel meteen open van verbazing en mijn tong lag bij wijze van spreken op de grond. Gegrepen door lust bekeek ik haar als een stuk vlees van boven naar beneden, genietend van haar outfitje en extreem geile laarzen.

"Oooh heeeey leuk dat je er bent Eva!" Zei ik zo nonchalant mogelijk en gaf haar drie kusjes op de wang. "Kom maar mee, zin in een leuk weekend?" Vroeg ik zo onschuldig mogelijk acterend, terwijl ik van binnen kookte van lust en opwinding.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 10:09 - Door: Eva
0

James, die een extreem aantrekkelijke man bleek te zijn, liet me binnen. We gingen samen op de sofa van de bungalow zitten. Op het salontafeltje stonden enkele kommetjes met hapjes en ook twee glazen met gin-tonic. "Mmm mijn op n na lievelings drankje", zei ik geil tegen James.

"Wat is je lievelingsdrank dan wel", vroeg hij nieuwsgierig. "Daar kom je straks misschien nog achter", zei ik met een knipoog. Zijn satijnen badjas stond half open en ik zag hoe de bobbel in zijn strakke boxer begon te groeien.

"Wat is dat geheimpje nu", vroeg hij vervolgens, "waarom ben je geen typische vrouw". Het moment dat ik vreesde was er sneller dan verwacht, maar misschien was dit niet zo slecht. "Zeker dat je het wil weten", vroeg ik verlegen. "Ik wil alles van je weten", zei James.

Ik stond recht en ging voor James staan. Langzaam trok ik mijn rokje omhoog. James kon nu vol tegen mijn slipje aankijken en moest duidelijk de harde pik zien die in de string zat. "Ik ben een she-male", zei ik tegen James. Vol spanning wachtte ik zijn reactie af...
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 10:19 - Door: Basketballer
0

Niet helemaal wat ik had verwacht, maar toch enigszins verbaasd en nieuwsgierig keek ik naar Eva. "Ooh wauw dat zag ik eigenlijk niet aankomen, maar jeetje je dikke tieten mogen er zijn en die bobbel is ook niet mis." Zei ik kijkend naar haar lichaam en genoot van de geile laarzen. Ik nam nog een slok van de gin-tonic en besefte dat dit nog wel een heel apart weekend kon worden...
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 11:07 - Door: Basketballer
0

!!! Altijd leuk als mensen schakels toevoegen aan je verhaal maar doe het dan gewoon onder je "eigen naam". Desnoods uit mijn oogpunt dat vind ik niet erg, maar verzin zelf een "gebruikersnaam" !!! Dus schrijf in het vervolg niet meer onder mijn "naam" !!!
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 11:51 - Door: Eva
0

Oef, zijn reactie valt goed mee. Hij loopt toch niet weg wat al veel is. Ik had helaas de ervaring dat niet alle mannen zo ruimdenkend waren. Sensueel pakte hij nog een slok van zijn gin-tonic.

"Laat me je bedanken voor zoveel goedheid", zei ik lief tegen James. "Hoe dan", vroeg hij streng. Ik ging op mijn knien zitten en spreidde zijn benen. Met mijn rechterhand wreef ik over de grote bobbel in zijn strakke boxershort. Ik stak mijn hand achter de elastiek en haalde zijn harde pik uit het stukje textiel. "Zo", zei ik geil.

Met mijn vingers trok ik zijn voorhuid naar achteren zodat zijn pulserende eikel zichtbaar werd. Een dikke druppel voorvocht was reeds uit zijn pisgaatje ontsnapt. Met het puntje van mijn tong likte ik de druppel op. En toen opende ik mijn mond, en stak hem zo diep als ik kon naar binnen.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 11:58 - Door: Jeltje21
0

Omdat ik pas geslaagd was voor mijn opleiding, nam ik mezelf voor even wat rust te nemen voordat ik ging kijken naar werk of een vervolgstudie. Daardoor had ik alle tijd om er even tussenuit te gaan. Op zekere dag kwam ik de advertentie van Basketballer tegen. Ik kreeg gelijk de kriebels in mijn buik en had maar even nodig om hier over te beslissen. Ik stuurde hem snel het volgende berichtje terug. H Basketballer, ik heb heel veel zin in een weekje weg en ga ook erg graag in op je aanbod. Helaas kan ik pas maandag in de middag komen, maar ik kan dan gewoon tot vrijdag blijven als je wilt. Ik hoor het wel!
Ps.. ik zou mezelf hier kunnen omschrijven, maar misschien vind je het spannender om gewoon te zien wie er maandag binnen komt? X Jeltje
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 12:12 - Door: James
0

Genietend van de geile pijpbeurt, neem ik nog een paar flinke slokken. Ik moet goed aangeschoten zijn voor deze unieke en aparte ervaring.

Bezeten door lust duw ik haar van me weg en sta op. Ik pak haar hoofd met twee handen vast en stoot mijn dikke paal op hoog tempo haar mondje in. "Ooh ja geile sletje ik ga je heerlijke pijpmondje goed neuken!!" Kreun ik het geil uit en stoot mijn dikke neuklat diep haar mondje in. Bij elke stoot ketsen mijn grote ballen keihard tegen haar kin en raakt mijn paal haar keel.

Dan ram ik mijn paal zonder waarschuwing zo haar keeltje in totdat haar neus op mijn schaambeen drukt. Ik hou haar zo vast, waardoor haar ogen rood aanlopen en de tranen over haar wangen stromen. Ze begint luid te kokhalzen en een heleboel kwijl en slijm stroomt langs mijn stam naar grote kloten. Ik haal mijn grote lul met een luide plop uit haar geile mondje en zeg "zuig mijn kloten schoon geile sletje van me!!"
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 12:27 - Door: Eva
0

Wild ramt hij zijn stevige pik in mijn keeltje. Ik hou wel van deze harde aanpak en geniet volop. Zijn dikke zaadbollen kletsen met elke stoot tegen mijn kin. "Zuig mijn kloten schoon geil sletje van me", zegt hij plots hl streng.

Ik laat zijn harde lul uit mijn zaadbekje floepen en kruip nog dieper tussen zijn benen. Met mijn vingers hef ik zijn zware ballen op en steek ze n voor n in mijn mond. Ik laat ze in mijn mondje rollen met behulp van mijn tong. Aan een goedkeurend gegrom te horen ben ik goed bezig. Ik lik nu het stukje huid onder zijn ballen. James kreunt nog luider. Met mijn natte tong trek ik een spoor tot aan zijn sterretje, en begin hem daar dan gulzig te likken.
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 12:44 - Door: Basketballer
0

Na een wilde zondag naam ik maandagochtend afscheid van Eva. Het was een unieke ervaring maar niet voor herhaling vatbaar. Met sommige dingen moet je experimenteren. Na deze ervaring weet ik zeker dat ik 100 % op vrouwen val.

Nadat Eva was vertrokken ging ik het huisje even aan kant maken. Alles weer fris en fruitig. Ik was super tevreden over het huisje. Lekker ruime douche, sauna en jacuzzi. Ik nam nog ff vlug een douche want ik wist ten slotte niet precies hoe laat Jeltje zou komen. Ik raakte best opgewonden onder de douche omdat er een vrouw zou komen waar ik alleen een naam van wist.

Na het douche deed ik een net outfitje aan en een lekker luchtje op. Hierna was het wachten op wat voor vrouw ???
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 12:56 - Door: James
0

Eva is duidelijk een kinky shemale en likt vanaf mijn ballen naar mijn ster. Ze spuugt een dikke klodder op mijn bruine gat en steekt dan brutaal haar tong er in. Met veel geweld poert ze diep in mijn endeldarm, terwijl mijn balzak op haar gezicht rust. "Oooooh fuck wat doe je dat geil! Trek aan je pik, terwijl je mijn kont aflebbert!!" Bijt ik haar geil toe en begin haar dikke tieten te betasten. "Deze zijn heerlijk, ik wil ze ook naaien!!
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 12:57 - Door: Marthe
0

Na een kutweekend moest ik weer aan de slag als poetsdame in dit vakantiepark. Ik werkte hier al een vijftal jaar, sinds mijn 20ste en het was best wel een leuke job. Soms lieten bezoekers wat geld achter voor de schoonmaaksters en daarmee kon ik per maand toch wel enkele honderden euro's meer mee verdienen.

Maar vandaag had ik er geen zin in. Mijn vriend had me dit weekend gedumpt en ik had amper geslapen. Mijn humeur was dan ook allesbehalve gunstig.

Ik parkeerde mijn wagentje met schoonmaakspullen voor bungalow 37. Volgens mijn lijstje moest deze vrij zijn. Ik nam wat spulletjes uit het wagentje en liep naar de voordeur. Met mijn loper opende ik hem en liep naar binnen.

Plots schrok ik me een ongeluk. Deze bungalow was niet leeg. Een knappe gespierde man zat enkel gekleed in een strakke boxershort en een satijnen kamerjas in de sofa. "Hoi ben jij Jeltje", vroeg hij lief. "Euh nee", zei ik verlegen, "ik ben Marthe, de schoonmaakster".
Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 17:25 - Door: Basketballer
0

Oh sorry Marthe, ik denk dat er een misverstand is of worden de huisjes elke dag schoon gemaakt ? Ik had ten slotte het meest luxe huisje.

Het viel me op dat Marthe niet heel vrolijk keek. Toch jammer voor zo'n mooie knappe dame dacht ik bij mezelf. Als het door haar man of vriend zou komen is het echt een klootzak dacht ik bij mezelf.

Ik zei tegen haar dat ze niet op mij moest letten en dat ze gewoon haar werk kon gaan doen. Ik vertelde haar wel dat ik vandaag nog visite verwachtte.

Datum & Tijd: 30-11-2016 @ 19:27 - Door: James
0

Eva is duidelijk een kinky shemale en likt vanaf mijn ballen naar mijn ster. Ze spuugt een dikke klodder op mijn bruine gat en steekt dan brutaal haar tong er in. Met veel geweld poert ze diep in mijn endeldarm, terwijl mijn balzak op haar gezicht rust. "Oooooh fuck wat doe je dat geil! Trek aan je pik, terwijl je mijn kont aflebbert!!" Bijt ik haar geil toe en begin haar dikke tieten te betasten. "Deze zijn heerlijk, ik wil ze ook naaien!!

Eva haalt haar tong uit mijn knijpende ster en sabbelt nog even aan mijn goedgevulde ballen. Ze pakt haar dikke siliconen tieten goed beet en omsluit deze om mijn keiharde paal. Ik tuf een dikke klodder op mijn grote lekkende eikel en begin keihard omhoog te stoten. Gretig opent ze haar mondje en zuigt op mijn bewegende eikel met veel speeksel. "Hoe zat het eigenlijk met je favoriete drankje?!" Vraag ik nieuwsgierig, maar geil.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 07:29 - Door: Marthe
0

Ik zat in de verkeerde bungalow, deze was nog bezet. Ik excuseerde me tegen de vakantieganger maar hij zei dat het geen probleem was. Ik zag echter dat er hier het voorbije weekend een feestje moest geweest zijn want het was best rommelig. Er hing ook een rare doch herkenbare geur in het huisje.

Ik besloot hierop om toch snel wat zaken te reinigen. Zo zou ik binnen enkele dagen, wanneer hij weg was, minder werk hebben. De gast zei ook dat hij nog iemand verwachtte, waarop ik hem zei dat ik me zou haasten.

Het viel me wel op dat de man absoluut geen gne had. Zijn kamerjas stond open en hij zat wijdbeens op de sofa. Daaronder droeg hij enkel een strakke boxershort en aan de bobbel te zien zat er een hoop vlees in. Ik nam mijn doek en spray en begon alle oppervlakken van de meubels te reinigen. Ik voelde duidelijk hoe zijn ogen al mijn bewegingen volgden. Een mix van angst maar ook spanning sloop in mijn lichaam.
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 17:08 - Door: Basketballer
0

Terwijl Marthe aan het schoonmaken is zit ik rustig relax op de bank een beetje zappend tv te kijken. Af en toe kijk ik natuurlijk ook even naar Marthe. Ik denk bij mezelf volgens mij is het best een leuke gezellige jonge vrouw.

Ze zal er veel beter uit zien in haar eigen kleren. Bedrijfskleding doet geen enkele vrouw goed. Ik droom een beetje weg terwijl ik hier aan denk.

Opeens schrik ik wakker omdat Marthe mij aantikt en zegt dat ze klaar is. Ik zeg dat ze even moet wachten en loop naar de keuken. Daar pak ik 100 Euro voor haar.

Ze zegt dat ze dit riante bedrag niet kan accepteren. Ik zeg dat ik hierop sta en dat ze iets moeten kopen waar ze vrolijk van zal worden. Volgens mij kan je wel iets opbeurends gebruiken of niet zeg ik haar...
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 07:25 - Door: Marthe
0

De man moest duidelijk gezien hebben dat ik me niet goed voelde. Hij gaf me 100 euro fooi en ik moest er iets moois mee kopen. "Sorry dit kan ik niet aanvaarden", zei ik nogmaals. "Zo'n mooie meid als jij verdient leukere kledij dan dit", zei hij flirterig.

Ik schaamde me dood. Het klopte inderdaad dat onze werkkledij allesbehalve sexy was, maar het gebeurde niet vaak dat een bezoeker hier iets over zei. "Ik weet zeker dat hieronder een prachtige vrouw zit", zei hij lief. Wegens al de problemen met mijn ex-vriend had ik me al lange tijd niet meer sexy en vrouwelijk gevoeld, maar deze man wist al de juiste knopjes in te drukken.

Hij kwam voor me staan en streelde mijn wang. Zijn vingers gleden langs mijn schouders tot op mijn rug. Ik voelde hoe hij hl voorzicht de grote ritssluiting van mijn kuisschort opende. Het leek een eeuwigheid te duren eer hij volledig open was en met een doffe plof de schort op de grond viel. Enkel gehuld in mijn nylon panty en een zwarte beha stond ik nu voor deze wildvreemde man. Ik wist mezelf amper een houding te geven.
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 16:26 - Door: Basketballer
0

Ik ontdeed Marthe van haar bedrijfskleding en mijn vermoedens bleken te kloppen. Het was een zeer aantrekkelijke sexy vrouw. Ik vroeg haar of ik te ver ging ? Ze kon alleen maar nee schudden.

Ik vroeg of ze zin had in een vluggertje en daar wad ze zeker voor in. Het was al een tijdje geleden dat ze lekker verwend was, en haar vriend was ook niet al te goed zei ze. Dat gepruts van hem ging ze zeker niet missen.

Als opwarmertje masseerde uk haar eerst even lekker. Ze kon wel wat ontspanning gebruiken. Onder het masseren vroeg ik haar of haar dit wel eens eerder is overkomen. Dat niet zei ze. Ze heeft wel eens collega's gehoord die zeggen dat hun dit wel eens is overkomen.

Wat was het een genot om deze vrouw onder handen te nemen. Een heerlijk lichaam onder de olie...
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 12:05 - Door: James
0

Lieve Eva,

Ik vind jouw schrijfstijl echt extreem opwindend en ook in je fantasien kan ik mij goed vinden. Heb je daarom nog zin om door te gaan met dit verhaal of zullen we anders een nieuwe beginnen?
Je mag me ook gerust mailen, indien je leuke/geile ideen wilt uitwisselen voor verhalen. Uiteraard vrijblijvend en professioneel/discreet.
We hebben hier al vaker ontzettend geile verhalen samen geschreven en jouw extreme stijl is met afstand de beste!

xx,

James
Datum & Tijd: 08-12-2016 @ 13:48 - Door: Jeltje21
0

Veel later dan ik eigenlijk gepland had, rijd ik die maandagmiddag het vakantiepark op. Aangezien ik maar n trolly bij me heb, laat ik de auto meteen bij de receptie staan. Normaal zou ik aan n zo'n trolly nooit genoeg hebben voor 5dgn, maar ik heb voornamelijk pikante setjes en wat rokjes topjes en wat zomerjurkjes bij.
Die high heels had ik gewoon in de koffer moeten doen en niet zoals nu, over dat grind naar het huisje lopen. maarja, jammer. Al snel kom ik bij het juiste bungalownummer aan. De gordijnen zijn dicht aan de voorkant. Ik probeer de deurknop maar en tot mijn verbazing is die open. Wanneer ik vanuit het halletje de deur naar de woonkamer open, schrik ik even. Een hele brede, mooie gespierde gespierde vent stond met zijn rug naar me toe. Zijn shirt was uit. Hij stond voorover gebogen over de eettafel en ik zag en hoorde hoe daar een fijn gebouwd, donkerharig vrouwtje lag te krioelen en te kronkelen onder zijn sterke handen die een heerlijk geurende olie over haar borsten en buik verspreidde. Ik gaf James kusjes over zijn hele rug terwijl mijn handen op zoek gingen naar de band van zijn boxer. Hij pakte mijn hand daar echter weg en leidde deze naar de binnenkant van de dijen van de dame op tafel. Ik streelde haar en liet mijn vingers plagend over haar felrood opgezette lipjes kriebelen. Ze spreidde haar benen verder waardoor ik met mijn duim bij haar klitje kon. In mijn jonge puberjaren had ik wel eens iets gerotzooid met een goede vriendin, maar dit was toch wat onwennig voor me. Maar zo lekker... Mijn borsten voelde ik nog steeds tegen zijn rug schuren en blijkbaar begon de dame het erg veel te vinden. Ik bewerkte haar klit, terwijl James haar tepels met olie overspoelde en deze landurig en tergend langzaam door zijn vingers liet rollen.. Plots begon ze te kreunen en te briesen en ik voelde hoe haar sappen langs mijn vingers naar buiten geperst werden... Ze moest duidelijk even bijkomen en James begon haar te zoenen en te strelen. Ik knielde naast James en trok zijn boxer naar beneden...
Ik wilde niet storen, maar wel laten weten dat ik er was, dus deed ik mijn lange (nep) bontjas uit, knoopte mijn strakke blouseje open en drukte even later mijn ontblootte borsten tegen zijn rug. Mijn handen vonden zijn tepels..
Datum & Tijd: 08-12-2016 @ 13:51 - Door: Jeltje21
0

oops... in mijn vorige aanvulling... waar James staat, bedoelde ik Basketballer. ik vond het een beetje verwarrend allemaal.. sorry
Hoop dat het nu goed komt. Als het aan mij ligt, kan het nog een erg lekker geil verhaal worden..

Datum & Tijd: 08-12-2016 @ 13:54 - Door: Linda
0

Lekkere aanvulling Jeltje, leuke manier van schrijven heb je.
Lees het verhaal "vreemdgaand dorpsletje" en indien het bevalt moet je de rol van Sophia op je nemen. Dat verhaal heeft veel potentie voor een geile sessie!

Xx
Datum & Tijd: 09-12-2016 @ 23:18 - Door: Basketballer
0

Wat is het toch elke keer weer lekker om met 2 vrouwen lekker ongeremd ondeugend te doen. 4 grote borsten en 2 super natte kutjes. Marthe weet niet wat haar overkomt. Volgens mij is het haar eerste keer met een vrouw, Jeltje duidelijk niet.

Als Marthe aan het bijkomen is bekijk ik Jeltje eens goed. Wat een heerlijke vrouw is het toch. Ze heeft niet veelbij zich merk ik op. Ze zegt dat ze graag zo min mogelijk draagt. Soms doet ze alleen maar haar lange jas aan zegt ze.

Ik raak flink opgewonden en trek Jeltje op mijn schoot. We zoenen passioneel als ik ook haar heerlijke grote borsten tegen mijn gespierde lichaam voel. Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren denk ik bij mezelf.
Datum & Tijd: 09-12-2016 @ 23:19 - Door: Basketballer
0

Wat is het toch elke keer weer lekker om met 2 vrouwen lekker ongeremd ondeugend te doen. 4 grote borsten en 2 super natte kutjes. Marthe weet niet wat haar overkomt. Volgens mij is het haar eerste keer met een vrouw, Jeltje duidelijk niet.

Als Marthe aan het bijkomen is bekijk ik Jeltje eens goed. Wat een heerlijke vrouw is het toch. Ze heeft niet veelbij zich merk ik op. Ze zegt dat ze graag zo min mogelijk draagt. Soms doet ze alleen maar haar lange jas aan zegt ze.

Ik raak flink opgewonden en trek Jeltje op mijn schoot. We zoenen passioneel als ik ook haar heerlijke grote borsten tegen mijn gespierde lichaam voel. Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren denk ik bij mezelf.
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 22:55 - Door: Jeltje21
0

Wanneer Marthe ligt bij te komen, merkt Basketballer dat ik zijn boxer afgestroopt heb. Hij schopt hem uit, tilt me op en we ploffen samen op de bank. Ik zit op zijn schoot, en ondanks mijn korte strakke rokje, voel ik zijn halfstijve staaf tegen mijn billen prikken. We zoenen en ik voel hoe hij mijn borsten streelt en kneedt. Jij stoute jongen, zei ik zwoel terwijl ik over zijn schouder richting Marthe keek. Kon je niet op mij wachten en heb je daarom de schoonmaakster maar een beurt gegeven?.. Hij lacht en zegt dat hij mij geen verantwoording hoeft af te leggen en ik zeg hem dat het niet zo bedoeld was. Ik benadruk hem nog maar eens dat ik weet dat ik deze week niet de enige ben, maar dat dt me nou juist zo geil maakt. Het feit dat ik absoluut niet weet wat er allemaal staat te gebeuren. Hij zei dat hem dat ook zo geil maakte. Ook hij kijkt naar Marthe en zegt dat zij bijvoorbeeld gewoon kwam schoonmaken.
Dan komt Marthe plots moeizaam van de tafel af. Trekt haar kleren terug aan, zegt ons gedag en bedankt ons. Wij zeggen dat het ons ook een genoegen was. Ze zegt dat ze weet waar ze moet zijn als haar kutje deze week nog eens kriebelt. We lachen alle drie en dan sluit Marthe de deur.

Meteen sta ik op van zijn schoot en ga op mijn knien zitten. De halfslappe pik van zojuist is uitgegroeid tot een enorme staaf van zo'n 20 cm. Hij is ook nog eens erg dik waardoor ik me afvraag of ik hem wel in mijn mondje kan krijgen, maar mijn geilheid zorgt ervoor dat het vrij makkelijk gaat. Al snel voel ik hoe Basket zijn hand op mijn hoofd legt en ritmisch mijn mondje begint te neuken. Zijn paal schiet regelmatig mijn keeltje in, en ik voel hoe slijm en voorvocht langs mijn kin op mijn borsten druppen. Soms is zijn lul zo vullend dat ik zowat moet kokhalzen, maar Basket kent geen genade.. Mijn ogen tranen en ik voel me alsof ik aangerand wordt, maar god wat vind ik het geil...
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 17:09 - Door: Basketballer
0

Terwijl ik Jeltje met mijn grote dikke lul in haar mondje aan het neuken ben loopt Marthe wat moeilijker als dat ze binnen kwam de deur uit. Die gaat vast wel een mooi verhaaltje ophangen aan haar collega's denken ik bij mezelf.

Tijd heb ik niet om nog aan Marthe te denken want Jeltje zuigt bijna mijn lul eraf. Ik vraag of het al een tijdje geleden is en dat bevestigd ze. Ga nog maar fa lekker door hoor je hebt een heerlijke natte techniek.

Als Jeltje flink bezig is met mijn lul gaat opeens haar mobiel die in de tas naast ons ligt. Tot mijn verbazing neemt ze gewoon op en zuigt, trekt en likt onder het bellen gewoon af en toe door. Het is een geile vriendin van haar die als enigste wist wat ze ging doen.

Nadat Jeltje heeft opgehangen zegt ze dat haar vriendin niet geloofd dat ze met een lekkere gespierde jongen aan het stoeien is. Ze wilde bewijs had ze gezegd. Wat voor bewijs wil je haar leveren dan vraag ik haar ?
Datum & Tijd: 14-03-2017 @ 15:06 - Door: Jeltje21
0

Wanneer ik dus net lekker de heerlijke lul van Basket aan het afzuigen ben, gaat mijn telefoon. Aan de ringtone hoor ik dat het mijn bff Milou is. Milou is net als ik 21 jaar en net zo dol op sex als ik. Samen hebben wij ook al de nodige geile avontuurtjes beleefd. Zij is de enige die weet waar ik deze dagen uithang en belde me om te checken of het allemaal safe is. Dat ik niet bij n of andere creep terecht gekomen ben. Ik onderga het telefoongesprek wat afwezig en Milou merkt dit. Ze merkt op dat ze zuig en slobbergeluiden hoort, en ik lach geheimzinnig. Ze gelooft me niet en vraagt om bewijs.

Na het telefoontje leg ik Basket uit dat het Milou was die belde, en wie Milou precies is. Als Basket vraagt wat voor bewijs ik haar wil leveren, zet ik mijn foon op camerastand en druk deze in zijn hand. Ik ga weer op mijn knien voor Basket zitten en neem zijn wat afgezwakte stijve in mijn handen en masseer deze terwijl ik in de camera kijk. "Hey Milou, Schatje... je wilde toch bewijs?..." Dan neem ik zonder mijn ogen van de camera af te wenden de inmiddels weer harde pik van Basket in mijn mond. Ik hou mijn mond wijd open zodat Milou duidelijk kan zien hoe ik met mijn tong rond zijn heerlijke eikel ga. Met n hand heb ik zijn schacht vast en de andere speelt met zijn heerlijke strakke kaal geschoren zak. Basket kreunt zachtjes wat voor een heerlijk geluid zorgt in combinatie met de sop en zuiggeluiden die uit mijn mond ontsnappen. Na een paar minuten laat ik zijn lul los en ga met mijn tong via zijn lies naar boven. Ik zoen hem op zijn heerlijke sixpack terwijl ik ondertussen vertel dat het maandagmiddag 12 juni is, dus dat Milou zeker weet dat dit live is....
Dan stop ik de film en vraag Basket of ik hem mag versturen. Basket die nog zo geil als boter is, stemt meteen in.
Ik verzend het filmpje en dan stel ik me even netjes voor aan Basket, want dat was er nog niet van gekomen.
Basket stelt zichzelf ook voor en complimenteert me met mijn uiterlijk en geile binnenkomst zojuist.

Wanneer we het even over koetjes en kalfjes gehad hebben, stelt Basket voor om even lekker te gaan wandelen. Dit bungalowpark ligt vlak bij het Veluwemeer waar volop bossen en dus wandelgebieden zijn. "We kunnen ten slotte niet de hle week hier de pannen van het huisje neuken toch"? grapt hij. Ik vraag hem of hij hiermee bedoeld dat hij dat niet vol zou houden. Hij lacht en antwoordt dat ik nog niet half weet wat hij allemaal met me van plan is. Deze woorden maken me weer bloedgeil en als ik naar mijn kamer ga om me om te kleden voor de wandeling heeft dit effect op mijn kledingkeuze. Ik trek een kort schots rokje aan wat tot net onder mijn billen reikt. Zonder bh, maar met strak wit mouwloos shirtje met diepe V-hals is mijn outfit compleet. Omdat hakken lastig lopen in een bos trek ik toch maar mijn platte gympen aan.
Wanneer ik Basket weer zie, heeft hij zich ook omgekleed. Een petrolgroene jogger met daaronder zwarte sneakers. Een zwart shirt om zijn imposante torso zorgen ervoor dat ik mijn onderlichaam alweer in actie voel komen. Wanneer ik goed kijk, zie ik hoe bij elke stap die hij zet de flink aanwezige bobbel in zijn jogger erg actief beweegt. De gedachte dat zijn zware lul en zak vrij in zijn broek hangen maakt me opnieuw botergeil.
Wanneer we over het park richting het bos wandelen voel ik hoe hij zijn hand regelmatig op mijn rokje legt. Zijn vingertoppen beroeren hierdoor af en toe mijn naakte huid bij de aanzet van mijn billen. Ik zie duidelijk dat het hem niet koud laat. Ik zie ook dat andere mensen, met name vrouwen, dit ook zien. Hun reacties lopen uiteen van angstig geschrokken wegkijken tot adembenemend staren naar, en fantaseren over wat er in Basket zijn broek bungelt. Ik verheug me met de gedachte dat ik dat al weet, en deze week zeker nog vaak zal gebruiken.
Ondertussen zijn we van het park af en lopen we een groot bosgebied in. We zijn zeker niet de enige. Het is dik voorjaar en met ruim 18 graden is het heerlijk weer. Basket en ik komen na een tijdje aan op een open maar verlaten plek bij een poeltje. Het lijkt een soort van drinkplaats voor dieren. We staan wat over het water te staren als ik voel hoe Basket achter me komt staan. Zijn apparaat drukt zachtjes tegen mijn billen. Langs de voorkant voel ik hoe zijn hand onder mijn rokje gaat. Mijn kanten stringetje wordt opzij geschoven en ik voel hoe zijn kundige vingers mijn lippen masseren en af en toe plagend mijn klitje aanraken. Ik wurm een hand achter mijn rug in zijn broek en voel hoe zijn lul opnieuw staalhard staat. Zonder zijn toestemming te vragen trek ik zijn broek een stukje naar beneden waardoor ik voel hoe zijn naakte eikel nu op mijn bilspleet ligt. Gescheiden door het stof van mijn rokje. Ik wip mijn rokje over zijn lul heen en ga op mijn tenen staan. Ik voel hoe Basket even door zijn knien zakt voordat ik zijn heerlijke staaf tot aan de wortel bij me naar binnen voel glijden. In mijn oor fluistert hij: "Je bent een sletje, weet je dat?"... Ik antwoord terug dat ook hij nog niet half weet waartoe ik in staat ben. Ondertussen hoor ik dat er een appje binnenkomt op mijn telefoon. Ik hoor dat ie van Milou is, maar geef er even geen aandacht aan. Voorover leunend tegen een boom voel ik hoe Basket langzaam maar zeker het tempo opschroeft terwijl hij mijn borsten door mijn truitje knijpt en kneedt.... Ik geniet intens en voel hoe ik richting een orgasme geneukt en gekneed wordt wanneer Basket ineens zijn lul uit me trekt en zijn broek terug aan doet. "Niet alles tegelijk toch?".....zegt hij met een grijns en loopt rustig verder. Iets teleurgesteld en een beetje wankel op mijn benen haal ik hem in. Als we zwijgend naast elkaar lopen kijk ik op mijn telefoon. twee appjes van Milou. De eerste is tekst: "Denk je dat die lekkere knul van je mij ook wil keuren?" De tweede is een filmpje waarin Milou, gekleed in een pittig pakje, liggend op haar bed, zichzelf verwent met een flinke dildo die ze langzaam over haar kleding rond haar tepels en over haar heuveltje laat gaan. Ik zie aan haar gezicht dat ze uit elkaar klapt van geilheid.
Ik laat het basket zien. "wat denk jezelf sletje" vraagt hij me terwijl ik zijn hand weer snel onder mijn rokje over mijn doorweekte stringetje voel.
Ik stuur Milou een appje terug. "wat denk je zelf... is de paus katholiek?".....

Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net