Opwindend.Net

Categorie: Tieners
Datum: 02-12-2016
Schakels: 27x
Gelezen: 1120x
Ze Schrok

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 16:04 - Door: Frank24
Met mijn vierentwintig jaar woon ik alleen in een luxe woning aan een haventje in een middelgroot dorp. Sinds een jaar is mijn relatie op de klippen gelopen. Met mijn iets meer dan twee meter lengte en gespierde lichaam waren veel vrouwen al snel onder de indruk.

Natuurlijk had ik aandacht van het vrouwelijk schoon, maar de meeste kwam er geen contact door dat ik het niet wilde. Zocht natuurlijk iets wat de dames niet allemaal hadden. Zocht een humor die bij mijn paste en een geestelijk ontwikkeling die verder ging dan het weer.

Naast mijn woonde een tweeŽnveertig jarige moeder met haar dochter van zeventien. Aan de andere kant stond het huis al weer te koop en was leeg. De buurvrouw woont daar met haar dochter al acht jaar zonder haar overleden man. De beide dames waren zeer knap waarbij als je het niet wist dacht dat het zussen waren.

Nu was ik deze vrijdagavond naar de film in de bioscoop in een stad in de buurt van het dorp. Als ik mijn entree kaartje had liep ik naar de hoek waar je grote bekers drinken en te snoepen kon kopen. Voor mijn in die hoek stond mijn buurmeisje dat van haar moeder zeker niet na de film mocht na de ruzie gisteren.

Ging stil achter haar staan en fluisterde in haar oor "Zo jongedame op heterdaad betrapt." Geschrokken keek ze om en wist dat ze wat uit te leggen had. Aan haar kaartje was te zien dat we naar de zelfde film gingen. Nu was ik benieuwd hoe ze zich hier uit wilde reden zonder dat haar moeder het te weten kwam.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 11:07 - Door: Sophie
0

Zo eindelijk naar de film mama kon me wat en ik ging lekker toch ik had er gewoon schijt aan. Ik had mij een beetje opgedoft en droeg een strakke zwarte legging voor mijn volle kontje, verder een zwart hemdje en een wit vestje erover heen. Mijn lange bruine haren hingen mooi naast mijn lichaam en het hemdje bood een mooie inkijk op mijn heerlijke volle C-cup waar ik maar al te trots op was. Zo was ik als 16 jarige meid een plezierig aanblik voor de meeste mannen als die mij zagen.

"Shit wat doet hij hier" dacht ik geschrokken, was ik stiekem toch uit huis vetrokken om fantastic beasts te kijken want ik moest deze gewoon zien en dan is Frank hier. "Euh Frank euh mama heeft toch toegezegd". Hij wist echter dat ik loog want als mijn moeder nee zegt weet iedereen dat het dan ook nee blijft.

Hij zei ook gewoon dat hij er geen snars van geloofde dus kon hij net zo goed even bellen. Ik stopte hem dat het niet zo was en dat mijn moeder het echt niet mocht weten. "Please Frank ze mag het echt niet weten dan mag ik nooit meer iets" smeekte ik hem. Ik duwde expres mijn borsten wat tegen elkaar om hem meer te overtuigen. Ik zag dat hij ook naar de film ging en ook nog op de plek naast mij zat.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 12:19 - Door: Frank24
0

Keek haar recht in haar blauwgroene ogen en zei kalm "Dat je nooit meer iets mag van je moeder is toch niet mijn probleem. Daarbij waarom zou ik liegen tegen je moeder." Ze drukte zich nog steviger tegen mijn aan en zei bedelend "Frank please, please zeg niks tegen mijn moeder dan heb ik geen leven."

"Voor de hoeveelste keer ben je nu door je moeder betrapt met een andere knul in je bed. Volgens mijn heeft je moeder meer dan genoeg redenen om je alles te verbieden tot je je opleiding hebt afgerond." zei ik kalm met een ironische toon. Dat ze meer vriendjes had versleten dan onderbroekjes was algemeen bekend.

Dat veel jongens haar maar al te graag wilde neuken omdat ze het mooiste meisje uit de buurt was wilde ze niet begrijpen. "Please Frank ik zal alles doen wat je wil en naar je luisteren, maar zeg niks tegen mijn moeder. Als ze dit weet, weet ik niet of ik nog leef morgen." zei ze.

Keek Sophie streng aan en zei "Misschien dat ik wil vergeten dat ik je hier heb gezien, maar dan doe je vanaf nu alles wat ik zeg en van je verlang." Nu sloeg Sophie haar ogen neer en keek naar de grond waarbij je zag dat ze nadacht. "En met alles bedoel ik alles echt alles." zei ik en wachtte nu op haar antwoord.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 12:30 - Door: Sophie
0

Hij zei dat ik alles moest doen wat hij van mij vroeg en ik dacht erover na. Vervolgens dacht ik wat zou hij mogelijk met alles kunnen bedoel en ik maakte mij niet zo'n zorgen erom.

"Okay best Frank ik doe alles wat je van mij vraagt" zei ik toen maar en Frank knikte. "Nou dan gaan we maar naar de film" zei hij erop en we liepen naar de zaal die net open was.

Ik nam al plaats maar Frank zei toen "nou doe mijn jas maar eens uit", ik dacht het even verkeerd verstaan te hebben wat moest ik doen. "Euh pardon kun je dat niet zelf" zei ik arrogant terug. "Jawel maar jij moet gehoorzamen" beet hij mij terug. Ik zuchte en deed zijn jas nu uit. Eikel dacht ik in mijn hoofd en ging weer zitten. Hij draaide zich naar mij en genoot even van de blik op mijn tieten. Een eikel en een viespeuk dacht ik toen, en ook hij ging toen zitten.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 13:09 - Door: Frank24
0

Legde mijn arm over haar schouders en trok haar zacht tegen mijn aan. "Zo Sophie je begrijp dat we morgen wel gaan shoppen om jouw garderobe aan te passen aan mijn eisen." fluisterde ik nu in haar oor. Met haar blauwgroene ogen keek ze mijn geschrokken aan.

"Waarom Frank ik heb toch genoeg kleren." zei ze met angst in haar stem. Wreef met mijn andere hand even over haar bovenbenen. "Lieve Sophie je weet toch dat ik graag dames zie met korte rokjes zodat ik kan genieten van mooie blote benen. Wil nu ook van jouw blote benen genieten dus ja korte rokjes gaan we kopen." zei ik.

De angst verdween een beetje uit haar ogen, maar bleef deels omdat ze graag in strakke broeken en leggings liep. Rokken en jurken droeg ze zelden, maar nu had ze geen keuze doordat ik haar moeder te veel kon vertellen. Ze had eigenlijk geen keuze en wist dat het nu moest.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 13:43 - Door: Sophie
0

Waarom moest ik hier nou weer in beland zijn ik baalde zo ontzettend waarom precies ik. "Maar voordat we dat gaan doen ga ik nog mooi even jou heerlijke lichaam hier eens testen" zei hij hees van geilheid. Wat een viespeuk was dit zeg ik wist niet waar ik moest kijken waarom nou precies hij van alle mensen.

Hij pakte de bandjes van mijn hemdje en trok deze beide naar beneden waardoor ik nu in mijn bh zat. Ik gaf een gilletje maar hij suste mij meteen anders zouden mensen nog omkijken. Met zijn handen ging hij over mijn borsten heen en begon hier lustig in te kneden midden in de bioscoop, waarom ik was het enige wat er door mijn hoofd ging.

Frank genoot ondertussen duidelijk en deed mijn hemdje toen weer omhoog en zei dat hij nu nog een ding moest testen om te kijken of dat goed was. "Nee Frank please alles behalve dat ik smeek het je" zei ik hem op mijn meest onschuldige toon die ik kon opzetten.
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 20:02 - Door: Frank24
0

"Nee Frank please alles behalve dat ik smeek het je" zei ze op een onschuldige toon. Keek haar aan in haar blauwgroene ogen en probeerde mijn over te halen, maar ik zei "Ik kan nog altijd je moeder vertellen waar ik je nu heb aangetroffen." Snel schudde ze hard haar hoofd.

Met mijn hand ging ik over de rand van haar legging op haar buik. Langzaam ging ik met mijn hand onder haar legging. Langzaam schoof ik mijn vingers naar haar genotsplekje. Wanneer ik haar schaamlipjes raakte merkte ik dat ze geen slipje droeg en dat ze er vochtig was.

Stak nu mijn wijsvinger tussen haar schaamlipjes tegen haar vagina. Met grote ogen keek ze mijn waardoor ik wist dat ze wist wat er ging gebeuren. Duwde nu mijn wijsvinger bij haar haar vagina in en fluisterde zacht in haar oor "Geile Sophietje een klein beetje met jouw spelen en je bent al nat."

Duwde nu mijn duim tegen haar clitoris wat een gemengde blik op het gezicht van Sophie zorgde. Gelukkig gingen de lichten uit en konden de rond ons zittende bezoekers niet meer zien war we deden. "Na de film rij je met mijn me naar huis dan zal ik je wat leren bij mijn thuis." zei ik. Wetende dat Sophie met de bus is.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 08:40 - Door: Sophie
0

Shit met hem mee naar huis ik zat in een diepe puree wist ik nu dit kon niet goed gaan. Verder gezien de lichten nu uit waren kon hij rustig zijn gang gaan hier in de bios. Met zijn handen ging hij weer tussen mijn benen over mijn legging heen en pakte de stof toen vast. Voordat ik het door had trok hij deze grotendeels stuk waardoor hij tegen mijn string aankeek.

"Wat doe je nou" fluisterde ik angstig in zijn oor. Hij lachte slechts en zei dat mijn legging en strakke broeken toch wel zouden sneuvelen dus dat kon best nu zijn. Hij ging toen met zijn vinger over het lapje stof heen en ik sidderde van, van wat weet ik eigenlijk niet maar dit was niet goed. Hij ging toen met zijn andere hand tussen mijn tieten en begon deze ook hardhandig te kneden.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 09:17 - Door: Frank24
0

Boog een beetje voorover en hapte brutaal een tepel naar binnen en begon deze helemaal af te lebberen. Met veel gesmak en gelik zoog ik haar harde tepels om en om af, als een baby die trek heeft in melk. Met mijn hand ene hand masseerde ik haar andere borst, terwijl de andere hand over haar klitje wreef. "Ooh shit! Oeffff!" Kreunde Sophie het zachtjes uit, waarop ik haar een pets op der borst gaf. "Stil sletje! Ik weet dat je stiekem toch wel zit te genieten, maar doe dat maar geluidloos!" Beet ik haar toe en stak drie vingers zo haar druipende grotje in.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 10:18 - Door: Sophie
0

Daar zat ik dan een bioscoop en mijn buurman die aan mij zat. Als ik geluid maakte zei hij dat ik stil moest zijn en noemde mij een slet.

"Frank je rekt mijn hemdje zo uit" zei ik klagend tegen hem terwijl hij aan mijn borsten zat. "Nou en slet ik mag alles met jou doen weet je nog" zei hij mij op mijn plek zettend. "In feite als ik jou hemd kapot wil trekken mag dat ook gewoon" zei hij hees van geilheid. Hij pakte mijn hemdje vast en trok deze grotendeels kapot. Hierdoor zat ik eigenlojk zo goed als in mijn bh. Hier hingen daarbij mijn tieten ook nog uit dus als iemand om keek kon die alles zien.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 10:30 - Door: Frank24
0

Met haar dikke tieten hangende uit haar bh en haar zichtbare opzij geschoven stringetje, bleef ik doorgaan met het stimuleren van haar geile lichaam. Expres probeerde ik haar zoveel mogelijk op te winden, wetende dat ze niet vrijuit kon genieten in de donkere zaal. Haalde na een tijdje mijn vingers uit haar druipende spleetje en stopte deze brutaal in haar mond. "Zuig deze maar goed af sletje en proef je geile sappen! Je mag dan wel tegenstribbelen maar jouw soppende kutje zegt wat anders." Fluisterde ik in haar oor en zie hoe ze mijn vingers compleet aflebbert.

Ze likte langs haar lippen, zichtbaar genietend van haar kutsappen en keek mij onbewust geil aan. Hierop stopte ik mijn tong diep in haar mond, terwijl ik haar kutje op hoog tempo begon te vingeren.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 13:36 - Door: Sophie
0

Shit gaat hij mij nou hier vingeren, die hele film mis ik al en nu dit ook nog. Ik begin uit reflex toch langzaam te kreunen omdat hij mij zo geil vingert.

"Zie je wel slet je geniet ervan" sist hij in mijn oor. Ik hou mijn kreunen dan ook met volle macht in maar hij gaat zo lekker zijn gang en ik kan hier niet tegen zo geil is het. Terwijl hij mij met zijn ene hand vingert pakte hij met de andere stevig mijn tieten vast en kneed deze dan ook hardhandig.

Hij trekt vervolgens ook aan mijn bh om mijn tieten meer vrijheid te geven. Hierdoor trekt hij iets te hard en ook deze sneuveld. Al kreunend vraag ik hem hoe ik straks de zaal uit moet.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 13:51 - Door: Frank24
0

"Dat is niet mijn probleem!" Bijt ik haar sluw toe en knijp even speels in haar klitje. Een lichte kreuntje ontsnapt uit haar mond en ik druk snel mijn tong er in, zo zwijgt ze ten minste. Terwijl we heerlijk zitten te tongen, verhoog ik het tempo van mijn vingerwerk en masseer haar g-spot met veel geweld. "Ik wil dat je spuitend klaar komt sletje! Wanneer je dat doet, mag je misschien mijn jas om doen zo meteen." Stel ik geil voor en hap weer hongerig haar tepel naar binnen.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 13:55 - Door: Frank24
0

"Zoals een sletje de zaal moet verlaten met blote borsten en het geil stromend uit haar kut." zei ik streng. Duwde mijn vingers nog dieper naar binnen waardoor ze dieper ging in ademen om haar geilheid te controleren. "Vanaf nu ben je mijn geile sletje. Doe ik alles met je wat ik wil." zei ik zacht in haar oor.

Masseerde nu stevig en ruw haar borsten. Haar BH, shirt en legging waren al kapot dus goed gekleed ging ze niet weg komen. Het was haar duidelijk ze moest wel doen wat ik zei wilde ze nog enigszins heel en zonder problemen hier weg komen.

Hoorde ik het nu goed wat ze zacht en kreunend vroeg "Frank je mag alles met mijn doen wanneer je wil, maar laten we weg gaan." Deed natuurlijk net of ik haar niet hoorde en kneep zacht in haar tepel terwijl mijn duim over haar clitoris waardoor ze zacht kreunde.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 14:48 - Door: Sophie
0

Negeerde hij mij nou of wat, in elk geval ging hij door met mij te vingeren en aan mijn tepel te zitten. Ik kreunde en steunde en smeekte hem nog een keer of we hier weg konden. Dit is niet omdat ik graag wou neuken maar vooral omdat ik niet weg wou terwijl de hele zaal leegliep en iedereen mij zo kon zien.

Mijn legging, hemdje en mijn favoriete bh waren al stuk het enige wat nog enigszins mijn schaamte verborg was mijn string. Dit had ik nooit moeten denken merkte ik daarna want hij trok toen ook nog deze stuk en stopte het in mijn mond en fluisterde in mijn oor. "Als je nog een keer eist dat we moeten gaan mag je mijn jas niet meer lenen en ga je lekker naakt naar buiten gore slet" fluisterde hij dreigend in mijn oren.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 14:59 - Door: Frank24
0

Nu ging ik haar clitoris met mijn duim ruimer masseren terwijl mijn vingers diep in haar natte kut haar genotsplekje vol de aandacht gaven. Voor ze het wist was ze de controle over haar lichaam kwijt. "Gore slet als je geluid maakt scheur ik je kleren van je lichamen en ga je op alleen je schoenen naar buiten." zei ik zacht.

Nu ze haar string in haar mond had knikte ze snel in de hoop dat ze mijn jas mocht aantrekken om weg te kunnen gaan. Haar kleren waren nu echt vodden. Haar kutje werd met de seconde natter en ik zei zacht "Hopelijk weet je wat spuitend klaarkomen is."
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 23:20 - Door: Sophie
0

"Hopelijk weet je wat spuitend klaarkomen is" dacht ik angstig tot nu toe heb ik nog nooit gesquirt en laat staan dat het nou precies nu moet gebeuren in de bioscoop. Ik weet dat niet alle vrouwen het kunnen dus dat is wel een geruststelling ondanks ik nu toch wel bang werd want het genot was heerlijk. Het verbaasde mij dan ook dat ik mij zelf stil kon houden.

Frank ging stevig door en af en toe viel er nog een kledingstuk van mijn lichaam af. Hij was genadeloos en vingerde mij stevig door. Weinig man wist mij tot echt een goed hoogtepunt te krijgen en langzaam hijgend ging ik naar mijn orgasme hier tijdens de film. Ik wist het geluid nog redelijk in te houden nu nog hopen dat ik dit ook kon tijdens het klaarkomen want ik voelde mijn spieren al samentrekken.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 23:31 - Door: Frank24
0

Op hoog tempo vingerde ik Sophie met veel geweld in de donkere zaal, terwijl ze steeds onregelmatiger en luider begon te ademen. Ongeduldig knielde ik voor haar neer en hapte uit het niets haar klitje naar binnen. Wild begon ik er aan te zuigen en zette plagend mijn tanden er in, terwijl mijn gespierde tong er flink overheen roerde. Met drie vingers masseert ik haar gespot, terwijl mijn andere hand over haar borsten wreef. Tot slot drukte ik mijn duim in haar sterretje, waarop ze geschrokken een kreun door de zaal liet.
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 23:34 - Door: Frank24
0

Haar lichaam schokte nu ze haar orgasme kreeg gelukkig kon ze voorkomen dat ze veel geluid maakte. Heel de stoel spoot ze na door haar spuitend kutje. Ze verslapte nu en schoof iets onderuit op stoel waarop ze op zat. Haar kleren of beter gezegd vodden vielen op de grond of waren al op de grond gevallen.

"Zo sletje je hebt getoond dat je bij aandacht en opdrachten waard bent." zei ik zacht. Het duurde even voor ze bij was gekomen. Zonder haar verder een keuze te laten zei ik dat we moesten vertrekken. De film was ook bijna afgelopen en ik wilde haar snel in mijn auto krijgen.

Ze liep nu naakt voor mijn naar de uitgang terwijl ze mijn jas aan trok. Haar tasje en korte jasje had ik meegenomen. Haar spullen van waarde had ik uit haar vodden gehaald en in mijn zakken gestoken. Op de gang in het licht zag ik haar blote benen onder mijn jas uit we gingen naar mijn auto.
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 06:51 - Door: Ester
0

Vlak voordat de film begon had ik het opvallende stelletje binnen zien komen. Het jonge meisje had meteen mijn aandacht door haar prachtige verschijning. Stiekem val ik al tijden meer op vrouwen dan op mannen. Zelf ben ik 23 jaar en sinds een week heb ik het uitgemaakt met mijn vriendje. De gevoelens voor vrouwen werden namelijk steeds groter. Tot mijn grote blijdschap kwam het meisje naast me zitten. Al snel had ik door dat er meer speelde tussen die twee en stiekem hield ik hen tijdens de film in de gaten. Ik zag dat de man zijn handen niet thuis kon houden en op een gegeven moment zag ik zijn hand in het broekje van het meisje verdwijnen. Opdat moment gingen de lichten in de zaal uit en kon ik helaas niets meer zien. Wel hoorde ik de geluiden naast me. Af en toe begon het meisje te kreunen. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar wat er allemaal gebeurde bij die twee. Toen ik weer naast me keek zag ik verschillende kledingstukken op de grond liggen en zag ik het meisje hevig ademhalen. Opeens kwam ze spuitend klaar, nadat ze bij gekomen was zag ik haar naakt opstaan. Opdat moment kon ik mijn handen niet thuis houden en liet ik ze over haar billen glijden. Daarbij kneep ik haar zachtjes in haar billen en verbaasd keek ze me aan. Kans om verder te gaan kreeg ik niet omdat de man me boos aankeek. Hij zei tegen het meisje dat ze moest vertrekken.

Nadat ze de zaal hadden verlaten ben ik hen achterna gegaan. Ik zag haar nog net in de toiletten verdwijnen en snel ging ik ook de toiletten binnen.
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 08:15 - Door: Sophie
0

Toen we de zaal aanliepen en ik slechts de jas aan had voelde ik een hand over mijn billen gaan. Shit zeg die moest alle gezien hebben dacht ik angstig.

"Eerst nog even naar het toilet" smeekte ik hem want nu moest ik ook best nodig naar de wc. Ik kwam op de wc en opgelucht liet ik het lopen heerlijk gevoel om even mijn blaas te legen.

Toen ik het hokje uitkwam stond daar een knappe jonge dame van 23 die naar mijn blote benen keek.
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 10:26 - Door: Ester
0

Toen ik de wc's binnen liep zag ik dat het middelstehokje bezet was. Ik ging voor de deur staan en wachten tot het meisje naar buiten zou komen. Ik hoorde de wc doorspoelen en niet veel later ging de deur open. Ik bekeek haar prachtige blote benen aandachtig. Zonder iets te zeggen duwde ik haar terug het hokje in. Met mijn handen ging ik onder het jasje en greep haar vol in haar natte kutje. "Dus jij houdt wel van een spannend avontuurtje hŤ?" Vroeg ik haar. "Hoe heet je eigenlijk?" Veel kans om te antwoorden gaf ik haar niet aangezien ik mijn mond naar de hare bracht en vol op haar mond zoende.
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 12:34 - Door: Frank24
0

Vanaf een afstand zag ik de jongedame die ik boos had aangekeken omdat ze aan de billen zat van Sophie had gezeten. Liep nu de damestoilet op en zag de dame naar de benen van Sophie kijken. Sloot de deur en zei streng "Als je van mijn sletje wil genieten moet je meekomen."

Geschrokken verbraken de twee dames hun tongzoen waarbij Sophie ons angstig aankeek. "Wil graag van je sletje genieten, maar ook van wat in jouw broek zit." zei de dame die erbij was gekomen. "Volgens mijn wil je vooral van mijn sletje genieten." zei ik als ik haar glimlach zie.

Snel waste de beide dames hun handen en liepen met mijn mee. Waarbij Sophie een paar keer boos naar mijn keek. Bij mijn auto zei ik "Sletjes horen eigenlijk in de kofferbak vervoerd te worden." Geschrokken keken ze elkaar aan maar ze zeiden gelijk in koor "Ja dat moeten sletjes."

"Wat is jouw naam." zei ik en keek de nieuwe vriendin van Sophie strak in haar ogen. "Meneer ik heet Esther." zei ze zacht ondanks dat ik niet veel ouder was zei ze meneer. "Mooi Esther gelukkig sta ik hier buiten het zicht van de camera's. Dus ik denk dat Sophie het wel prettig vind dat je je kleren uit doe." zei ik.

Even keek ze angstig en trok snel haar kleren uit terwijl ik mijn kofferbak opende. Snel deed Sophie mijn jas uit en kroop in mijn kofferbak. Esther had snel alles uit getrokken en ze raapte alle kleren op en gaf die aan mijn. Alle kleren en jassen gooide ik op de achterbank van mijn auto.

Esther kroop nu snel bij Sophie in de kofferbak en kroop tegen Sophie. "Zo dames een prettige reis. Hoop dat je veel reis genot beleven." zei ik. Rustig nam ik plaats achter het stuur nadat ik de kofferbak had gesloten. Natuurlijk wist ik wat de dames gingen doen en het zou een kwartier zijn tot het appartementencomplex.
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 03:32 - Door: Esther
0

Ik ging zo op in de tongzoen met Sophie dat ik niet gemerkt had dat de man de wc's was binnen gekomen. Net toen ik mijn handen richting het kutje van Sophie liet gaan hoorde ik hem roepen "als je van dit sletje moet je mee komen!" Geil draaide ik me om en keek hem aan, ik pakte hem bij zijn kruis en zei "Maar ik wil ook weten wat jij in je broek hebt!" Ik liep met ze mee naar buiten waar ik de opdracht kreeg me midden op straat uit t kleden en samen met Sophie in de achterbak van de auto te gaan liggen. Dat tweede vond ik wel een geil plan maar me uitkleden op straat vond ik minder. Aarzelend knoopte ik mijn kleding open, gelukkig was het niet zo druk op straat. Toen ik naakt naast Sophie stond stelden we elkaar eindelijk voor. Sophie deed nu ook mijn jas uit en ging in de kofferbak liggen. Ik kroop dicht tegen haar aan, veel ruimte hadden we ook niet. Al snel hadden mijn handen haar kutje gevonden en begon ik haar heerlijk te vingeren. Veel te snel kwamen we bij het appartementencomplex aan. Helaas voor ons was het hier drukker en was er alleen parkeerplek aan de overkant van het gebouw. Frank was echter niet van plan om onze kleren terug te geven dus moesten we nu naakt de straat over steken. De nodige auto's die passeren toeterden en zag je de mannen omkijken.

Uit eindelijk kwamen we het appartement binnen en moesten we elk in de houding midden in de woonkamer gaan staan. Handen in de nek, borsten vooruit en de benen wijd zodat Frank onze lichamen goed kon inspecteren.
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 10:25 - Door: Frank24
0

Geil loop ik een paar rondjes om de twee sletjes, terwijl ik hier en daar flink in hun kontjes en tieten knijp. "Hmmmm dit kan nog wel eens geil worden vanavond!" Merk ik hard op en loop even naar een kast. Met twee brede buttplugs kom ik terug en bied deze aan. "Deze gaan jullie sletjes nodig hebben vanavond. Kom op, steek ze der in! En jullie krijgen geen glijmiddel van mij, lebber ze maar af." Commandeer ik geil en strijk even over de enorme bobbel in mijn boxer.
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 10:42 - Door: Esther
0

We krijgen allebei een dikke bult plug in onze handen gedrukt met de opdracht deze in onze klontjes te stoppen. Ik was nog maagd in m'n anus dus zonder glijmiddelen zou dat erg pijnlijk worden. Maar het is natuurlijk ook saai om hem bij je zelf in te brengen. Dus ik neem de plug in m'n mond en maak hem goed nat. Vervolgens duw ik Sophie voorover en vraag haar haar billen wijd uit elkaar te trekken. Ik breng mijn mond naar haar anus en begin haar heerlijke kont te lokken. Ik zorg dat ze goed nat wordt en gebruik daarbij haar kutvocht dat al rijkelijk vloeit. As ze goed nat is haal ik de plug nog een keer langs haar kutje en dus hem.kn een keer naar binnen. Ze slaakt een kreet van en pijn en genot tegelijk. Moeizaam komt de overeind en laat trots aan Frank zien dat hij zit.

Het is nu mijn buurt om mijn plug in te brengen, wat is Sophie ermee van plan??
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 10:52 - Door: Frank24
0

Complimenterend geef ik Sophie een flinke tik op haar geile reet en duw Esther voorover. Sophie steekt de buttplug diep in haar hete pijpbek en lebbert deze helemaal af. Met veel kwijl en spuug maakt ze de plug goed nat, terwijl ik achter Esther neerkniel en haar kontje flink spreid met twee handen.

Haar strakke sterretje kijkt mij geil aan, wanneer ik mijn tong er in een keer diep in steek. Esther schrikt hiervan en kreunt het uit, terwijl ik een dikke klodder op haar knijpende bruine sterretje spuug en mijn tong weer er diep in steek. "Kom hier slet en ram die plug er in, dit sletje heeft er duidelijk zijn in! Commandeer ik Sophie, waarna ik opsta en Esther begin te vingeren. Sophie plaatst de buttplug tegen het sterretje van Esther, terwijl ik voor Esther ga staan en mijn enorme dikke lul in haar mondje stop. "Zuig hier maar op hoertje! Dan hoef ik je geschreeuw ook niet aan te horen!" Zeg ik geil en voel hoe ze haar lippen om mijn gigantische eikel sluit.

Op dat moment ramt Sophie de plug in een keer diep haar endeldarm in, waardoor Esther mijn eikel er bijna afzuigt door de schrik. "Oooooh shiiijttttt wat geilllll!" Kreunt ze het pijnlijk uit en begint hard op mijn paal te zuigen. Sophie komt er ook bij knielen en hapt mijn balzak naar binnen.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 07:38 - Door: Esther
0

Nadat ik de plug in het kontje van Sophie had gedrukt sloeg Frank haar goed keuren op de billen. Terwijl ik met haar bezig was had hij zich de hele tijd afzijdig gehouden. Ik had dan ook totaal niet verwacht dat hij me nu ruw zou gaan behandelen. Totaal overdonderd duwt hij me voorover over de tafel. Hij trekt hard handig mijn billen uitelkaar en ik voel zijn tong over m'n sterretje heen gaan. Wanneer hij Sophie dwingt om mijn plug In te brengen begint hij me kort maar hevig re vingeren. Sophie lebbert de plug af en zet deze op m'n ster. Ze verhoogd de en terwijl ze dat doet gaat Frank voor me staan. Hij laat zijn broek zakken en met geile ogen kijk ik hem aan. Eigenlijk had ik het helemaal gehad met piemels. M'n laatste vriendje had nou niet bepaald een pracht exemplaar en had ook niet veel te bieden. Het exemplaar dat nu voor me stond was een totaal ander verhaal, zo groot had ik ze in tijden niet meer gezien.

Veel.tijd om er over na te denken kreeg ik niet. Frank deed een stap naar voren en sloeg een paar keer met zijn leuter tegen m'n wangen. Ik opende mijn mond en zoog hem naar binnen. Hij kwam met zijn buik tegen m'n hoofd staan en bleef even zo staan. Sophie drukte op dat moment de plug helemaal naar binnen en van schrik deed ik mijn kaken op elkaar. Vergetend dat de lul nog in m'n mond zat. Auw schreeuwde Frank en vroeg me in m'n gezicht. Hij bleef echter in m'n mond en begon me nu diep in m'n keel te neuken. Sophie kwam nu ook bij me zitten en begint zijn ballen naar binnen te zuipen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net