Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 06-12-2016
Schakels: 3x
Gelezen: 700x
Daar Stond Ze

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 14:05 - Door: Roderick18
Hallo ik ben Roderick en woon met mijn ouders in een zeer rustige straat. Mijn ouders zijn vaak weg voor hun werk. Ondanks dat mijn ouders weinig thuis zijn hebben ze een leuk contact met de buren. Op deze vrijdagavond hadden buren gevraagd of ik bij hun iets kwam drinken. Ze vonden het niet leuk dat ik alleen thuis was.

Als ik in de tuin aan kwam bij de buren was de zus van de buurvrouw ook aanwezig. De buurvrouw liet mijn in haar stoel plaats nemen terwijl ze naar de keuken ging om koffie in te schenken. Het duurde even voor ze terug was. Intussen had ik met haar man en zus een leuk gesprek.

De buurvrouw hoorde een deel van het gesprek en zei "Roderick je durf nog geen vrouw aan te raken laat staan te kussen of haar billen aan te raken. Je vriendinnen vertrekken hierbij jouw sneller dan je nu boxershorts koop." "Wil ik dit weten." zei har zus.

"Wel eens aan gedacht dat mijn vriendinnen bang zijn als ze zien wat ik in mijn broek heb." zei ik. "Schat ik hou hem niet tegen als hij jouw ongelijk aan toont." zei haar man. "Wees gerust ik controleer je man om te voorkomen dat hij vreemd ga buiten de familie." zei haar zus.

"Sorry Roderick wist niet dat ze schrokken van jouw kleine formaat. Daarbij zal Roderick mijn toch niet durven aan raken." zei mijn buurvrouw. Rustig zette ze de koppen koffie op de tafel. Ze zette het dienblad tegen de tafelpoot en liep langs mijn heen naar de ingeklapte terras stoelen.

"Leuk dat je met elkaar aan het ouwehoeren waren, maar voor mijn een stoel neer zetten." zei ze terwijl ze langs mijn heen liep. Greep nu haar pols beet en trok haar voorover op mijn schoot. "Schat ik geloof dat hij je nu gaat bewijzen dat hij een vrouw durft aan te raken. Hopelijk krijg je nu geen spijt van je woorden." zei de buurman.

Was blij dat ze een kort rokje droeg dat ik snel omhoog kon duwen. "Geef haar maar flink wat billenkoek dat vind ze prettig." zei haar zus die nu op stond en op de schoot van de buurman ging zitten. "Dat doet hij toch niet." zei de buurvrouw. Voor ze haar woorden volledig had uitgesproken sloeg ik haar hard op haar linkerbil.

Haar man en zus moesten hard lachen. "Zo buuvje dat had je niet verwacht." zei ik terwijl ze gilde van de pijn toen mijn hand hard haar rechterbil raakte. Sloeg haar toen kort achter elkaar op haar linker en rechterbil. Nu gilde ze hard "Roderick genade ik weet nu dat je billen durft aan te raken."

Pakte haar nu in haar nek beet en trok haar rechtovereind. "Nu ga je merken dat ik ook het andere durf mijn buuvje." zei ik. Trok haar gezicht naar de mijnen waarna ik mijn lippen op de haren drukte. Mijn tong duwde ik haar mond in.

Zonder verzet tongde we met elkaar als we de tongzoen verbraken zagen we haar man met haar zus zat te tongen. Trok haar nu op mijn schoot ondanks dat ze dertig jaar oud was vond ik mijn buuv een super lekker ding. Met mijn linkerhand ging ik onder haar rokje.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 08:28 - Door: Roderick18
0

Daar zat ze op mijn schoot mijn linkerhand trok nu aan haar slipje dat bewoog. Voorzichtig trok ik haar slipje onder haar rokje uit. Met een gemengde blik in haar ogen keek ze mijn aan, maar ze zag dat haar man het nu te druk had met haar zus. Deze zat al half uitgekleed op zijn schoot.

Zonder dat ze nog maar iets gevoeld had van mijn pik liet ze mijn begaan. Haar slipje gleed al snel over haar benen langs haar enkels. Voorzichtig schopte ze haar slipje van haar voeten. Met mijn linkerhand ging ik nu langs haar schaamlippen en duwde deze zacht uit elkaar.

Met mijn vingertoppen van mijn linkerhand ging ik nu tussen haar schaamlippen richting haar clitoris en vagina. Haar hoofd legde ze tegen het mijnen en ze begon onrustig te ademen. Mijn rechterhand had ik intussen op haar billen gelegd.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 04:31 - Door: Paula de buurv
0

Mijn billetjes stonden warm en rood. Wow dit had ik van dat geekje van hiernaast niet verwacht. Ik vond het pijnlijk maar ook wel opwindend. Mijn slipje werd langzaam nat en dit merkte Roderick op. Hij ontdeed me ervan en ging op de tast langs mijn schaamlippen. Ik kreunde zacht! Hij wilde me duidelijk vingeren. Ik wilde wel eerst weten hoe zijn materiaal nu ervoor stond. Klein of angstaanjagend groot? Zijn vriendinnen hadden duidelijk steeds schrik. Ik beet in zen lip waarop hij even riep en me wat wegduwde. Ik zou bijna gaan weten wat hij zitten heeft op de plaats waar een bobbel zat. Hij opende zijn broek en haalde er een lul uit...wil ik het wel een lul noemen? Het leek wel een anaconda. Hij keek me geil maar ook dominant aan na dat bijten en zei " nou buurvje, als he denkt me ongestraft te kunnen bijten ben je aan het verkeerde adres". Hij trok me bij het haar en duwde me wild met mijn lippen tegen zijn lul.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 20:36 - Door: Roderick18
0

Op haar knieŽn duwde ik haar tussen mijn benen met haar lippen tegen mijn lul. "Zo buuvje begin hem maar eens stijf te pijpen. Dan zal ik je dadelijk eens flink verwennen met mijn kleine lul in je kontje en kutje." zei ik streng tegen haar. Angstig keek ze mijn aan, maar begon toch te likken aan mijn lul.

De zus van Paula was druk met de lul van Paula haar man. Ze hadden beide geen tijd meer voor Paula mijn buurvrouwtje. Die nu vol overgave begon te likken aan mijn stijve pik. Greep nu haar shirt beet en trok deze omhoog zodat ik bij haar borsten kon.

Haar borsten masseerde ik nu zacht en fluisterde "Morgen ga je moeilijk kunnen lopen als ik klaar met je bent. Na al je pesterijen ga ik je nu gebruiken zonder medelijden." Ze kreunde terwijl ze mijn eikel in haar mond zoog. Langzaam kreeg ik een stijve lul die steeds groter werd.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net